7x Best gelezen artikelen in 2018

Elk jaar maak ik de balans op, duik ik mijn statistieken in en ben ik nieuwsgierig wat de best gelezen blogs zijn, hoe de groei eruit ziet op de website en waar jullie interesse ligt. Ook is het voor mij een goed leerproces, waar mag meer over geschreven worden, en wat is juist minder interessant. Vandaag deel ik (net als ieder jaar) weer het lijstje ‘Best gelezen van het jaar’ op met 7 toppers die jullie blijkbaar erg interessant vonden.

1: Het hoofdstuk zwangerschap afgesloten.

Op de absolute nummer 1 staat het artikel waarin ik openhartig deel dat ik na drie mooie zwangerschappen, drie gezonde dochters, het hoofdstuk ‘zwanger’ heb afgesloten. Dit artikel is ruim 20.000 keer bekeken en ik denk dat veel vrouwen hier herkenning in vinden. Het voelt gek om nooit meer zwanger te zijn, maar het is mooi om dit hoofdstuk af te sluiten en dankbaar te mogen uitspreken dat je je compleet voelt.

2. Een jaar leven zonder WhatsApp, hoe bevalt dat? 
Ik schreef mijn ervaringen met het stoppen met het gebruik van WhatsApp. En een jaar later deelde ik mijn ervaringen daarover en blijkbaar deed dit veel stof opwaaien en vinden mensen het vreemd dat je geen WhatsApp gebruikt. Ik zal binnenkort een nieuw artikel hieraan wijden met antwoord op de vraag of ik inmiddels al weer gebruik maak van WhatsApp, of nog steeds niet 😉

3. Van Ledikant naar Peuterbed, wat en wanneer?
Het artikel waarin pedagoog Femke vertelt over de overgang van ledikant naar peuterbed is ook mega veel gelezen. Ze heeft hierin praktische tips en adviezen en jullie gaven aan hier echt wat aan te hebben. Geen wonder dan ook dat het artikel zo goed gelezen is. Dit vraagstuk komt elke ouder een keer tegen denk ik.

4. Drie kinderen in autostoelen op de achterbank: Hoe en tips!
Het artikel waarin ik precies vertel hoe wij op de achterbank drie autostoeltjes voor de kinderen hebben opgesteld en welke autostoeltjes, wordt ook enorm goed bekeken en nog steeds. Een vraagstuk waar veel ouders die de overgang van 2 naar 3 kinderen gaan ervaren, zich afvragen. Wij zijn blij met de oplossing die wij erop hebben gevonden.

5. Borstvoeding en lingerie, een beetje sexy graag.
Mijn artikel waarin ik vertel dat ik de ideale borstvoedingslingerie gevonden heb is ook enorm veel bekeken. Veel vrouwen herkenden zich in mijn vraagstuk. Als je borstvoeding geeft dan is er gewoon weinig mooie, sexy en vrouwelijke lingerie beschikbaar. Gelukkig heb ik het mijne  gevonden en die draag ik nog steeds met veel plezier. In het artikel deel ik mooie (nette) foto’s in de lingerie en van de setjes.

6. Hoe we een jaar geleden compleet verrast werden door de zwangerschapstest.
Ook dit artikel was een groot succes. Ik vertelde openhartig over mijn herinneringen naar een jaar geleden. Toen we er (toch wel onverwachts) achterkwamen dat ik zwanger bleek van ons derde wondertje. Ik had het gewoon echt nog niet zo snel en vroeg verwacht. Mijn openhartige ervaringen deel ik in dit artikel en hier werd door jullie dan ook veel herkenning in gevonden.

7. Ons boodschappenlijstje als gezin van 5.
Ik deel in dit artikel ons basis boodschappenlijstje met boodschappen die we wekelijks kopen en op voorraad hebben voor ons gezin van 5. Ik deel mijn boodschappenlijstje, dat we werken met weekmenu’s, maar ook vertel ik openhartig wat we uitgeven aan onze weekboodschappen. Een onderwerp waar bijna elke vrouw denk ik wel herkenning in kan vinden, ik begrijp dan ook goed dat dit artikel in de top 7 staat!

Dankjewel lieve dames voor het lezen van mijn blogs! Dat vind ik zo’n eer! Heb jij deze artikelen allemaal gelezen? Welke staat je nog het meeste bij? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Femke
  30 december 2018

  Jep, ik heb ze allemaal gelezen 🤓 Omdat ik nog geen mama ben, vind ik vooral de niet-mammie gerelateerde artikelen interessant. Dus het boodschappenlijstje, I like 🥦🍎🍞

 • rachel
  30 december 2018

  ik heb ze allemaal gelezen 😀 en lees alles van jullie!! en dat blijf ik lekker doen 😉

 • Arwen
  30 december 2018

  Allemaal gelezen (heb een ware Kelly-Caresse-inhaalslag gemaakt in 2018 😉) Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het nu gaat met je WhatsApp gebruikt. Ik zou ook wel willen stoppen, maar vooral de klassenapp van de meiden houdt me tegen. Gelukkig vind ik wel steeds meer controle bij het verdere app-gebruik. Blijkt dat ik zelf ook best invloed heb op hoeveel tijd het van me slurpt 🤔😆 Het kan soms zo simpel zijn, haha!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.