Kelly Caresse.nl is dé Mama Lifestyle Blog waar maandelijks gemiddeld ruim 75.000 vrouwen en moeders een bezoekje aan brengen. Ik vind het fantastisch dat ik hen dagelijks mag inspireren op het gebied van:  Moederschap, zwangerschap, huishoudelijk, voeding en recepten, lifestyle, trends, reizen en trouwen.

Adverteren op Kellycaresse.nl

MAMA Lifestyle Blog
Kellycaresse.nl is één van Nederlands grootste persoonlijke mamablogs dat nog steeds sterk groeiend is in haar online bereik. Een bekend platform met inspiratie voor vrouwen en mama’s.
Adverteren op Kellycaresse.nl is dan ook dé manier om een groot publiek vrouwen en moeders te bereiken. Er zijn veel mogelijkheden voor adverteren op Kellycaresse.nl.
Voorbeelden zijn: advertorials, video’s en vlogs, social media exposure, winacties, ambassadeurschap voor een merk, bijwonen en organiseren van events, het schrijven van reports van reizen of hotspots enzovoorts.

Kellycaresse op Social Media:

MAMA Youtube Kanaal
Ook op Youtube is Kellycaresse een bekend Mama platform en daarom de perfecte plek om te adverteren middels gesponsorde vlogs, product placement en meer. Met Youtube bereikt Kellycaresse maandelijks zo’n 450.000 vrouwen en moeders.  Samen kunnen we kijken naar de beste manier om jouw merk, dienst of product de juiste aandacht te geven.

Wil je de mogelijkheden ontdekken en kijken wat de meest passende manier is van samenwerken, dan kan dit via  kelly@kellycaresse.nl.

Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend en zorgt niet voor exposure. Door middel van adverteren kun je je product of dienst promoten via mijn kanalen. 

Ik kijk uit naar uw mailtje met ideeën en wensen!

Een aantal toppers waarmee Kellycaresse.nl heeft samengewerkt:
merken

Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics en een tariefkaart kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar: kelly@kellycaresse.nl

Kellycaresse.nl staat als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59802111

Disclaimer & Privacy

Bekijk hier mijn Dislaimer en met zorg samengestelde Privacy Verklaring.

1 gedachte over “Adverteren”

  1. Fleur van den bergh

    Ik zou graag die maxicos stoel willen winnen voor mijn dochter Lotte, ik heb nog een oude auto waar achter geen airbags zijn dus voor de veliligheid voor mijn dochter zou ik die graag willen winnen/hebben ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.