Het Grote Kellycaresse Jaaroverzicht 2018

Ik blog al bijna 6 jaar, dat betekent dat ik al 5 jaar, elke jaar op 31 december terugblik op afgelopen jaar. Een blog waar ik echt een paar dagen voor nodig heb om in elkaar te zetten en waarin ik terugkijk op afgelopen jaar. En 2018 was een top jaar! Een heel bijzonder jaar met zowel op zakelijk als privé gebied enorm grote mijlpalen en successen. Met ons droomhuis, mijn eigen collectie voor Zenner en het Kellycaresse event wat een groot succes was als hoogtepunten. Ik kijk enorm dankbaar en trots terug op 2018, een jaar wat nooit zo mooi was geweest zonder jullie, mijn trouwe bezoekers, kijkers en volgers. Jullie zijn geweldig! Blikken jullie mee terug op 2018?

Het Grote Kellycaresse Jaaroverzicht 2018

JANUARI:
In Januari woonden we nog fijn ons ons vorige huisje en waren we druk aan het aftellen tot we de sleutel zouden krijgen voor Project Droomhuis. Yannick was net begonnen met @Sjenkieskitchen en en we begonnen het jaar met gezonde voornemens, zoals ieder jaar na  die decembermaand haha. Januari was een vrij rustige maand en dat was heel fijn. Wel boften we enorm want ons eerste weekendje weg van het jaar vond al plaats, we verbleven in Drenthe in een Natuurhuisje en dat was genieten! Quality time met elkaar, het belangrijkste wat er is.

FEBRUARI:

Op 7 Februari is ons meisje Aimy 2 jaar geworden en vierden we haar feestje met taart en gezelligheid van familie en vrienden. Wat zijn we trots op haar en wat is de tijd gevlogen. Ook gingen we in februari op vakantie, dit keer op familiebezoek bij de zus van Yannick in Lyon en we plakten er een weekendje wintersport aan vast met mijn schoonzus, zwager en gezin. We waren dus op wintersport met 5 kinderen in een heel schattig AirBnB huisje. Enorm gezellig was dat en voor mij een eerste keer maar niet de laatste keer ;). De kinderen genoten enorm. Ook hebben we in februari onze droomkeuken besteld voor ons nieuwe huis, zo leuk!  We zijn hier tot de dag vandaag ook nog zo blij mee.

MAART:

Maart was de laatste maand waarin we nog de rust hadden voor de grote verbouwing, klusperiode zou plaatsvinden. Ook genoten we nog van de laatste tijd ins ons vorige huis. In maart gingen we een midweek naar Centerparks Village Nature bij Disneyland Parijs en dat was zo’n speciale tijd. Ik besef me maar al te goed hoe luxe we het hebben om zoveel op vakantie te kunnen en speciale dingen te mogen doen met ons gezin, dat voelt echt als luxe waar ik heel dankbaar voor ben. De kinderen vonden Disneyland  geweldig en ook de tijd op het Centerparks park was onvergetelijk. Feline was in maart alweer een half jaartje, zo speciaal! Gek om voor te stellen dat ze er eerst nog helemaal niet was, en we nu ons gezin niet meer zonder onze drie meisjes kunnen voorstellen.

APRIL:
Wat een bijzondere maand was dit. Na 1,5 jaar wachten, kregen we eindelijk de sleutel van Project Droomhuis, ons nieuwbouwhuis waar we zo lang op gewacht hadden. April was dus de maand van het klussen, dit deden we niet zelf (twee linkerhanden) maar hebben we aan een team uitbesteed, maar zelf waren we bijna dagelijks in ons nieuwe huis te vinden om alles bij te houden, de klusjesmannen binnen te laten, koffie in te schenken en de vorderingen te zien. Enorm bijzonder om te zien hoe het huis dan helemaal af komt. Ook was april een bijzondere maand omdat ik op perstrip mocht naar London met Stokke, ik ging voor het eerst op reis zonder mijn gezin, een nachtje weg van mijn man en kindjes. Enorm spannend maar dit heeft me heel goed gedaan en was echt genieten in de mooie stad London. Ook gingen we nog een weekendje weg naar Safari resort Beekse Bergen wat ook een enorm mooie beleving was. Wat een mooie maand was april!

MEI

Voor ons is mei een bijzondere maand, we zijn namelijk in mei 2015 getrouwd. Afgelopen mei was een mooie maand, zowel qua weer waardoor we veel gebruik maakten van ons Efteling abonnement en we veel buiten konden spelen en speeltuinen konden bezoeken met de kinderen. Maar ook ging ik met mijn oudste meisjes naar het K3 concert wat een mooi hoogtepunt was. In mei was het Moederdag en kreeg ik heel lief mijn Moederdag ontbijtje nog in ons oude huis tussen de verhuisdozen door. Op 15 mei, onze trouwdag, pakten we in en verhuisden we over naar ons nieuwe huis. Wat een geweldige mijlpaal! Wat was het geweldig om eindelijk te mogen verhuizen naar ons nieuwe huis.

JUNI

De maand waarin we de laatste puntjes op de i gingen zetten in ons huis. De tuin die begon als een zandstrand aan leggen tot een fijne tuin waar de kindjes heerlijk kunnen spelen. De raamdecoratie laten ophangen, het afstylen van allerlei hoekjes in huis. De maand waarin ik vol trots mee mocht naar de echo van mijn zwangere beste vriendin wat ik een mega mooie mijlpaal vond. Een lekker drukke leuke maand dus! Ook vond de fotoshoot plaats voor mijn eigen Zenner collectie die in september gelanceerd werd!

JULI
Juli was ook al zo’n fijne maand. Ik ben dankbaar dat ik kan zeggen dat we zoveel mooie dingen mochten meemaken. We haalden onze nieuwe Opel Zafira op bij de garage (zo blij mee, echt de ideale family car) en de week erop gingen we hem gelijk goed testen. We namen hem mee naar onze vakantie in Frankrijk waar we met ons gezin en het gezin van de zus van Yannick op vakantie gingen op een camping. We hadden ieder een eigen stacaravan en genoten 10 dagen van het mooie weer, buiten zijn, de kinderen die heerlijk samen speelden, zwemmen, veel lekker eten en campinglife. Dat was zo leuk! Toen we terugkwamen begonnen gelijk de voorbereidingen voor onze housewarming (laatste puntjes op de i van onze tuin) en vierden we onze housewarming voor onze vrienden en wat familie. Dat was zo’n top avond met een barbecue met z’n allen en tot de late uurtjes kletsen onder het genot van een drankje.

AUGUSTUS
Tijdens de schoolvakantie van Lana nam ik vrijwel geheel vrij (ik werkte gemiddeld 1 (max 2) dag(en) per week en deden we enorm veel leuke dingen. Heel bewust genieten van elkaar dus. Zo gingen we een paar keer per week naar de Efteling (omdat het kan, en vaak pas na 16.00), genoten we in onze tuin van het zwembadje en de enorme hittegolf. Vierden we mijn 28e verjaardag en aten we regelmatig van de BBQ. In de laatste week van augustus hebben we Denemarken ontdekt en hadden we daar een hele fijne vakantie als afsluiting van het zomerseizoen. Een dagje Legoland hoorde daar ook bij en we ontdekten de mooie cultuur van Denemarken en het lekkere eten. Dat was echt genieten!

SEPTEMBER
De scholen zijn weer begonnen en het normale ritme ook weer maar dat is na zo’n periode vol leuke vakantiedingen ook weer heel fijn. Op 12 september werd ons jongste meisje 1 jaar en vierden we haar feestje. Ook hebben we toen een leuke cakesmash fotoshoot laten doen. In september mocht ik eindelijk de #KellycaresseXzenner collectie lanceren, mijn eigen haarcollectie met ruim 15 soorten haaraccessoires voor dames, meisjes en baby. Wat een eer was het om mijn collectie te zien hangen in alle Etos winkels in Nederland. Een samenwerking waar ik enorm trots op ben en die ook erg veel succes had. Super gaaf! We eindigden de maand september met een weekendje Efteling in vakantiepark het Loonsche Land waar we de nieuwe Efteling musical Caro mochten kijken. Mijn ouders waren gezellig mee en we hebben enorm genoten met zijn allen.


OKTOBER
In oktober werd mijn oudste dochter alweer 5 jaar! Dat maakte dat ze alweer een jaar op de basisschool zit en een hele grote meid aan het worden is. We vierden haar verjaardag met een feest in Unicorn thema met een geweldige taart en Lana beseft al heel goed wat jarig zijn inhoudt dus ze had de dag van haar leven, zo leuk! In oktober ging ik samen met Lana en een vriendin en haar dochter een dagje naar Kids Wonderland, een soort indoor pretpark, ook dat was enorm leuk! In oktober had ik ook een adviesdag bij mijn businesscoach Annic ten Duis en wat was dit bijzonder en gaaf! Ik heb hier zoveel mooie inzichten gekregen en ze heeft me op de juiste manier een schop onder de kont gegeven om nog meer mijn dromen te volgen en te doen waar ik blij van word. Niet meer bang zijn voor de mening van anderen, maar gaan voor mijn dromen en anderen daarmee inspireren. Dit was inspirerend en bood me erg veel inzichten. Voor 2019 heb ik het coachingstraject verlengd en kijk uit naar alles wat ik mag gaan leren en doen!

En wat ook mega gaaf was in oktober, was natuurlijk mijn eigen Kellycaresse Event! Ik had plaats voor ruim 75 vrouwen die vol enthousiasme een ticket hadden gekocht om een hele leuke middag met mij en vooral ook met elkaar te beleven. Wat vond ik het mega spannend maar ook zo speciaal! Het was zo leuk om een aantal van jullie te ontmoeten, niet te bevatten. Daarna genoten we van het VIP diner met de dames die hier een kaartje voor hadden wat ook een hele leuke avond was. Onwerkelijk om zo’n dag te organiseren en dat er dan ook echt zoveel lieve meiden op af komen, ik voel me mega dankbaar!

NOVEMBER
In november kwam er ook een droom van me uit, ik was namelijk uitgenodigd in de uitzending bij Koffietijd! Samen met collega Kim van Alboe.nl boekten we de avond ervoor al een hotel vlakbij de Villa waar Koffietijd wordt opgenomen en we hadden de avond ervoor al een hele gezellige avond. De volgende ochtend na een lekker hotelontbijtje namen we bij de uitzending plaats. Dat was zo tof! Ook begon ik in november met mijn nieuwe Instagram feed waarin ik klaar was met de perfecte filters en het witte kadertje haha en gewoon besloot te gaan posten wat mij op dat moment bezig houd, daar ben ik nog steeds heel blij mee. En in november gingen we een weekje weg naar ons favo getaway plekje, Frankrijk! Op bezoek bij onze familie (die in deze diary al 2x eerder voorbij kwamen haha!). Ook dat was een hele fijne week vol rust, samen zijn, de kinderen die samen konden spelen en lekker eten, wat wil een mens nog meer ;). En toen we terugkwamen kwam Sinterklaas in ons land en begon het plezier van pepernoten bakken, de Sint intocht in het dorp, schoentjes zetten. Een hele leuke tijd vind ik dat altijd.

DECEMBER
Ik vind december altijd zo’n gezellige maand! De maand waarin we op 1 december al besloten om de kerstboom op te zetten omdat we daar niet meer op konden wachten en waarin we pakjesavond vierden met onze ouders erbij en de kinderen veel te erg verwend zijn ;). Maar ook de maand waarin ik live ging met mijn nieuwe huisstijl en lay-out! Dat vond ik enorm spannend maar jullie hartverwarmende lieve berichtjes waren zo lief! Als een warm bad werd het ontvangen en voelde ik me overdonderd door alle positiviteit en lieve berichten. Heel bijzonder om zo’n lieve positieve groep dames te hebben die achter me staan en me steunen in alles wat ik doe, dankjewel! Deze maand (en begin januari) heeft Lana twee weken vakantie en besloot ik ook 2 weken vakantie op te nemen waardoor ik aan het begin van de maand hard gewerkt heb om dit mogelijk te maken. We hebben hele fijne kerstdagen gewenst en vandaag kijken we terug op een prachtig jaar en vieren we de jaarwisseling naar 2019 toe.

2018, wat was je een fantastisch jaar. Op prive gebied maar ook op zakelijk gebied mochten er zoveel mooie dromen uitkomen, ik ben zo trots en dankbaar daarvoor. Ik ben minder blogs gaan schrijven en me meer gaan focussen op de kwaliteit in de blogs (ipv kwantiteit) en ik ben me nog meer gaan focussen op de video’s en vlogs. Ik heb mijn werk met zoveel passie en focus kunnen doen en dat is zo fijn! Met maandelijks gemiddeld tussen de 60.000-70.000 unieke bezoekers mag ik niet klagen en op Youtube heb ik ruim 43.000 abonnees mogen behalen. Deze aantallen klinken absurd en onwerkelijk. Ik ben blij dat jij hier een van bent en hoop dat je in 2019 gezellig bij me blijft en me blijft volgen want ik heb enorm veel moois voor jullie in petto.

Dankjewel voor alles! Ik wens jullie een prachtig 2019 toe waarin hopelijk al je dromen mogen uitkomen! Heel veel plezier vanavond met de jaarwisseling en drink een glaasje bubbels met me mee vanavond om 0.00!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Tineke
  31 december 2018

  Aaah zoveel moois, wij zijn ook afgelopen jaar verhuisd.

 • Whel
  31 december 2018

  Super veel mooie en leuke dingen ik ben erg benieuwd wat je voor 2019 in petto hebt. Hier echt een afschuwelijke jaar achter de rug ik hoop nu toch echt eens op een beter jaar

 • rachel
  31 december 2018

  zoveel mooie dingen met mooie mensen 😉

 • Nancy de Groot
  1 januari 2019

  Wat gebeuren er toch veel mooie (en uiteraard ook minder mooie) dingen in een jaar 💕 Ik hoop dat aankomend jaar net zo mooi en succesvol mag zijn, vol met nieuwe mooie herinneringen ❤😘

 • Sarah
  5 januari 2019

  Wauw wat heb jij veel leuke dingen gedaan zeg!! Moet toch even zeggen dat ik best jaloers bent dat je maar liefst 9x op vakantie/weekendjes weg bent geweest..;) maar fijn dat jullie er zo van genieten!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.