Borstvoeding en lingerie: Een beetje sexy graag.

Borstvoeding geven vind ik fantastisch om te doen. Ik doe het met veel liefde en zou het voor geen goud willen missen. In de meest voedingslingerie voel ik me helemaal niet mooi en vrouwelijk.  Ik ben dol op mooie lingerie, een leuk setje waar ik me goed in voel, niet omdat de buitenwereld het ziet, maar omdat ik me er vrouw in voel en omdat ik weet dat mijn man het mooi vindt. Naast mama, ben je ook vrouw en is intimiteit hartstikke belangrijk en fijn. Tijdens de borstvoedingsperiode hoeft dat helemaal niet on hold te staan. Ik ben mega enthousiast over wat ik aan jullie laat zien en ik denk dat veel borstvoedende mama’s, die zich ook mooi willen voelen in lingerie, dit toch ook wel erg mooi zullen vinden.

Borstvoeding en lingerie: Een beetje sexy graag.
Borstvoeding en lingerieLingerie to Love

Het gaat om de Lingerie to Love collectie van Noppies. Ik was al fan van de voedingslingerie van Noppies omdat ze hele mooie nette bh’s en slips (met een leuk kantje) verkopen, maar deze lijn spant de kroon. Mooie bh’s van prachtige materialen met een vleugje sexy, maar wel comfortabel. Precies wat je wenst in deze periode.

Borstvoeding en lingerie

Hier draag ik het roze setje. Een mooie padded bh met een kanten motiefje. De kleur past helemaal bij me en ik voel me er heel fijn in, vrouwelijk, sexy maar ook weet niet to much. Een setje waar ook mijn man erg over te spreken was en waarin ik me goed voel, de hele dag door.

Borstvoeding en lingerie

Zodra het tijd is om te voeden maak je de voedingsclip open en haal je de vouwbare cup omlaag zodat je kindje er makkelijk bij kan en goed kan aanhappen. Het materiaal is van een heel fijne stretchstof gemaakt en is daardoor heel functioneel voor het voeden maar ook erg comfortabel voor jou. Ook bij stuwing biedt dit comfort voor je wat groter wordende borsten. Geen knellend gevoel dus!

Borstvoeding en lingerie

Tijdens het voeden blijft een mooi kanten randje aan de bovenkant zichtbaar waardoor gevoelsmatig niet je hele borst bloot komt, dit is met voeden in het openbaar echt een pluspunt vind ik. Hier zie je dat Feline heerlijk bij me kan drinken en dat er weinig bloot te zien is. Ik voel me er niet bloter in dan in een bikini zeg maar.

borstvoeding lingerie

Na de ene borst is het tijd voor de ander en sluit je de voedingsclip weer en vormt de cup weer netjes naar je borst. Ik vind dit zo’n mooie foto, zo lief hoe ze me hier vasthoudt en bij me drinkt.

borstvoeding lingerie

borstvoeding lingerie

Fotografie: Volliefdefotografie

Ik heb het Lingerie to Love setje ook in het zwart wat ik ook een hele mooie set vind, het kanten broekje dat sexy is maar ook comfortabel, de fijn aansluitende bh. Ik ben heel erg blij met deze mooie vrouwelijke en toch ook sexy collectie die je ook tijdens de borstvoedingsperiode op en top vrouw laat voelen, naast de rol van mama die je hebt.

De Lingerie to Love collectie (klik!) is al vanaf de zwangerschap ideaal voor je groter wordende borsten. Ik ben er helemaal weg van. Ken jij deze mooie Lingerie to Love collectie van Noppies al? Welke lingerie vond jij het fijnst in de borstvoedingsperiode? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Marina
  3 april 2018

  Mooie sets! Ik pleit voor meer mooie voedingslingerie, er is echt weinig soeps…

 • Patricia | TwijfelMoeder
  3 april 2018

  Wat gaaf zeg! Ik had twee hele goedkope van Lidl ☺️

 • Ann
  3 april 2018

  Heel mooi! Ik had er 2 van prenatal, fijn maar niet zo mooi als deze! 😉
  Ik dacht de periode dat je voed is niet lang genoeg om er in te investeren.. achteraf had ik het beter wel kunnen doen, voed m’n kleine meid nu al 9maanden! #bestweltrotsop?

 • rachel
  3 april 2018

  mooie setjes maar dan zou mij dus totaal niet boeie he hahah en eigenlijk ook nooit bij stil gestaan 😉

 • Yvonne
  3 april 2018

  Die heb ik ook! Fijn dat Noppies niet alleen de praktische kant denkt…voel ik me ook een beetje sexy haha

 • Jeanine
  3 april 2018

  Ik heb de Mammae Mystery bh. Deze bevalt me ook erg goed. En wat handig is, je kan er je kolf ook achter klemmen!

 • Hilde
  3 april 2018

  Zou ik zelf persoonlijk niets om geven, maar dat doe ik überhaupt niet met lingerie.

 • Mirte
  3 april 2018

  Ah, dit ziet er fantastisch uit! Ik heb nauwelijks geïnvesteerd in borstvoedingslingerie (in het begin de supergoedkopie’s van de Hema en nu al een tijd van de H&M) vanuit het oogpunt: voor hetzelfde geld ben ik er na een paar maanden klaar mee. Had het beter wel kunnen doen, want ik voed mijn eerste nu al ruim 18 maanden en nummer twee zit inmiddels alweer een tijdje veilig in mijn buik. Ik hoop door te kunnen voeden tot de bevalling (ook omdat ik mogelijk een geplande keizersnede krijg en ik hopelijk de boel op gang houd dan, want bij de eerste kwam het na de keizersnede lastig op gang), dus toch maar eens kijken naar wat extra bh’s. Deze zijn mooi en klinken comfortabel, dus helemaal top 🙂 Vind het kanten randje ook echt een heel goed idee, want je voelt je dan inderdaad wat minder bloot.

 • Gierige Gerda
  3 april 2018

  Ik vind de (niet voorgevormde) voedingsbhs van Hunkemoller altijd heel mooi. Ik heb geen kinderen, dus niet nodig, maar alsnog valt mijn oog daar altijd op…

 • Rachel
  3 april 2018

  Wat een mooi setje. Ik droeg ook altijd noppies met de borstvoeding, maar dan alleen de neutrale versie. Het zat altijd heerlijk en je kan er prima mee voeden.
  Als ik langer borstvoeding had mogen geven had ik dit erg leuk gevonden!

 • Elsbeth
  3 april 2018

  Heee wat ziet dit er super uit! Ik voed nu 7 mdn, doel is 1 jaar, dus zeker nog de moeite om in een goede BH te investeren. Ga direct deze week passen!

 • Essma
  4 april 2018

  Heel mooi! Je bewijst maar weer eens dat dat alles mooi hand in hand kan! ❤️

 • Steffanie
  4 april 2018

  Wat een mooie setjes! Precies wat ik zoek! Ik ben nu nog zwanger maar mis echt de mooie BH’s met kanten randjes. Ik draag nu voedingsbh’s de h&m omdat die lekker zacht zijn maar het ziet er verder niet heel mooi uit. Ben ook van plan borstvoeding te geven dus wellicht shaf ik een van de setjes aan. Nog een goede tip over wanneer aan te schaffen? Beter na de zwangerschap dan tijdens? (Eerste kindje dus nog geen verstand van die dingen haha)

 • Danielle
  7 april 2018

  Mooi! Precies nu ik op hun site aan het zoeken ben voor een nwe bh.
  Ukje is bijna 8 maanden en mn zwangerschapskilo’s zijn er bijna af (nog 2,5 kg van de 30). Dus zeker tijd voor een nwe bh. Ik heb nu hun honolulu bh. En wilde eigenlijk nog zo een bestellen. Maar nu ik dit zie… twijfels! Haha
  Mooie foto’s!

 • Shana
  9 april 2018

  Ik ben nu 27 weken zwanger en heb de roze beha die je hier laat zien, ook! Geweldig merk Noppies, heb er ook een zwarte en lichtgrijze padded borstvoedingsbeha van.
  Ik geef weliswaar nog geen bv maar vind ze heel prettig om te dragen tijdens de zwangerschap, met een groter wordende boezem zitten ze heel comfortabel.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.