Drie kinderen in autostoelen op de achterbank : Hoe?

Drie kinderen in autostoelen op de achterbank
Drie kinderen in autostoelen op de achterbank, hoe gaan we dit voor elkaar krijgen?
Ik weet het nog zo goed, ik was hoogzwanger van mijn tweede kindje en kocht een nieuwe auto. Die nesteldrang was niet alleen aanwezig in de babykamer en thuis, ook de auto moest eraan geloven. Ik vroeg de autoverkoper nog hoeveel autostoeltjes er in mijn Seat Altea XL zouden passen voor het geval er een derde kindje zou komen. Nou mevrouw, dat kan met gemak met drie kinderen op de achterbank hoor. Tot ik zwanger was van kindje nummer drie en het wat ingewikkelder bleek dan gedacht. Hoe gaan we drie kinderen in autostoelen op de achterbank laten passen? Dit dilemma is inmiddels opgelost en ik leg jullie vandaag uit hoe. Ook mag ik een hele toffe winactie delen!

Drie kinderen in autostoelen op de achterbank : hoe gaan we dat doen?

Drie kinderen in autostoelen op de achterbank

De vorige situatie: Lana en Aimy in Groep 1 autostoelen
Voorheen toen Feline er nog niet was, zaten Lana en Aimy allebei in een Groep 1 autostoeltje. Dit is de stoel die vaak na de Groep 0+ baby autostoel (‘de Maxi-cosi’) komt. Omdat Lana 3,5 jaar oud was, werd het voor haar tijd voor de groep 2/3 autostoel. Ik was zwanger en we moesten dit zo gaan laten passen, dat de Maxi-Cosi (Groep 0+ autostoel) voor baby Feline ook nog zou passen op de achterbank, dus gingen wij op zoek naar een hele smalle Groep 2/3 autostoel voor Lana. Ik kwam in contact met de klantenservice van Maxi-Cosi en zij hebben met ons meegekeken naar de meest geschikte en veilige combinatie voor onze achterbank.

Helaas was de Groep 1 Maxi-Cosi stoel die Aimy toen had, net wat te breed om uiteindelijk drie autostoeltjes te kunnen laten passen in mijn Seat Altea XL dus zijn we voor Aimy ook voor een nieuwe autostoel gegaan. We hebben verschillende combinaties geprobeerd en uiteindelijk bleek deze opstelling de meest veilige en best passende optie te zijn. Ik krijg zoveel vragen van mama’s die nog met dit dilemma worstelen, dat ik het erg handig vind om te delen wat bij ons past. Wij hebben namelijk een reguliere achterbank zoals de meesten, van twee volwaardige zitplekken en een halve middenzitting.

Drie kinderen in autostoelen op de achterbank

Drie kinderen in autostoelen op de achterbank : Hoe?

Kinderautostoel voor Lana (3,5-12 jaar)

Voor kinderen wordt een zitverhoger uit veiligheidsredenen afgeraden. Voor Lana hebben we gekozen voor de Maxi-Cosi RodiFix AirProtect kinderautostoel. Deze is geschikt vanaf de leeftijd van 3,5 jaar tot 12 jaar. Het is belangrijk dat kinderen voor de zijkanten en rug voldoende ondersteuning hebben en deze stoel heeft een AirProtect systeem dat bij ongevallen extra bescherming biedt voor je kindje. Deze hebben we op advies van Maxi-Cosi in het midden geplaatst en elke autorit maken we Lana in de stoel opnieuw vast met de autogordel.

maxi-cosi tobi

Autostoel dreumes/peuter vanaf 9 maanden tot 4 jaar

Voor Aimy hebben we de Maxi-Cosi Tobi gekozen. De Maxi-Cosi Tobi autostoel is geschikt vanaf ca. 9 maanden tot 4 jaar, qua lengte ligt dit tussen 67 en 105 cm.

maxi-cosi pebble

Maxi-Cosi voor Feline: Baby autostoel groep 0+

Voor baby Feline hebben we de Maxi-Cosi Pebble Plus babyautostoel met 2Way Fix wat ideaal is om heel snel en makkelijk de Max-Cosi babyautostoel in en uit de auto te zetten. Dit is tevens de veiligste manier van bevestigen. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot 75 cm.

maxi cosi rodifix

Fotografie: Volliefdefotografie

Wij kozen voor alledrie de autostoelen voor de Nomad Sand, onze favoriete kleur. We zijn enorm blij met onze autostoelen. Op deze manier kunnen wij onze drie kinderen veilig vervoeren op de achterbank van onze auto. Ze zitten beschermd en comfortabel en ook zijn de meisjes er makkelijk in te zetten en vast te maken. Maxi-Cosi is een merk dat staat voor kwaliteit, veiligheid en goede service. Ik raad je dan ook zeker aan om een autostoel te kopen in een babyspeciaalzaak en hier altijd juiste voorlichting bij te vragen. Ook op de Facebookpagina van Maxi-Cosi kun je terecht voor al je vragen, Maxi-Cosi experts kunnen met je meedenken wat de veiligste optie is voor je kindje en wat past in je auto.

 

Tip:

Denk erover na of je eventueel meer kindjes wenst bij het aanschaffen van een autostoel. Wanneer er uiteindelijk drie autostoelen naast elkaar op de achterbank gaan komen, dan is het van belang dat je niet te brede autostoelen kiest. Dit kun je ook allemaal met de klantenservice bespreken zodat je zeker weet dat je autostoeltje nog lang gebruikt kan worden, ook bij eventuele gezinsuitbreiding.

Nieuw: De Maxi-Cosi AxissFix met geïntegreerde airbags

Maxi-Cosi introduceert als allereerste wereldwijd de AxissFix Air, de autostoel met geïntegreerde airbags. Deze i-Size autostoel is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar.  Hij groeit dus helemaal met je kindje mee. Het zitje is 360 graden te draaien wat ideaal is met het in en uit de auto halen van je kindje. Je kindje kan zowel voor- als achterwaarts vervoerd worden.

Meer informatie: De revolutionaire Air Safety Technology® van Maxi-Cosi vergroot de veiligheid van de baby of peuter in het voorwaarts gerichte autostoeltje aanzienlijk. Omdat bij een aanrijding de airbags in een fractie van een seconde opblazen, worden het hoofdje en het nekje zachtjes opgevangen. De airbags halveren de krachten die op het nekje worden uitgeoefend, het meest kwetsbare gebied van jonge kinderen. De AxissFix Air wordt in de auto bevestigd met het zeer veilige ISOFIX systeem. Hiermee is de autostoel direct aan het chassis bevestigd wordt. In veel nieuwe auto’s bevindt zich tegenwoordig een ISOFIX systeem. Het systeem bestaat uit 2 haken (bevestigingspunten) die zich bevinden tussen de rugleuning en de zitting van de achterbank. Let op: Deze Topthether haken bevinden zich niet in alle auto’s!

WINNEN: De Maxi-Cosi AxissFix Air

Jij kunt deze nieuwe autostoel winnen! Hoe? Zorg ervoor dat je de Facebookpagina van Kellycaresse liket, laat hieronder weten bij de reacties dat je meedoet. Zorg ervoor dat je zeker weet dat jouw auto ISOFIX en een TopTether haak heeft en je deze stoel in jouw auto kunt bevestigen en wie weet zit jouw kindje binnenkort veilig in deze nieuwe autostoel. Succes met meedoen! Over een week neem ik contact op met de winnaar.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met autostoeltjes! Hoeveel kinderen hebben jullie en welke autostoelen gebruiken jullie? Wat vind je fijn of juist niet? Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

654 gedachten over “Drie kinderen in autostoelen op de achterbank : Hoe?”

 1. Patricia L'Abée

  Hele handige tips! Ik doe heel graag mee met de winactie! Kunnen straks allebei mn meiden goed en veilig mee in de auto 🙂

 2. Wauw wat een gave winactie ik doe mee , ik heb nu een zoontje van 5 maand en wij gebruiken de isofix al met de maxicosi maar dit lijkt mij toch ook een erg handig stoeltje.

 3. Floor Verseveldt

  Wat een geweldige actie. Wij verwachten binnen over 4 weken ons tweede zoontje en we hebben voor ons andere zoontje een maxi cosi Tobi maar ik merk dat ik het steeds zwaarder vind om hem erin te tillen. Hij is net 2 jaar en is gewoon een lange jongen die ondertussen al meer als 15 kilo weegt dus een draaiende autostoel lijkt me geweldig. Ik ben erg benieuwd hoe ik het straks ga doen met 2 kinderen en hoe ik alles mee krijg. Dan voornamelijk de wandelwagen en de bak ervan en dan ook nog 2 kinderstoeltjes in de auto maar als jou het lukt met 3 meiden moet dit ook helemaal goed komen.

 4. Ik had toen bij het lezen over perspresentatie van deze stoel al zoiets van; wow, dit is echt een nieuwe stap in de ontwikkeling kan kinderstoelen!
  Je kindje veilig vervoeren en ervoor zorgen dat hij net zo beschermd is als de andere passagiers in de auto. Wel zo’n eerlijke verdeling toch?
  Daarnaast kunnen we ‘m sowieso goed gebruiken. M’n jongste zoontje is nu 7 maanden, hij neemt al zoveel over van zn oudere broer(3 jaar verschil, dezelfde maand geboren. Dat sluipt er toch in). Zo leuk als hij dan ook een keer een nieuwe stoel heeft.

 5. Jaa graag!! Ik ben zwanger van baby nr 3 🙂
  Zoon is 3 jaar, dochter is 1,5, hier dus ook nog even puzzelen met de autostoelen.
  Auto is al nieuw gekocht, dus dat moet lukken nu alleen nog de geschikte Autostoeltjes. Deze Maxicosi autostoel komt dus goed van pas voor onze dochter, zodat babybroertje weer in de maxi cosi op de family fix kan 🙂 tnt erg tevreden met het merk maxi cosi.
  ???

 6. Nu Esmee bijna 7 maanden is beginnen we ons te oriënteren op een volgende autostoel. Deze stond al mee op de wishlist. Wij wagen dus graag mee een kansje.

  Liefs, Valerie

 7. Ik doe heel graag mee met de winactie. We hebben nu 1 kindje van 4 maanden en heb nu nog de pebble plus. Wat je al zei met de isofix een onwijs fijne auto stoel en makkelijk! Daarbij hoef je ook niet na te denken of je kindje veilig vast zit dit is namelijk altijd zo. Nu ben ik wel aan het nadenken over een vervolg auto stoel. Maar deze lijkt me echt geweldig! En het meest veilig door de airbags die er in zitten. Ik ga duimen!?

 8. Wauw wat een gave win actie!? ik zou deze heel graag winnen voor onze dochter die zo lenig is dat ze uit de Maxi Cosi Tobi klimt omdat ze nog steeds tedun is en de gordels niet strak genoeg kunnen door de veer waardoor de gordeltjes open blijven staan. ?

 9. Heel handig om te weten allemaal. Voor ons zoontje hebben we ook de maxi cosi tobi en zijn er heel tevreden over. Inmiddels een hebben we een nieuwe auto met ISO fix, heel erg fijn, want over een paar maandjes komt er nog een autostoel bij op de achterbank.
  Wij doen graag mee met de win actie want de maxi cosi AxissFix air vinden we een super mooie stoel.

 10. O wauw Kelly! Bedankt voor alle duidelijke informatie. Wij zaten nog echt te dubben over welke autostoel we wouden gaan halen voor Noé en toevallig staat de Maxi-Cosi AxissFix air bovenaan ons lijstje. Ik doe dus dolgraag mee. You know I follow you everywhere! ?

 11. Wat een leuke actie. Ik zou deze autostoel graag willen winnen. Bij ons is er een derde kindje op komst en hoe leuk is het als wij dat kunnen vieren met een stoelendans? De jongste en de oudste zijn namelijk beide toe aan een nieuw stoeltje.

 12. Adriënne Blok

  Dank voor je handige tips Kelly! Ja, ik doe graag mee. Wij zijn fan van Maxi Cosi! Voor ons dochtertje van bijna één zou dit dé perfecte opvolger zijn van haar huidige Maxi Cosi babystoel. En wat een mooie kleur!

 13. Klopt het nou dat als je de groep 2/3 stoel in de auto hebt staan zonder lana dat die dan gewoon los staat?

 14. Charlotte Schalkwijk

  Handig en leuk artikel! Ik doe graag mee met de winactie. Onze kleine meid is bijna 9 maanden en haar maxi cosi wordt erg krap. We gaan van de zomer naar zuid Frankrijk op vakantie en het zou enorm handig en gaaf zijn om deze autostoel dan te winnen! Kan ze de hele rit heel veilig en comfortabel in de auto zitten. Duimennnnn maar! ??

 15. Super leuke winactie! Ik doe ook heel graag mee! Ons kleintje komt over 4 weekjes, zal eerst dus in de groep 0 autostoel zitten, maar het lijkt me zó fijn om hem daarna in deze te kunnen zetten!! Liefs

 16. Kirsten de Vries

  Wauw, handige tips, dankjewel!
  Met ons 2e wondertje op komst zou een nieuwe autostoel wel heel welkom zijn. Ik doe graag mee!
  Liefs!

 17. ‘Maxi’maail veilig. Wat een geweldig autostoeltje. Ik doe graag mee met deze leuke actie.

 18. Ik doe heel graag mee ?. Ons kleine meisje zit nu nog in de maxicosi citi, maar groeit hard. Binnenkort wordt ik ook tante en lijkt het me super leuk straks met z’n alle er op uit te gaan.

 19. Elke Gosselin

  Wij zijn super content van onze groep 0 maxi cosi. Wij hebben toen ook voor de maxi cosi pebble plus gekozen. Wij vonden het toen ook interessant met de issifix en dat we de maxi cosi zo in en uit de auto konden nemen.
  Alleen ons zoontje zat niet graag in de maxi cosi. En wij hebben toen redelijk rap gekozen voor een groep 1 stoeltje waar ons zoontje vanaf 6 maand in kon. Wij hebben toen voor de 2 way pearl gekozen.
  Ik zou graag meedoen voor maxi cosi assifix air. Ook omdat we deze stoel van kleins af aan kunnen gebruiken.

 20. Anouck Boogaard

  Ik heb vorige week de 2-3stoel voor onze zoon gekocht, maar wat een ellende om tussen de andere stoelen door de gordel in de bevestiging te klikken ? nog een handige tip? Ons kleine meisje is ook zo klein niet meer en moet over naar een echte zitstoel en verruilt de maxi cosi voor een groep 1 stoel, dus deze winactie komt als geroepen ??

 21. Maaike Eekhoit

  Ik doe graag mee voor ons kleinste meisje Esmee. Wij hebben de Pearl, maar de familyfix is niet meer zo stevig en dat vind ik niet meer zo fijn. Een hele nieuwe stoel zou super zijn!

 22. Wauw gave actie! Graag voor onze 2e spruit die in augustus komt. Kan ze samen met haar grote broer veilig achterin zitten!

 23. Ik doe heel graag mee voor onze fien. Dan kan ze veilig de omgeving bekijken.

 24. De stoel zou ideaal zijn voor onze Floor! Alweer bijna 7 maanden. Ik lees dat ze in deze stoel al wel zou mogen.

  Heb je hele zwangerschap gevolgd. We liepen een beetje gelijk op.
  Toen kreeg ik ook nog tegen t einde te horen dat het een keizersnede zou worden.

 25. Oh ja ik doe super graag mee met de winactie! Mijn dochter Nicolette is vandaag precies 4 maanden dus die autostoel komt goed van pas. Op dit moment hebben we de joolz auto stoel die past bij onze joolz kinderwagen. Alleen zijn we er toch wel achter gekomen dat deze stoel toch wel snel erg klein word. Na wat gegoogeld te hebben kwam ik erachter dat meerdere dit helaas vinden. Auch want na het kopen van zo een hele baby uitzet is de pot een beetje leeg. Deze stoel komt ons dus ideaal uit.

 26. Robin eggenhuizen

  Ik doe graag mee! Onze derde wordt in mei verwacht en dan moeten er dus ook 3 stoeltjes op de achterbank. Fleur ( middelste) krijgt veel doorgeschoven en nu is haar autostoel echt aan vervanging toe. Deze zou super geschikt zijn ?

 27. Wat een gave actie! Ik doe graag mee.. Onze kleine meid begint uit de maxicosi te groeien en we zijn ons nu aan het oriënteren op een veilige auto stoel.. Dit zou super zijn!

 28. Ik doe heeeeel graag mee met de winactie! Momenteel 2 kindjes maar daar komt nog groei in ? ben ook gastouder dus die kinderstoel komt heel goed van pas. Wij rijden een renault espace gekocht op de groei van de familie en voor de mega grote kofferbak ideaal voor de dubbele kinderwagen.

 29. Oh wat een gave actie!
  Ik zie alleen al veel reacties maar ik waag toch een kans! 🙂

  Onze lieve dochter Yinthe is 7 maandjes en dit zou geweldig zijn om haar in die storktje te vervoeren! Ze groeit al bijna uit de maxicosi met haar 9kilo hahaha.

 30. Cynthia oostlander-Meijer

  Wauw deze kijkt me super handig net 14 maart bevallen van de 3e een meisje dus dit lijkt me super makkelijk voor in de auto ?? snel en veilig alles en iedereen vast geklikt

 31. Ohhh deze zou ideaal zijn, hier is de tweede op komst en wij hadden de maxi cosi axissfix plus aangeschaft voor onze oudste (nu 1,5 jaar). Zo zou hij in deze nieuwe kunnen met airbags en de jongste in zijn stoel. Deze zijn zo handig, ik wil niks anders meer. Ik doe mee!

 32. Wat een leuke actie! Wij hebben nu de priori van maxi cosi maar zouden deze graag winnen. Het draai systeem lijkt ons ideaal

 33. Leuk artikel weer. Ja ik doe heel graag mee! Nummer 2 is onderweg en deze autostoel klinkt echt geweldig! ?

 34. Chantal Hensens

  Wat een leuke winactie! Doe graag mee voor onze dochter van 6 maandjes! Kan ze veilig samen met haar grote zussen op de achterbank zitten? zijn opzoek naar een goed en veilig autostoeltje dus dit zou ideaal zijn!

 35. Jaah ik zou ook graag mee willen doen! Ons meisje is bijna 10 maanden en de 0-groep maxi cosi wordt wel erg knus voor haar, maar bij onze oude autostoel zit ze meteen voorwaarts en daar vinden we haar nog wel erg klein voor. Deze zou perfect zijn!

 36. Ik doe graag mee om de maxi cosi auto stoel te winnen. En niet voor mijzelf. De stoel is erg mooi en super handig maar ik heb al een mooie stoel voor mijn dochter. Ik win hem graag om hem cadeau te doen aan mijn schoonzus. Die 4 kinderen en een 5de op komst. Haar nu nog jongste (1,5) kan wel zo’n mooie stoel gebruiken.

 37. Ik doe graag mee met de winactie.

  Wij hebben zelf een familyfix systeem met de maxi cosi Pebble. Mijn zoontje is nu 7,5e maand en groeit echt bijna uit die stoel. Maar hij is dan ook al zo’n 78cm, lange jongen. We zijn dus nu op zoek naar een nieuwe autostoel voor hem. En we wilde ons net aan oriënteren! Groetjes Simone

 38. Wauw jaaaa deze zouden wij heel graag winnen! Ideaal voor ons dochtertje van bijna een half jaar met haar lange benen. Bij deze prachtige stoel zou ik een veel beter gevoel hebben. En heerlijk voor papa als hij weer eens een stukje met haar gaat rijden omdat ze niet kan slapen ❤

 39. Femke van Buuren

  Ik doe heeeeeel graag mee met de winactie! We verwachten eind juni ons tweede kindje, dus een extra stoeltje is hoognodig 🙂 en deze is echt heeeel moooi!

 40. Wat een super gave winactie! Ik doe graag mee om deze autostoel te winnen, dan kunnen we veilig op vakantie met de kinderen. Handig en fijn artikel om te lezen!

 41. Oh geweldig! Onze zoon van 9maanden is uit zijn maxi cosi gegroeid en nu toe aan een autostoeltje deze lijkt me geweldig en handig in het gebruik!

 42. Onze dochter van 4,5 zit nu in een meegroeistoel die ze nog kan gebruiken tot haar twaalfde. In mei verwachten we ons tweede kindje en het zou super zijn om deze stoel voor hem te winnen! Wel super fijn dat maxicosi zo goed met jullie heeft meegedacht en dat je alledrie de meisjes veilig mee kunt vervoeren op de achterbank.

 43. Gerda Verkerke

  Jaaaa wat leuk! Ik doe ontzettend graag mee voor mijn oppaskindje. Een heerlijke pretletter van bijna 4 maanden. Zou dus perfect zijn…

 44. Suzanne van Gelder

  Wat een gave actie!! Ik doe graag mee, dan kan 1 van onze meisjes in deze prachtige stoel ❤️

 45. Nadine Schalke

  Wow die zou ik graag willen winnen! We gaan in juni met autovakantie en we hoopen heel erg dat ons kleintje, nu 9mnd, dan goed in een autostoel nmr 2 kan. Met deze stoel is dat geen vraag meer! Daar kan hij nu al in! En zo nieuwsgierig als ons ventje is, zal hij het helemaal geweldig vinden! We doen bij deze graag mee met de winactie.

 46. Jaaa ik wil super graag meedoen! Want oh wat een handige stoel! We zijn ons net aan het oriënteren op een stoe voor onze flinke boy van bijna 6 maanden! Deze ziet we mooi en vooral heel veilig uit! Liken op Facebook deed ik natuurlijk al! Xx

 47. Eveline Knol

  Omdat ik de veiligheid van mijn dochtertje het meest belangrijk vind en haar ook zo lang mogelijk tegen de rijrichting in wil vervoeren. Het feit dat het bij deze stoel zo lang kan vind ik een heel prettig idee. Vandaar dat ik mee doe!

 48. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor onze jongste dochter van bijna 10 maanden. Alvast een leuk verjaardagscadeau ? onze oudste dochter van bijna 3 jaar is nog te klein om in een stoel van groep 2/3 te zitten en hoe handig is deze stoel!

 49. Ja ik doe heel graag mee, wat zou dit super zijn voor mijn dochter Zoë en de lange autorit die we gaan maken voor de vakantie?.

 50. Ik zou deze heel graag voor mijn zoontje van bijna 3 maanden willen winnen. Mijn dochter van 2 jaar heeft al een mooi autostoeltje van Maxi Cosi en daar zou deze heel mooi bij passen. Wat ontzettend fijn dat hij daar vanaf volgende maand al tot 4 jaar in zou kunnen passen!

 51. Deze wil ik heeulll graag winnen voor mijn kleine meisje! Ze is net 5 kg dus we kunnen er lang plezier van hebben ? super handig!

 52. Wat een super gave winactie! Ik doe graag mee. Wij hebben 2 dochtertjes. De oudste zit in een verouderd axiss model en puck is net zo oud als feline dis die dit nog in de groep 0 autostoel. Een opvolger voor deze stoel hebben we nog niet. We willen graag weer een axiss want dat draaien is ideaal! En bij de te winnen autostoel, zou puck er zelfs al in mogen ivm de achterwaarts gerichte stand! Ideaal! Kan de geleende autostoel groep 0 weer terug naar mijn schoonzus. ?

 53. Wat een leuke actie!
  Wij willen dit graag winnen
  Dan kunnen wij alletwee onze kindjes veilig wegbrengen
  Ik moet als ik werk zeker 20 minuten rijden op de snelweg.
  Over 4 weken mag ik weer werken naar mijn verlof mooi cadeautje

 54. Mirjam Schoonderbeek

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Emma. Ze is bijna 6 maanden en ze vindt de maxi cosi vreselijk! Hierdoor ben ik erg beperkt qua uitjes met de auto. Aangezien ze al in deze stoel mag zou dit echt een uitkomst zijn voor Emma en voor mij!

 55. Ik doe zekrr mee! Mijn meisje wordt bijna 1 en past al bijna noet niet meer in maxi cosi. ????

 56. Ik ben fan van maxicosi ? voor elke leeftijd (en auto) een andere stoel en oplossing! Handig dat ze vanuit de klantenservice zo hebben meegedacht voor een veilige reis, zo belangrijk!
  Wij hebben net een nieuwe auto met een hoge instap en hoe fijn zal het zijn met deze mooie AxissFix Air. Die opzij draait om haar zo goed vast ze zetten en nu airbags heeft voor extra veiligheid. Ons meisje is nu ruim 6 maanden en groeit uit de maxicosi dus het zou een mooie volgende stap voor ons en haar zijn!! ❤️

 57. Oeps tikfout in de mail op mijn vorige reactie#goedemorgen #moetikooknietsneltussendoordoen #demeisjesgaanvoor #alsikdestoeldanmaarnietvergeetgoedtedraaien ?

 58. Aaaaaaah die wil ik supergraag!
  heb toevallig van de week met Tony gekeken naar een opvolger, omdat Julius al best groot en zwaar is haha, en de maxi cosi bijna te klein geworden is.
  Wat zouden we deze stoel graag winnen zeg!
  Fingers Crossed….!
  liefs,
  denise

 59. Truke de Kruijter

  Ik doe graag mee! Met een vijfde op komst, zullen we een tweede stoel nodig hebben in deze categorie. Hebben nu nog een kleintje en dus met een dikke buik en dan hem uit zijn stoel halen, zou dit een uitkomst zijn.

 60. Wat een leuke winactie. Ik doe absoluut mee!
  Over 6 weken ben ik uitgerekend van ons eerste kindje. Met deze stoel zouden we dus lekker lang kunnen doen. En hij is ook nogeens super veilig! Top!

 61. Allereerst wat een goed onderwerp weer voor een blog, goed te horen dat het toch kan 3 stoeltjes in een “normale” auto. Dat is toch 1 van mijn zorgen, mochten we in de toekomst een 3e willen. Wauw heel graag zouden we deze willen winnen voor onze 2e meid. Ze is 15 februari geboren, ik zou het super vinden om haar al vanaf jongere leeftijd in een vast autostoeltje te kunnen plaatsen! De maxi cosi is een fijn ding, maar ook zwaar en vooral erg belastend voor mijn pols waar ik vanaf de zwangerschap van de 1e al last van heb. Helaas zal dat ook niet meer overgaan, dus dit zou een topding zijn vooral voor mij! Isofix zit in onze auto 🙂

 62. Ik doe graag mee voor ons zoontje en eigenlijk vooral ook voor mezelf! Ik heb een zwakke rug en nu al moeite met hem uit de maxicosi tillen vanuit de auto. Deze fantastische stoel wordt sowieso onze opvolgstoel omdat hij én draaibaar is én met isofix te bevestigen is voor de extra veiligheid. Hij gaat heel wat ritjes gebruikt worden naar opa en oma die 300km verderop wonen.
  Wij duimen hier! ❤

 63. Nathalie Bodijn

  Jaaa heel graag! ? voor ons kleine binkie die over een weekje alweer 4 maanden is!? Zou echt super mooi uitkomen!

 64. Tatjana Zeelen

  Ik wil heel graag mee doen met de winactie. Ik hoor hele goede verhalen om me heen over deze kinderstoel en hij lijkt mij ook zeer geschikt voor ons zoontje. Ook hebben we hem gewoon heel hard nodig omdat mijn zoontje uit de maxi cosi begint te groeien.

 65. Ik doe graag mee voor de mooie maxi cosi zitje. Dat scheelt wel een hele hoop. Met nu nog 1 meid in auto. En 2de ?? Die kan dan nog vrilige vervoerd worden dan zus lief. Dat zal dan wel super zijn dat het ook pas in auto. En dat altijd zoveel spullen mee schouwen dat het passen en meten is in auto.

 66. Deze zou ik heel graag winnen voor ons jonge gezkn met twee kids onder de 2 (1.5eigenlijk) .. Nova zit nu nog in de groep 0 stoel, maar kan straks over naar deze mooie groep 1 stoel die overigens ideaal is door het gemak van het draaien en achteruit rijden. Veilig, gemak en mooi in één! Ik ga dan ook heel erg duimen!

 67. Nou komt als geroepen! Hier sinds 7 weken mama van twee! En ik vind ons oudste zoontje niet goed zitten in de huidige autostoel (bijna 2 jaar). Maar die autostoel zou ook tot 4 jaar moeten zijn.. (Weet het merk even niet meer) Daarom op zoek naar een andere, zodat de kleinste straks in deze kan. Wij zouden heel graag deze dus uittesten voor onze jongens en kijken of ze daar inderdaad tot (bijna) 4 jaar mee kunnen.

 68. Wat een interessant artikel! Wij hebben momenteel de oude axis omdat onze auto geen isofix systeem had. Nu we een nieuwe auto hebben én denken aan gezinsuitbreiding lijkt de allerveiligste kinderstoel me geen overbodige luxe… Ik zou ‘m dus heel graag winnen!

 69. Ik heb nu de maxicosi pebble voor mijn dochtertje en daar ben ik heel tevreden mee, maar dit zou de perfecte vervolgstoel zijn! Ik doe heel graag mee met de winactie!

 70. Nikki van Rijswijk

  ??‍♀️ I’m in! Dit zou een uitkomst zijn. Moet eerlijk zeggen, ik kende deze stoel nog niet. Maar wat is hij geweldig! ISOFIX en een TopTether haak zijn bij ons aanwezig.
  Wij hebben nu een zoontje van 1 jaar, hij zit bij mij in de auto echt nog in een heel oud 4e hands stoeltje. Dit zou zoooveel handiger en veiliger zijn! Ook heel fijn wanneer er evt. gezinsuitbreiding plaatsvind, dat er meerdere stoeltjes naast elkaar kunnen. Ik ben verkocht en ga nu KEIHARD duimen ?.

 71. Oh wat een mooie actie en wat zou ik hem graag winnen voor mijn dochtertje! De maxi cosi werd voor mij te zwaar om te tillen dus hebben we een auto stoel aangeschaft maar ze valt heel de tijd naar voren met haar hoofdje als ze in slaap valt. Stoeltje staat ook naar voren met haar hoofdje wat ik eigenlijk wel erg gevaarlijk vind. Hierdoor blijf ik vaak liever thuis dan dat we met de auto lekker weg gaan met ons gezinnetje. Lieve Kelly de auto stoel zou voor ons erg goed uit komen zodat we met ons mannetje van 2.5 en dochtertje van 9 maanden weer lekker weg kunnen.

 72. Marie-Claire de Koning

  Heel graag voor onze dochter Liselot, die bijna uit haar maxicosi is gegroeid! ?❤?

 73. Wat een geweldige win actie kelly?
  Doe heel graag mee met de winactie. Ons zoontje is nu 5 maanden, en zou dus al in deze stoel mogen. Vind het een prachtige mooie en veilige stoel voor onze stoere bink. Hij vind de 0+ autostoel niet altijd even leuk omdat hij graag iets meer wilt zitten. Dit zou dus een geweldige uitkomst zijn.

  Handige tips voor het plaatsen van meerdere Kids op de achterbank.
  Liefs Lilian

 74. Wow ja doe ik graag aan mee. Safety voor alles en dat zit met deze stoel wel goed voor mijn 1 jarig zoontje

 75. Fantastische winactie! Ik doe graag mee, want er is een tweede meisje op komst en die wil ik natuurlijk ook graag veilig vervoeren 🙂

 76. Rianne van der Wal

  Graag voor mijn kleine man van een half jaar. Door zijn problemen heeft hij extra ondersteuning nodig die deze stoel hem kan bieden. Daarnaast is het voor ons natuurlijk ook erg gemakkelijk.

 77. Oh wat een gave winactie! Wat zal dat goed uitkomen zeg. Mijn zoontje zit nu nog in de Maxi Cosi Pebbles (0+) . Qua gewicht zou hij daar nog in mirten kunnen met zijn 9,5 kilo, maar qua beenlengte wordt het krap. Om hem wel veilig in het stoeltje te zetten boor zijn hoofdbescherming zit hij dus met zijn voetjes tegen de achterbank aan. Deze autostoel zou echt een uitkomst zijn, vooral als je kindje er een beetje tussen 2 gewone autostoeltjes in zit.

 78. Oooh, wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor mijzelf en mijn zoontje. Nu de Maxi Cosi Pearl te leen van mijn zus die hem niet meer gebruikt. Dit is een mooie en veilige stoel voor mijn kleine boefje ? Ik heb veel last van mijn rug en dat gehannes in de auto helpt daar niet aan mee ? Een stoel die kan draaien zou super zijn en voor mij heel veel baat hebben. We hebben 1 kindje, dus geen ervaring met meerdere kinderstoeltjes op de achterbank. Wel respect hoor, 3 kleine kindjes! Ik vind het met 1 vaak al zwaar zat ?

 79. Esmée van der Bos-Hogguer

  Ohh die zou ik heel graag willen winnen! Onze kleine meid groeit als kool en nog een paar maandjes dan groeit ze de maxi cosi uit! Ik ben al super tevreden met onze maxi cosi isofix base, dit zou een mooie vervolgstap zijn!?

 80. Leuke blog met mooie foto’s! Wij doen zeker mee! Ons zoontje Milan van 8,5 maand past straks niet meer in zijn groep 0 stoel. Dus dit willen wij heel graag winnen! Ik heb de hele familie al opgeroepen ????

 81. Ik doe graag mee aan de winactie. Ik ben momenteel zwanger van ons eerste kindje, dus een goede autostoel komt zeker van pas ( ook al moeten we nog wel even wachten tot hij/zij 4 maanden oud zal zijn voor we deze kunnen gebruiken, maar het draaisysteem en de airbags zijn echt top!)

 82. Gelukkig dat het na wat gepuzzel gelukt is om toch alle 3 je meiden in een stoeltje te kunnen krijgen in je auto! Best een gepuzzel natuurlijk! Wij hebben 1 dochter dus geen puzzel skills wat betreft autostoeltjes nodig hihi.
  Graag wil ik wel voor een vriendin mee doen met de win actie, ik gun haar het allerbeste voor haar kindje en zo’n autostoel is op en top safe!

 83. Wauw! Wat een omzettend gave win actie en wat komt hij voor ons precies op het juiste moment! ?
  Pas geleden een nieuwe auto gekocht lees; gezinswagen haha, waarbij we gelet hebben of er een isofix systeem in zat. Niet dat er iets mis is met het bevestigen van het stoeltje met de gordel. (Want dat doen we al een tijdje zo) Maar voor ons gevoel is de installatie door middel van isofix toch steviger en veiliger! Dat er nu ook nog airbags in zitten is helemaal top! Veiligheid voor alles! ??
  Daarbij komt dat ik het draaisysteem Ideaal vind voor onze eigen ruggen , want naar maten ze groter en zwaarder worden wordt dat wel een dingetje! Dus voor in onze nieuwe familycar en ons meisje van 15 maanden doe ik graag mee aan deze omzettend toffe win actie! ?

  ???

 84. Super graag voor m’n mannetje! Zou het super vinden, heeft hij straks een nieuwe stoel voor in de auto.

 85. Esmee Perdaems

  Wij doen graag mee voor ons 2e kindje op komst. We verwachten haar over ongeveer 6 weken. We hebben voor onze 1e (bijna 2 jaar) een Maxi cosi Tobi. Heel tevreden hoor, maar dat kunnen draaien van de stoel lijkt me verschikkelijk ideaal!

 86. Ik doe graag mee aan de winactie! Zo kan onze kleine meid veilig in de auto worden vervoerd.

 87. Wauw! Wij doen heel erg graag mee?? Aangezien wij over 7 weken ons 3e wondertje verwachten zou deze stoel echt een uitkomst wezen voor straks. Zo kunnen wij onze kindjes net als jullie veilig op de achterbank vervoeren zonder dat we iemand uit zijn of haar stoeltje moeten jagen?? zou echt geweldig wezen als we deze zouden winnen!!! Heel veel reacties zie ik al maar hopelijk mag ik dit keer de gelukkige zijn, Fingers crossed?

 88. simone van de velde

  Leuk om te lezen… wij sinds eind december ook 3 kindjes op de achterbank.. het was even puzzelen maar het past!.. wij hebben voor onze 2 zoontjes ook de rodifix vindt ze ideaal en je kan er nog net met je hand tussen om ze vast te klikken!.. Voor hun kleine zusje van 3maanden zou wij heel de nieuwe stoel willen winnen! Zou super goed uit komen! #fanvanmaxicosi

 89. Oh wat een gave WINACTIE! Ik doe graag mee voor ons 2de kindje dat wij verwachtten na een lange weg. Het word nu al zo gekoesterd, dus veilig onderweg mee zou top zijn. ?

 90. Heel graag zou ik zon handige en veilige stoel willen winnen voor Mn dochtertje, inmiddels is ze 1jaar geworden en behoorlijk zwaar hihi
  Helaas is deze mama een pechvogel en ben ik na een jaar nog steeds niet van Mn bekkeninstabiliteit af, Mn dochter in de auto tillen is dan ook nogal een opgave,… zou een stuk handiger zijn met zon draaibare stoel
  Dus dolgraag??

 91. Heel graag! Ik ben single mama..
  De papa van mijn dochter woont een uur bij ons vandaan en ik wil Sanne wel veilig vervoeren natuurlijk!

 92. Oh die zou ik graag winnen! Twee jonge dochters hier in huis die dus voorlopig nog lange tijd in een autostoel vervoerd moeten worden. Daarvoor nu ook op zoek naar een grotere auto want in mijn Fiatje Seicento gaat het allemaal niet meer passen…

 93. Tessa Leijen

  Wow wat een geweldige winactie! Ik heb deze autostoel op de 9 maandenbeurs gezien en ik vind hem geweldig maar helaas ver boven ons budget. Onze kleinste dame van 5 maanden is een flinke tante. Ze groeit zo enorm hard dat ze al bijna niet meer in de maxicosi past. We zullen dus binnenkort toch op zoektocht moeten naar een nieuwe autostoel. Wat zou het geweldig zijn om deze te winnen!

 94. WoW, dit is pas super handig!! Ik doe dus graag mee met deze goede winactie, kan ik Mn meisje veilig vervoeren en is het ook nog eens beter voor onze rug dat je het stoeltje kan bijdraaien!

 95. Renée Huizinga

  Oh dit zou zo ideaal zijn! Onze kleine meid is net 3 jaar geworden en in mei verwachten we een zoontje. Nu we net een nieuwe auto hebben zou het nog mooier en handiger zijn met zo’n prachtig autostoeltje!

 96. Renske de vries

  Wat een handige tips! Wij zijn voor onze dochter opzoek naar een handige autostoel daarom doe ik graag mee aan deze win actie ❤️

 97. Ik doe Zeker mee met deze winactie?? zou dat heel erg goed kunnen gebruiken mijn zoontje van 7 maanden word te groot voor de maxi-cosi dus voor mij zou dit ideaal zijn!! En onze auto is geschikt voor isofix!

 98. Doe graag mee om de axissfix stoel te winnen. Zou mooie opvolging zijn na de maxi cosi!
  Wij hebben nu ook de maxi cosi met familyfix. Wat een uitkomst! Niet het gedoe met gordel vast maken. Vast klikken en klaar!

 99. Nicole van Dongen-Monsieurs

  Leuke blogpost weer met superhandig adviezen waar ik zelf nog niet aan gedacht had?? ik zag de axissfix air pas in het nieuws en ik werd toen gelijk enthousiast. Wat zou het geweldig zijn deze te winnen voor mijn dochtertje Lilly. We leggen flink wat kilometers af met de auto en wat zou het een fijne gedachte zijn om haar in dit veilige autostoeltje te kunnen vervoeren. Naast veilig is het ook nog eens een prachtig design??

 100. Ro Post Uiterweer

  Ik zou het geweldig vinden om dit stoeltje te winnen voor jade. Komende vrijdag gaan we onze auto ophalen, lekker touren met Mn kleine grietje! Dat zou geweldig zijn… veilig ingesnoerd!

 101. ik wil graag meedoen!!!
  mama zelf heeft na haar autoongeluk (7jaar geleden) geen auto meer gereden maar met 2 kleine kindjes zal ik toch echt binnenkort wel moeten
  met deze stoel kan ik mijn zoontje van nu 6maanden veilig vervoeren en dat geeft al meer zekerheid om weer achter dat stuur te stappen

 102. Ik doe heel graag mee met deze geweldige winactie. Voor ons zoontje. Een veilig stoeltje zouden wij heel goed kunnen gebruiken. Gezien de hoeveelheid kilometers die wij momenteel maken.

 103. Patty Nijssen

  Wat een toffe actie, ik doe graag mee! Mijn zoontje is 10 maanden en toe aan een “grote” stoel. Ik wil deze erg graag maar vind hem zo prijzig.

 104. Wat een handige info blog! Ik maak graag kans op deze fantastische autostoel.
  Onze zoon kan elk moment komen en hebben nog niet gekeken naar een opvolger voor de maxi Cosi pebble

 105. Marieke Joustra

  Wauwie je zal toch de bofbips zijn die dit geweldige stoeltje wint.
  Ik ga samen met de jongens duimen.

 106. ik doe heel graag mee met deze actie! mijn lieve zoontje levi zou dolgraag deze autostoel willen proberen! dan kunnen we de maxi cosi naar zolder verplaatsen!;)

 107. Een fijn artikel met praktische tips! Wij zijn op dit moment volop aan het zoeken naar een vervolg-autostoeltje voor Thijs, die uit de groep 0 variant aan het groeien is. Ik doe daarom heel graag mee voor deze geweldige autostoel! Waarom? Omdat ik dolgraag wil dat hij zo veilig mogelijk zit. Deze stoel biedt de mogelijk hem extra lang achterwaarts te vervoeren, wat toch het veiligst is, maar waarbij hij wel kan zitten i.p.v. liggen (want dat levert nu ook bij een ritje van 5 minuten al boze drambuien op). En zeker extra fijn als we een eind moeten rijden of bv. met de auto op vakantie zijn! Wat zou ik het fijn vinden als ik niet verplicht de hele weg als een schorre kraai hoef te zingen, omdat dat de enige manier is om Thijs nog een beetje stil te houden… En ik heb het al gecheckt: mijn auto heeft een isofix (wist ik al) en toptether haak, dus: yes please!! Fingers crossed!

 108. Anne Marleen

  Eerlijk gezegd ben ik een Rőmer-fan. Dat is gekomen doordat we een autostoel cadeau hadden gekregen bij onze oudste. Alleen hebben wij een KIA Picanto en het is echt elke keer proppen om onze zoon er in te krijgen. Met hoodstoten en pijnlijke beentjes tot gevolg. Dus dit stoeltje zou een uitkomst zijn. Ik laat me graag verrassen.

 109. Wat een geweldige actie! Ik zou hm graag zelf winnen.. Maar gun de autostoel ook voor mn broer en schoonzus. Ze verwachten een tweeling, en hebben nu dus extra veel kosten. Ze hadden hebben niet zo’n grote auto dus moeten ook nog een nieuwe auto aanschaffen. Wat ook super is aan deze autostoel is, is dat kinderen vanaf 4 maanden er al in mogen. Mn schoonzus heeft erg veel last van dr rug.. Dus voor haar zou het fijn zijn als ze niet telkens met een groep0-maxicosi hoeft te sjouwen. Wat zou dit een uitkomst zijn!

 110. Hoihoi,

  Ik doe heel graag mee voor ons pas geboren meisje van ruim 3 weekjes! Grote broer van 1.5 jaar heeft al een mooie autostoel uit de maxicosi lijn groep 1 en daar zijn we zo blij mee!! Wat me ook heel fijn lijkt is dat Lauren er nu gelijk al gebruik van kan maken, super handig dat ze er banaf 4 kilo al in kunnen!! Nou, ik doe dus errrug graag mee!! No nooit zo iets hroots en super moois geeonnen dus zou zo gaaf zijn!!
  Liefz

 111. Wauw handige tips (al denk ik niet dat hier nog een 3e komt, ook vanwege al dit soort regel dingen haha)
  Graag zou ik deze stoel willen winnen voor mijn dochter. Ze is nu 18 maanden en zit nog in de maxi cosi omdat ze heel klein is.
  We zijn nu opzoek naar een vervolg stoel met isofix en deze staat erg hoog op het verlanglijstje. Elke keer “breek” je je rug als je ze in de auto moet zetten ? dit zal een heel handig systeem zijn en zijn we gelijk verlost van onze keuze stress (want deze is te duur voor ons budget)

 112. Mirjam de Vos

  Wauw, wat een slimme oplossing dat er zo zelfs 3 stoeltjes passen! Wij hoeven nu gelukkig maar 1 stoel en een maxi cosi kwijt, want ons zoontje is nog maar 3 maanden. We hebben wel net voor het najaar een vakantie naar zuid Frankrijk geboekt, dat betekent dus 2 dagen in de auto! Deze stoel lijkt me super handig en met die airbags nog eens extra veilig ook. We zouden daarom graag willen winnen, zodat onze zoon prinsheerlijk mee kan op vakantie (dan kan het aan de voorbereiding niet liggen als de reis tegenvalt). We hebben isofix en een top tether haak, want we hebben ons zelf ook al georiënteerd op deze mooie stoel, hopelijk mogen we hem nu dus winnen!

 113. Zou super zijn om te winnen! Ons dochtertje is vrijdag 23-3-2018 geboren❤️

 114. Lydia Penninx

  Super mooie stoel! Ik zou heel graag meedoen. Wij woonden in het buitenland en zijn sinds kort met ons dochtertje van 15 maanden weer naar Nederland gekomen. We moeten hier weer vanaf het begin beginnen met onze toekomst opbouwen. We wonen ook nog bij mijn ouders bijvoorbeeld. Hierdoor hebben we ook een tweedehands stoeltje aangeschaft maar deze is aan vervanging toe. De maxi cosi zou echt heel welkom zijn!

 115. Wauw, deze stoel lijkt mij ideaal voor onze kleine man. We hebben nu nog een maxi cosi, maar daar groeit hij bijna uit. Wat handig dat deze stoel 360 graden kan draaien! En wat een veilig gevoel dat er geïntegreerde airbags inzitten. Ik doe graag mee met deze super win actie!

 116. Jaaa, wat een goede winactie zeg! Wij zijn fan! Onze dochter is 8 maanden oud en begint zo langzaamaan uit haar maxi cosi pebble te groeien, dus dit is een waardige opvolger (ik zeg: stukken beter!). Ondanks dat er al veel mensen hebben gereageerd (snap ik:)) wil ik toch graag een poging wagen! Fingers crossed dan maar!

 117. Dittyna Loosveldt

  Ik doe met veel plezier mee aan deze toffe actie.
  We hebben al een axissfix maar hebben nog 1 nodig voor de tweeling die we binnen 3 à 4 weken verwachten.
  Deze autostoel is super handig om je kindje in vast te maken aangezien deze kan draaien. En metvde airbags is het nog extra veilig ook. Dus wij duimen alvast.

 118. Wat een super toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Gijs van bijna 5 maanden. Sinds Gijs geboren is zit ik als een redelijk hysterische moeder naast m’n vriend in de auto, ineens zie ik overal gevaar in. ? Met deze te gekke autostoel zit ons kleintje veilig achterin en zal mama een stuk rustiger in de auto zitten! En oh ja, uiteraard maak je m’n vriend een heel stuk gelukkiger met een minder hysterische vriendin naast hem haha!

 119. Suzanne Verduin

  Hele handige tips! En mensen moeten er zeker tekening mee houden! En ook met de beenruimte voor/achter in combinatie met de kinderstoel. Wij dachten een gezinsauto te hebben gekocht en klaar te zijn voor tich jaar.. mijn dochter paste wel achter de bijrijdersstoel, maar niet achter de bestuurder, want dan zou mijn man met zijn benen gevouwen tegen het stuur aan zitten en niet goed meer kunnen rijden. Ik werd zwanger van mijn 2e en toen kwam dit probleem pas naar voren.. we hebben onze auto na 9 maandjes al moeten inruilen voor een grotere. (En ik was net zo blij met die ander..) Nu dus wel een auto die groot genoeg is en 3 isofixen achterin heeft, maar na deze zwangerschap hou ik het wel bij 2?. Dus ruimte genoeg voor zon prachtige draaibare stoel! Wat fijn zou dat zijn! Met 1 stoel klaar tm 4 jarige leeftijd en niet meer geworstel om je kleintje in de auto te doen. Gewoon de stoel naar je toe draaien en terugdraaien als de kleine erin zit. Wij doen dan ook graag mee voor ons kindje dat in september verwacht word.

 120. Liane de Boer

  Super handige tips. En wat een mega fijne stoel is de axissfix he!
  Wij hebben er ook 1 in onze eigen auto, wat een topper (wel zonder airbax).
  Maar ik doe dit keer mee voor oppas oma die minimaal 3 dagen in de week oppast. Zij heeft atrose waardoor het erin en eruit tillen lastig is. Onze dochter is inmiddels 11 maanden maar zit daar nog in de maxicosi, omdat ze deze uit de riemen ook wat kan draaien. Mega handig dus voor hun, en een prettig idee voor mama en papa dat we weten dat onze kleine grote dame veilig vervoerd wordt!

 121. Ik doe heel graag mee! Voor onze dochter Jolie van 7 maanden oud. Dit autostoeltje zou heeeeeeel fijn zijn (ook voor papa en mama ?), niet meer de maxi cosi te sjouwen de trap op en af (maisonnette woning) en ze vind het heerlijk als ze alles kan bekijken.

 122. Zo handig! Ik doe dolgraag mee. Ons meisje groeit hard en ik had deze stoel al voorbij zien komen, alleen met verhuisd te zijn nu geen budget voor deze prachtige stoel. Winnen zou een feestje zijn. Zeker omdat we naar mn man zn familie altijd 5 kwartier moeten rijden. Maakt het de autorit veilig voor onze lieve meid.

 123. Dit is nog eens een handig artikel, Kelly. Onze zoon is nu 7 maanden en hoop in de toekomst nog meer kindjes te mogen verwelkomen en kon al op zien tegen dit probleem, die jij schetst. Opgelost!!

  Ik zou heel graag de autostoel willen winnen. We hebben nu een Joie I-gemm voor onze kleine, maar die vinden we dus echt niet geschikt. Onze zoon zit er zo rot in! Tot we de MaxiCosi van vrienden probeerden en meteen om waren; deze willen we!! Daarom wil ik deze Assix graaaaag winnen!

 124. Lisanne Paauw

  Wauw gave win actie hoor! En bedankt voor de goede tips, onze dochter Olivia is bijna toe aan een nieuwe stoel dus deze zou echt op het juiste moment komen☺️

  Ik ben volgende week jarig dus zou dan ook nog een mooi cadeau zijn?

  Ik ga heel hard duimen!

  Ps. Lees je blogs altijd met veel plezier! Hoop dat je dit nog lang blijft doen!

 125. Wat een fijne blog, ik heb het mij al vaker afgevraagd hoe dat bij jullie lukte en dan nou eindelijk antwoord ?

  De maxi cosi axissfix air zou ik graag willen winnen! ? gisteren hebben wij voor het eerst onze tweede kleine spruit mogen bewonderen door middel van de echo, dit is alleen nog een geheimpje ? dus vandaar dat ik mijn echte naam niet vermeld.. Ons eerste zoontje is nou 1,5 jaar en extra stoeltje is meer dan welkom!

 126. Jaa, ik doe heel graag voor mijn dochtertje van bijna 12 maanden. Dit zou een heel mooi, praktisch en veilig verjaardagscadeau zijn voor haar.???

 127. Oh ja ik doe heel graag mee voor ons tweede kindje. Zij zit inmiddels aan de max in de maxi cosi. Zij word te zwaar voor mij om haar een beetje goed te kunnen tillen dus tijd voor de volgende stap!! Deze autostoel zou daar ideaal voor zijn!

 128. Christian Goossens

  Ook als papa doe ik graag mee voor deze autostoel! Zoals Loes ook al schreef: Thijs vindt zijn huidige autostoel een drama nu hij groter wordt, want hij wil graag veel meer rechtop zitten en dingen zien. Deze stoel biedt die mogelijkheid, terwijl hij toch nog achteruit vervoerd wordt de eerste tijd. En daarnaast is het draaien heel prettig, nu hij zwaarder wordt belast dat onze rug een stuk minder. En dan ook nog de air-versie, waar ik wel heel nieuwsgierig naar ben en die ongetwijfeld super veilig is. Kortom: het is de perfecte autostoel! De enige reden dat we hem nu zelf nog niet aangeschaft hebben is het prijskaartje… Winnen zou dan wel een héél mooi cadeau zijn!
  De stoel past perfect in de auto (isofix + toptether), dus nu alleen nog heel hard hopen dat we hem winnen!

 129. Ja deze zou ik supergraag voor mijn lieve collega en vriendin sylvana willen winnen! Ze heeft een ontzettend zware zwangerschap en ik gun het haar zo veel!

 130. Saskia Lissenberg

  Wauw! Deze prijs zou heel goed uitkomen. Ons zoontje van 16 maanden is bijna uit zijn maxicosi gegroeid. Heel graag waag ik een kansje op deze geweldige prijs.

 131. Ja graag! Op dit moment zwanger van mijn eerste dus dit komt na de 4 maanden zeker van pas! Nu een maxi cosi pebble aangeschaft voor de eerste periode!

 132. Wat een gave actie. Wij hebben na de komst van onze 3e een nieuwe auto gekocht waarin dit mogelijk is. Ze is nu 6 maanden dus nu nog in de maxicosi met 3 kleintjes (3 , 2 &6 maanden) lijkt me deze ook super voor de jongste. Geen maxicosi meer mee en het draaien lijkt me super handig!!!! Ik doe mee; kom maar op!!! 🙂

 133. Graag voor mijn kleinzoon, die nu 4 maanden is, Kunnen we hem veilig meenemen met de auto als we op hem opppassen.

 134. Wauw wat lijkt die stoel mij ideaal!
  Hier wordt de auto ook te klein dus komt er binnenkort ook een andere auto, een mooi nieuw stoeltje zou daar perfect in staan!
  De auto gaat zeker voldoen aan de ‘eisen’ voor het stoeltje want dat hebben we nu ook ?
  Ik zou hem graag willen winnen omdat het meegroeien mij ideaal lijkt! Scheelt ons straks alweer een nieuwe maxicosi Tobi kopen ? (want daar is mijn dochter nog niet uit als de jongste daar ook in kan)

 135. Wauw, ik doe graag mee voor ons zoontje die 1 april 4 maanden is. Deze stoel lijkt me onwijs handig en veilig!

 136. Kim pijnaker

  Ik waag graag een gokje voor mijn zoontje van 5 maanden. Ik vind de maxi cosi erg zwaar en als je hem in de auto moet zetten verdraai ik bijna elke keer mijn rug. Ik ben zelf erg lang dus moet enorm bukken om hem in de auto te zetten. Dit stoeltje lijkt mij echt een uitkomst.

 137. Jolanda van den Hoek

  Super mooi auto stoeltje! Ik doe graag mee. Sinds een weekje is de kleine er! Toch ideaal wanneer hij straks al met 4maandjes in zo’n mooie stoel mee mag rijden in de auto. Grote zus zit in een ander stoeltje, voor haar ook fijn, dat ze die niet ook nog haar stoeltje moet gaan afstaan voor haar kleine broertje straks.

 138. Jaa ik doe mee! Aangezien wij 2 autos hebben en ook papa onze dochter weleens naar de opvang moet brengen zou een 2e autostoeltje super handig zijn! Duimen maar??

 139. Lisette Krijnen

  Wat een gave stoel! Zou ideaal zijn voor ons meiske wat we in juni verwachten ! Ik doe dus mee! Lisettekrijnen@hotmail.com

  En wat een goede blog! 3 stoeltjes op de achterbank is wel erg vol! Maar….. het past gewoon!!!

 140. Wat een gave winactie! Deze zouden wij zeker willen proberen voor onze dochter. Sinds zij voorwaarts zit, is zij enorm wagenziek. Uitstapjes maken zijn dan echt niet meer leuk. Iedere keer twijfelen we of we het wel moeten doen.

  Hopelijk kan ze er in deze stoel wat beter tegen als ze achterwaarts vervoerd lan worden. Dan wordt uitstapjes maken weer leuk ?

 141. Peggy de Cocq

  Oh wat een handig artikel! Ik ben nu 34 weken zwanger en wij hebben ons onlangs verdiept in alle mogelijkheden. We hebben ook de Maxi Cosi Pebble Plus en de 2Way Fix aangeschaft: wat een mooi systeem! Tevens hebben we nu beide een auto met isofix. Deze autostoel zou al een hele mooie opvolger zijn voor richting het najaar als ons kleintje de Maxi Cosi uitgegroeid is!

  Ik doe dus heel graag mee met deze winactie Kelly!

 142. Zou ik zo graag willen winnen! We zijn heel veel onderweg… draagzak, maxicosi, kinderwagen, trein, tram, auto en nu ze al bijna een half jaar is zijn we straks toe aan een nieuwe investering voor al deze vervoersmiddelen. Ik doe mee!

 143. Wat een mooie actie Kelly! Ik doe graag mee. Zo is mijn zoontje optimaal beschermd mocht er wat gebeuren. Wat we natuurlijk heel hard afkloppen!! We zitten vaak in de auto omdat we afgelegen wonen dus het zou heel fijn zijn als we hem dan een hele mooie, fijne en veilige stoel kunnen bieden.

 144. Lisa Bouwmeester-van Eijkelenburg

  Wat een leuke win actie!! Doe er graag aan mee. Doordat mijn zoontje te vroeg geboren is, en ik eigenlijk nog 2 weken moest werken hebben wij totaal geen tijd gehad om ons te verdiepen in de laatste spullen die we nodig hadden. Wat zou dit fijn zijn om te winnen!

 145. Heel graag zou ik deze in onze auto plaatsen. Na even te hebben moeten wachten is onze dochter geboren ? er zit 4 jaar tussen onze kinderen, wel alles bewaard maar niet optimaal meer. Gelukkig wel veilig hoor ?
  Zou gehaat graag een mooie stoel geven in de auto voor onze moeder en dochter uitstapjes ?

 146. Manon lageman

  Wat een mooie stoel! Naast dat deze mooi is om te zien en ontzettend praktisch is is deze ook super veilig. En we willen toch allemaal het beste voor ons kindje! Ik zou deze graag winnen voor ons kindje die we in Mei verwachten.

 147. Manon Dekkers

  Wat een mooie actie!

  Ik doe graag mee voor ons zoontje Dries. Die zit nu nog in de Maxi Cosi 0-autostoel. Het zou binnnkort veel leuker voor hem zijn dat hij ook mee kan kijken waar we naartoe rijden.

  Voor papa is de draaioptie heel interessant: hij is pas aan een hernia geopereerd. Onze dochter zit in een stoel die je niet kan draaien en dat is toch elke keer weer een heel gedoe!

 148. Wat een veilige stoel. Ik doe graag mee om deze te winnen. Wil zijn/haar kindjes nou niet veilig vervoeren.

 149. Wat een leuke actie! Ook wij houden van maxicosi! Voor beide kinderen mooie stoelen en voor de jongste alles op de familie fix. Echt een uitvinding. Voor de jongste zoeken we nog een mooie stoel voor bij oma in de auto. Aangezien hij daar 4 dagen is verdiend hij wel een mooie troon?

 150. Zou graag mee willen doen voor ons dochtertje ze groeit zo snel. Met deze stoel kan ze even voort :-)#

 151. Merel van Rymenam

  Ik wil heel graag meedoen voor onze kleine Max. Hij is nu ruim 8 maanden en dus is het binnenkort wel tijd om over te gaan naar een andere Maxi-Cosi autostoel. Hij zit nu nog heerlijk in de ‘maxi-cosi’, maar wil toch ook wel graag om zich heen kunnen kijken. Toevallig was ik mij de afgelopen weken een beetje aan het orienteren. DIt is echt een fantastische autostoel!

 152. Wat leuk om te lezen! Achterbank lekker vol ♥
  Ik doe graag mee en de reden is gewoon zo bijzonder.
  Bijna, mogen we ons meisje meenemen uit het ziekenhuis. Ze is met 25 weken 3 dagen geboren en zit tegen ontslag aan, na 4 maanden ziekenhuis. Ze heeft het gered en thuiskomst betekend hier zo ontzettend veel.
  En ook na het verlies van haar zus (22+2wkn) een jaar geleden as 11 april , kunnen we wel een oppepper gebruiken.

  Ik duimmm!
  Liefs x

 153. Deze zou ik graag winnen ? Veiligheid voor alles en dat is bij deze stoel.
  Onze kleine man zit nu nog in de maxi cosi, maar voor dat je het weet is hij al weer groot genoeg voor de volgende stoel! (Clichés zijn zooo waar..)

 154. Wat toevallig! Over 2 maanden verwachten wij ons tweede kind en momenteel zijn wij heel hard op zoek naar een autostoel voor ons eerste van 1 jaar oud. Ook wij hebben een kleine auto (polotje) waardoor het niet al te groot mag zijn (een hele uitdaging!).
  Waar wij verder naar op zoek zijn: veiligheid, meer comfort, en een mooi uiterlijk??

 155. Andrea de ruiter

  Wat een ontzettend toffe winactie zeg! En wat zou dit een fijne stoel zijn voor ons kleine meisje van bijna 4 maanden! Dasr kunnen we dan echt superlang plezier van hebben in onze ‘nieuwe’ auto, waarbij de gordels op de achterbank ietwat kort zijn voor om de maxicosi. Past wel, maar echt maar net! Dus dit zou natuurlijk ideaal zijn

 156. Lysanne de Jong

  Ook ik doe heel graag mee! Ons 2e kleintje is onderweg en deze stoel zou heel goed van pas komen!
  Liefs!

 157. Anouk van bakkum

  Wat een mooie autostoel van maxicosie!! Deze zou goed van pas komen voor ons 4 maanden oude zoontje?. En heel mooi staan in onze nieuwe gezinsauto. Let’s hope?

 158. Ik doen graag mee voor me dochter die eind mei geboren wordt. We hebben nu een cybex cloud q autostoel groep 0 gekocht. Enige nadeel is dat hij erg zwaar is. Zodra de kleine kan zitten wil ik graag een aparte autostoel in de auto en deze is wel erg mooi. Ook omdat je hem kan draaien en de kleine er makkelijk erin kan leggen.

 159. Linda Rowald-lunenburg

  Wauw wat een super actie en dit zou mega welkom zijn! Onze derde kindje is nu 6 maanden dus we hebben echt een extra autostoeltje nodig! Wij doen graag mee!!

 160. Ja wij doen graag mee.
  Voor onze 2de zoon.
  Kan hij stoer naast zn broer zitten in deze mooie stoel.

 161. wauw wij winnen graag voor onze fleur
  Want we verlaten eigenlijk iedere de de deur

  Mijn partner en ik komen er samen niet uit
  Een draaibare of niet wanneer komt het besluit?

  Als onze fleur maar veilig zit
  Voor een lange of korte rit!

  Fleur is nu 7 maanden en zit al bijna zelfstandig
  Dan is een goede autostoel wel handig!

  Op de 9 maandenbeurs hebben we deze al bekeken
  We wilden deze gaan vergelijken

  Natuurlijk is er geen beter
  Voor vele veilige kilometers!

  #wauwiewilheelgraagwinnen #vooronzespetter! ❤️

 162. Anne Liebregts

  Ohhh ik ben net op zoek naar een autostoel voor Finn. Zat al te kijken bij maxicosi want de 0 stoel bevalt ook top! Meneer wil zitten en kijken dus ik denk dat we over niet al te lang over zullen gaan naar een groe 1. Het zou FANTASTISCH zijn deze te winnen. ? Liefs Anne

 163. Thejanne Meffert

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee voor me dochter van 5 maanden. Zou echt heel mooi uitkomen aangezien we in Juli met de auto naar Frankrijk gaan. ?

 164. Mooie winactie!
  Ik doe graag mee voor ons tweede kindje dat op komt is en omdat ze straks tergelijk in stoel groep 1 zitten.

 165. Lidewij Timmermans

  Ik doe graag mee voor m’n van bijna 4 maanden. Hij heeft nu een maxi cosi cabrio fix. Z’n grote zus wilde echter met 9 maanden al absoluut niet meer in die maxi cosi zitten en toen moest zij dus al naar een grote stoel. Een achteruitkijkende stoel viel niet binnen ons budget, dus zat zij al veel te vroeg vooruitkijkend. Met deze mooie stoel kunnen we dat bij ons zoontje voorkomen!

 166. Baby 3 op komst hier dus er moeten straks ook 3 stoelen in de auto hier. Dat moet passen want zie meerdere ouders met dezelfde auto rondrijden met 3 stoelen. Dochter past nu nog in de maxicosi maar niet lang meer. Zoon van 6 zit in een groep 2/3 stoel.

 167. Ik doen heel graag mee voor mijn dochtertje van 11 maanden.?
  Paar maanden terug een nieuwe stoel gekocht. Nu gehoord dat er weer nieuwe veiligere modellen zijn.. ? Dus deze is heel erg graag welkom!???

 168. Leonie Poortvliet - Dodemont

  Wat een gave winactie! Tuurlijk doe ik mee. Vorige week ben ik bevallen van onze dochter Tess, voor onze zoon Sem (nu 4 jaar) hadden we toendertijd de veiligste stoel (maxi cosi 2waypearl), maar zou nu graag ook het veiligst voor mijn dochter willen. En wat is nu veiliger dan deze nieuwe stoel met airbags van Maxi cosi!

  Ik ga heel hard duimen.

  Liefs Leonie

 169. Ik doe heel graag mee!!! Voor mn meisje van 9 maanden!! Kan ze heerlijk van haar afkijken in de auto!! ?

 170. Wat een gave winactie!
  Onze dochter van vijf maanden zou dit te gek vinden. De wereld om haar heen houdt ze graag goed in de gaten. En met dit stoeltje gaat dit beter omdat ze ook echt zit.

 171. Esther Husmann

  Zou graag mee willen doen aan deze winactie voor onze zoon!
  Op het moment zit hij nog in de maxi cosi in de auto, maar moet binnenkort al in een nieuw autostoeltje!

 172. Hi Kelly,

  Super handige tips! Wij zitten sinds vorige week te kijken naar een groep 1 autostoel. Meisje past nog makkelijk in de maxi cosi, maar ze blijft zich optrekken aan de armsteun zeg maar en wilt gewoon rechtop zitten( dit kan ze ook al een aantal maanden) ik doe dan ook graag mee met de winactie, aangezien dit de stoel is waar wij naar hebben zitten kijken! Liefs, Willemijn

 173. Ha kelly! Ziet er mooi uit, zo op kleur afgestemd! Wij hebben twee jongens op de achterbank, allebei in een maxi cosi pearl. Nu hebben we alleen per ongeluk een paarse gekocht voor onze tweede ? Omdat hij het altijd al moet doen met de tweedehandsjes van z’n broer, zou een gloednieuwe stoel best heel tof zijn voor hem?

 174. Wat fijn dat het past met 3 stoelen! Goed gepuzzeld! Met de tweede op komst hebben we dat probleem voorlopig nog niet. Maar een nieuwe stoel zou zeer welkom zijn. Eerst voor m’n dochter die nu bijna 2 is en daarna voor de nieuwe mini.

 175. Ik heb een zoontje van 8 maanden. Wij zijn ons aan het oriënteren welke autostoel we kunnen gaan aanschaffen voor de volgende fase. Wij gebruiken nu de maxi-cosi pebble op een familyfix. Bevalt heel goed. Makkelijk in de base te klikken en weer eruit te halen. Geen gehannes met autogordels 😛
  Ik vind het lastig welke autostoel te kiezen nu. Ook vanwege I-size en kosten van de autostoelen!

  Dus doe graag mee om de autostoel te winnen voor onze zoon 🙂

 176. Jade Jasmine

  Super toffe winactie! Ik doe graag mee voor ons zoontje van bijna 10 maanden dat op een haar na nog nét in de Maxicosi past.. Ik was al aan het rond kijken welk stoeltje voor hem het beste zou zijn, maar kwam er nog niet helemaal uit. We gaan deze zomer voor het eerst op vakantie als gezinnetje en dan moet hij natuurlijk wel veilig vervoerd worden als we aan het touren zijn! Daarnaast zou hij het heel leuk vinden om rechtop te zitten zodat hij niets mist, meneer is erg nieuwsgierig! Dat wordt duimen 🙂

 177. O deze stoelen zijn heel erg handig en vooral dat ze tot 15 maanden gewoon tegen de rijrichting in kunnen!! Heel veilig, ik doe graag mee met de actie om hem te winnen voor ons kleine meisje dan heeft ze straks een hele mooie stoel in de auto en kan ze trots naast der broer zitten???❤️

 178. Wat een gave actie Kelly! Ik volg jou al langer en kan erg genieten van je mooie vlogs. Maar nu, waarom zou ik graag deze stoel willen winnen..
  We hebben een zoontje van 2,5 en onze dochter wordt in mei verwacht. Na onze zoon (hij was toen 5 maanden oud) heb ik een dubbele hernia gekregen. Ik was afhankelijk van anderen wat mij erg zwaar viel, na 3 maanden ben ik geopereerd en kreeg ik gelukkig mijn vrijheid weer wat terug. Deze autostoel kan je heel makkelijk draaien zodat je zelf niet in een rare draai hoeft te staan. Voor iemand met rugproblemen super fijn! Ik hoop niet nog een keer een dubbele hernia te krijgen en deze stoel zal mij daar vast een handje in kunnen helpen (niet steeds maxi cosi uit de auto incl kindje, geen rare draai meer etc)
  Ook gaan we nog op autovakantie als de kleine meid 4 maanden is, een mooie gelegenheid ook om de stoel te gebruiken. Ik ga in ieder geval heel erg duimen! ??

 179. Ik doe heel graag mee voor dit te gekke stoeltje. Nu mijn dochter steeds groter en daarbij ook zwaarder lijkt mij dit de ideale oplossing. Nu heeeeeelll hard duimen

 180. Ik doe mee voor het babytje in mijn buik. Ons derde kindje. En ook wij moeten aan een nieuwe auto moeten. Want dat gaat niet passen in een ford feista

 181. Annelisa Dijkstra

  Oh wat een toepasselijk maar leuke winactie . Met ons dochtertje Lana en tweede meisje op komst ,komt dit goed van pas! Een mooie maar ook veilige stoel. Het fijne vind ik dat je het kindje fijn na voren zit. We moeten vaak veel kms rijden na mijn familie in Zeeuws Vlaanderen. Dus heeeeel fijn zo’n stoel voor team roze hier hihi. ???

 182. Jaaa ik zou heel graag deze mooie autostoel winnen!! We hebben nu één van een waardeloos merk, maar 2 auto’s. Dus elke keer overzetten. Zou dus heel fijn zijn om er een bij te krijgen van een goed merk! ?????

 183. Ik doe graag mee! Lijkt me een super gemakkelijke autostoel. Ik ben zeker dat Juliette er gezellig in zou zitten!

 184. Silvia Kroek

  Jaaaa zou super zijn voor ons zoontje van bijna 6 maanden. Dan heeft hij hem alvast, en kan hij over een tijdje super veilig mee de auto in naar zijn familie die een uurtje verderop woont. *duimenduimenduimen*

 185. Ik doe héél graag mee voor ons zoontje ?!! Zo’n toffe autostoel wil iedereen wel winnen, toch?!

 186. Ons zoontje van 9 maanden zit nu nog in de maxi-cosi, maar dat vindt hij niet zo leuk meer.. hij wil rond zich heen kijken.. ook als hij in slaap valt, slaapt hij met zn kin op zn borst, ziet er heel oncomfortabel uit! Daarom wil ik dolgraag deze stoel winnen!

 187. Wat een super winactie! Natuurlijk doe ik mee! Onze kleine man van bijna 6 maanden mag straks in een autostoel groep 1, en die hebben we nog niet! Deze veilige autostoel zal perfect zijn in onze auto. Ben zelf een groot voorstander van veilige autostoelen! Heel graag!!

 188. Ik doe heeeel graag mee! ? We hebben nu een autostoeltje waar ik constant mee loop te hannessen. En deze die kan draaien zou echt de uitkomst zijn! ?Heeeel hard duimen dus ???

 189. Phylicia Snijders

  Heel handig en informatief stuk. Mijn kleine is nu 5 maanden en deze autostoel zou zo handig zijn!! Ik doe graag mee.

 190. Jammer zeg, ik heb geen Facebook en had zo graag mee gedaan voor mijn jongste dochtertje. Echt een super gave winactie

 191. Ik doe graag mee voor mijzelf.
  Mijn zoontje is nu 10 maanden en ik verwacht in augustus nr.2. Ik ben mij al maanden aan het verdiepen in de verschillende autostoeltjes en deze lijkt mij geweldig.
  Ik sta er alleen voor en dan is het toch wel een enorme luxe als je het jezelf op deze manier wat makkelijker kunt maken.

 192. Graag! Na jaren hebben wij eindelijk weer een auto. Na lange tijd alles te voet gedaan te hebben mogen we weer van die luxe genieten. Zou super zijn zo’n mooi stoeltje te winnen!!

 193. wauw wat een super gave aktie! hier een mama van 3 bengels en 1 engeltje.
  onze oudste dochter is bijna 12,ons engeltje zou nu 9 zijn,toen kwam onze zoon van 8 en als verassing kregen we er nog een zoontje bij! hij is nu 4 maandjes.
  Qua autostoelen is er heel veel veranderd de afgelopen jaren en zo’n mooi stoeltje zou nu erg goed van pas komen!
  wij wachten in spanning af?

 194. Wat fijn dat de 3 stoeltjes naast elkaar passen in de auto zodat alle 3 de kindjes veilig vervoerd kunnen worden. Ik zou heel graag mee willen doen met de win actie voor mijn lieve zus. Ze is in verwachting van hun eerste kindje en ik ben een hele trotse tante! Dit cadeau zou geweldig zijn voor hun ❤️

 195. Wauw! Die wil ik wel winnen! Onze dochter Esmée is nu 7 maanden, dus de overstap naar een échte autostoel gaat niet lang meer duren! En onlangs ook van een 3-deurs auto overgestapt naar een 5-deurs auto, dus extra handig! Nesteldrang?!?!

 196. Adrienne van Rattingen

  Wauw! Die zou ik erg graag willen winnen.. voor ons zoontje van 9,5 maand! Die het liefst echt niet meer in z’n maxi cosie wil.. we willen graag voor een stoel gaan kijken maar winnen is natuurlijk ook leuk! ? Wij gaan duimen en hopen dat ons zoontje Remy binnenkort in deze stoel mag zitten! En we veilig op weg kunnen! ?

 197. Heel graag ik ben net voor de tweede keer mama geworden en ik ga mijn eerste wagen kopen dus ik kan het goed gebruiken mijn dochtertjes zouden het heel leuk vinden ❤️

  Dikke knuffel van Flore , Feline ?‍?‍?

 198. Anneke Van Baelen

  Oh Kelly, wat een mooie winactie.
  Na 7 jaar ICSI, 3 miskramen is mijn wondertje nu in aantocht. Deze stoel staat op mijn lijstje want als alleenstaande is hij erg duur om hem te kopen maar…ik wil geen andere ?. Ook denk ik niet dat ik hem cadeau ga krijgen want zoveel geld is moeilijk uit te geven als cadeau. Dus het zou fantastisch zijn om hem te winnen. En ‘t is dan nog net mijn kleur ook ?.
  Mijn duimen draaien al ?.
  Heel veel liefs,
  Anneke

 199. Wat een gave actie! Mijn dochter mag straks van de maxi cosi naar het volgende babyzitje voor in de auto! Weer een hele stap want oh wat wordt ze dan weer groot! Hoe handig is dat stoeltje! Ik ben nu altijd aan het klunzen met mijn andere dochter in het zitje en ze heeft al menig maal haar hoofd gestoten als ik haar in de auto zet! Hopelijk hoeft mijn andere dochter dit niet mee te maken en blijft aan hoofdje zonder deuken 😉

 200. Onze oudste van 2 zit in een maxi cosi tobi. Daar zal ze ook nog wel een tijdje in zitten dus we kunnen hem nog niet gebruiken voor de jongste van 5 maanden. Hij zit nu nog in de groep 0+ maxi cosi, maar zal toch binnenkort over moeten op een andere stoel. Het uitzoeken daarvan hebben we tot nu toe nogal uitgesteld (iets met drukte en veel uitgaven ?? ) .
  Twee jaar geleden hebben we ons goed laten informeren over een stoel voor onze dochter. De maxi cosi tobi leek toen de ideale stoel, kan lang mee, goedgekeurd en getest, anwb gaf ook positief advies, top!
  Toch mis ik aan de maxi cosi tobi wel dat hij niet draaibaar is. Nu onze dochter 2 is , is dat op zich niet zon probleem meer, ze klimt er zowat zelf in. Bij kleinere kindjes lijkt het me toch wel handig om de stoel te kunnen draaien! Hoe vaak hebben we niet (oké wel zachtjes) haar hoofd tegen de deurstijl laten botsen !?? die draai om je kindje in de stoel te zetten is met een kleintje net niet zo handig.
  Ik ben dus reuze benieuwd naar deze nieuwe stoel met airbag technologie.

 201. Ilse Plucker-Bonekamp

  Ik doe graag mee! Onze gekochte groep 0 stoel staat ongebruikt op de babykamer omdat onze dochter heupdysplasie heeft en daarom niet past en we de maxi cosi opal HD hebben moeten huren. Dus een meevaller voor een volgende autostoel os zeer zeker welkom!

 202. Michelle Kurt

  Ik doe graag mee voor ons 3de kindje! Hij is vrijdag jarig en wordt dan 1jaar! Ik vond het ook erg puzzelen met 3 kids.. vooral omdat de 2 oudere allebei naast hun broertje willen zitten.. dus die zit nu in het midden, maar erg lastig met eruit en erin zetten.. dus deze stoel lijkt mij ideaal!!

 203. Ik doe graag mee voor onze meid Elise! Ze groeit bijna uit de maxicosi en we willen graag een veilige autostoel voor haar. Een stoel die ook achteruit kan en deze lijkt ons echt perfect! Ook het feit dat deze stoel 360 graden kan draaien is fijn, maar nog belangrijker is de veiligheid. Ik hoop deze stoel te winnen, ik wacht in spanning af.

 204. Natascha Ippel

  Woooww het duurde even voor ik bio het reactieformulier was! Wat een enorme hoeveelheid reacties! Maar dit is ook wel een geweldige winactie. Op dit moment hebben wij in beide auto’s een IsoFix systeem en dat is echt ideaal. Ons meisje is nu 6 maanden en hoewel de MaxiCosi prima is, zijn we toch alvast aan het kijken naar een vervolgstoel. Als vrouw van een politieagent weet ik hoe belangrijk veiligheid is en hoe vaak kindjes helaas verkeerd vervoerd worden. Ik vind deze nieuwe autostoel van MaxiCosi dan ook een geweldige ontwikkeling op deze markt. Het lijkt me super om deze stoel te winnen voor onze kleine dame, zodat we haar de komende jaren weer veilig kunnen meenemen.

 205. Miriam Tieke

  Onze dochter wordt 14-4 1 jaar. Kunnen moeilijk kiezen tussen alle kinderstoelen. Bij toeval deze uitgeprobeerd in de winkel. En nu zie je ‘m hier staan. Wij hebben nu nog de maxicosi. Zwaar onding met een dochter van bijna 10 kg!
  Ik heb een lage auto,Peugeot 107 5-deurs. Hierdoor moet je gebukt en scheef haar eruit halen, met gevolg, je raad het al, stoot ze haar hoofdje. Veel tranen en mama weer een schuldgevoel..
  Deze is ergonomisch en super functioneel!
  Dus duim graag mee voor onze dochter.

 206. Wauw wat een geweldige winactie! Die wil ik al sinds dat die uit is super graag hebben, helaas alleen super duur. Heb een zoontje van 4 en dochtertje van 6,5 maand en wil heb super graag winnen voor mijn dochter. En fijn gevoel dat die zo veilig is en mega handig dat je hem zo lang kunt gebruiken, kan draaien en ook al zo jong. Komt dus echt mega goed uit. Ga super duimen!!???

 207. WoW Kelly dit is super. Ik doe ontzettend graag mee voor Emma. Morris willen we graag doorschuiven naar een groep 2 maxi cosi auto stoel. Emma is nu bijna 1 jaar oud en we merken goed dat zij groot word en zich zelf uit de maxi cosi begint te wurmen. Heb een auto stoel van een ander merk maar deze bevalt niet. Veel draaien van de bandjes en moeilijk dicht te doen. Maxi cosi bandjes blijven netjes in model waardoor het in en uit de auto een stukke gemakkelijker is. Daarom verdient Emma nu ook een nieuwe stoel. Ipv weer van haar broer. Zodat we de komende jaren zeker veilig op weg kunnen want dan voelt mama zich ook prettig in de auto wanneer de kindjes veilig zitten. ??doe graag mee groetjes Chantal Pol

 208. Wat een fijne stoel lijkt me dat! We zijn toe aan een nieuwe stoel voor onze kleine bink, dus dit zou super uitkomen! Isofix is ook zo’n fijn systeem! Duimen!

 209. Hoi Kelly, wat een mooie winactie weer. Ik heb een zoon van bijna 2 jaar en ben 30 weken zwanger van de 2e. Dit stoeltje zou ontzettend welkom zijn! Ik doe graag mee.

  Groetjes, Sara

 210. Laura Vis-van Zadelhoff

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 9 maanden, ze zit nog in de groep 0 stoel, maar ze groeit als kool en dus is ze bijna uit deze stoel gegroeid. Graag blijven we bij het merk Maxi Cosi, want daar wordt ze altijd blij in. ‘Ga je mee, Sierra?’ En hopsa, een smile van oor tot oor. Lekker keuvelen onderweg of lekker slapen in de stoel. Ik vind het ideaal en Sierra vind het helemaal leuk!

 211. Ik heb nog geen enkele ervaring met autostoeltjes. Ben nu zwanger van ons eerste kindje. Het is een heel gepuzzel om er achter te komen waar je goed aan doet om te kopen, wat veilig is en waar je echt iets aan hebt. Ik doe daarom dan ook graag mee met de win actie!

 212. Lieve Kelly, wat een iterresant blog weer☺️ En een toffe winactie! Wij zijn voor ons zoontje opzoek naar een autostoel 2/3 hij wordt voor de groep 1 stoel echt te klein…daarnaast is hij absoluut aan vervanging toe voordat ons dochtertje nu 7 maanden in de stoel gaat. Onze groep 1 stoel is tweedehands, door slijtage vind ik hem alsoluut niet meer veilig! De Maxi-cosi AxissFix zal voor ons dochtertje die nu nog in de maxi-cosi zit goed van pas komen. Als we dan van de zomer op vakantie gaan kan ze heerlijk in een luxere en veiligere stoel zitten. Ik ga heel hard duimen!!!??

 213. Nicky de Lange

  Superblog!! Ik heb hem zelfs opgeslagen op mn telefoon ?.
  Wij willen heel graag de Autostoel winnen. We gaan veel op pad in de auto (met oa familie die 2u verderop woont zitten e dus ook lang in de auto…) en vinden dan dat onze kleine meid veilig moet zitten! We hebben een auto met isofix dus dat zou helemaal goed moeten komen. Wat voor mij persoonlijk ook een pluspunt is, is dat de Autostoel kan draaien. Met mijn 1.60m en een hogere auto is het vastmaken wel eens lastig.
  Wij gaan duimen!

 214. Ilona van de Kamp

  Hier ook een maxi cosi fan! Bij ons paste het gelukkig precies, 3 autostoelen. Na bijna 10 jaar en 3 kids is onze maxi cosi tobi nu dan ook echt op en moet onze jongste nog wel een paar jaar in de autostoel dus wat zou ik deze graag winnen! Zou echt geweldig zijn!

 215. Wat een leuke actie, ik doe graag mee, we hebben een zoontje van 8 maand en ben nu 20 weken in verwachting van ons 2de kindje. De kosten van spulletje vliegen de lucht in dus een leuke auto stoel winnen zou goed uitkomen.

 216. Reni Claassens

  Wauw deze stoel zou perfect zijn voor ons meisje. Veiligheid is nr 1. en hij ziet er ook super comfortabel uit. Top. Doe graag mee om deze te winnen.

 217. Hoi Kelly,
  Is de stoel van lana ook vastgezet met isofix of alleen met de gordel(als Lana er in zit). Ons meisje is nu 5 : moet over naar een andere stoel. Voor De 2de op komst hebben wij ook gekozen voor de pebble icm isofix., heel eerlijk had ik dit nodig want zo lang kan ik niet staan om gordels vast te maken. Owja de nieuwe maxicosi lijkt me niet alleen handig maar ook veilig.

 218. Evelien de Wolf

  Lieve Kelly, wauw wat een superfijn artikel weer! Ik ben een trouwe volger iedere week lees en zie ik met veel bewondering al jou vlogs, berichten en alle feed op social media. Ik ben mama van twee zoontjes van 4 en 2 (sam en stijn) en we verwachten in september ons 3e kindje, een meisje!! Geweldig dus om ons hiermee voor te kunnen bereiden op de inrichting vd auto.
  Ik vond het ook zo leuk hoe je dit in jou vlog al eerder liet zien 🙂 zo fijn omdat het precies is waar alle ouders zoekende in zijn.
  En helemaal leuk dat er een winactie is!!
  Wat een uitvinding is de autostoel met het AxissFix systeem, die zou enorm welkom zijn, eerst voor onze peuter en daarna voor ons babymeisje als ze uit de maxi cosi gegroeid is.
  Ik ga duimen, zou meer dan fantastisch zijn.

  Succes met deze toffe actie!

 219. Marleen Schaap

  Ik doe heel graag mee zodat we ons dochtertje van 3 maanden veilig kunnen vervoeren als we op vakantie gaan.

  Toi toi toi ?

 220. Oh wauw? deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn broer en schoonzus die net een kleine meid hebben gekregen. Deze zou enorm van pas komen!! ????

 221. Anouk Siermans

  Jaa ik wil graag meedoen met de winactie. Mijn kleine meid is pas 6 maanden oud maar past nu al bijna niet meer in de maxicosi autostoel. Ik heb deze al vaak voorbij zien komen. Je wilt natuurlijk het allerbeste en veiligste autostoeltje voor je kindje maar helaas valt hij onder een erg dure prijsklasse. Hopelijk maken wij een kans om te winnen en kan mijn kleine meid binnenkort over op deze geweldige autostoel. Deze mama gaat heel hard duimen.

 222. Irene Konter-Zeedijk

  Ja heel graag! Ons mannetje is bijna uit de maxi cosi gegroeid en het wordt dus tijd voor een ander stoeltje. Hoe fijn is het als hij dan in zo’n mooie vervolgstoel kan zitten?

 223. Ik zou deze heel erg graag willen winnen voor mijn zoontje Kaj. Kunnen we veilig op pad?

 224. Aracely Kamps-Sanchez

  Ik doe graag mee !! Wat een mooie win actie :).
  Wij wonen in een appartement gebouw en hebben de auto niet voor de deur staan. Niet alleen naar de parkeerplaats twee straten achter mijn woning lopen is zwaar met een kleintje, maar ook de stoel in de auto zetten ( aangezien de auto’s vrij dicht op elkaar staan). Met deze stoel kunnen we veel sneller en beter ons zoontje van 4 maanden vast maken!!

 225. Melanie Nijenhuis-Spitzers

  Jaa heel graag!
  Onze zoon Oliver begint met zijn 6,5 maand en 71 cm aardig uit zijn maxi cosi te groeien.
  Dit zou dus echt top zijn!

 226. Ik doe graag mee! Voor een ouder moet het goed voelen om je kindje te vervoeren en dit is daar de perfecte stoel voor.
  Ik zou hem echt dolgraag willen winnen!
  Voor mijn dochter maar ook voor mezelf doordat een ander mij aangereden heeft kan ik mijn hand niet meer buigen. Deze stoel zou super zijn!

 227. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze wordt over drie weekjes een jaar oud en de maxi cosi pebble (waar we wel heeeel tevreden over zijn) wordt nu toch echt te klein. Zou een super leuk cadeau zijn! ?

 228. Net als iedere ouder doe ik graag mee omdat ik het veiligste voor mijn dochter wil. Ze is 10 maanden en wilt heel graag naar buiten kijken. In de stoeltje kan dat terwijl ze nog gewoon achterwaarts vervoerd kan worden.

 229. Net als iedere ouder doe ik graag mee omdat ik het veiligste voor mijn dochter wil. Ze is 10 maanden en wilt heel graag naar buiten kijken. In de stoeltje kan dat terwijl ze nog gewoon achterwaarts vervoerd kan worden.

 230. Monique van erp

  Wat een goede tips zeg! En yes ik doe super graag mee met de winactie voor de maxi cosi axissfix. Super handig als de stoel kan draaien en je niet half in de auto hoeft te hangen om je kindje erin te plaatsen. Vanwege mijn rugproblemen zou dit echt een uitkomst zijn! Ben meteen gaan kijken of onze auto geschikt is en yes!
  Duimen maar! Xx

 231. Nienke Sayhan

  Ik doe heel graag mee met deze actie! Onze zoon zou hier net in mogen zitten als we met de auto naar mijn schoonfamilie in Turkije gaan! Het is een hele lange rit. 4000 kilometer door verschillende landen waar de wegen niet altijd even veilig zijn. En het is dan wel een heel fijn gevoel als ik weet dat onze zoon veilig zit! En dat voor de komende 4 jaar!

 232. Gitte Theunis

  Lieve Kelly Caresse.
  Wij zijn bijna 4 maandjes geleden bevallen van een prachtig dochtertje,Mila.
  Wij zijn vaak onderweg met de auto. Nu nog met een simpele maxi cosi die we met de gordels moeten vastmaken (nieuwe auto heeft wel isofix).
  Nu ze zichzelf kan rechttrekken en een beetje zelfstandig kan zitten, wil ze natuurlijk niets anders meer ?
  Wij willen dus heel graag deze mooie autostoel winnen! ☺️???
  Groetjes Xxx

 233. Gitte Theunis

  Lieve Kelly Caresse.
  Wij zijn bijna 4 maandjes geleden bevallen van een prachtig dochtertje,Mila.
  Wij zijn vaak onderweg met de auto. Nu nog met een simpele maxi cosi die we met de gordels moeten vastmaken (nieuwe auto heeft wel isofix).
  Nu ze zichzelf kan rechttrekken en een beetje zelfstandig kan zitten, wil ze natuurlijk niets anders meer ?
  Wij willen dus heel graag deze mooie autostoel winnen! ☺️???
  Groetjes Xxx

 234. Ja ik doe graag mee en wil deze graag winnen. Van onze eerste dochter hebben wij een gewone maxi cosi, zonder isize. Ten eerste vinden wij dat toch veiliger maar nu zit de maxi cosi met gordels in de auto, wat erg zwaar is iedere keer en veel tijd in beslag neemt. Daarnaast zijn we vaak met de auto weg en bij ons in de wijk staan de auto’s zo dicht op elkaar dat deze te winnen maxi cosi een uitkomst is, want dan hoeft de deur niet zo ver open.

 235. Michelle van dijk-morrien

  Heel erg graag voor ons zoontje van 1! We hebben nu een tweedehands autostoel en ondanks dat hij er nog prima uitziet voel ik me er niet fijn bij, maar een nieuwe kopen zit er helaas niet in. Ik zou graag deze nieuwe autostoel winnen zodat ik met ene gerust gevoel mijn zoonje kan vervoeren!

 236. Wauwwv wij doen mee! Ons eerste kindje wordt over ongeveer 10 weekjes verwacht ? super actie!

 237. Doe niet vaak mee met win acties.. maar deze is te mooi ?! Super stoel zeg, zou m graag winnen voor kleine bengel van 6 maanden!

 238. SandraLaurensJasperRosa

  Wat leuk om te zien en te lezen hoe jullie dat op de achterbank inpassen. Wij hebben een maxicosi tobi voor onze zoon Jasper van 2.5 onze dochter Rosa van 4 maanden zit nu nog in de maxi cosi maar we willen haar graag binnenkort in een autostoeltje hebben. Deze ziet er mooi en veilig uit! We doen daarom graag mee met de winactie!

 239. Ik zou graag willen meedoen met de win actie!? veiligheid voor alles voor onze boy van 5 maanden.

 240. Wauw wat lijkt me dit een fijne stoel! Onze dochter van 4,5 maand huilt nu nog alles bij elkaar in de maxi cosi dus kunnen niet wachten op een ander stoeltje dat ze straks meer kan zien. deze lijkt me ook superveilig !! hebben voor de jongste een cybex stoeltje (maxi cosi pebble bij de eerste maar verkocht ?) onze oudste heeft lang in de maxi cosi tobi gezeten en is nu net over naar een grotere. Hoop dat we winnen !!

 241. Ilse van Gemert

  Ohhh Kelly wat zal het super fijn zijn om deze te winnen! Opa’s en oma’s van ons meisje wonen in Brabant en wij in Overijssel dus we rijden veel verre ritjes. Zo’n fijn idee dat het op deze manier super veilig kan! Ik vind hem zelf helaas te prijzig, dus als ik hem zou winnen zal dat geweldig zijn!! Groetjes Ilse

 242. Super leuke actie ik wil graag meedoen. Wat zou dat een super kado zijn voor ons 3 de ukke kindje. We hebben al 2 kindjes ( 4 en 2 jaar ) en verwachten in juni de 3 de hoe leuk als we het autostoel probleem al hebben opgelost bedankt voor de leuke actie !!!!

 243. Die stoel komt zo goed uit… ga in juli met de auto naar familie in het buitenland en dan is het belangrijk dat me dochter een goede stoel heeft voor zo een lange rit… ???

 244. Ik doe super super super super graag mee, ik ben eind mei uitgerekent van een dochtertje en ik wil natuurlijk dat zij het allerveiligst mee reist in onze auto! dit is een uitkomst en ik zou hier echt onwijs mee gezegent zijn!

 245. Ik snapte eerder nooit zo goed waarom mensen zich zo druk konden maken om het soort autostoeltje. Het maakte toch niks uit, dacht ik. Tot ik dus 5 weken geleden beviel van onze zoon.
  Wat ze zeggen is helemaal waar; je bent vanaf dat moment geen dag meer zonder zorgen. En oh, wat vond ik die eerste keer met hem in de auto eng! Ik stond doodsangsten uit (hoewel we gewoon een goede auto met ISOFIX en een goed autostoeltje hebben.).
  Daarom zou ik dan ook graag winnen, wie weet voelt het dan ietsje vertrouwder/veiliger.

 246. Voor de oudste hebben wij de Maxi Cosi Toby. En nu er nog een kleintje op komst is, hebben we zeker een nieuwe Axissfix nodig. Deze prachtige autostoel zou ons helpen ons kostbaarste bezit veilig te vervoeren wanneer we de opa’s en oma’s bezoeken ?.

 247. ik doe heel graag mee voor mijn 2.5mnd oude Lotte! Zo kans ze prins(es)heerlijk achterin de auto zitten als we deze zomer gaan trouwen in Italië! ♧♡

 248. Super leuke winactie!
  Ik doe graag mee zodat mijn kleine zusje samen met mij kan meerijden in mijn auto! Nu moeten we steeds de stoel overbrengen en dat is niet zo handig !
  Groetjes!

 249. Wauw wat een toffe winactie!! Daar doe ik heel erg graag aan mee. Wij hebben op dit moment één kindje. Hij zit in de maxi-cosi 2way Pearl. We hopen heel erg dat we dit jaar weer een positieve test in de handen mogen hebben. We zijn ons traject in het ziekenhuis weer begonnen, dus als alles mee zit mogen we hopelijk volgend jaar twee kindjes veilig in onze auto meenemen:) Door het leeftijdsverschil dat onze kinderen dan zullen hebben, zullen ze beide nog een tijdje in dezelfde groep stoel moeten dus zou een tweede erbij zijn heel erg handig zijn!

 250. Suzanne Muurling

  Wauw! Graag zou ik hem winnen om dat wij nogal wat kilometers maken met de auto en we zo ons lieve meisje van een half jaar extra veilig kunnen vervoeren?

 251. Nathalie adriaanse

  Ooh ja die wil ik graag winnen! Geen goede reden eigenlijk, we hebben al de maxi cosi 2waypearl, maar we willen in de toekomst een 2e kindje dus dan zou deze echt ideaal zijn 🙂

 252. Wauw deze stoel zouden wij heel graag willen winnen om op stap te kunnen gaan met mijn gastkindjes

 253. Angela Ripzaad

  Ik win nooit iets :p toch n poging … wat leuk Kelly deze mooie actie, ik heb gereageerd op Facebook net, zelf heb de Maxi-Cosi Axiss ‘gewone’ deze zou ik graag winnen bij opa en oma in auto!!

 254. Amanda vd Wilt

  Wat zou ik deze goed kunnen gebruiken voor onze nieuwe auto die we vrijdag gaan halen met eindelijk isofix. Zou me een super fijn en veilig gevoel geven als we dan ook een stoeltje met isofix hebben. Daarnaast wordt mijn zoontje steeds zwaarder en met het bukken en de draai om hem in zijn stoeltje te zetten, stoten we regelmatig zijn hoofdje.

 255. Ook wij hebben een Seat Altea XL en is het passen en meten met 3 kids op de achterbank! Deze stoel is zeer welkom bij ons!

 256. Vera de Jong

  Ik doe graag mee! Super handig nu er een tweede op komst is. En deze autostoel ziet er heel veilig uit waardoor ook deze mama rustiger in de auto zit.

 257. Evita Vervaart

  Ik doe heel erg graag mee, mijn zoontje is bijna 7 maanden en hij zit nu nog in de maxicosi maar straks zou deze stoel perfect zijn. Zo kunnen we de centjes die we besparen om een stoel te kopen apart zetten op zijn spaarrekening voor later als hij groot is☺️
  *je Facebookpagina heb ik al geliked en volg je ook op instagram.

 258. Ik maak heel graag kans.
  Voor me dochtertje die ik hopelijk over een maandje in de armen mag sluiten ❤❤

 259. Dat zou ideaal zijn voor bij ‘mijn mama’ in haar auto. Bij Papa zit ik al heerlijk en veilig in de auto. Maar mijn mama kan wel zo’n mooie stoel gebruiken. Hopelijk kan mama mij dan makkelijk uit de auto tillen…. zonder dat ik mijn hoofd stoot ?

 260. Wat een leuk artikel weer!
  Ik wil graag mee doen aan de winactie voor mijn zusje. Ze is zwanger van haar eerste kindje en moet een stapje terug doen qua werk ivm gezondheid. En dat vindt ze heel moeilijk. Misschien kan dit mooie en veilige cadeau haar een beetje opfleuren 🙂

 261. Wauw wat een reacties al. Het is ook wel een hele leuke winactie. Ik doe graag mee omdat ik op het moment zwanger ben van ons eerste kindje. Het gepuzzel met meerdere stoelen hebben we (nog) niet maar deze mooie en super veilige stoel zouden wij heel graag winnen!

 262. Wat handig dat je dit met ons deelt, ook ik was namelijk nieuwsgierig hoe jullie dit nu deden met 3 meiden op de achterbank ? We doen heel erg graag mee met deze toffe winactie ??

 263. Carlijn Sommerdijk

  Super tips van je! Alvast bedankt daarvoor! De autostoel zou ideaal zijn voor onze 2e, die binnen een paar maanden te groot wordt voor de maxi-cosi.
  Hij lijkt me ook ideaal dat het kan draaien. Voor de tijd dat ons 2e zoontje er nog niet in kan, dan kan onze oudste zoon er nog gebruik van maken! ?
  Nu hard duimen! ???

 264. Ik maak heel graag kans voor mijn dochtertje die ik hopelijk over een maandje in de armen mag sluiten ❤❤

 265. Ik zou deze erg graag willen winnen, ben begin oktober uitgeteld en ben nog op zoek naar een goede en fijne autostoel voor de kleine! ?

 266. Wat een leuke winactie!
  Je geeft niet alleen iets weg dat handig is, maar vooral veilig… geweldig!
  Onze meid zit nu in de oude autostoel van haar grote zus, de gewone axiss. Met de autogordel dus.
  In juli gaan we voor het eerst op vakantie als gezin van 4… wat na 2j toch wel heel welkom is, een leuke vakantie!
  Wel weer een hele uitdaging, want we gaan met de auto naar Frankrijk. Grote zus is inmiddels al 5, en haar autostoel is wel bevestigd met isofix.
  Dus hoe fijn zou het wel niet zijn als ook onze kleinste meid comfy én veilig mee kan rijden tijdens onze lange rit…
  Want wat wil je nog meer? Isofix, i-size getest én een airbag…
  Maar we gaan vooral tegen onze papa zeggen dat hij heel voorzichtig moet rijden hoor!
  Groetjes van ons allemaal

 267. Fabienne Glastra

  Wat een geweldige winactie. Dit is precies de autostoel die wij op het oog hebben voor onze tweeling. Ze zijn nu 8 maanden. Wij hebben net als jullie ook 3 kinderen en met opeens twee kindjes erbij is het inderdaad even puzzelen op de achterbank. Ons zoontje van 3 Ruben, zit nu ook in een soortgelijk stoeltje als die van Lana. We zijn dus in onze zoektocht deze stoeltjes tegen gekomen omdat deze naast heel veilig, ook heel compact is. Onze auto voldoet verder aan alle voorwaarden. Hoop heel graag eentje te winnen. Dan hoeven we er zelf nog maar 1tje te kopen… ?. Onze tweeling heet trouwens Mees en Lotte.

 268. Sabine Peterz

  Wow! Wat een super win actie!! Met de komst van onze kleine meid 3 maanden geleden en het ophalen van cq wegbrengen naar het KDV (door beide ouders) in het vooruitzicht is ook voor ons de tijd aangebroken om te gaan bedenken in welke stoeltjes de 2 kids veilig meegaan op de achterbank… we moeten dus in beide autos 2 stoelen hebben en ivm mijn rugproblemen is een draaibare super! Nu al in heg bezit van een mooie collectie zitjes van Maxi Cosi en deze stoel zou xe verzameling compleet maken… duimen dus ?

 269. Nicky noguera

  Jaa ik loot ook graag mee voor de autostoel? omdat ons zoontje Flynn bijna uit de maxicosi is gegroeid met z’n lange benen maar nog maar 5 maanden is zou dit de perfecte oplossing zijn. Gelukkig hebben we isofix in de auto dan kan hij direct na het winnen geïnstalleerd worden.

 270. Jaaa ik doe mee! Auto beschikt over juiste bevestigingen. Ons dochtertje is bijna toe aan een groter autostoel!

 271. Wij zijn Axxis fan. Graag doe ik mee met de winactie maar niet voor ons zelf maar voor een vriendin van mij. Helaas heeft zij het financieel niet breed en moest ze 2de hands een autostoeltje kopen voor haar kleintje en dat vind ik toch wel eng. Je weet nooit wat er mee is gebeurd. Ik volg je al een tijdje zo leik om te lezen hoe jouw leven eruit met je 3 mooie meiden!

 272. Ik doe graag mee aan de winactie. Deze autostoel zou superhandig zijn voor de pleegkindjes omdat deze voor verschillende leeftijden kan.

 273. Alie Tolsma - Boorsma

  Ik lees met bewondering elke keer je nieuwe belevenissen over je gezin.
  Omdat wij een zoontje hebben die deze maand 4 maanden alweer is is zo’n autostoeltje zeer gewenst de maxicosi wordt op den duur te klein voor hem.
  Aanstaande vrijdag krijgen wij onze nieuwe auto waar deze maxisoi perfect zou bij passen.

 274. Wauw wat een te gekke winactie! Ik doe graag mee, we kunnen het stoeltje erg goed gebruiken!
  Liefs,

 275. Jemig Kelly, wat een toffe actie! Veiligheid van de kindjes gaat voor alles, dus graag zou ik zo’n prachtige stoel wensen voor mijn mooie dochter Lily van nu 9 maanden; het is ons zonnetje in huis. De maxi-cosi daar zit ze nu in opgepropt haha, dus ze is wel toe aan vervanging en doe dan maar gelijk lekker luxe 😉

 276. Een leuke actie. Ik doe graag mee! Onze uk is te vroeg geboren en past nog makkelijk in de maxi cosi. Maar met haar 9 maanden wordt ze erg nieuwsgierig naar de wereld om haar heen en in deze stoel mag ze zitten. Het zou heel fijn zijn om hem in onze auto te kunnen plaatsen zodat onze dame als een prinsesje kan zitten.

 277. Wat een ontzettend gave winactie! Ik doe heel graag mee voor onze jongste. Kan hij straks veilig naast zijn grote broer zitten. Beiden zijn dol op autorijden <3

 278. joy van sprang

  wij hebben meegedaan aan de winactie!
  van de zomer krijgen wij een nieuwe auto. een nieuwe autostoel zou dan perfect zijn voor onze kleine meid?

  wat een fijne site trouwens✌

 279. Wauw gaaf!
  Ons zoontje van 3 maanden is inmiddels al 8 kilo en 70 cm. Hij is al bijna uit zijn maxi gegroeid. Dit zou ideaal zijn! Doe graag mee!

 280. Ik doe heel graag mee met de winactie. We hebben nu een niet draaibare stoel en ik breek mijn rug bijna als ik onze dochter in de auto moet tillen. En er is inmiddels een 2e spruit op komst dus we kunnen nog lang gebruik maken van deze stoel.

 281. Jaa, dat lijkt me echt ideaal voor straks. Ons dochtertje is nu pas 3 weken oud en zit dus nog in een groep 0 autostoel. Over een paar maanden moet ik ook een nieuwe auto omdat de huidige afgekeurd gaat worden, dit wordt sowieso een auto waar een isofix in kan, zou leuk zijn als zij dan ook in mooi nieuw stoeltje kan waar je ook nog jaren mee vooruit kunt!♡

 282. Dag Kelly!
  Fijn artikel weer om te lezen!

  Laure (4j), onze oudste zit ook in de RodiFix. Geweldige stoel vinden we het. We hebben dezelfde al klaar staan voor wanneer onze jongste ook die leeftijd heeft.

  De jongste zit momenteel in de Maxi Cosi CabrioFix, met de Familyfix-basis om vast te zetten. Wij kozen de CabrioFix omdat deze wat lichter is als de Pebble. Voor iemand met rugproblemen helpen alle kleine beetjes.

  Daarom doen we ook graag mee om de AxissFix te winnen. Louise wordt wat zwaarder en aangezien de AxissFix al vanaf 4 maanden kan… ideaal bovendien dat deze stoel kan draaien om haar eruit te tillen!
  Wij duimen hier dus dat we deze mogen winnen!

 283. Kelly wat den goeie uitleg over jullie situatie ! Wij zijn namelijk aan het twijfelen of we 2 kindjes willen of 3 en dat is zeker iets waar we moeten overnadenken als we een stoel aankopen voor ons 2 de kindje :). We hebben nu ons Gustje en hij is bijna 5 maand oud, het zou ene super cadeautje zijn voor onze overstap naar een groep 1 stoel. We vervoeren hem nu in een maxi cosy Pebble plus en zij daar ook heel tervreden over, alleen jammer genoeg vind Gust de kleine maxi cosy niet zo leuk. (Na 10 min is hij het al vergeten en slaapt hij lekker :p) maar voor hem er in te zetten is het een ween concert.

 284. Doe graag mee voor mijn zoontje Mason (10 maandjes).. Helaas zit ik na een zware zwangerschap met bekkeninstabiliteit, nu in een revalidatie traject om weer een beetje pijnvrij verder te kunnen. De onderliggende oorzaak is het Eds syndroom. Deze stoel zou ideaal zijn zodat ik niet hoef te draaien. Ik heb nu een maxicosy pearl met een familyfix. Dat is eigenlijk niet goed te doen omdat de stoel daardoor veel te hoog staat en ik een rare draai moet maken met Mason(10kg)
  Het zou zo fijn zijn om wat gemakkelijker weg te kunnen en het belangrijkste met het mooie weer wat meer kunnen genieten buiten met de kleine

 285. Desiree de Rooij

  Ik wil graag mee doen voor deze prachtige autostoel voor mijn lieve zoon. ?
  De veiligheid van mijn zoon gaat voor alles, hij is overmorgen 9 maanden oud. En vind het geweldig om in zon stoel te zitten. ??? Mijn lieve zoon verdiend deze super gaafe stoel met top veiligheid (airbags). Deze stoel is een bijzonder kado als wij dit mogen winnen. ???✨✨✨

 286. Gaaf! Wij hebben voor onze dochter de maxi cosi Axiss. Ideaal dat hij naar de zijkant kan worden gedraaid waardoor het een stuk minder zwaar is haar erin te tillen. Ons zoontje van bijna 3 maanden moet straks natuurlijk ook een autostoeltje en omdat wij allebei een auto hebben, hebben we er 2 nodig! Zou dus mooi zijn als we er al 1 zouden winnen! ?

 287. Wauw, ideaal voor ons zoontje van 3 maanden die inmiddels met zijn 8 kilo en 70 cm bijna uit zijn andere stoeltje is gegroeid ? Doe graag mee!

 288. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Voor onze oudste dochter hadden we in eerste instantie een MaxiCosi Axiss overgenomen van vrienden. Deze hebben we doorgeschoven naar opa en oma. Inmiddels zit ze heerlijk in de Maxi Cosi Axissfix Plus. Onze jongste dochter zit nu nog in de Maxi Cosi Cabriofix, maar over een tijdje moet ze ook naar een vaste stoel. Deze stoel zou dan erg fijn zijn. Ze kan er nu al in en nog lang achterwaarts, wel zo veilig! En de airbags zijn natuurlijk helemaal top!

 289. Monique Jacobs

  Zou super zijn voor mijn zusje die binnenkort haar eerste kindje verwacht! Heb ik een heel mooi kraamcadeau! Is een hele fijne stoel vind het zelf echt heel fijn achterstevoren vervoeren. Kan mijn dochtertje heel makkelijk in en uit de stoel halen! Nu duimen voir mijn zusje!!

 290. Suzanne Molenaar

  Graag loot ik mee voor deze prachtige stoel voor ons eerste kindje die nog onderweg is. ?? dan kunnen we straks veilig op pad met z’n 3tjes!?

 291. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Wat gaaf zeg! Mijn zoontje is bijna 11 maanden en we zijn nu op zoek naar een nieuwe autostoel. De Maxi-Cosi AxissFix Air staat hoog op onze verlanglijst!!

 292. Margot Everaers

  Ik doe graag mee! De tweede is op komst en we zijn toe aan een nieuwe veilige stoel die makkelijk in gebruik is. Ook voor de oudste willen we een nieuwe kopen, dus de tips zijn erg handig! Je weet tenslotte nooit of er nog een nummer 3 komt ?. Groetjes Margot

 293. Wat een leuke actie met een geweldig verhaal erbij! Ik doe graag mee. Ik ben sinds 17 weken mama van mijn wondertje Lise Fee. Ik heb heel bewust gekozen om ‘alleen’ moeder te worden. En het is geweldig. Geniet met volle teugen van mijn kleine meisje. Deze autostoel ziet er zo comfortabel en mooi uit. Daar zit ze vast en zeker heerlijk in. Het zou voor mij een uitkomst zijn als ik deze stoel zou winnen. Alle beetjes helpen (als je begrijpt wat ik bedoel ?)

 294. Onze zoontje is net 4 maanden en het duurt dus niet lang voor hij niet meer in de MaxiCosi past.
  Dit zou ons heel goed uitkomen, veiligheid gaat boven alles!

 295. (En nu met het goede e-mailadres ?)
  Jaaaaa wat goed zeg en wat een goede tips!! Echt een fijne actie, KC! ?

 296. Danielle willebrands

  Hoi hoi wat een super stoel.. die zou Ik echt super vinden voor onze zoon van 1 jaar omdat ik hem zo zwaar vind om hem recht in de stoel te zetten. Dus nu duimen voor de mooie stoel in mijn auto?

 297. Gerdine Achterberg

  Ik zou heel graag mee willen doen met deze win actie voor onze eerste dochter die nu bijna 7 maanden is. Omdat zei binnenkort over moet vanuit haar maxi cosi naar een auto stoeltje. Dit is een erg mooie, zeer handige en niet te vergeten een veige autostoel. Daarom zou die.hier zeer welkom zijn

 298. Mariska Hoekstra

  Deze zou ik graag willen winnen voor ons 2de jongetje dat onderweg is. Maar eerst mag even zijn broer hem gebruiken zodat ik hem ook tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap gemakkelijk in en uit de auto kan doen. En natuurlijk omdat het een super mooie en fijne autostoel is?

 299. Chanel van de Veerdonk

  Wat zal dit een geschenk uit de hemel zijn!! Mijn kleine man groeit zo hard (ligt op de bovenste curve lijn) dat hij bijna (op een kleine paar cm na) niet meer in zijn maxi-cosi past!! Wil natuurlijk wel een goede volgende stoel dus daar was ik voor aan het sparen alleen hij heeft toch iets eerder een grotere stoel nodig dan ik dacht.. ene kant kan ik wel huilen omdat hij zo snel groeit en niet meer me kleine baby blijft maar een grote jongen wordt en zou hem dus dolgraag een mooie nieuwe en veilige stoel willen geven en aan de andere kant moet ik blij zijn met de mensen zoals jij die andere mensen iets gunnen door een winactie te houden!! dus doe echt heel graag mee met deze Gave Winactie en hopen dat ik snel mijn kleine man op een veilige manier mag gaan vervoeren!!

 300. Ohh heel graag !zo kunnen mijn kinderen heerlijk en comfortabel zitten op de achterbank met zn 3en! ??

 301. ik doe mee!! en nee niet voor mij zelf maar voor mijn vriendin die heeft net haar 3e gehad 😉 en wij hadden 2 stoelen van maxi cosi toendertijd en dat ging prima

 302. Ramona butter

  Ik doe graag mee.
  Sinds kort moet ik het alleen doen met mijn 2 kindjes voor de oudste Olivia (5jaar)heb ik ook een maxicosi stoeltje gekregen, maar voor de jongste LoganParker (bijna 2) nog niet dus leen ik er altijd 1 als ik op pad moet.
  Het zou echt een enorme uitkomst zijn er zelf 1 te kunnen hebben ❤️
  Liefs Ramona

 303. Wij doen graag mee voor ons zoontje Finley van 1,5! Hij vindt autorijden geweldig, altijd als we weg gaan roept hij ‘rijhu rijhu!’ En op deze manier is het ook nog eens super veilig!

 304. Wat een fijne, handige uitgebreide tips! Dank je wel daarvoor. Dit stoeltje lijkt me het einde! Veilig, makkelijk voor papa en mama omdat ie kan draaien en ook nog eens een mooie stoel! Ik doe absoluut mee ?

 305. Hallo ik ben Lisette en ben een mama van zoontje van 7 maandjes .
  Ik heb op dit moment de maxi cost can cybex in gebruik .
  Wij wouden van samen op pad te gaan en zijn nuh opzoek naar een nieuwe auto stoel .
  Voor bij papa hebben wij de maxi Tobi.
  Voor mijn auto zijn we nog aan kijken aangezien dit een 3 deurs is .
  Ik zou graag dit auto stoeltje willen uitproberen voor ons prachtig zoontje .
  Jaylano .
  Ik doe dus graag mee ?

 306. Hai kelly, wat een handig artikel en super leuke winactie. Ik had voor een poosje terug al eens gehoord over een autozitje met airbags maar ik wist niet dat ze er ook al daadwerkelijk waren.. je leest wel eens horrorverhalen over auto-ongelukken waar het niet goed afliep met een kleintje, je moet er toch niet aan denken?.

  Ik wil graag meedoen aan de winactie en het lijkt me super tof om deze autostoel van maxicosi te winnen. Dan kunnen we onze Joe nóg veiliger meenemen in de auto!❤️ Dat wil toch iedereen.

  Veel liefs, Yannick en Joe!?

 307. Wauw wat een prachtige stoel! En klinkt heel veilig

  Dat is nou net waar ik naar opzoek ben ,
  Afgelopen vrijdag een behoorlijk ongeluk gehad door een glad wegdek met modder

  Ik ben daardoor met mijn auto te water geraak mijn grootste nachtmerries

  Maar godzijdank had ik mijn kindjes niet in de auto
  En ben ik er wonder boven wonder heel goed voor weg gekomen !!?
  Wel zijn natuurlijk hun autostoeltjes verloren gegaan

  Dus deze stoel zou heel erg goed van pas komen
  Ook omdat het een veilig gevoel geeft want de schrik zit er goed in

  Wij hebben 4 kindjes , en we “hadden” een 7 zitter Mitsubishi grandis helaas total los

  Duimen maar ??

 308. Gepke Bethlehem

  Ik doe heel graag mee met de deel like en win actie voor de autostoel. Ons zoontje is nu 9 maanden en zou mooi ik de stoel kunnen zitten. Met die maxi cosi omlopen lukt echt niet meer met zijn 10kg.

  Liefs gepke bethlehem

 309. Jolanda Amiabel

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje en die lieve schat van haar. Is nu bijna 6 maanden oud. Wij hebben zelf ook 3 kinderen en hiervoor een grotere auto gekocht. Hierdoor past alles prima. Inmiddels 3 rodifix en nog een pebble met Bay. Dus super tevreden over maxi cosi. Mijn nichtje heeft nu zelfs mijn maxi cosi

 310. Hi Kelly, wat een duidelijke en goede beschrijving van de autostoel!
  Wij zijn in verwachting van spruit 2. Onze dochter is net 2 jaar geworden. We hebben uiteraard al een kinderstoel voor onze dochter, maar een stoel die kan draaien zou helemaal geweldig zijn. Dan kunnen we haar vele malen makkelijker in en uit de auto zetten. Ivm zwangerschap al een andere auto aangeschaft. Van een stoere cabrio naar een degelijke station. Met 1 kind kan een cabrio natuurlijk prima, maar met de tweede op komst werd dit behoorlijk krap.

 311. Ook ik doe graag mee aan de winactie. In september is onze drieling geboren: Dex, Nina en Fem. We hadden al een zoontje, Morris, van bijna 3. Omdat we 4 autostoeltjes in de auto kwijt moeten kunnen hebben we een grote auto aan moeten schaffen en daarbij dus nog 3 maxicosi’s. De baby’s zijn nu 6 maanden oud en gaan dus over een paar maandjes over naar een nieuwe autostoel. Dit wordt weer een flinke kostenpost want we vinden dat we hier niet op mogen bezuinigen ivm veiligheid. Je begrijpt dat het winnen van zo’n super mooie en veilige autostoel dus echt heeeeel erg welkom zou zijn!

 312. Robin Arends

  Ik doe graag mee! Voor mijn zoontje van bijna 4 maanden. Hij is geboren met 1 klompvoetje en draagt nu een brace, hierdoor zit hij niet meer lekker in de maxi cosi in de auto dus komt zo’n mooie auto stoel heel goed uit. Kan hij eindelijk weer met veel plezier in de auto mee

 313. Jaa ik doe heel graag mee voor onze zoon die met zijn 8 maanden echt al te groot wordt voor de Maxi-Cosi! Onze dochter is nog niet groot genoeg voor de volgende stoel en daarom kunnen wij onze zoon niet doorschuiven naar haar stoel. Wat zouden wij ontzettend blij zijn met deze veilige stoel voor onze zoon ? Zeker vanwege de veiligheid voor de vele ritjes naar oma Zeeland in het weekend. Ik ga heel hard duimen!!

 314. Heel graag doe ik mee en win ik deze autostoel. In augustus beval ik van mijn eerste kindje, dus dit zou geweldig zijn???

 315. Doe heel graag mee! Zoontje is bijna uit de maxi cosi gegroeid Hahaah, wordt dus tijd voor een stoel??!!!

 316. Sharon Romijn-Hoekstra

  Ik zou deze autostoel heel graag willen winnen voor mijn zoontje die net 12 maanden is geworden. Omdat hij nu bijna uit zijn maxicosie stoeltje is gegroeid word het tijd voor de overstap naar een nieuwe autostoel. Deze lijkt mij heel fijn in gebruik, is veilig en ziet er ook nog eens heel mooi uit! Dat zijn de 3 kenmerken die ik het belangrijkste vind voor een autostoeltje. Ik heb ISOFIX en een TopTether haak in mijn auto dus dat komt helemaal goed!

 317. Marloes van Loon

  Ja graag voor ons zoontje van 8 maanden, Hij is bijna toe aan een autostoel en deze is super mooi en veilig!

 318. Wil graag kans maken op deze maxi-cosy ! We hebben nu een maxi-cosy voor ons zoontje (5mnd) in bruikleen van mijn broer, maar zij verwachten zelf een 4e kindje in juni dus ‘moeten’ we deze weer terug geven. Een nieuwe autostoel komt goed uit van pas :-)!

 319. Marloes van Loon

  Super mooi voor ons zoontje van 8 maanden, hij is bijna toe aan een kinderstoel, zou fantastisch zijn voor onze vakantie in juni naar frankrijk!

 320. Wat een gave actie!
  Ik doe graag mee.
  Hopelijk winnen wij deze veilige stoel voor onze zoon.

  Groetjes,
  Cindy

 321. Graag!!! Super win actie. ?Wij verwachten over 10 weekjes ons tweede kindje. Mijn zoontje is net twee jaar en zit nu in de maxicosi tobi. Zou heel graag deze winnen hij lijkt me super handig!! Zou veel schelen als we deze uitgave niet hoeven te doen. ??

 322. Hee wat een gave actie. Ik heb alleen geen facebook.
  Hier voor de jongste van 5 maanden de maxi cosi cabrio fix op een easy base. En voor de oudste 20 maanden een maxi cosi pearl op een family base dacht ik. Erg tevreden over.

 323. Shanon van Veen

  Wat een geweldige actie!
  Ik doe heel graag mee, morgen ben ik uitgerekend van ons 1e kindje, een meisje.?
  Wij hebben in onze auto het isofix systeem zitten en hebben voor de maxicosi ook een isofixbase omdat we ervan overtuigd zijn dat dit auper handig en veilig is!
  We moeteb nog wel een autostoel hebben voor als ze dadelijk niet meer in de maxicosi past en deze autostoel zou helemaal top zijn!!
  Ik doe dus graag mee en duim ervoor?

 324. Wat een leuke winactie, wij doen graag mee!

  Ik heb 3 zoontjes, de oudste is bijna 3 jaar, mijn middelste 1,5 en Baby nummer 3 is 6 weekjes oud.

 325. Wat een fantastische stoel! Ik ben al fan van isofix, maar het feit dat je de kids langer achterstevoren kunt vervoeren én je kind snel en simpel in de autostoel kunt zetten, maakt dat ik deze autostoel heel graag wil winnen. Mijn zonen zijn 2 jaar en 3 maanden oud. Die van 2 wil nog wel eens tegenstribbelen en de jongste mag over een paar maandjes naar een grotere autostoel. Hij zou hier dus heel erg welkom zijn!

 326. Gaaf! Wij zijn opzoek naar een auto stoeltje voor ons zoontje. Hij is even oud als Feline ? Onze auto beschikt over Isofix.

 327. Kayra vd oetelaar

  Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee!
  In juli verwachten wij ons 1e wondertje! Graag zou ik deze winnen, hij ljjkt mij super handig

 328. Jacqueline Dirks

  Ohh wauw wat gaaf! Tuurlijk doen we mee! Onze zoon heeft al een axissfix autostoel maar daar we een babyzusje verwachten in augustus zullen we voor haar ook een moeten aanschaffen. Dus mochten we deze winnen zou dat natuurlijk super zijn! We gaan duimen! ???

 329. Charlotte Gohl

  Wat een leuke actie. En goede tips. Ik doe mee voor onze kleinste wonder.
  Wij hebben ook 3 op de achterbank. Dit zou dus goed van pas komen

 330. Charlotte Hieuw

  Wij doen graag mee!
  21 -2 bevallen van ons 2de dochtertje en onze andere dochter is bijna 2.
  Voor haar hebben we al een miskoop gedaan qua autostoel en deze zou perfect zijn voor onze 2de dochter.
  Dat sjouwen met de maxi cosi vind ik pittig ben zelf heel klein en is een hele klus. Deze zou echt fijn zijn omdat de kleine er al
  Met 4 maanden in kan.

 331. Wat een leuke actie? heel graag doe ik mee voor mijn 9 maanden oude zoontje. Hij past bijna niet meer in de maxicosi en we zijn op zoek naar een goede autostoel. Deze zou zo goed van pas komen, lekker mee op vakantie van de zomer! ?

 332. Ja dolgraag voor onze tweede mup. We hebben deze stoel al voor ons meisje van net twee en vinden hem echt ideaal! Dat de stoel kan draaien is echt een uitkomst voor papa. Wegens zijn spierziekte kan hij zich wat moeilijker bewegen maar dankzij deze stoel kan hij toch makkelijk onze dochter in en uit de auto tillen. Met een tweede erbij zou nog een stoel echt fantastisch zijn! Onze dochter zal voorlopig nog in haar eigen stoel zitten en net zo’n fijne stoel voor de tweede zou onwijs welkom zijn!

 333. Wij zijn zeer tevreden over de maxi cosi en hebben om die reden nu de maxi cosi 2 way pearl en de maxi cosi pebble beiden op de 2 way fix base. Ook wij willen in de toekomst nog voor een derde kindje gaan en die struggles met de stoeltjes heb ik al met regelmaat in mijn hoofd gehad. Graag maak ik gebruik van deze fantastische winactie. Dan kunnen we onze zoon Max blij maken met nieuwe MAXi cosi kinderstoel. (L)

 334. Melanie van den Elsen

  Jaaaa dit zou perfect zijn voor ons zoontje van 6 maanden!
  Ik doe erg graag mee met deze winactie ?

 335. Yes! Deze wil ik super graag winnen voor mijn zoontje! We maken vaak lange trips met de auto…

 336. Ik gun dit m’n schoonzusje! Die is nu zwanger van de tweede en hebben met de eerste veel gedoe gehad voordat er een glutenallergie werd geconstateerd. Ik gun ze daarom dit zitje omdat ze er straks eentje meer nodig hebben!

 337. Esther Boomkamp

  Dit is een geweldige nieuwe stap voor onze dochter? kleine meisjes worden groot.

  ? the Beatles: Baby you can love my car, yes i’m gonna be a star. Baby you can love my car, and maybe i’ll drive you (in your new car seat)

 338. Ik doe graag mee! Onze dochter Mae-Lynn is nu 3,5 maanden dus deze komt straks goed van pas! Op dit moment gebruiken we de lichtste variant van de maxi cosi met het isofixsysteem! Erg tevreden over dus deze opvolger bevalt ons vast ook erg goed !

 339. Handige tips!
  Ik doe graag mee met de actie! Het idee van autostoel met airbag vind ik erg geruststellend om het belangrijkste dat er is te beschermen. En dat hij ook nog eens erg mooi is, is mooi meegenomen ?

 340. Ik doe heel graag mee. Wij hebben 1 zoontje van 15 maanden en over ongeveer 3 maanden mogen wij nog een jongen verwelkomen.
  Toen de oudste zo aan een groep 1 autostoel toe was vonden wij heg erg lastig want welke moet je nou kiezen. Uit kinderlijk hebben wij gekozen voor de maxicosi tobi. De stoel Was gelijk goedgekeurd door onze zoon.
  Maar nu komen we weer voor de keuze te staan. Dan zou dit wel heel welkom zijn. In onze auto zit al een vooraansluiting voor de isofix.
  Super blog trouwens ??

 341. Ja deze zou geweldig zijn voor ons ventje Almin. Hij is bijna uit de maxicosi gegroeid en dan is het tijd voor een nieuwe autostoel. Deze zou fantastisch zijn om mee te gaan met zijn groei?

 342. Ik waag graag een kansje voor ons mannetje van 3,5 maand, kan hij straks helemaal veilig en wel mee naar Italië in de zomer …??

 343. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Milan. Hij is bijna 9 maanden, dus deze kunnen we goed gebruiken! ?

 344. Leuke blog! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die deze stoel straks goed kan gebruiken.

 345. Dit zou super zijn voor mijn zoontje, hij is haast te groot voor de gewone maxi cosi en dit zou de perfecte opvolging zijn. Heel handig om hem makkelijk in de auto te zetten. Ik doe graag mee! ?

 346. Ahh wat een leuke actie!
  Graag doe ik mee aan deze winactie voor mijn lieve zusje die net is bevallen van haar tweede meisje!

 347. Hallo!

  Wat een enorm leuke aktie! Toevallig hadden mijn vriend en ik het gisteren over de “vervolg” autostoel. Ons dochtertje van 6 maand (waar blijft de tijd?) zit nu ook in de maxicosi Pebble. Maar toch denk ik dat het niet heel lang meer duurt voor ze over moet naar een groep 1 stoel.
  Wij hebben vorig jaar toen ik in verwachting was een nieuwe auto gekocht en toen ook bewust gekeken naar het isofix systeem wij vinden het erg belangrijk dat ze veilig mee kan in de auto aangezien wij vrij veel onderweg zijn.
  Dus ik doe dan ook heel graag mee om deze prachtige stoel te winnen. Zodat we haar straks ook met een gerust hart mee kunnen nemen in de vervolg stoel.

  Liefs Romy

 348. Hoi Kelly, wat een informatief artikel, heel fijn! En natuurlijk doe ik ook graag mee met de winactie. Wij hebben net een dochtertje gekregen in januari, ze is nu bijna 3 maanden. Dus deze stoel zou een mooie opvolger zijn voor als ze uit haar kleine maxi cosy cabrio is gegroeid!

 349. Ik doe heel graag mee met de winactie. Ons zoontje is nu bijna 9 maanden maar wel een flinke knul van 74cm en 11kg dus die zit al in een groep 1 stoel. De maxi cosi pearl2 die op de 2wayfix past die we hebben. Maar ik heb echt super veel spijt dat we de axxisfix niet genomen hebben het is toch wel een gedoe met het erinzetten en het eruit halen. En zo lomp als ik ben stoot ik ook nog wel eens zijn hoofdje tegen het plafond van de auto ? Maar toen mijn man de prijs zag van de autostoel zei hij nou schat dat gaat hem niet worden. Jammer lijkt me zo ideaal! Toen de axxisfix air uit kwam zei ik oh dat is helemaal veilig met airbags maar die was nog duurder dus helaas.

  Wel grappig dat je nu precies een artikel hebt geschreven over 3 autostoelen achterin hier had ik het van de week nog met mijn man over die zei dat gaat echt niet passen hoor. Dus ik zei jawel hoor ik ken iemand van youtube die hebben dat ook dus nu kan ik het hem mooi laten zien!

 350. Deborah Verhagen

  Wauw wat een gave actie!! Ik doe graag mee om hem te winnen voor mijn 8 maanden oude zoon. Het zou fantastisch zijn om hem in deze stoel veilig te mogen vervoeren!!

  Liefs Deborah

 351. Caroline Minderhoud

  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon ? Het lijkt mij een handige stoel.

 352. Petra weerstand

  Wat een super gave win actie? ik zou hem graag winnen voor mijn kleine meisje Emma die nu bijna 8 maandjes is. Ze groeit langzaam aan uit de maxi cosi?

 353. Ik doe graag mee aan wel winactie! Al sinds het moment dat wij zijn gaan kijken naar een autostoel staat deze op nr 1 op onze lijst.

 354. Nicole van Hal

  Wat een leuke blog weer! Doe graag mee met de win actie! Een mooie handige en veilige autostoel?

 355. marion poeste thomas

  Onwijs gaaf! tuurlijk doe ik graag mee, wie wil er nu niet zoveel mogelijk veiligheid en comfort voor zijn kindje.

 356. Maartje van den Bosch

  Ik doe ook graag mee! Wij hebben ook 3 kindjes, waarvan de jongste 2 een tweeling. Zij zijn net 1 jaar geworden en maken binnenkort de overstap naar de volgende stoel. Onze oudste zit in een grotere stoel zover isofix in het midden en het past op de mm.! 3 stoeltjes naar elkaar waarvan de buitenste 2 met isofix vast zitten, pfff. We zoeken er nog een 2e stoeltje bij, dus deze zou erg welkom zijn!

 357. Die zou ik graag willen winnen voor mijn dochter van 9 maanden die over een paar centimeter niet meer in de maxi cosi groep 0 past. Haar grote zus heeft ook een stoel van maxi cosi de 2 way Pearl.

 358. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor ons derde kindje op komst. Wij zitten nu met hetzelfde autozitjes dilemma dus fijn en handig artikel!

 359. Joyce Jacobs

  Ik doe graag mee met de winactie! Hier ook een auto met de benodigde bevestigingspunten en een dreumes die erg beweeglijk is en bijna niet in de autostoel te krijgen is als ie weer eens zelf wil doen ?. Een draaibare autostoel zou dus wel handig zijn en wordt graag uitgeprobeerd!

 360. Heel fijn artikel! Ons derde kindje is op komst en wij zijn ook genoodzaakt 3 nieuwe autostoeltjes aan te schaffen.
  Deze week even langs de Prenatal om te passen!
  Nog wel even een vraagje.. Zitten de stoeltjes van Lana en Aimy enkel vast met de gordel of ook met de Isofix bevestiging?

 361. Erika panjet

  geweldig zeg en wat veiligheid boven alles natuurlijk???
  Dit wordt ons 1e kindje en zou deze autostoel maar wat graag winnen voor ons wonder

 362. Marleen van de

  Ik doe mee! Heb alleen geen facebook..
  Zou erg goed van pas komen deze stoel

 363. Ik doe heel graag mee. Hier een net wat ander probleem. Onze zoon Julan van 4 maanden zit in de auto met grote broers en zus van 9,11 en 13 jaar die ook de ruimte nodig hebben. Die wordt door grote autostoelen ook zeer beperkt, waardoor er regelmatig discussies zijn wie er mee op de achterbank moeten. Dus deze stoel is dan ook hier heel erg welkom en onze auto is voorzien van alle bevestigingspunten 🙂

 364. Lianne van der Heijde

  Mijn huidige Tobi werkt niet meer naar behoren. De gordels verstellen is een drama, een nieuwe is dus echt nodig in ons geval zodat ik geen gevecht meer heb om mijn dochter vast te maken ?

 365. Wat praktisch zo op de achterbank! Ik zou heel graag willen meedoen met deze actie. Toen we een autostoel moesten kopen vanuit de overgang van een maxicosi hadden we een oudere auto zonder iso fix. Inmiddels hebben we nu een auto waar dit wel mogelijk is en het lijkt me in combinatie met de draaimogelijkheid van deze stoel ideaal. Eerlijk het blijft altijd een gedoe half gebukt met het erin en eruit helpen maar dit zou toch wel echt helpen. Voorlopig hebben we 1 dochter wie weet wat de toekomst ons brengt, het ziet er gezellig uit bij jullie op de achterbank.

 366. Wij zijn toevallig nu aan het kijken naar autostoelen. Wij hebben 4 kinderen (14, 10, 3 en 11 maanden). De oudste 2 zitten uiteraard niet meer in een stoel, maar de jongste 2 natuurlijk wel. Nu mijn baby bijna een dreumes is, een flinke dreumes, is het tijd voor een andere autostoel dan de maxi cosi. We hebben nog een Maxi Cosi Axiss staan waar de peuter net uitgegroeid is, op zich een handige stoel, maar wel wat lastig te bevestigen. Bij ons kunnen de achterste stoelen alleen uitgeklapt worden als de voorste bank helemaal naar voren is geschoven en dat kan alleen zonder stoeltjes. Niet handig dus om steeds die auto stoel opnieuw vast te moeten maken met de gordel en dus zoeken we nu iets met een isofix.
  Ik doe dus graag mee voor deze AxissFix ?
  Voor ons peutertje ga ik ook even neuzen op de website van Maxi-Cosi, want die zit nu in een autostoel waar haar oudere broer en zus ook in hebben gezeten en die is nu echt wel aan vervangen toe na zoveel jaar gebruik.

 367. Voor mijn kleine vent, hij vindt het heerlijk om alles te kunnen zien. En in deze autostoel komt dat helemaal goed… en voor ons als ouders natuurlijk super makkelijk doordat hij kan draaien…

 368. Voor mijn dochter wil ik hem winnen. Mijn dochter mag graag alles zien. Erg nieuwsgierig naar de wereld.
  Hoop nu dat ik hem kan winnen voor haar

 369. Ja ik doe graag mee! Wij hebben sinds kort een nieuwe auto maar nog geen geschikte autostoel voor erin. Aangezien mijn dochter van alweer bijna 1 jaar niet meer lang in de maxi cosi past, is het wel echt tijd om na te gaan denken over een echte autostoel. Hoe tof zou t zijn als wij deze autostoel winnen? ?

 370. Lisa Van Onckelen

  Hoi Kelly
  Onze lieve dochter, Mille, is 3,5maanden oud en zit dus uiteraard nog in een maxi cosi. Deze autostoel winnen zou fantastisch zijn, want dan zou we hem meteen kunnen gebruiken! En op die manier zijn we er heel zeker van dat we ons meisje op een veilige manier kunnen vervoeren. Voor mezelf zou het ook een enorme meerwaarde zijn omdat deze stoel draaibaar is, waardoor ik mijn slechte rug niet te erg hoef belasten wanneer ik Mille in de stoel moet zetten. 😉 lieve groetjes, Lisa

 371. Michelle van der Pas

  Wat een gepuzzel met 3 kinderen. Dat is idd wel iets waar we nu al over na kunnen denken, mocht het ooit zo ver komen. Ik doe heel graag mee met winactie voor mijn zoontje die eind juni wordt geboren ?❤️

 372. Wat een veilige maar zeker ook hele mooie autostoel! Ik doe graag mee met deze actie. Jammer genoeg hebben wij hem nog niet nodig voor een eigen kindje, maar mijn nichtje kan dan in ieder geval al veilig mee! Hopelijk kunnen wij hem dan ook snel voor ons eigen kindje gaan gebruiken, wie weet!!!

 373. Anna de heus

  Wat een geweldige actie en wat een geweldige stoel! Loveit ik wil deze zoooo graag winnen voor ons meisje die nu 5.5 maand oud is , maar in september gaan wij naar kroatie op vakantie met de auto en dan is ze op een leeftijd dat ze in een auto stoel moet deze zou super uitkomen dan kan grote broer gewoon in zijn eigen stoel blijven! Duimen ??

 374. Ik doe graag mee met de winactie! Mijn eerste kindje, dochter Evie, is nu 5 maanden en zit momenteel nog heerlijk in de maxi cosi pebble plus maar wat ik erg jammer vind, is dat het vervolgstoeltje niet kan draaien:( we hebben ook niet echt geld voor een nieuw systeem en ander stoeltje dus deze winnen zou echt fantastisch zijn!!

 375. Carina Huibers

  Ja zou super zijn als ik hem win.
  Mijn zoontje is nu 6,5 mnd
  Mooie opvolger op de maxi cosi!
  Heb nu ook isofix superhandig systeem.
  Maar helemaal ideaal is dat je de stoel kunt draaien bij het erin zetten!
  Ga duimen draaien!!?

 376. Yvonne gillissen

  Deze zouden wij graag winnen❤️ Voor onze eerste ukkepuk, hij is nu 8.5 maand dus we zijn aan het oriënteren om over te stappen. Super dat deze stoel alle kanten op kan draaien! Veilig tegen de rijrichting in en makkelijk in en uit de stoel halen omdat hij zijwaarts kan. ???

 377. Nicole stoel

  Wat een geweldige stoel! Draaibaar, super handig!! En wie wil nou niet zijn of haar kindje zo veilig mogelijk vervoeren? Hij ziet er ook nog een mooi uit! Wij hebben twee kindjes en hebben dus alle ruimte voor “grote” stoelen op de achterbank. Maar het is een lage auto en met een baby die niet mee werkt is het een stuk fijner wanneer je de stoel dus kunt bijdraaien. Nu is het soms moeilijk om hem er in te zetten. Dus zou graag deze mooie, veilige en handige stoel willen winnen ?❤

 378. Wij zijn ook helemaal fan van Maxi-Cosi en ik dus graag mee met de win-actie!

 379. Ik doe niet vaak mee met win acties.
  Maar met deze win actie wil ik graag meedoen! Zou heel erg goed van pas komen! En lijkt me ook een mooi veilige autostoel.

 380. Wauw, wat een gave actie! Ik doe graag mee met deze actie. Onze oudste(2,5jr) zit nog in een groep 1 stoel en de kleinste(5mnd) nog lekker in de maxi cosi, maar binnen nu en een (half)jaar moet dat gaan veranderen. Dan heb we 2 grote stoelen nodig. Deze stoel zou perfect zijn!

 381. Oh heel graag voor onze zoon van 1jaar. We gaan ieder jaar op vakantie naar het buitenland in de auto, deze autostoel lijkt me fantastisch. Draaibaar en super veilig lijkt me. Groetjes Anke

 382. Doe heeeeeel graag mee!!!

  Ons kleintje zit niet lekker meer in de oude maxi cosi… moet vaak stoppen om haar er goed in te zetten…. dus heeeel graag!!

 383. Simone Koning

  Heel erg graag zou ik deze mooie autostoel willen winnen voor ons kleine meisje, dat ons eerste kindje, een dat in juni geboren gaat worden. Wij hadden een tweedehands autostoeltje aangeschaft maar die blijkt stuk te zijn en moeten nu dus opzoek naar een nieuwe. Echt heel erg balen maar veiligheid komt echt voor alles!! We hopen dan ook dat we in mei van ons vakantiegeld dit kunnen doen ivm budget op dit moment zo op gaat met het bij elkaar halen van de babykamer. Winnen zou echt een zegen zijn maar er zijn een heleboel mensen die natuurlijk willen winnen! Ik ga heel erg hard duimen. Ons kleine meisje vind hem heel mooi denk ik want ze is heel enthousiast aan het trappelen in mijn buik nu. Leuke winactie en wederom hele nuttige blog, ik heb al eerder bij een vlog van jou over jullie autostoeltjes aantekeningen zitten maken, vond dat heel erg nuttig. Bedankt in ieder geval, het leert mij veel als aankomende moeder en het kijkt lekker weg!

 384. Fabienne van Groeningen

  Wij doen graag mee! Met een jongetje op komst… een isofix in de auto en een lieve zwarte hond die ook meerijdt gaan we graag voor de meest praktisch en mooie oplossing. Wat een fijne tip voor meer stoeltjes… Goed om alvast mee te nemen bij aanschaf en goed om aan mensen nee te geven deze tip;)

 385. Ik zag het berichtje langs komen en het stuk gelezen wat een geweldige tip en de stoep lijkt me geweldig.
  Met altijd aan het vechten met een peuter om hem goed in de stoel te krijgen met een dikke buik in verwachting van de 2de is dit niet handig en zou deze stoel echt een uitkomst zijn. We gaan heel hard duimen ?

 386. Karolien Vandewaerde

  Ik doe heel graag mee met de winactie voor ons tweede kindje, zo kan hij ook in een veilige autostoel zitten. Mijn dochtertje is nu twee en heeft ook een draaibare autostoel. Het is zo gemakkelijk en veel beter voor mijn rug om je kindje in zo een stoel te kunnen zetten.

 387. Ik doe graag mee om kans te maken op deze autostoel! Ik ben bijna uitgerekend van ons eerste kindje en deze stoel lijkt me ideaal voor ons! Wanneer onze baby 4 maanden oud is zullen we ook voor het eerst samen op vakantie gaan, dus een mooi moment om zo’n fijne en veilige autostoel te gaan gebruiken!

 388. Jaaaaaaa heeel graaag ? als alleenstaande mama van een dochtertje van 5 maanden, neem ik mijn meisje overal naartoe. We cruisen door heel het land en België. Wat zou het heerlijk zijn om mijn moppie aan te kunnen kijken door de spiegel. Ik ben inmiddels al zo vaak moeten stoppen ?omdat ik niet wist waarom ze huilde.

 389. Wij doen graag mee voor onze dochter Mirre, wie aanstaande zaterdag 1 wordt! Ze is bijna uit haar maxi cosi gegroeid, dus wij zijn toe aan een nieuwe grotere autostoel!

 390. Soraya van Hemert

  Ik doe graag mee voor mn zoontje Raivo. Zo kan hij heerlijk mee 🙂

 391. Deze stond al mee op de wishlist. Vanwege mijn rugklachten, ideaal dat je de autostoel ook kan draaien. Ik waag dus graag mee een kansje.
  Liefs, Hanane

 392. Graag voor ons zoontje Thijs! Hij zit nog in in zijn pebble plus maar deze stoel komt goed van pas als hij daaruit gegroeid is straks! Vorig jaar net een nieuwe auto gekocht dus alle benodigde aansluitingen zijn aanwezig! 🙂

 393. Cindy Jouwsma

  Wat een boel nuttige informatie! Graag doe ik ook mee met de winactie. Het lijkt mij een erg fijne maar vooral veilige autostoel.

  Groetjes Cindy

 394. Mariska van Brummelen

  Wat een super leuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Vera van 5 maanden. Over een tijdje zijn we voor haar toe aan een “echte” autostoel! We zijn al een beetje aan het oriënteren, maar dit is wel een héle mooie stoel!

  We gaan nog al eens op pad met ons mooie muppie, hetzij een dagje uit of een bezoekje bij opa en oma die niet in de buurt wonen, en dat moet natuurlijk wel veilig gebeuren.

  Deze stoel zou een mooie vervanger zijn voor onze Cybex Aton 3 autostoel waar ze nu nog in zit. We hebben destijds voor dit autostoeltje gekozen omdat deze goed uit de ANWB-veiligheidstest kwam en veiligheid staat toch voorop bij je mooiste “bezit”! Het grootste voordeel van deze autostoel vind ik dat de binnenkant (de inlay) in hoogte verstelbaar is, waardoor de hoofdbescherming van het autostoeltje met je kindje mee kan “groeien”.

 395. Ben groot fan van maxi cosi. Zelf als kind auto-ongeluk gehad dus weet hoe belangrijk goede autostoeltjes zijn. ZOu dolgraag de nieuwe maxi cosi axiss-fix air hebben voor mijn zoontje (nu 7 maanden maar heeft een hekel aan zijn maxi cosi Pebble, mag al naar vervolgstoel), maar hij is zoo duur 🙁 Dus doe super graag mee met deze winactie!

 396. Wat een geweldige stoel he! Wij hebben het oudere model in de grote auto maar wij moeten nog steeds een autostoel in mijn auto hebben dus ik doe graag mee met de winactie!

 397. Yess wij doen mee. Vooral omdat het 360 graden kan draaien.
  Ik heb last van mijn rug en krijg nooit de maxicosie er in 1x in. Ik kan t nooit goed zien waar ik de stoel moet inslikken. Op deze wijze kan ik het naar mij toe draaien . En komen mijn vingers er ook niet tussen. Ik heb 1 week met een kloppende vinger gelopen. Al met al kan ik het dus goed gebruiken??

 398. Wat een mooie stoel! Dat zou geweldig zijn voor ons 2e meisje wat we over een paar weken hopen te verwelkomen. We gebruiken nu de ‘oude’ Axiss voor ons meisje van 2,5 jaar en zijn er super blij mee. Vooral het feit dat de stoel kan draaien brengt veel gemak met zich mee. Zo’n stoel aan beide kanten van de achterbank zou dus top uitkomen, ik doe graag mee!

 399. WauW wat een onwijs gave stoel!
  Fenna zit in de ‘gewone’ maxi cosi axiss. Ik ben bewust op zoek gegaan naar een stoel die kan draaien, want met mijn rugklachten vind ik dit ideaal. Ik heb deze axissfix air ook gezien, maar om heel eerlijk te zijn vond ik hem wat te prijzig. We hadden namelijk ook een nieuwere auto nodig, aangezien we hiervoor een tweedeurs auto hadden. En ik kan je vertellen, dat is verre van ideaal.
  Fenna zit nu heerlijk achterin en ik kan vol trots vertellen dat ik in verwachting ben van ons tweede kindje. Wat ik zo fijn vind aan de axissfix air is dat je deze stoel al kunt gebruiken vanaf 4 maanden.
  Ik zie mijn twee kids al op de achterbank zitten hoor 🙂
  Ik heb de auto iedere dag nodig, dus een zeer veilige stoel is zeer welkom.

 400. WoW, wat een reacties ?
  Toch doen we graag mee aan de actie voor deze mooie stoel. Dochtertje Mila begint uit de Maxi-cosi te groeien.. ???

 401. Fleur Trijzelaar-Smeets

  Wij doen graag mee met de win-actie. Onze jongste, Fenna, is inmiddels 15mnd en groeit inmiddels uit de maxi-cosi dus tijd voor een veilige – en mooie nieuwe autostoel, heel erg welkom!!! Ik denk ook dat ze heel trots zal zijn om in een ‘grote mensen’ stoel te mogen zitten, eindelijk ‘op stand’ met dr broer en zus 🙂

 402. Wauw, wat een geweldige winactie! Ik ben nu 33 weken zwanger van ons eerste kindje. We zouden er heel erg blij mee zijn! Nog nooit iets gewonnen, maar niet geschoten is altijd mis haha. Duimen!

  Liefs, Tine

 403. Carola de Graaf

  Wat een fijne uitleg over de stoeltjes! Ook wij zouden graag kans maken op de autostoel. We hebben al een maxi-cosi axissfix plus voor onze zoon van 14 maanden. We Hebben inmiddels een 2e zoon van 11 weken en die zouden we net zo graag zo’n fijne veilige stoel gunnen als onze oudste, dan hebben we in een klap 2 topstoelen in de auto wat erg fijn is ivm mijn verre afstanden over naar toe! Wij gaan alvast duimen!

 404. Marielle Boers

  Onder het mom van niet geschoten is altijd mis doen wij ook graag mee met de winactie. Wij zijn gezegden met 2 prachtige zoons, 1 van bijna 2 jaar en 1 van net 4 maanden. Met (hopelijk) gezinsuitbreiding in de toekomst zijn wij ook aan het kijken naar de beste vervolgstoelen. De oudste zit in een Maxi-Cosi Tobi en de Maxi-Cosi RodiFix Airprotect staat boven aan ons verlanglijstje. Fijn om te horen dat deze combinatie mogelijk goed zou kunnen werken. Voor onze jongste zou de Maxi-Cosi Axissfix Air een geweldig opvolgstoeltje zijn. Fingers crossed! ?

 405. Marieke Heerink

  Hallo!

  Wat een geweldige stoel he! wij wouden er 1 aanschaffen omdat ik in oktober 2017 zwanger was van mijn tweede kindje. Helaas is dit mis gegaan bij 16 weken zwangerschap. Hierna kreeg ik te horen dat mijn lichaam heel snel achteruit gaat en het moeilijk word om kindjes te krijgen. Maar we gaan hoopvol door! Nu heb ik een prachtig meisje van anderhalf jaar oud die ik door mijn lichamelijke klachten heel moeilijk in en uit de auto krijg.. 🙁 Dit zou dus een perfecte oplossing zijn!

 406. Miriam Kooijman-Bot

  Onze dochter is bijna uit de Maxi Cosi gegroeid, dus binnenkort zijn we aan een andere stoel toe. Dit is wel een hele mooie!! Daar kunnen we onze kleine prinses veilig in vervoeren.
  Wij doen daarom graag mee met deze winactie.

 407. Marjolein van Diepen

  Interessante post! Ik doe ook graag mee met de winactie, dat autostoeltje lijkt me zo handig!

 408. Gitte Brouwer-Mulders

  Wij hebben nu een maxicosi axiss voor ons zoontje! Daar zijn we super tevreden over, echt ideaal dat die stoel kan draaien, dat maakt het in en uitstappen een stuk makkelijker! Ik ben in verwachting van ons 2e kindje, een meisje, en als ze groot genoeg is zal ze vast heerlijk zitten in de axissfix!! Ben super benieuwd naar deze stoel! Dus we doen graag mee!!

 409. Patricia Okker

  Ik heb voor mijn jongens de MaxiCosi Tobi en de Rodifix. Ideaal en ons gezinnetje is compleet dus hier geen problemen voor een 3de autostoel. Ik doe heel graag mee voor mijn broer en schoonzusje en mijn kleine nichtje Evelien. Ze werken beide bij de politie en dus onregelmatig (en piketdiensten). Het lijkt me geweldig hun hiermee te verassen en dat ze dan gemakkelijk Evelien in en uit kunnen zetten/halen. En mijn broer heeft nog wel eens last van zijn rug dus dan is dit de ultieme autostoel. Dank je wel voor deze fijne en duidelijke stuk.

 410. Marjolein Posthuma

  Wow wat al enorm veel reacties! Ik wil ook graag een gokje wagen en meedoen met deze super winactie. Wij hebben een prachtige dochter van 10 weken oud en hebben voor haar een maxi cosi cabriofix. We zetten haar nu telkens met de gordel vast, maar de 2 way fix is natuurlijk veel makkelijker. Mocht het lukken dan willen wij ook zeker meer kindjes en dan is zo’n smalle autostoel helemaal handig natuurlijk. Handig artikel 😉 ik ga de informatie zeker ergens opslaan!

 411. Waauwie super leuke winactie! Ik wil hem graag winnen voor me babyboy dat nu 6 maanden is ? We willen graag een autostoel deze lijkt me wel heel fijn ?

 412. Rebecca Steur

  Ik ben gelijk even in de regen naar buiten gelopen of wij van die TopTether hebben. En jahoor die hebben wij. Nooit geweten waar die dingen voor zijn. Ik heb drie kinderen van 10 maanden, 2 jaar en 7 jaar. Alle drie hebben een zitje. De oudste zit voorin bij papa en ik wurm mij altijd achterin tussen de twee jongsten in. Wij hebben altijd Maxi-Cosi gehad. Op zich bevalt dat prima. Wij hebben nu een simpele standaard voor de jongste maar daar is hij binnenkort toch wel uitgegroeid. Een Iso- fix voor onze middelste en de oudste een zitverhoger. Het stoeltje met de Iso-Fix zit vast aan de Iso-fix en dat is op zich wel irritant met het er uithalen van het stoeltje als wij hem over willen zetten in een andere auto. Omdat ik wegens praktische redenen in het midden zit is het altijd een uitdaging om erin te komen en eruit te komen als de middelste nog in de auto zit. En dan is de Maxi-Cosi AxissFix natuurlijk ideaal. En nog veiliger dan het stoeltje dat wij nu hebben. O ik ga zo hard duimen. Dan kan ik straks als koningin makkelijk in en uit de auto stappen zonder dat ik moet doen alsof ik een slangenmens ben. 😉

 413. Julie Monteyne

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Nathan! Hij is 6 maand (scheelt enkele dagjes met Féline). Grote zus zit nog in haar autostoel, dus kunnen we niet doorschuiven. Deze stoel zou dus heel erg welkom zijn!

 414. Deze zou ik super graag willen winnen. zo kunnen we ons zoontje super veilig vervoeren. Ik ga duimen!

 415. Ik zou heel erg graag mee doen. Hebben 2 jongens van bijna 3 maanden en de van 2 jaar. Die van 2 jaar zit in een erg oude autostoel… Daarvoor moet ik een nieuwe aanschaffen dus eerst maar eens mee proberen te doen met deze super winactie! Dan hebben we iig vast 1 goede veilige autostoel! ?

 416. Oh wauw ik doe heel graag mee!!
  Op dit moment heb ik een dochtertje die bijna 3 wordt en straks een nieuwe autostoel moet en verwacht ik over een paar maanden ons zoontje! Dit zou dus ideaal uitkomen! 🙂

 417. O Kelly ik doe erg graag mee met deze winactie! Onze dochter Noëlle gaat binnenkort over van groep 0 stoel naar een 1.. nu hebben wij ook 2 auto’s en vind ik het niet handig om maar 1 autostoel te hebben. Dus willen we graag 2 autostoeltjes ? dus deze zou heel goed van pas komen bij ons in de grote auto! Ff duimen

 418. Wij verwachten in Mei ons 2e zoontje dus een extra veilige kinderstoel is zeker heel welom! Veiligheid is het allerbelangrijkste? Ik doe dan ook graag mee met de winactie! ?

 419. Marijke van de Goot

  Oh wauw, wat geweldig om dit stoeltje te kunnen winnen. Voor onze oudste hebben we ook de draaibare stoel, zou heel fijn zijn om deze voor ons tweede kindje te kunnen winnen want zo’n uitgave die je niet nog een keer.

 420. Femke Dekker

  Wij zouden graag deze autostoel winnen, om onze Teun op een veilige manier te kunnen vervoeren. Zijn broer en zus zitten ook in een maxi-cosi autostoel en we zouden hem ook graag in een veilige stoel van dit merk vervoeren.

 421. Wat een fijne en infomartieve blog zeg. Ik ga hier zeker wat aan hebben. Bedankt! Zou ook heel graag kans maken op deze super mooie, veilige autostoel. Fingers crost!

 422. Wat ern leuke en informatieve blog.
  Waag graag een gok voor mijn dochter met haar 2 kids waarvan de jongste 10 mnd nog net in de maxi cosi past. En zij dus soms mijn maxi cosi tobi leent, want de oudste 3jr is nog erg verknocht aam háár stoel ;-).

 423. Wat zou dit een cadeautje zijn.
  In deze stoel zal ons meisjes zitten als een prinsje. Daarbij is het erg makkelijk voor papa en mama dat de stoel kan draaien. Geen gestuntel meer en pijn in de rug.

 424. Yesss ik doe mee!
  Wij hebben nu nog de standaard maxi cosi voor ons meisje maar zij is hier bijna uitgegroeid. Ik vind het een enorm nadeel dat deze dan ook niet gedraaid kan worden want nu ze wat zwaarder word krijg ik haar heel moeilijk uit de auto getild, helemaal wanneer je bijna geen ruimte hebt.

 425. Inmiddels is ons tweede kindje onderweg en zou ik graag een nieuwe autostoel voor haar winnen?

 426. Dit zou fantastisch zijn met onze 3 deurs peugeotje.
  Ons bijna 5 maander waar we 11 jaar opgewacht hebben en wij als trotse papa en mamma. Willen dit echt graag winnen.
  We gaan heel hard duimen.

 427. Wat een leuke winactie Kelly! Ik zou de autostoel heel graag willen winnen voor mijn schoonzus. Afgelopen week is haar auto met autostoel gestolen. Nu hebben ze een leenautostoel in de auto van haar man. De autostoel gun ik hen van harte omdat de kleine dagelijks 3 uurtjes naar het kdv moet met de auto.

 428. Marjanne Hagendijk

  Ik doe heel graag mee. Ons dochtertje zit in de maxicosi pebble maar heeft straks ook een grotere stoel nodig. Voor ons zoontje hebben wij ook de Maxicosi Tobi 🙂

 429. Ik doe heel graag mee om deze stoel te winnen voor mijn zoontje. Hij past niet meer in de maxi cosi binnenkort. En dit lijkt me een hele fijne stoel voor hem om in te zitten en veilig wat ik ik tevens belangrijk vind. Een dikke knuffel voor jou en je kleine meisjes. Je bent een leuke echte mama. Xoxo Didi

 430. Kelly van Kooten

  ?? ? heel graag!! Ben al een tijd op zoek naar de juiste autostoel, deze zou zeker een uitkomst zijn voor onze kleine meid! ???

 431. Oei t gaat moeilijk worden om te winnen , zoveel reacties ?
  Wij zijn wel al eventjes opzoek naar een geschikte autostoel voor ons eerst wondertje dat deze zomer met open armen word ontvangen ? wat kijken we er naar uit seg !
  Een goede autostoel is dan ook een must voor onderweg ons klein schatje te mee te nemen ?
  Dus nu duimen maar ??
  Deze stoel is heel welkom !

 432. Dit zou fantastisch zijn! Onze zoon is 9 maanden en kan dus eigenlijk direct al in deze stoel! Wie wil nou niet zo’n stoel winnen?!

 433. Jaaa ik doe heel graag mee! Wat een gaaf autostoeltje. Mijn zoontje is bijna 16 maanden en vindt meerijden prachtig .. ook willen wij van de zomer met de auto op vakantie gaan en vind het daarom wel belangrijk dat hij in een comfortabele en veilige stoel zit want hij is natuurlijk wel mijn kostbaarste bezit !! ♥️

 434. Wat een gave actie! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje dan in juni wordt geboren. Voor ons dochtertje hebben wij al een axiss fix en we zijn enorrrrrrm tevreden! Hoe fijn zou het zijn om niet steeds met de maxi cosi heen en weer te slepen. Ik duim heel hard mee!

 435. Chantal van Gelder - Alberda

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Zo kan ik mijn dochtertje van 6,5 maand veilig vervoeren naar o.a de Efteling. Wij zijn net zo’n fan van het park dan dat jullie zijn!

 436. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Onze dochter wordt bijna te klein voor de Maxi Cosi Pebble Plus waar we heel erg tevreden over zijn. Dit zou een goede vervolgstoel zijn! Ik duim mee!

 437. Aukje van Oorschot

  WoW mega mooie win-actie! Ik doe ook graag mee om hier kans op te maken!!

 438. Ik doe graag mee! Mijn oudste zoon is 2 en zit nu in de gewone Maxi-Cosi Axiss. Onze kleinste man is vandaag 6 maanden geworden en zit nog in een Maxi-Cosi Cabriofix. Als hij hier niet meer in past moeten we een nieuwe groep 1 stoel, dus dat zou met deze stoel helemaal opgelost zijn!

 439. Wij gebruiken zelf de maxi cosi axissfix plus. Echt super tevreden over deze stoel, ideaal dat hij gedraaid kan worden!
  Ik wil graag meedoen met de winactie voor de maxi cosi axissfix air voor mijn schoonzus die haar 2e kindje verwacht in juni.

 440. Wij doen graag mee. Wij zouden hem willen winnen voor ons 2e zoontje omdat hij wel een nieuwe auto stoel verdiend!

 441. Liesbeth Blomme

  Wij hebben 3 kleintjes in 2,5 jaar gekregen en kennen het probleem maar al te goed! Nu verschillende tweedehandsstoelen in gebruik maar nog maar eentje met isofix terwijl we ze alle 3 met isofix zouden willen.

 442. Ellen van den Hoek

  Ik wil graag mee doen met de win actie. Onze oudste zoon (3 jaar) zit nog lekker in zijn maxi cosi 2way pearl en binnenkort moet onze jongste zoon (8maanden) over naar een andere stoel dus kunnen wij hem wel gebruiken.
  Wij hebben ook een lange zoektocht gehad naar een andere auto. We hadden een auto nodig waar 2 autostoeltjes en 1 volwassene achterin kon. Uiteindelijk een renault senic gekocht, waarbij je 3 stoelen met isofix hebt. Onze oudste zoon zit ook het liefste in het midden want dan kan hij door de voorruit naar buiten kijken.

 443. Ik doe mee voor mijn zoon. Hij is het meest waardevol in mijn leven en heeft de beste bescherming nodig (helaas laat de portemonnee dit niet altijd toe). ??? wij gaan heel hard duimen.

 444. Wauw, gave actie! Ik doe ook graag mee voor onze uk. We hebben net een nieuwe auto gekocht en daar zou deze heel mooi in passen!

 445. Evelien van 't Hazeveld

  Héél graag voor mijn kleinzoon van 10 maanden of kleindochter van bijna 3 maanden…de opvolg stoel van de huidige maxi cosi die ze nu hebben… de huidige produkten zijn qua veiligheid stukken beter dan toe onze kinderen klein waren 35 jaar geleden…. veilig idee ,ook voor oma en opa!

 446. Wat een leuke actie! Wij doen ook graag mee! Onze dochter (volgende week 9 maanden) past nu nog in de Maxi Cosi Pebble, maar we zijn al wel op zoek naar een goede vervolgstoel. Deze stoel zou ideaal zijn. Na te zijn aangereden in het begin van mijn zwangerschap zou dit een prachtig cadeau voor ons beiden zijn, aangezien ik geen veiligere en praktischere stoel kan bedenken!

 447. Sharon Tiebosch

  Jaaaah ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Dex die net 4 maandjes oud is, hij kan hier dus optimaal van gebruik gaan maken en wat helemaal handig is dat de stoel kan draaien, en dat komt wel heel handig uit in mijn Volkswagen Upje!

 448. Ellen Houkes

  Ooh ja deze zou ik wel willen winnen voor ons gezinnetje. Onze dochter Liva is nu bijna uit de Maxi-Cosi gegroeid en we moeten dus op zoek naar een volgend autostoeltje. Deze ziet er echt super uit en veiligheid gaat boven alles!

 449. Femke vd Broek

  Graag! Ik wil hem eigenlijk eerst winnen voor mijn broer en schoonzus. Zij verwachten in juli hun eerste kindje. Zodra hun dan het stoeltje ‘ontgroeid’ zijn. Wil ik graag het stoeltje weer terug, zo hebben we er allebei iets aan. (als de regelgeving het dan nog toelaat)

 450. Ik doe mee voor ons zoontje Sem van 9 maanden. Hij is bijna uit de maxi cosi gegroeid dus we zijn hard op zoek naar een autostoel ?

 451. Ik doe heel graag mee voor mijn oppaskindje Wout (nu 3 maanden)! Ik hou echt zoveel van hem? Dit gun ik hem en zijn ouders!❤️?

 452. Doe graag mee met de win actie voor onze kleine uk die eind mei wordt geboren

 453. Wat een mega leuke winactie! Ik doe heel graag mee. Ben nu 34 weken zwanger van ons tweede meisje, en dat is deze autostoel natuurlijk mega handig!
  Fingers crossed! X

 454. IK DOE MEE!
  Onze “kleine” spruit van 8 maand zijn maxicosi is enorm gekrompen sinds zijn geboorte! Of is ons mannetje veel gegroeid? Wie zal het zeggen?
  Dit komt zo van pas. Sinds kort heb ik een nieuwe auto waarin er nu isofix zit. Dus tijd voor een grote jongensstoel. ?

 455. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee. Het lijkt mij ideaal om de stoel te kunnen draaien en zo ons klein meisje in de auto te zetten!

 456. Ik doe heel graag mee voor onze jongste van 10 maanden oud. Hij wordt te groot voor zijn maxi cosi en moet dus binnenkort in een autostoel. Nu is dit natuurlijk de perfecte stoel voor hem, superveilig en heel erg mooi!

 457. Jaaaa ik doe heel graag mee voor ons zoontje Noah Novi , net 1 jaar en we hebben nog geen stoel voor ons mannetje en dat is al wel heel snel nodig! ?? nu duimen en hopen dat we er binnenkort gebruik van mogen maken!

 458. Dit heb ik me serieus altijd al afgevraagd! Hoe dan? Vroeger hoefden we niet in een kinderstoel, dus paste het veel makkelijker. Niet dat ik 3 kinderen heb (en waarschijnlijk ook niet gaan krijgen, want Roy wil er maximaal 2. Maar toch. Fijn dat het past en het lijkt me inderdaad verstandig om goed navraag te doen voordat je allerlei dure stoeltjes koopt om er vervolgens achter te komen dat het niet past.
  Ik wil uiteraard ook graag deze stoel winnen voor mijn mooie dochter Isabelle. Ik volg je al heel lang op Facebook dus heb niet opnieuw geliked 😉

 459. Bedankt voor deze handige tips! Onze dochter is bijna uit haar stoel gegroeid en met deze tips kan ik een goeie keuze maken voor haar vervolgstoel! En deze stoel wil ik graag winnen voor ons zoontje van 6 weken! ?

 460. Cynthia vd werve

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter day ( 9 maanden). We hebben een nieuwe auto stoel nodig dus zou heel erg goed uitkomen! ?

 461. Wat een super winactie, ik doe graag mee. In september dit jaar verwachten wij ons eerste kindje, en dit zou een perfecte en veilige oplossing zijn na de eerste 4 maanden. Binnenkort gaan we kijken voor een andere auto, aangezien in onze mini letterlijk niks past, al helemaal geen autostoel en kinderwagen. Succes met het kiezen van een winnares uit alle reacties!

 462. Tessa Tempel

  Ik doe graag mee met deze actie! Superleuk! Ons zoontje is nu bijna 11 maanden en hebben nu ook een nieuwe stoel nodig. Deze zou qua veiligheid toch wel erg mooi zijn en past in onze auto!:-) we hebben op dit moment de maxi cosi pebble plus wat ook goed bevalt, maar hij is bijna te klein!

 463. Wij zouden zeer graag zo n stoeltje winnen voor ons tweede kindje dat op komst is❤️, perfect zodat ieder zijn eigen stoeltje zou hebben! En wat een mooi exemplaar! ??

 464. Caitlin van den berg

  Ik waag een kansje voor onze zoon Milan van 1 maandje oud. Als hij net zo snel groeit als zijn grote broer past hij over een paar weekjes niet meer in de maxicosi. Deze autostoel zou dus meer dan van pas komen ?. Duimen maar ?

 465. Vera van Schaik

  Ik doe graag mee.
  2e kindje is op komst.
  Heb nu ook alles van maxi cosi, alleen niet deze nieuwste versie.
  Die is heel welkom bij ons!!

 466. Karin Bosman

  Jaa! Dat zou super zijn voor ons zoontje van 5 maanden! Hij groeit snel! We hebben nog geen autostoel. Een 360 graden draaiende stoel zou ideaal zijn in mijn kleine auto! En veiligheid voorop, dus deze autostoel zou super zijn! Duimen duimen duimen.

 467. Wat een geweldige winactie! ❤️ ik zou graag meedoen voor ons derde kindje we zijn nog opzoek naar een derde autostoel en deze lijkt me geweldig om onze kleine veilig mee te nemen in de auto. We duimen. ?
  En blijf zeker verder doen met je geweldige vlogs en je blog super mooie en motiverende vrouw ben je❤️

 468. Marije de Boer-Sieperda

  Lijkt me super handig voor onze prins!? die hoort toch in zo’n mooie troon te zitten!??!
  Nu een goedkope maxicosi gekocht, maar merk toch wel dat het soms een heel gedoe is om deze met de gordel vast te maken! En niet alleen daarom, mijn man is heel erg van de veiligheid en deze maxicosi staat toch ook wel op zijn lijst om eens in huis te halen, jammer dat ze best duur zijn!

 469. Inge van Munster

  Wij doen heeeel graag mee! Deze stoel was er nog niet toen we een vervolgstoel op de maxicosi kochten, want dan hadden we deze ook overwogen vanwege de 360 graden. Nu zijn we ook heel blij met de 2way pearl voor ons meisje! We zijn blij dat we haar achterwaarts kunnen vervoeren.

 470. Ooh dat zou super zijn om te winnen zeg! Voor onze dochter hebben we de ‘gewone’ axis fix plus. Met de rugklachten van m’n vriend ideaal dat je zijwaarts je kind kunt installeren. Onze dochter is 2,5 en nog lang niet toe aan een vervolgstoel, maar onze zoon van 4 maanden is over een aantal maanden wel uit z’n cabriofix gegroeid! In onze Toyota auris hybrid kan gelukkig isofix met toptether, dus zou vet zijn om te winnen!

  En als er hier een derde komt komt er ook een nieuwe auto ? want de bagageruimte in deze is dan écht te klein. En dan gaan we dus ook kijken naar auto’s met 3 isofix aansluitingen!

 471. Super belangrijk een veilige autostoel! Ik heb het allemaal heel goed uitgezocht voor mijn zoontje. Nu zit mijn dochter erin, maar de gordel is lastig strak te trekken. En dat is nou juist super belangrijk! opa en oma rijden ook regelmatig in onze auto en wij zouden heel graag een autostoel hebben waar zij ook de gordels van kunnen aantrekken. Dat gaat veel makkelijker in een draaibaar stoeltje. Gelukkig hebben we isofix en toptheterbevestigingspunt. Ik wacht in spanning af, dit is nou zo’n prijs die ik echt graag wil winnen ?

 472. Hallo, ik doe heel graag mee met de winactie. Ondertussen ben ik een trouwe volgster: ik ben gestart met te volgen toen ik zwanger was van Elisa (nu 5maand). Ik keel dan telkens jouw vlogs met een aantal weken vertraging zodat ik steeds zag hoe jij diezelfde zwangerschapsweek had meegemaakt. Ondertussen volg ik nog steeds maar nu wel direct wanneer de vlog online komt ?

 473. Leuke actie! Onze kleine man is alweer bijna toe aan een andere autostoel omdat hij uit zijn Maxi Cosi aan het groeien is 🙂

 474. Judith ter Bogt

  Een superstoeltje? ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Ilvy. Ze is nu 6maanden en verdient zo’n stoeltje. Ze is een superlief en mooi schatje en zou haar graag zo veilig mee willen nemen in onze auto.

 475. Ronja van Harskamp

  Ah! Laten we net op zoek zijn naar een nieuwe en veilige autostoel voor onze Nova van 8 maandjes oud. Kan ze gezellig naast haar grote zus Féline op de achterbank?

 476. Liline Erdmann-van Steenbeek

  Wauw! Net onze auto gecheckt en we hebben een top theter! Isofix gebruiken we al, maar we wisten niet dat we ook een top theter hadden, dus die kennis hebben we al gewonnen 😉 Nu willen we natuurlijk graag nog meer winnen: die geweldige autostoel! We zijn op zoek naar een goede autostoel voor ons zoontje, onze dochter heeft er al 1 maar haar broertje is er lamgzamerhand ook aan toe. We hopen dus heel erg dat we winnen!

 477. Reactie nummer 546, Haha ik ga vast niet winnen, maar waag toch een kansje ?.

  Het zou ons gewoon heel goed uitkomen deze stoel ??.

  Succes met het kiezen!

  Veel liefs,

 478. Lianne Marinus-Gijsen

  Wauw wat een gave winactie. Ik waag een kansje en ga heel hard duimen. ❤️

 479. Wat zou het leuk zijn om dit te winnen voor mijn zus en zwager. Zou ideaal zijn voor hun dochtertje van bijna 6 maanden!

 480. Ingrid Schutte

  Hallo Kelly!
  Ik maak ontzettend graag kans op deze mooie stoel! Onze dochter is nu ruim 9 maanden en toevallig hebben we ons afgelopen weekend georiënteerd in de ‘vervolgstoel’. Deze stoel zou perfect zijn! Mooi design, maar veel belangrijker; veilig en praktisch! Dus JA, deze zouden wij heel graag willen winnen!
  En wat heb je een mooi platvorm! Ik volg je al een hele tijd. Leuke verhalen en praktische tips van een ervaren moeder! Ik heb op deze manier al veel van je geleerd! Ga zo door!!! Liefs!

 481. Michelle Boer

  Wat een leuke winactie! Wij willen daarom ook graag meedoen!

  Wij hebben een dochtertje van ruim 1.5 en die zit in de maxi cosi assixfix! Onze tweede is op komst en verwachten wij eind juni, dus hebben we over een poosje nog een autostoel nodig! En aangezien we al helemaal weg zijn van de assixfix!!!! ?????

 482. Heel graag voor mijn dochter van 9 maanden. Super fijn dat de stoel kan draaien, dat scheelt enorm!

 483. Super leuke winactie !! We zijn al een tijdje op zoek naar een veilige kinderstoel voor ons meisje van 7 maandjes oud. Dit type autostoel springt er echt uit. Graag doe ik mee. Fijne avond liefs Samantha

 484. Yes onze gup is nu bijna 8 maanden tijd voor een nieuwe stoel we hebben ons oog op deze of de voorloper van deze laten vallen! Dus we wagen graag een gokje!

 485. Wat een mooie winactie! Ik maak heel graag kans voor onze dochter die in juni geboren wordt zodat we haar de komende jaren veilig kunnen vervoeren. 🙂

 486. Wow, wat komt dit artikel op een perfect moment! Alsof je mijn gedachte kunt lezen ;-). Ben mama van twee meisjes en soms kriebelt het.. een derde kindje. Maar een van de eerste problemen waar je tegenaan loopt zijn dus inderdaad die verrekte autostoeltjes. Ontzettend fijn dat Maxi-Cosi zo heeft meegedacht en er ook voor de “normale auto’s” mogelijkheid is om 3 stoeltjes op de achterbank te plaatsen. Onze jongste is nu 9 maanden maar gezien het kleine leeftijdsverschil zullen wij de opvolgstoel van haar zus nog niet kunnen doorschuiven. Deze winactie komt dan ook als geroepen. Ik doe graag mee!!

 487. Lynn van Assendelft

  Jaaa ik doe heel graag mee met deze mooie winactie!! Ons zoontje Jesse is nu 4,5 maand en is een gezonde dikkerd.. die gaat nooit lang in de maxicosi passen, die gaat tot zo’n 13kg! :0 ik ben al aan het rond kijken.. dus deze stoel zou echt heel erg gewenst zijn!!

 488. Ine Timmermans

  Wauw, die zou ik heel graag winnen voor mijn zoontje Loe. Hij is nu 7 maanden en weegt ondertussen 9.5kilo. een serieuze brok dus :-). Zo’n draaibare autostoel lijkt me zo handig. Gebruik nu de maxi cosi pebble met isofix, reuze gemakkelijk. Maar daar past hij niet lang meer in dus een opvolger is zeker welkom.

 489. Dianne van arnhem

  Hoi Kelly, leuk artikel en ik doe heel graag mee met de winactie! Er reageren heel veel moeders zie ik maar wie niet waagt…. ik zou hem graag winnen voor mijn dochter van 9 maanden die nu in een 3e hands maxicosi Tobi zit. Ze vind het prachtig om nu in een autostoel te zitten en lekker naar buiten te kijken.

 490. Michelle Rouwenhoff

  Wat een handige tips en wat een super actie! Ik doe graag mee voor ons dochtertje. ??

 491. Eveline Waal

  Wat een gave winactie! Ik zou hem graag winnen voor onze dochter Lieke! Ze is net 1 geworden deze maa