Eindelijk jezelf de liefde, aandacht en rust geven die je verdient…

Ont-moet jezelf

Cursus-Ont-moeten

Zonder dat je het doorhebt, leef je in een automatische piloot. Je doet wat er van je verwacht wordt en bent er voor de mensen om je heen. Je gaat door de dagen heen en aan het einde van de week besef je pas hoe snel je week is gegaan. Je leeft in een soort waas waarin je je best wel prima voelt, maar de laatste keer dat je echt eens hard kon lachen of je heel gelukkig voelde, herinner je je niet meer.

Je hebt soms het idee jezelf kwijt te zijn. Niet echt te voelen wat jij werkelijk wil om gelukkig te zijn. Je voelt je schuldig wanneer je tijd voor jezelf wil nemen en hebt het idee jezelf te moeten verantwoorden.

Lieve vrouw, je hoeft je niet zo te voelen

Wat als ik je vertel dat je met veel meer energie, geluk en plezier door het leven kunt gaan. Dat je vanuit daar de rust ervaart. Je bent aan het leven, luistert naar je hart en leert steeds meer te voelen en daarnaar te handelen.

Dit maakt dat je die moeder en vrouw kan zijn die het voorbeeld is voor iedereen om haar heen. Jouw zelfzorg staat op 1 en vanuit daar kun je voor anderen klaarstaan.

Die automatische piloot bestaat niet meer, want je hebt jezelf op dieper niveau ontmoet. Je hebt geleerd om zacht voor jezelf te zijn.

Cursus Ont-moeten

Ben jij klaar voor verandering?

Ik heb deze cursus speciaal voor jou ontwikkeld, lieve vrouw. Ik weet namelijk als ik geen ander hoe jij je op dit moment voelt. Ik was die vrouw. Tot ik innerlijk werk ben gaan doen. Ik ontmoette mezelf op een dieper niveau. Een niveau dat ik nog nooit had gevoeld. Ik ben echt gaan ont-moeten en gaan leven vanuit vertrouwen.

Deze cursus is er voor jou als je:

  • Heel veel energie kwijt bent om gezien te worden. Om die erkenning te krijgen waar je zo naar verlangd.

  • Je te weinig rust en tijd voor jezelf neemt. Je bent oververmoeid en hebt dat pas door zodra je in je bed stapt. Je zorgt niet voor jezelf zoals je dat wilt en stelt jezelf onbewust teleur.

  • Je niet de moeder of vrouw bent die je wil zijn. Je verliest regelmatig je geduld, gewoon omdat je overprikkeld bent, en daarna heb je spijt.

  • Je voelt dat het anders kan, maar mist de hoe. Want dat hele mediteren heb je al geprobeerd. Je voelt alleen maar meer onrust als je meer in die persoonlijke ontwikkeling duikt.

KC Cursus Ont-Moeten

In dit diepgaande traject neem ik je stap voor stap mee in het innerlijk werk dat ik zelf heb gedaan om mezelf op een dieper niveau te begrijpen. Om te leren waar bepaalde patronen vandaan komen en de pijn daaronder te helen.

Ik neem je mee door middel van videolessen, oefeningen, zelfreflectie en journal opdrachten. Er zijn visualisaties, meditaties en ademsessies om jezelf op dat diepere niveau te ontmoeten. Het volgen van deze cursus maakt dat je leven vanaf dat moment niet meer hetzelfde zal zijn. Het is tijd voor diepe verandering.

Je gaat je innerlijke kind ontmoeten en omarmen. Om die beste versie van jou te ontmoeten, die altijd al in je zit maar die nog verstopt zit onder al je beschermingsmechanismen. Onder die automatische piloot waarop je prima lijkt te functioneren maar waardoor je wel jezelf bent kwijtgeraakt.

Samen met mij en gelijkgestemde vrouwen ga je dit traject aan. Ik neem je aan de hand mee in een transformerende reis dichter naar jezelf.

Durf jij het aan om voor jezelf te kiezen en mee op reis te gaan?

Mockup Cursus Ont-Moeten

In de 8-weekse reis van de KC Cursus Ont-Moeten gaan we aan de slag met het innerlijke werk wat nodig is om jezelf op een diepere laag te ont-moeten. Om te leren om jezelf weer te zien staan, te ontdekken wat jouw werkelijke behoeftes zijn en jezelf te geven wat je nodig hebt. Zodat je daarna in staat bent om het te geven aan de lieve mensen om je heen.

We starten de cursus met een introductieweek waarin we ontdekken wat het innerlijk werk is dat we gaan doen. We schrijven een eerlijke brief aan onszelf en maken de belofte dat het tijd is om de reis naar meer verbinding met jezelf en zelfliefde aan te gaan.

Vervolgens gaan we wekelijks dieper in op 5 diepgaande onderwerpen. Na deze cursus is jouw kijk op jezelf niet meer hetzelfde.

Module 1

De automatische piloot

Waar sta je nu en op welke automatische piloot leef jij? Je komt er in deze module achter waar dit diepgeworteld vandaan komt en hoe je jouw overlevingsstrategieën herkent en loslaat.

Module 2

Je zenuwstelsel reguleren

Deze module richt zich op het zenuwstelsel dat emoties, gedrag en motivatie reguleert. We onderzoeken waarom het overprikkeld is, ontdekken triggers en leren hoe je de onderliggende pijn kunt helen. Met de toolbox ontdek je hoe je echt kunt ontspannen en goed voor jezelf kunt zorgen, zelfs bij een chronisch overprikkeld zenuwstelsel.

Module 3

Je innerlijke kind ont-moeten

In deze module ontmoeten we ons innerlijke kind, oude pijnen en patronen die ons nu tegenhouden om goed voor onszelf te zorgen. Deze module is diep helend en zal een grote shift kunnen geven in jouw zelfliefde en zelfzorg.
* Inclusief transformerende visualisatie sessie.

Module 4

Ademwerk

Ademwerk is dé tool voor overgave en zelfheling. In deze module gaan we aan de slag met heling op mentaal en emotioneel vlak. Je zal merken dat ademwerk je echt uit je hoofd en in je hart brengt. Op die manier kun je werkelijk dichterbij de verbinding met jezelf komen en jezelf ont-moeten.
* Inclusief diep helende ademsessie en meditatie.

Module 5

De beste versie van jezelf

Het is tijd om die toekomst te gaan bouwen waar je van droomt. We onderzoeken belemmerende patronen, confronterende 'maar jij kan het toch niet'-stem en ontwikkelen nieuwe patronen voor zelfliefde en zelfzorg. Alles zodat jij vanuit rust en vertrouwen die beste versie van jezelf kunt zijn.
* Inclusief beste versie van jezelf visualisatie en vision board workshop.

Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten?

Het is nu het moment om een keuze te maken!
Na deze cursus bestaat jouw automatische piloot niet meer en heb je jezelf op een dieper niveau ontmoet. Je hebt geleerd om zachter en liever voor jezelf te zijn. En je ervaart meer rust in je leven.
Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Wat je krijgt als je meedoet aan de cursus ont-moeten.

  • Een 8-weekse reis met 5 modules met videolessen en een uitgebreid werkboek dat reflectieopdrachten en oefeningen bevat.
  • Je ontwikkelt je eigen selfcare toolbox met meditaties, visualisaties, journal opdrachten, ademsessies en meer, die je na de cursus kunt blijven doen.
  • 3 transformerende groepscoach sessies van Kelly via Zoom die je aanzetten om een laag dieper te gaan in je proces.
  • Een community met gelijkgestemde vrouwen, medecursisten waarmee je samen deze reis maakt.
  • 3 maanden lidmaatschap op de KC club

Tijdens deze cursus ontvang je in de online sessies en in de besloten community groepscoaching. Om van jouw traject een persoonlijker traject te maken is het mogelijk om extra coaching sessies met Kelly bij te boeken.

In een 1 op 1 coachcall zal je ervaren dat jij helemaal centraal staat. Kelly voelt in op jouw energie en pakt je hand vast zodat je nog een laag dieper kan gaan in jouw innerlijke reis naar meer zelfliefde en zelfheling. Kelly past intuïtieve coaching toe en zet energiewerk in om jou te leren jezelf weer te gaan zien. In een traject van 3 sessies van 60 minuten werk je toe naar een voor jouw gewenst eindresultaat.

Zorg dat je al eerste op de hoogte bent!

Helaas, momenteel is het niet mogelijk om je aan te melden voor de KC Cursus Ont-Moeten.
Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheid om je aan te melden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Veelgestelde vragen

In totaal zijn we 8 weken actief samen met deze cursus bezig. In de eerste 5 weken komt er iedere week een nieuwe module voor je beschikbaar. Daarna zijn er nog online sessies om de inhoud met elkaar te bespreken. Zo bereik jij zo goed mogelijk resultaat. Na deze 8 weken hou je nog 10 maanden toegang tot de cursus en kun je modules nog eens bekijken.

Je krijgt op 1 april toegang tot de cursus. 

Je ontvangt direct de praktische informatie, bijvoorbeeld over de online sessies waaraan je deel kunt nemen.

De cursus volg je in de online omgeving van Kelly Caresse. Je krijgt hier ook toegang tot de community die speciaal bij deze cursus hoort. Hier hebben alleen deelnemers aan de KC Cursus Ont-Moeten toegang tot.

Ja, dat kan. Zolang je het maar binnen een jaar doet, daarna verloopt de toegang tot de online cursus.

Het is wel aan te raden actief mee te doen en ook deel te nemen aan de online sessies die Kelly geeft. Je kunt hierdoor nog meer verdieping opzoeken.

Geen enkel probleem. Het kan altijd een keer gebeuren dat er iets tussenkomt of dat je al een afspraak had staan.

Daarom nemen we de sessies op en kun je deze terugkijken in de online omgeving.

Vanaf de startdatum heb je 1 jaar toegang tot de KC Cursus Ont-Moeten.

Ja dat kan! Kies dan in de tabel hierboven voor de mogelijkheid om de KC Cursus Ont-Moeten inclusief coaching te volgen. Deze sessies zijn 1-op-1 met Kelly en kun je na je bestelling in de agenda van Kelly inplannen.

Het is nog niet bekend of en wanneer je je weer kunt aanmelden voor de KC Cursus Ont-moeten.

Je kunt hierboven je naam en e-mailadres achterlaten zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van een nieuwe mogelijkheid om je aan te melden.

Weet dat het juiste moment er eigenlijk nooit is. We kunnen wel 100 dingen bedenken waarom het nu niet zo goed uitkomt om aan onszelf te werken. Maar is dat niet je ego die je dit influistert? Als je even met mij wil overleggen of dit het juiste moment is voor jou, stuur dan een mail naar team@kc-club.nl dan kijken we samen wat voor jou de beste optie is.

Houd hierbij in gedachten dat deze editie inclusief live coaching niet meer wordt aangeboden.

Nee, speciaal voor jou als KC Club lid hebben we een korting van 75 euro geactiveerd. Deze kortingscode is met je gedeeld.

Kun je de kortingscode niet vinden, stuur dan even een e-mail naar team@kc-club.nl