Eindelijk jezelf de liefde, aandacht en rust geven die je verdient…

Ont-moet jezelf - DIY

Cursus-Ont-moeten

Zonder dat je het doorhebt, leef je in een automatische piloot. Je doet wat er van je verwacht wordt en bent er voor de mensen om je heen. Je gaat door de dagen heen en aan het einde van de week besef je pas hoe snel je week is gegaan. Je leeft in een soort waas waarin je je best wel prima voelt, maar de laatste keer dat je echt eens hard kon lachen of je heel gelukkig voelde, herinner je je niet meer.

Je hebt soms het idee jezelf kwijt te zijn. Niet echt te voelen wat jij werkelijk wil om gelukkig te zijn. Je voelt je schuldig wanneer je tijd voor jezelf wil nemen en hebt het idee jezelf te moeten verantwoorden.

Lieve vrouw, je hoeft je niet zo te voelen

Wat als ik je vertel dat je met veel meer energie, geluk en plezier door het leven kunt gaan. Dat je vanuit daar de rust ervaart. Je bent aan het leven, luistert naar je hart en leert steeds meer te voelen en daarnaar te handelen.

Dit maakt dat je die moeder en vrouw kan zijn die het voorbeeld is voor iedereen om haar heen. Jouw zelfzorg staat op 1 en vanuit daar kun je voor anderen klaarstaan.

Die automatische piloot bestaat niet meer, want je hebt jezelf op dieper niveau ontmoet. Je hebt geleerd om zacht voor jezelf te zijn.

Cursus Ont-moeten

Ben jij klaar voor verandering?

Ik heb deze cursus speciaal voor jou ontwikkeld, lieve vrouw. Ik weet namelijk als ik geen ander hoe jij je op dit moment voelt. Ik was die vrouw. Tot ik innerlijk werk ben gaan doen. Ik ontmoette mezelf op een dieper niveau. Een niveau dat ik nog nooit had gevoeld. Ik ben echt gaan ont-moeten en gaan leven vanuit vertrouwen.

Deze cursus is er voor jou als je:

  • Heel veel energie kwijt bent om gezien te worden. Om die erkenning te krijgen waar je zo naar verlangd.

  • Je te weinig rust en tijd voor jezelf neemt. Je bent oververmoeid en hebt dat pas door zodra je in je bed stapt. Je zorgt niet voor jezelf zoals je dat wilt en stelt jezelf onbewust teleur.

  • Je niet de moeder of vrouw bent die je wil zijn. Je verliest regelmatig je geduld, gewoon omdat je overprikkeld bent, en daarna heb je spijt.

  • Je voelt dat het anders kan, maar mist de hoe. Want dat hele mediteren heb je al geprobeerd. Je voelt alleen maar meer onrust als je meer in die persoonlijke ontwikkeling duikt.

KC Cursus Ont-Moeten DIY

In dit diepgaande traject neem ik je stap voor stap mee in het innerlijk werk dat ik zelf heb gedaan om mezelf op een dieper niveau te begrijpen. Om te leren waar bepaalde patronen vandaan komen en de pijn daaronder te helen.

Ik neem je mee door middel van videolessen, oefeningen, zelfreflectie en journal opdrachten. Er zijn visualisaties, meditaties en ademsessies om jezelf op dat diepere niveau te ontmoeten. Het volgen van deze cursus maakt dat je leven vanaf dat moment niet meer hetzelfde zal zijn. Het is tijd voor diepe verandering.

Je gaat je innerlijke kind ontmoeten en omarmen. Om die beste versie van jou te ontmoeten, die altijd al in je zit maar die nog verstopt zit onder al je beschermingsmechanismen. Onder die automatische piloot waarop je prima lijkt te functioneren maar waardoor je wel jezelf bent kwijtgeraakt.

Samen met mij en gelijkgestemde vrouwen ga je dit traject aan. Ik neem je aan de hand mee in een transformerende reis dichter naar jezelf.

Durf jij het aan om voor jezelf te kiezen en mee op reis te gaan?

Mockup Cursus Ont-Moeten

In de 8-weekse reis van de KC Cursus Ont-Moeten gaan we aan de slag met het innerlijke werk wat nodig is om jezelf op een diepere laag te ont-moeten. Om te leren om jezelf weer te zien staan, te ontdekken wat jouw werkelijke behoeftes zijn en jezelf te geven wat je nodig hebt. Zodat je daarna in staat bent om het te geven aan de lieve mensen om je heen.

We starten de cursus met een introductieweek waarin we ontdekken wat het innerlijk werk is dat we gaan doen. We schrijven een eerlijke brief aan onszelf en maken de belofte dat het tijd is om de reis naar meer verbinding met jezelf en zelfliefde aan te gaan.

Vervolgens gaan we wekelijks dieper in op 5 diepgaande onderwerpen. Na deze cursus is jouw kijk op jezelf niet meer hetzelfde.

Module 1

De automatische piloot

Waar sta je nu en op welke automatische piloot leef jij? Je komt er in deze module achter waar dit diepgeworteld vandaan komt en hoe je jouw overlevingsstrategieën herkent en loslaat.

Module 2

Je zenuwstelsel reguleren

Deze module richt zich op het zenuwstelsel dat emoties, gedrag en motivatie reguleert. We onderzoeken waarom het overprikkeld is, ontdekken triggers en leren hoe je de onderliggende pijn kunt helen. Met de toolbox ontdek je hoe je echt kunt ontspannen en goed voor jezelf kunt zorgen, zelfs bij een chronisch overprikkeld zenuwstelsel.

Module 3

Je innerlijke kind ont-moeten

In deze module ontmoeten we ons innerlijke kind, oude pijnen en patronen die ons nu tegenhouden om goed voor onszelf te zorgen. Deze module is diep helend en zal een grote shift kunnen geven in jouw zelfliefde en zelfzorg.
* Inclusief transformerende visualisatie sessie.

Module 4

Ademwerk

Ademwerk is dé tool voor overgave en zelfheling. In deze module gaan we aan de slag met heling op mentaal en emotioneel vlak. Je zal merken dat ademwerk je echt uit je hoofd en in je hart brengt. Op die manier kun je werkelijk dichterbij de verbinding met jezelf komen en jezelf ont-moeten.
* Inclusief diep helende ademsessie en meditatie.

Module 5

De beste versie van jezelf

Het is tijd om die toekomst te gaan bouwen waar je van droomt. We onderzoeken belemmerende patronen, confronterende 'maar jij kan het toch niet'-stem en ontwikkelen nieuwe patronen voor zelfliefde en zelfzorg. Alles zodat jij vanuit rust en vertrouwen die beste versie van jezelf kunt zijn.
* Inclusief beste versie van jezelf visualisatie en vision board workshop.

Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten?

Het is nu het moment om een keuze te maken!
Na deze cursus bestaat jouw automatische piloot niet meer en heb je jezelf op een dieper niveau ontmoet. Je hebt geleerd om zachter en liever voor jezelf te zijn. En je ervaart meer rust in je leven.
Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Wat je krijgt als je meedoet aan de cursus ont-moeten.

  • Een 8-weekse reis met 5 modules met videolessen en een uitgebreid werkboek dat reflectieopdrachten en oefeningen bevat.
  • Je ontwikkelt je eigen selfcare toolbox met meditaties, visualisaties, journal opdrachten, ademsessies en meer, die je na de cursus kunt blijven doen.

KC Cursus Ontmoet-Jezelf DIY

€ 499 € 199

  • Toegang tot de cursus Ont-moeten met video lessen, meditatie en visualisaties (t.w.v. € 599)
  • Uitgebreid digitaal cursus werkboek
  • 1 jaar toegang tot al het materiaal incl replays van de sessies
  • Voor KC Club leden: €50 korting
Betaling in 3 termijnen

€ 199 € 67 per maand

Veelgestelde vragen

In totaal zijn we 8 weken actief samen met deze cursus bezig. In de eerste 5 weken komt er iedere week een nieuwe module voor je beschikbaar. Daarna zijn er nog online sessies om de inhoud met elkaar te bespreken. Zo bereik jij zo goed mogelijk resultaat. Na deze 8 weken hou je nog 10 maanden toegang tot de cursus en kun je modules nog eens bekijken.

Je krijgt direct toegang tot de cursus. De cursus volg je in de online omgeving van Kelly Caresse. 

Ja, dat kan. Zolang je het maar binnen een jaar doet, daarna verloopt de toegang tot de online cursus.

Het is mogelijk om de KC Cursus Ont-Moeten in 3 termijnen van € 67 te betalen. Klik hier om in 3 termijnen te betalen.

Vanaf het moment van aanmelden heb je 1 jaar toegang tot de KC Cursus Ont-Moeten.

Weet dat het juiste moment er eigenlijk nooit is. We kunnen wel 100 dingen bedenken waarom het nu niet zo goed uitkomt om aan onszelf te werken. Maar is dat niet je ego die je dit influistert? Als je even met mij wil overleggen of dit het juiste moment is voor jou, stuur dan een mail naar team@kc-club.nl dan kijken we samen wat voor jou de beste optie is.

Nee, speciaal voor jou als KC Club lid hebben we een korting van 50 euro geactiveerd. Deze kortingscode is met je gedeeld.

Kun je de kortingscode niet vinden, stuur dan even een e-mail naar team@kc-club.nl

Staat jouw vraag hier niet bij of heb je twijfels of deze cursus iets voor jou is? Of wil je gewoon even overleggen. Dat mag altijd! Stuur een mail naar team@kc-club.nl dan kijken we samen wat voor jou de beste optie is.

Wat anderen zeggen over de cursus Ont-Moeten

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om de cursus te gaan volgen. Ik had geen idee waar ik moest beginnen met mijn zelf ontwikkeling. Deze cursus verbreed je kennis en laat je verschillende technieken ervaren waardoor jezelf beter leert kennen. Er zijn veel emoties losgekomen. De opbouw van de cursus vind ik goed , sluit mooi op elkaar aan. Goed dat er benadrukt werd dat het niet de intentie heeft om mensen die evt patronen hebben veroorzaakt de schuld te geven. Het fijne vind ik dat er geen druk achter zit en alles op je eigen tempo mag doen. De filmpjes icm met het werkboek vind ik heel fijn. Het leuke (klinkt misschien gek) aan de filmpjes is soms de ruis op de achtergrond van het gezin .. geeft mij een huiselijk warm gevoel , gewoon normaal . Ik weet nu waar bepaalde patronen vandaan komen en wat ik meer als draagkracht mag gaan gebruiken om liefdevoller naar mezelf te zijn. Bedankt voor je transformerende cursus Kelly ❤️

De cursus heeft me meer inzichten over mezelf gebracht, er kwamen dingen naar boven die in mijn onderbewustzijn toch op de achtergrond waren en in triggers naar boven kwamen. Ik heb geleerd deze er te laten zijn, deze aan te kijken en ze me te laten vertellen wat ze me willen vertellen. Ik heb de emoties toegelaten en hierover geschreven. Er ook over nagedacht : Hoe kan ik de volgende keer anders reageren als een trigger naar boven komt, dus eerst te denken waarom doet dit iets met mij.
Door dit nu anders te doen, merk ik dat ik meer vanuit hoe ik vroeger/jonger was reageer en niet gelijk boos wordt.
Ik ervaar nu meer rust in mezelf, neem de tijd voor mijn eigen dagelijkse routine. Zodra ik hier van afwijk merk ik onrust in mezelf.

Ik vond de inhoud van de cursus goed kwa opbouw, sommige modules vond ik pittig maar dit was echt nodig.
De coaching van kelly was fijn, ze was heel betrokken in de community en tijdens de live sessies. De community was heel fijn ik heb erkenning gevonden in de verhalen die gedeeld werden.

Ik zal deze cursus ook zeker aanraden aan de volgende vrouwen die deze reis met zichzelf willen aangaan. Gun je zelf de tijd om het innerlijk werk te doen en te groeien, je bent het waard! Het heeft mij heel veel gebracht en dat gun ik de volgende vrouwen die dit avontuur met zichzelf aan gaan ook.

De cursus ont-moeten kwam voor mij op het juiste moment. Ik liep tegen de muur, ik kon met mijn gevoelens geen blijf, toen de cursus werd gelanceerd heb ik geen moment getwijfeld, ik heb mij ingeschreven, ik voelde diep van binnen dat de cursus mij hierbij kon helpen.
Toen mocht ik de cursus ontvangen, de inhoud is praktisch ingedeeld, de inhoud leest gemakkelijk en het fijne is, het is voor iedereen.
In de community werd veel gedeeld hoe iedereen het ervaarde. Niemand wordt beoordeeld, je kan vrijuit je emoties uiten zonder oordeel, dat is goud waard.
Het fijne aan de coaching van Kelly is dat ze iedereen het gevoel geeft dat wij het kunnen, dat wij ons mogen ontwikkelen, dat wij tijd mogen maken voor onszelf. Ik gun deze cursus aan iedere vrouw.

De cursus heeft mij gebracht dat ik weer meer naar mezelf kan kijken, weer meer laagjes heb kunnen afpellen. Ik merk verandering in hoe ik reageer op mensen en mensen op mij. Ik weet dat ik nog een flinke weg te gaan heb als het gaat om angsten loslaten en dat soort dingen.
Ik vind de inhoud van de cursus mooi opbouwend. Je hebt een duidelijk werkboek en duidelijke begeleidende filmpjes waarin Kelly dingen uitlegt. Het fijne is ook dat het in je eigen tempo mag dus vind je een bepaalde module wat lastiger dan kun je daar ook wat meer de tijd voor nemen. De community is heel waardevol omdat je kan delen waar je tegenaan loopt en op vastloopt. Ook het fijne dat Kelly reageert heel vaak ook op berichten en reageert met een fijn advies. De live sessie vond ik ook fijn. Als eerste de welkom sessie waarin je elkaar ontmoet en daarna nog een sessie over het innerlijk kind.
Wat ik ook erg fijn vond was dat er een online sessie was waarin je vragen kon stellen over de cursus en zo verder kon als je ergens tegenaan liep. We hebben aan het einde nog een afsluitende sessie. En daarna kunnen we nog heel wat maanden door met de cursus.
Ik ben enorm blij dat ik deze stap voor mezelf heb gezet. En enorm dankbaar dat deze cursus er is.

WhatsApp Image 2024-03-04 at 16.01.59 (4) (1)
Scherm_afbeelding 2024-03-06 om 09.22.03
Scherm_afbeelding 2024-03-06 om 09.22.57
Scherm_afbeelding 2024-03-06 om 09.24.01
WhatsApp Image 2024-03-04 at 16.01.59 (2)
Scherm_afbeelding 2024-03-06 om 09.22.18
Scherm_afbeelding 2024-03-06 om 09.24.38
Scherm_afbeelding 2024-03-06 om 09.22.41
Scherm_afbeelding 2024-03-06 om 09.24.07