Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Deze keer niet op woensdag ivm. de kerstdagen, maar deze week een extra lange vlog op vrijdag! In deze vlog zie je de vorderingen van het klussen in huis en mijn kantoor make-over, laat ik mijn mama avondroutine met mijn 3 meisjes zien als ik alleen met ze ben, proberen Yannick en ik ‘Monopoly Valsspelers editie’ uit en speelt Yannick continue vals haha, laat ik een bloedonderzoek doen en meer huiselijke beelden. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video’s te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “VLOG : Klussen in huis en Mama Avondroutine met 3 kids #Decemberdays”

  1. Hey Kelly! Wat een mega leuke vlog weer!
    Welke verf heb je gebruikt op de muur in je kantoor? Die is zooo mooi! Bedankt alvast voor je reactie.

  2. Jungle Speed is inderdaad een heel leuk spel! Ik ben daar ook heel fanatiek in! Je kantoor ziet er al erg mooi uit! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.