Disclaimer en Privacy Verklaring

Disclaimer en Privacy Verklaring- Kellycaresse.nl

Disclaimer

Kellycaresse staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam Kelly Caresse met KVK nummer: 59802111
Voor vragen, suggesties of andere zaken ben ik per mail te bereiken. Ook behandel ik berichten die mij gestuurd worden via Instagram Prive berichten.

Alle artikelen en foto’s op Kellycaresse zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en foto te kopiëren of verspreiden ook elke andere vorm van gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de eigenaresse.

Kellycaresse.nl wordt met grote zorg ontwikkeld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. Alle artikelen op Kellycaresse zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet achter sta.

Kellycaresse.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van Kellycaresse.nl. Ook ia Kellycaresse niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud van Kellycaresse.nl is aan verandering onderhevig en kan op elk  moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Privacy Policy

1- Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Kellycaresse.nl nl is een belangrijke en nauwkeurige taak. Vandaar deze privacy verklaring en policy over de informatie die Kellycaresse.nl verzamelt en hoe deze wordt gebruikt.

2- Toestemming

Door de informatie en uitingen op Kellycaresse.nl te gebruiken, ga je akkoord met deze privacy verklaring en de voorwaarden die hierin zijn opgenomen.

3- Vragen

Als je meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy verklaring van Kellycaresse.nl, kun je mij mailen op Kelly @ Kellycaresse .nl

4- Reacties plaatsen op Kellycaresse

Kellycaresse biedt de mogelijkheid om reacties achter te laten op een blogpost. Hierbij kun je je naam, e-mailadres en website invullen. Het is niet verplicht om deze gegevens in te vullen. Je e-mailadres wordt enkel opgeslagen zodat wij je kunnen bereiken als je een vraag hebt of om de uitslag van een winactie te communiceren. Je e-mailadres wordt niet met derden gedeeld en  wordt ook niet gebruikt voor reclamedoeleinden. Reacties blijven online staan zolang het desbetreffende artikel online staat en door een reactie onder een artikel van Kellycaresse.nl te plaatsen, stem je hier mee in.

Wil je eerder geplaatste reactie(s) inzien of verwijderen van onze website? Stuur dan een mail naar Kelly@kellycaresse.nl.

5- Mailen naar Kellycaresse

Je kunt mij mailen op Kelly@kellycaresse.nl Je gestuurde mail wordt opgeslagen op een beveiligde mailserver. Alleen Kellycaresse heeft toegang tot deze server.

6- Google Analytics voor monitoren gedrag bezoekers – analytische cookies

Kellycaresse.nl maakt gebruik van verschillende statistieken om bij te houden wie de website bezoekt, wat bezoekers bekijken en welke pagina’s worden bezocht. Dit levert informatie op die bijdraagt aan de kwaliteit van de website en content. Kellycaresse.nl plaatst analytische cookies bij bezoekers.

De informatie die via deze cookies wordt geregistreerd bestaat o.a uit het type browser en de bekeken pagina’s. Tevens wordt ingezien waar bezoekers Kellycaresse.nl voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie blijft anoniem en is niet gekoppeld aan verdere persoonlijke informatie.

Google Analytics cookies die door Kellycaresse.nl worden geplaatst voldoen aan de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

  • Door middel van een afgesloten verwerkersovereenkomst.
  • Gegevens worden anoniem verwerkt en zijn niet terug te voeren op een individu. IP-adressen worden hiervoor anoniem gemaakt.
  • ‘Gegevens delen’ is uitgeschakeld. Dit betekent dat er geen statistieken met Google worden gedeeld en dat de volgende opties allemaal staan uitgeschakeld:
    • Producten en Services van Google
    • Benchmarking: verzamelde en anonieme gegevens delen met Google en derden
    • Technische ondersteuning
    • Accountspecialisten van Google
    • Gegevensdeling
    • User ID
  • Er wordt verder geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.

7- Cookies uitschakelen

Je hebt het recht te kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doe je door gebruik te maken de mogelijkheden van je browser. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van de desbetreffende browser.

8-Onze adverteerders

Kellycaresse.nl werkt samen met verschillende adverteerders die soms eigen cookies plaatsen*.

Deze adverteerders maken gebruik van technologie voor advertenties en de links in hun advertenties die direct door uw browser worden herkend. Ze gebruiken onder meer automatische herkenning van IP-adressen die direct naar adverteerders wordt verzonden.

Daarnaast worden javascript, cookies ingezet om de effectiviteit van campagnes de controleren. Kellycaresse heeft geen invloed noch controle over de cookies, het javascript die adverteerders gebruiken.

Al deze adverteerders hanteren een eigen privacy policy en hanteren deze voor gebruik van hun website en de bijbehorende diensten. Meer informatie over hoe deze partijen omgaan met privacy kun je op hun eigen websites verkrijgen.

*Vanaf 24 mei worden externe cookies aangepast of verwijderd.

9- Privacy policy van adverteerders en derde partijen

Wil je meer informatie over de privacy policy van adverteerders  die verbonden zijn aan Kellycaresse.nl dan kun je terecht op de websites van deze partijen. Kellycaresse.nl oefent geen invloed uit op deze cookies en de privacy policy van door derden geplaatste cookies. Deze cookies vallen buiten bereik van de privacy policy van Kellycaresse.nl.

10- Winacties, adverteren en hosting.

Kellycaresse organiseert met regelmaat winacties met samenwerkende partners. Door mee te doen aan deze winacties, stem je ermee in dat indien je wint, je gegevens over je adres en e-mail adres met mij deelt. Ik stuur deze door naar de desbetreffende partner die vervolgens de gewonnen prijs zal opsturen. Kellycaresse doet niets met deze gegevens.

Voor adverteren op Facebook en Instagram maakt Kellycaresse gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die  bekend zijn van jou bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen Kellycaresse om de advertentie te laten zien aan die juiste personen die mogelijke interesse hebben in mijn content. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden van persoon tot persoon.

Byte is de host van Kellycaresse.nl. Alle gegevens die via Kellycaresse.nl worden achtergelaten (zoals naam, email-adres en ip-adres) worden opgeslagen op de servers van Byte. Byte heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

11- Autoriteit Persoonsgegevens en datalek meldingen.

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens, stuur mij een mailtje dan wil ik je graag helpen om hier een oplossing voor te vinden. Kom je er toch niet uit met mij, dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Per 1 januari 2016 ben ik als website beheerder verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn.