Shoplog Primark Juli 2014 + Douglas aankoopjes

 

shoplog primark douglasd

Ik heb geshopt bij de Primark in Eindhoven en daarna glipte ik nog even de Douglas binnen voor wat producten voor mijn haren. Sinds ik mijn haar minder vaak was merk ik echt verbetering dat mijn haar wat minder droog is. Ik kocht wat producten om mijn haar extra te verzorgen en te verwennen. Bij de Primark kocht ik ook wat leuke goodies die ik jullie in de shoplog zal laten zien. Kijken jullie mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van mijn aankoopjes? Hebben jullie al een onesie in de kast hangen? Zijn jullie bekend met de producten van Biosilk? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn Primark / Douglas shoplog.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Shoplog Primark Juli 2014 + Douglas aankoopjes”

 1. Wat draag je een leuk jurkje! Vind ook dat jurkje voor Lana erg leuk. Een onesie lijkt me nog wel fijn, maar volgens mij krijg ik het stikheet in zo’n ding, haha.
  Shirley onlangs geplaatst…Diary Iris juniMy Profile

 2. ONESIE <3 Och ik vind zo'n a-sexy ding wel echt heerlijk hahaha. Die hemdjes vind ik ook altijd super fijn, heb er ook altijd wat in m'n mandje als ik naar de Primark ga. Leuk aankoopjes 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Zwanger en dik wordenMy Profile

 3. Haha ik dacht even dat je zou zeggen “onesie in a lifetime” 😉 leuke shoplog! 🙂 die ketting staat ook mooi bij het jurkje dat je hier aanhebt.

  fijn trouwens de link naar de video eronder! zo kon ik het lekker makkelijk ook op mijn mobiel kijken 🙂 ik vroeg er laatst naar, dus dankje!

 4. Leuke aankopen!

  Ik gebruik ook graag het serum van biosilk. Dankzij een tip van Willemijn van LLG trouwens. Mooi voordelig zo in een setje nu:)
  Ik was vandaag toevallig bij de op=op voordeelshop en zag ze daar ook staan. Precies die flesjes maar dan voor 12,50. Ik weet niet of ze dat overal hebben, maar toch maar even de tip;)
  Miranda onlangs geplaatst…Wie jarig is trakteert! Winactie:)My Profile

 5. Op vakantie in de buurt van Eindhoven zijn we in Eindhoven naar de Primark geweest. Wat een verademing vergeleken met Rotterdam! Ik wil heel snel weer terug haha. Biosilk ken ik eigenlijk alleen van de kapper!

 6. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik vind je een lieve pure
  meid en dat zie je in de filmpjes terug… Ga zo door vind de filmpjes super leuk. Dinsdag ga ik zelf naar de Primark met een vriendinnetje ben benieuwd wat ik mee ga nemen 🙂

 7. Pingback: Mama lifestyle blog | Diary donderdag : Primark shoppen, Draag en meet en gezelligheid - Mama lifestyle blog

 8. Leuke spulletjes heb je geshopt!

  Ook voor je dochtertje.

  Ik wil je wel een tip geven. Ik zou kijken of je een plekje in huis kan vinden die wat rustiger oogt. Er staat te veel om je heen. En ik zie je ook in de spiegel bewegen. Het oogt daardoor allemaal wat rommelig.

 9. Leuke shoplog! Ik hoop deze maand ook nog eens tot bij Primark te geraken, ze hebben daar altijd zo een leuke dingen. Dat met die onesie heb ik ook, ergens lijkt het me heerlijk voor in de winter maar anderzijds lijkt het me niks. Wie weet vind ik er met de solden wel eentje :).
  Sandra onlangs geplaatst…Get to know me tagMy Profile

 10. Pingback: Mama lifestyle blog | Outfit: Toen ik me nog van geen aanzoek bewust was - Mama lifestyle blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.