221129-KC-Club-Banner

Word lid van de KC Club!

Dé gezelligste community om te verbinden met vrouwen zoals jij en ik.

KC Club: De Kellycaresse club is de community om met vrouwen online te verbinden en samen het leven een stuk fijner te maken. Jouw stok achter de deur om dieper te gaan in je persoonlijke ontwikkeling. Omdat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Wij vrouwen kunnen soms zo hard zijn voor onszelf, maar laten we juist elkaar inspireren om liever te zijn voor onszelf. Om jezelf de toestemming te geven je hart te volgen en een leven te creëren waarbij je jezelf op nummer 1 leert zetten. In de KC Club vind je herkenning in elkaar over onderwerpen rondom mindset, persoonlijke ontwikkeling, het dagelijkse leven, spiritualiteit en meer.

De KC Club is er voor jou en jij mag er helemaal jezelf zijn.

Misschien herken je dit?

  • Je voelt je soms overweldigd in het dagelijkse leven maar je hebt geen idee hoe je meer rust in jezelf kunt vinden.

  • Je zou willen leren meer voor jezelf te gaan kiezen in het leven, nee durven zeggen en je grenzen bewaken, maar de mening en verwachtingen van anderen houden je daarin tegen.

  • Je staat altijd klaar voor anderen, maar als het op jezelf aankomt dan laat je die bal het makkelijkste vallen.

  • Je bent al bezig met persoonlijke ontwikkeling, of bent hier nieuwsgierig naar en zou deze reis graag met andere vrouwen aangaan.

  • Je mist contact met gelijkgestemde vrouwen om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten (‘want wie zit er op mijn verhaal te wachten’?)

Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt hechter contact opbouwen online met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

Als je je in het bovenstaande herkent wil ik je zeggen dat je niet de enige bent.
Een paar jaar geleden dacht ik alle ballen hoog te kunnen houden. Perfectionistisch als ik was wilde ik die leuke moeder zijn, en die leuke vriendin, ondertussen carrière maken en voor de buitenwereld laten overkomen alsof ik het prima op orde had. En toen kwam daar die burn-out en kon ik niet anders dan met mezelf aan de slag te gaan. Op deze manier doorgaan was namelijk geen optie, ik had voor mezelf te leren kiezen.

En toen ben ik gaan ontdekken waar deze patronen vandaan kwamen. Waarom ik niet zomaar even kon ontspannen en de boel de boel kon laten. Ik begon met de reis van persoonlijke ontwikkeling en leerde mezelf veel beter kennen. Ik las talloos veel boeken, ging naar seminars, volgde verschillende coaching trajecten die me hielpen om oude pijnen los te laten en te leren kiezen voor mezelf. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener maar ik besloot dit te verdiepen door de opleiding tot NLP coach te volgen en momenteel volg ik de opleiding tot Spiritual Life Purpose coach. Dit allemaal om mezelf beter te leren kennen, maar ook andere vrouwen te inspireren in deze weg.

Door het toepassen van al deze kennis, technieken en tools kan ik nu echt zeggen dat ik mijn hart durf te volgen in het leven. Dat ik niet meer het gevoel verantwoording te hoeven afleggen aan anderen en dat ik leef op de manier dat ik gelukkig word. En die boodschap wil ik mijn kinderen leren maar ook mee inspireren.

De KC Club is de online vrouwencommunity voor vrouwen die zich, net als ik, zo herkennen dat het leven soms overweldigend kan zijn. Die voelen dat er meer mogelijk is en dat ze hun hart meer mogen volgen, maar de durf hierin soms missen. Vrouwen die ook hun grenzen willen gaan bewaken, vaker nee durven zeggen en een leven willen waar zij gelukkig van worden. 

De KC Club is dat warme bad waarin we samen aan deze onderwerpen werken, maar nog zoveel meer dan dat.

Als KC Club member krijg je toegang tot:

  • De KC Club app waar de community zich bevindt met chat lounges om te kletsen samen met gelijkgestemden over mindset, spiritualiteit, relaties, taboe onderwerpen, dagelijks leven en nog veel meer.

  • Toegang tot exclusieve content en videolessen die je uitdagen meer uit het dagelijkse leven te halen en je persoonlijke ontwikkelingsreis te verdiepen.

  • De online journal coaching sessies die jouw selfcare momentje zijn om in te checken bij jezelf die je helpen in je persoonlijke groei en connectie met jezelf.

  • Inspirerende online masterclasses georganiseerd door Kelly Caresse en andere experts die bijdragen aan een positievere mindset, zelfzorg en je persoonlijke ontwikkeling.

KCClub-ExclusieveContent
KCClub-Evenementen

Join de KC Club en ervaar een warm bad met gelijkgestemde vrouwen die met dezelfde struggles zitten als jij waar je kunt kletsen, klagen en elkaar kunt supporten!

Komende maand wordt heel speciaal en ik weet dat jij eigenlijk ook wel voor jezelf weet dat je meer aandacht aan jezelf mag besteden.

Februari: De maand waarin we ons onderdompelen in zelfliefde

In februari focussen we ons samen op het thema zelfliefde. Dit doen we zowel in de community, als tijdens de online coach calls. Ook zal er een masterclass zijn over familie opstellingen en contact maken met je innerlijke kind die je helpt verbinden met jezelf op een praktische manier en hebben we aan het einde van de maand een verbindende vrouwenavond. Ik verklap nog niet teveel maar dit wordt heel magisch.

Als KC Club lid mag je deelnemen aan alle masterclasses, expert calls en sessies die in de club georganiseerd worden.

Aanmelden voor de KC Club?

What happens in the KC Club, stays in de KC club. Er heerst een intieme vertrouwde sfeer waarin je jezelf mag zijn, je kwetsbaar kunt opstellen en je gezien en gehoord kunt voelen. Daarom zijn de deuren van de KC Club om lid te worden maar een paar keer per kaar voor korte duur open.

Lid worden kan nu voor €22,22 per maand en hierbij krijg je toegang tot alle coach calls, de community, masterclasses maar ook voorgaande masterclasses. 

Wil je echt all-in gaan in je persoonlijke ontwikkeling dan raad ik je aan om VIP jaar lid te worden en dan heb je een jaar lang een stok achter de deur. Dit kost €222. Je betaalt dan dus 2 maanden minder en dan krijg je het KC Carddeck er gratis bij. Dit is een totale korting van ruim €81,00!.

*Opzeggen dien je uiterlijk op de 24e van de maand te doen. Dit kan enkel door een e-mail te sturen naar team@kc-club.nl

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De challenges in de KC Club

In de KC Club zijn inmiddels een flink aantal challenges toegevoegd. Word je direct voor een heel jaar lid, dan ontvang je toegang tot ALLE challenges hieronder.

Bij een halfjaar lidmaatschap kun je naast de nieuwste challenge (de KC Club December Feestmaand) een challenge naar keuze uitkiezen. Kijk gerust naar welke challenge jou aanspreekt.

Bij een maandlidmaatschap ontvang je enkel toegang tot de nieuwste challenge.

KC-Morning-Routine-Challenge

Ga jezelf een routine gaat aanleren die jou helpt in je persoonlijke groei. Je eigen persoonlijke me-time routine dus. Je leert tools die mij geholpen hebben om gelukkiger in het leven te gaan staan en relaxter te leven. Je leert sterkere zelfreflectie en leren luisteren naar je lichaam, luisteren naar hoe je je voelt en wat je nodig heeft, en je leert je te focussen op wat jij wilt in je leven en hoe jij je kan richten op positiviteit, genieten, ontspannen zodat je beter leert omgaan met spanning, stress, tijdsdruk en de lat die we vaak veel te hoog leggen.

KC Mom's Mindset Challenge

Samen met andere gelijkgestemde vrouwen werken aan een positievere mindset, meer geluk in het dagelijks leven, betere selfcare en meer me-time. Je gaat in deze challenge met behulp van simpele tools merken dat je bewuster en gelukkiger door het leven zal gaan.

KC Relaxter Leven Challenge Huddle

In de KC Relaxter Leven Challenge krijg je de tools waarmee je relaxter in het leven kunt staan. Je leert jezelf op 1 te zetten, kunt daardoor een betere moeder/vrouw/vrienden/dochter zijn en zit lekkerder in je vel.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

Veelgestelde vragen

Je kunt je telkens maar een korte periode per maand aanmelden voor de KC Club. Wil je dat moment niet missen? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Je krijgt dan een berichtje als je je weer kunt aanmelden.

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je aanmelding.

Op de 1e van de maand ontvang je in de ochtend via een aparte e-mail inloggegevens, met daarbij informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Ja, je meldt je aan en krijgt vanaf de eerste van de maand toegang tot de challenge waar je voor hebt gekozen, in combinatie met de KC Club. Dat abonnement blijft automatisch doorlopen, tenzij je uiterlijk de 24e van de maand opzegt.

Nee, zeker niet! Er worden telkens nieuwe challenges ontwikkeld, welke worden toegevoegd aan de KC Club. De content wordt dus steeds uitgebreider. Doordat het een community is kun je interessante onderwerpen bespreken met andere leden en elkaar inspireren en supporten. Ook zijn er regelmatig masterclasses en expert calls over allerlei onderwerpen waaraan je kunt deelnemen binnen je lidmaatschap. Dit maakt de KC Club zo veelzijdig en dat wil je niet missen ;). 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.