221129-KC-Club-Banner

Word lid van de KC Club!

Dé gezelligste community om te verbinden met vrouwen zoals jij en ik.

Je bent al een tijdje aan het zoeken. Misschien bewust, misschien onbewust. Je voelt dat je verder van jezelf afstaat dan je wil. Of je verlangt naar het volgen van je hart dat je ergens onderweg bent verloren. Je voelt de onrust in je leven: in jezelf, op je werk, in je gezin. Je wil het anders. Jij bent er klaar voor: verbind, groei en kom thuis bij jezelf. Dat is de verandering die je door wil maken.

Op zoek naar jouw sleutel

Je wilt dichter bij jezelf komen. Je hart leren volgen. Doen wat jij wil in jouw leven. Zonder verwachtingen van anderen om je heen. Het gaat om jouw persoonlijke reis hierin.

De KC Club is die veilige haven waar je naar op zoek bent. Dat warme bad waarin we jou helpen om die persoonlijke reis aan te gaan. Om daar steeds een stukje af te pellen. Het hoeft niet snel. Het mag op jouw tempo. Iedere dag een beetje.

Misschien herken je dit

 • Je voelt je soms overweldigd in het dagelijkse leven, maar je hebt geen idee hoe je meer rust in jezelf kunt vinden.

 • Je zou willen leren meer voor jezelf te gaan kiezen in het leven, nee durven zeggen en je grenzen bewaken, maar de mening en verwachtingen van anderen houden je daarin tegen.

 • Je staat altijd klaar voor anderen, maar als het op jezelf aankomt dan laat je die bal het makkelijkste vallen.

 • Je bent al bezig met persoonlijke ontwikkeling, of bent hier nieuwsgierig naar en zou deze reis graag met andere vrouwen aangaan.

 • Je mist contact met gelijkgestemde vrouwen om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten (‘want wie zit er op mijn verhaal te wachten’?)

 • Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt hechter contact opbouwen online met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

 • Je wilt jezelf (terug) vinden.

Als je dit herkent, dan is de KC Club voor jou. In dit online membership krijg je alle tools om te kunnen groeien. Een toolbox voor jouw selfcare. Ga jij het avontuur aan?

Kom thuis bij jezelf

Je bent niet mislukt. Je faalt niet. Je mag leren over wie jij bent. Over wat jij nodig hebt in jouw leven. Jij bewandelt een uniek pad. En het is aan jou om te ontdekken wat daarvoor nodig is. Wij bieden je een plek waar werkelijke verandering plaatsvindt. Door aan de slag te gaan met diverse coaching, healings en andere tools, ontdek jij wat je nodig hebt. Dat doe je niet alleen. Ik, Kelly, sta naar je samen met een hoop vrouwen. Voel het warme bad waar je in terechtkomt en kom thuis bij jezelf.

Dit krijg je in de KC Club:

 • Met de app op je telefoon (of via de laptop) krijg je toegang tot een warme community met vrouwen die net als jij willen groeien.

 • Er is open communicatie in de chat lounges gesprekken te hebben over mindset, spiritualiteit, relaties, taboe onderwerpen, dagelijks leven en nog veel meer.

 • Je hebt toegang tot diverse exclusieve content en videolessen die je uitdagen meer uit het dagelijkse leven te halen en je persoonlijke ontwikkelingsreis te verdiepen.

 • De online livecoaching sessies door Kelly zijn jouw selfcare momentjes om in te checken. Die je helpen in je persoonlijke groei en connectie met jezelf.

 • Inspirerende online masterclasses georganiseerd door Kelly Caresse en de beste experts die bijdragen aan een positieve mindset, zelfzorg en je persoonlijke ontwikkeling.

KCClub-ExclusieveContent

Commitment

Alles valt of staat met commitment. Wanneer jij aan alles voelt dat het anders mag in jouw leven, dan wil je dat ook veranderen. Door dagelijks aan de slag te gaan ontdek je wat past bij jou. Je voelt de support van vrouwen die jou aanmoedigen, wanneer het even te zwaar is. Woorden als: “kijk eens waar je al staat. Wees trots op jezelf.” Elkaar helpen naar het afpellen van weer een laagje. Steeds dieper tot je bij jouw kern komt. Dat commitment en die begeleiding samen met andere vrouwen, geeft dat support dat je nodig hebt. Dat is precies wat ik zelf gemist heb en zo belangrijk vindt in de KC Club.

Daarom ben ik blij dat ik jouw stok achter de deur mag zijn. Jouw veilige haven om op terug te vallen. Om die vragen te stellen. Om de juiste boeken te vinden. De juiste podcasts te vinden. De juiste bewustzijn experts te ontdekken. Om te proberen en te ontdekken: “waar mag ik aan werken in mijn eigen reis van zelfheling.”

Alles inclusief

Kelly heeft diverse opleidingen doorlopen om jouw stok achter de deur te zijn. Zo is ze opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, NLP practitioner, heeft ze de Reiki 1 en 2 graad om energetisch te healen, is ze opgeleid tot gecertificeerde Spiritual Life Purpose Coach en is ze ook Gecertificeerd Ademcoach. Elke opleiding bracht weer mooie tools die Kelly tevens hielpen zelf dieper in haar eigen proces te gaan. Want ze kan anderen alleen coachen tot de diepgang die ze zelf in haar eigen proces is aangegaan. Dit maakt dat Kelly anderen kan zien,  begrijpen en coachen om die pure versie van zichzelf ook te gaan leren zien.

Daarnaast schakelt ze de beste experts in om jou verder te helpen in de club. Er zijn masterclasses waar je echt aan de slag gaat met jezelf. En jij bepaalt wat bij je past. Denk aan: innerlijk kind werk, human design, familieopstellingen en nog zoveel meer. Je kunt zo ontdekken waar jij enthousiast van wordt en daar op aanhaken en dit is allemaal inclusief is in dit unieke membership.

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je er geen tijd voor hebt, want het is allemaal online. Op jouw moment. Zelfs via je telefoon. Je kunt alle sessies terugkijken die Kelly en de experts geven. Het is jouw toolbox die je altijd met je mee draagt.

Wat anderen zeggen

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

In jouw tempo op ontdekking

Het is zo mooi om elkaar als vrouwen te supporten in een wereld waarin er zoveel van ons gevraagd wordt. Je reist mee op elkaars ontwikkeling. Of je nu al ver bent of net begint. Jij stapt in op jouw tempo en jij vindt in de KC Club de tools die jou verder gaan brengen vanaf het niveau waar je staat.

Het is dé plek waar jij je gezien, erkend en gesteund kan voelen. En vooral de plek waar je jezelf mag zijn. We delen er dingen die we niet op social media zouden delen. Die je niet op de verjaardag aan de buurvrouw vertelt. Dingen waar jij je misschien voor schaamt of waar taboes op zitten.

Een vrijer leven met de ultieme toolbox voor selfcare

Wij gunnen jou een vrij leven. Een leven op jouw voorwaarden waarin jij moeiteloos nee durft te zeggen tegen dingen die niet goed voelen voor jou. Moeiteloos nieuwe stappen nemen die je meer geluk, vrijheid en plezier geven. Alles voor meer innerlijke rust, kalmte en ontspanning.

In de KC Club vind je letterlijk tools die je in je eigen gereedschapskist stopt. Tools die jou kunnen helpen om in te zetten op ieder moment van de dag wanneer jij ze nodig hebt. Denk aan:

 1. Meditaties voor ontspanning.
 2. Ademsessies die je in kunt zetten wanneer je wat meer energie wil krijgen of juist wil ontspannen.
 3. Verschillende journal prompts en oefeningen die je dichter bij jezelf brengen.
 4. Muziekplaylist die je op ieder moment van de dag helpen om in de juiste stemming te komen.

Je hebt alles bij de hand, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen. Dat je jezelf kunt geven wat jij nodig hebt om een vrij gelukkig en relaxed leven te leven.

Natuurlijk kun je het zelf uitvogelen. Samen kom je alleen zoveel verder. Stap in de KC Club waar waar je stap voor stap kiest waar je aan gaat werken. Om te doen wat voor jouw persoonlijke reis nodig is. Zodat je sneller die vrijheid en rust in jezelf gaat vinden. Je het niet allemaal alleen hoeft uit te zoeken. Wij helpen je zodat je sneller stappen kunt zetten.

Voel jij? “Ik stap in in dit avontuur en ga een echte reis met mezelf en anderen aan?”. Voel je welkom in de KC Club. Het is spannend en daar ligt de groei. Gun jij jezelf dit nieuwe avontuur?

MAAND

€ 22,22 / per maand

 • Direct toegang tot de gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de KC Mindful Genieten Challenge
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe videolessen en allerlei toffe voordelen

VIP JAAR

€ 222 / per jaar

 • Direct toegang tot de gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de KC Mindful Genieten Challenge
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe videolessen en allerlei toffe voordelen
 • Bonus 1: Alle KC Club challenges unlocked (t.w.v € 105 !)
 • Bonus 2: De KC Journal komt jouw kant op!
incl. KC Journal

VIP JAAR

€ 222 / per jaar

 • Direct toegang tot de gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de KC Mindful Genieten Challenge
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe videolessen en allerlei toffe voordelen
 • Bonus 1: Alle KC Club challenges unlocked (t.w.v € 105 !)
 • Bonus 2: Het KC Carddeck komt jouw kant op!
incl. KC Carddeck

7 dagen proberen voor 7 euro?

Dat kan! Je ontvangt 7 dagen toegang tot de KC Club. Je hebt toegang tot alle tools, de warme community en kunt alle sessies terugkijken die er te vinden zijn. We willen je graag laten ervaren wat de KC Club voor je kan doen. Wacht niet en maak hier gebruik van. Na 7 dagen heb je automatisch geen toegang meer, tenzij je besluit om member te worden. Bij een jaarlidmaatschap krijg je die 7 euro terug. Klik hier om je proefperiode van 7 dagen voor 7 euro te starten en probeer het eerst nog even uit.

Veelgestelde vragen

Je kunt je op ieder gewenst moment aanmelden voor de KC Club.

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je aanmelding. 

Je ontvangt via een aparte e-mail inloggegevens, met daarbij informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Ja, je meldt je aan en krijgt direct toegang tot de challenge waar je voor hebt gekozen, in combinatie met de KC Club. Dat abonnement blijft automatisch doorlopen totdat je opzegt.

Nee, zeker niet! Er worden telkens nieuwe challenges ontwikkeld, welke worden toegevoegd aan de KC Club. De content wordt dus steeds uitgebreider. Doordat het een community is kun je interessante onderwerpen bespreken met andere leden en elkaar inspireren en supporten. Ook zijn er regelmatig masterclasses en expert calls over allerlei onderwerpen waaraan je kunt deelnemen binnen je lidmaatschap. Dit maakt de KC Club zo veelzijdig en dat wil je niet missen ;).