KCCLubBanner

Word lid van de KC Club!

Dé gezelligste community om te verbinden met vrouwen zoals jij en ik.

KC Club: De Kellycaresse club is de community om met vrouwen online te verbinden en samen het leven een stuk fijner te maken. Uit te wisselen over mindset, het dagelijkse leven, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, relaties, moederschap en meer. Exclusieve content en de leukste challenges die je uitdagen om meer uit het leven te halen en je te ontwikkelen samen met andere vrouwen! Met gezellige intieme online borrels  via zoom en in deze te warme community is geen onderwerp taboe.

Misschien herken je dit?

 • Je mist contact met gelijkgestemde vrouwen om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten.

 • Het lijkt je fijn om lid te zijn van een online club met vrouwen waar je herkenning en erkenning bij vindt

 • Je heb behoefte aan meer me-time en het lijkt je fijn om af en toe online sessies bij te wonen met Kelly Caresse en andere vrouwen zoals jij en ik

 • Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt hechter contact opbouwen online met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

 • Je zou het zo fijn vinden om gezien te worden en erkenning te vinden van andere vrouwen maar voelt niet de behoefte zelf online veel te delen over je persoonlijke leven.

 • Je mist een plek om kwetsbare onderwerpen te delen en het lijkt je een verademing om te lezen dat andere vrouwen worstelen met dezelfde struggles zodat je elkaar kan supporten.

Als KC Club member krijg je toegang tot:

 • De KC Club app die gevuld is met exclusieve content, videolessen en e-books die je uitdagen meer uit het dagelijkse leven te halen. 

 • Chat lounges om te kletsen samen met gelijkgestemden over mindset, moederschap, relaties, taboe onderwerpen, lifestyle en nog veel meer.

 • De online journal sessies die jouw selfcare momentje zijn om in te checken bij jezelf die je helpen in je persoonlijke groei en connectie met jezelf.

 • Inspirerende online masterclasses georganiseerd door Kelly Caresse en andere experts die bijdragen aan een positievere mindset, zelfzorg en je ontwikkeling. 

KCClub-ExclusieveContent
KCClub-Evenementen

Join de KC Club en ervaar een warm bad met gelijkgestemde vrouwen die met dezelfde struggles zitten als jij waar je kunt kletsen, klagen en elkaar kunt supporten!

Aanmelden voor de KC Club?

Aanmelden voor de KC Club kan voor slechts €11 per maand. Je kunt dit abonnement maandelijks opzeggen.*

Het aanmelden werkt heel eenvoudig. Je meld je aan voor een challenge naar keuze en je start op de 1e van de maand met de toegang tot de KC Club én de challenge die je gekozen hebt.

Zolang jouw abonnement loopt, ontvang je ook toegang tot alle nieuwe challenges die aan de KC Club worden toegevoegd.**

*Opzeggen dien je uiterlijk op de 24e van de maand te doen. Dit kan enkel door een e-mail te sturen naar team@kc-club.nl
**Wil je ook toegang tot alle challenges die al in de KC Club staan? Je kunt losse challenges aanschaffen zodra je lid bent, maar je kunt ook bij het afrekenen direct alle beschikbare challenges toevoegen aan jouw account. Hulp nodig? Stuur een e-mail naar team@kc-club.nl

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief de nieuwste challenge.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De challenges in de KC Club

In de KC Club zijn inmiddels een flink aantal challenges toegevoegd. Word je direct voor een heel jaar lid, dan ontvang je toegang tot ALLE challenges hieronder.

Bij een halfjaar lidmaatschap kun je naast de nieuwste challenge (de KC Club December Feestmaand) een challenge naar keuze uitkiezen. Kijk gerust naar welke challenge jou aanspreekt.

Bij een maandlidmaatschap ontvang je enkel toegang tot de nieuwste challenge.

KC-Morning-Routine-Challenge

Ga jezelf een routine gaat aanleren die jou helpt in je persoonlijke groei. Je eigen persoonlijke me-time routine dus. Je leert tools die mij geholpen hebben om gelukkiger in het leven te gaan staan en relaxter te leven. Je leert sterkere zelfreflectie en leren luisteren naar je lichaam, luisteren naar hoe je je voelt en wat je nodig heeft, en je leert je te focussen op wat jij wilt in je leven en hoe jij je kan richten op positiviteit, genieten, ontspannen zodat je beter leert omgaan met spanning, stress, tijdsdruk en de lat die we vaak veel te hoog leggen.

KC Mom's Mindset Challenge

Samen met andere gelijkgestemde vrouwen werken aan een positievere mindset, meer geluk in het dagelijks leven, betere selfcare en meer me-time. Je gaat in deze challenge met behulp van simpele tools merken dat je bewuster en gelukkiger door het leven zal gaan.

KC Relaxter Leven Challenge Huddle

In de KC Relaxter Leven Challenge krijg je de tools waarmee je relaxter in het leven kunt staan. Je leert jezelf op 1 te zetten, kunt daardoor een betere moeder/vrouw/vrienden/dochter zijn en zit lekkerder in je vel.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

Veelgestelde vragen

Je kunt je telkens maar een korte periode per maand aanmelden voor de KC Club. Wil je dat moment niet missen? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Je krijgt dan een berichtje als je je weer kunt aanmelden.

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je aanmelding.

Op de 1e van de maand ontvang je in de ochtend via een aparte e-mail inloggegevens, met daarbij informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Ja, je meldt je aan en krijgt vanaf de eerste van de maand toegang tot de challenge waar je voor hebt gekozen, in combinatie met de KC Club. Dat abonnement blijft automatisch doorlopen, tenzij je uiterlijk de 24e van de maand opzegt.

Nee, zeker niet! Er worden telkens nieuwe challenges ontwikkeld, welke worden toegevoegd aan de KC Club. De content wordt dus steeds uitgebreider. Ook zijn de Zoom Vrijmibo borrels en koffie met Kel momentje elke keer weer anders en gezellig. Doordat het een community is kun je interessante onderwerpen bespreken met andere leden en elkaar inspireren en supporten. Ook zijn er regelmatig masterclasses en expert calls over allerlei onderwerpen waaraan je kunt deelnemen binnen je lidmaatschap. Dit maakt de KC Club zo veelzijdig en dat wil je niet missen ;). 

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.