KCCLubBanner

Word lid van de KC Club!

Dé community om te connecten met moeders en moeders to be

De KC club is de community om met moeders en moeders to be te connecten. Te kletsen over mindset, het dagelijkse leven, moederschap, relaties en nog veel meer. Exclusieve content en de leukste challenges om het leven als vrouw en  moeder (to be) nog leuker en gezelliger te maken. Met twee-wekelijkse KC Club borrels en koffie klets momentjes via zoom, masterclasses met experts, en waarbij je samen komt in een community waar geen onderwerp taboe is. Kelly kan niet wachten om je te verwelkomen in deze mega gezellige community.

Misschien herken je dit?

 • Je mist contact met gelijkgestemden vrouwen en moeders (to be) om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten.

 • Je wilt je agenda vullen met meer me-time en het lijkt je heel gezellig om online zoom borrels bij te wonen met Kelly Caresse en andere vrouwen om te kletsen over van alles en nog wat.

 • Het lijkt je leuk om lid te zijn van een online club met gelijkgestemden met dezelfde interesses te kletsen over allerlei onderwerpen zoals moederschap, mindset, persoonlijke groei en geluk, dagelijks leven en meer

 • Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt online hechter contact opbouwen met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

 • Je zou het zo fijn vinden om gezien te worden en erkenning te vinden van gelijkgestemden moeders maar voelt niet de behoefte zelf online veel te delen over je persoonlijke leven.

 • Je mist een plek om kwetsbare onderwerpen te delen en het lijkt je een verademing om te lezen dat andere moeders en vrouwen worstelen met dezelfde struggles zodat je elkaar kunt supporten.

 • Je wil positiever in het leven gaan staan en werken aan persoonlijke groei en je mindset, alleen je hebt geen zin en tijd om daar uren per dag in te steken.

Join de KC Club en ervaar een warm bad met gelijkgestemde moeders en vrouwen die met dezelfde struggles zitten als jij, waar je mee kunt kletsen, mee kunt klagen en waar je elkaar kunt supporten!

Wat krijg ik als lid van de KC Club?

Als KC Club member krijg je toegang tot:

Exclusieve content

De KC Club app die gevuld is met exclusieve content zoals video’s, podcasts en e-books.

Een community met anderen moeders (to be)

Groepen om te kletsen samen met gelijkgestemden over mindset, persoonlijke groei en geluk, moederschap, relaties, taboe onderwerpen, lifestyle en nog veel meer.

Challenges

De challenges die 5x per jaar gehouden worden waarin je samen aan de slag gaat met een uitdaging. Daarbij ontvang je exclusieve videolessen van Kelly, e-books en gezamenlijke online zoom calls die je helpen om de uitdaging samen te volbrengen.

Gezelligheid!

Om de week een online KC Club borrel via zoom met alle KC Club leden. Om de week een Koffie met Kel momentje via zoom met de KC Club leden.

 

Masterclasses en workshops

Online masterclasses en expert calls die regelmatig georganiseerd worden door Kelly en experts over allerlei thema’s.

Early Bird toegang

Je krijgt als eerst de mogelijkheid om je aan te melden voor Live en Online KC Clubdagen en events.

Leuke kortingen en extraatjes

KCClubMomsMindset

Toegang tot de allernieuwste Challenge:

KC Mom's Mindset Challenge

We beginnen 29 maart met de nieuwe challenge: De Moms Mindset Challenge waarin we samen gaan werken aan een positievere mindset, meer geluk in het dagelijks leven, betere selfcare en meer me-time. Je gaat in deze challenge met behulp van simpele tools merken dat je bewuster en gelukkiger door het leven zal gaan.

Lees meer over de KC Mom's Mindset Challenge

Je ontvangt ook toegang tot eerdere challenges

KCClubBudgetChallenge
KCClubOpruimChallenge
KCClubHealthyTogetherChallenge
KCTas

Ontvang een exclusieve goodie

Join de KC Club en ervaar een warm bad met gelijkgestemde moeders en vrouwen die met dezelfde struggles en mooie mijlpalen zitten als jij en waar je kunt kletsen, klagen en elkaar kunt supporten!

Het wordt zo leuk! En de eerste 100 aanmeldingen ontvangen van mij persoonlijk een kaartje en een mega leuke exclusieve goodie in hun brievenbus!

Dé community om te connecten met moeders en moeders to be

Als je je nu aanmeldt voor de KC Club, ontvang je toegang tot alle bovenstaande content, 2 maanden lidmaatschap en de eerste 100 aanmeldingen ontvangen een mega leuke goodie in hun brievenbus!

Heb je deelgenomen aan de KC Party? Gebruik dan de kortingscode uit de gouden envelop om je aan te melden voor:

€ 11,97

Let op, dit is een actieprijs die geldig is tot en met 22 maart 2021.
De reguliere prijs voor het KC Lidmaatschap van 2 maanden, inclusief deelname aan de challenge is € 19,97.

                  Zoom KC Club borrels en koffie met Kel momentjes vinden niet plaats tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Ben je zo enthousiast geworden en wil je direct voor een heel jaar lid worden van de KC Club? Dat kan! Je kunt je voor een heel jaar aanmelden voor:

€ 65,97

 

Hiervoor krijg je 12 maanden lidmaatschap aan de KC Club, mag je onbeperkt meedoen aan alle KC Challenges, heb je alle voordelen van het KC Club membership maar ben je een stuk voordeliger uit. Deze actie jaarprijs zal later nog verhoogd worden.
Zoom KC Club borrels en koffie met Kel momentjes vinden niet plaats tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Veelgestelde vragen

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Er worden via een aparte e-mail inloggegevens verstuurd met informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Als je je aanmeldt voor de KC Club in combinatie met een challenge (in dit geval de Mom's Mindset Challenge), ontvang je 2 maanden toegang tot het programma. Dit stopt automatisch.

Je kunt tijdens deze 2 maanden gebruik maken van alle functies van de KC Club. 

Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om langer toegang te behouden. Daar word je vanzelf over geïnformeerd.

Nee, zeker niet! Er worden telkens nieuwe challenges ontwikkeld, welke worden toegevoegd aan de KC Club. De content wordt dus steeds uitgebreider. Ook zijn de Zoom Vrijmibo borrels en koffie met Kel momentje elke keer weer anders en gezellig. Doordat het een community is kun je interessante onderwerpen bespreken met andere leden en elkaar inspireren en supporten. Ook zijn er regelmatig masterclasses en expert calls over allerlei onderwerpen waaraan je kunt deelnemen binnen je lidmaatschap. Dit maakt de KC Club zo veelzijdig en dat wil je niet missen ;). 

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.