221129-KC-Club-Banner

Word lid van de KC Club!

Dé gezelligste community om te verbinden met vrouwen zoals jij en ik.

De KC Club is een plek waar alles besproken wordt in een veilige besloten omgeving. Waar je dingen deelt die je niet op social media zou delen of op de verjaardag van de buurvrouw. Een plek waar je herkenning en support vindt wanneer je dat nodig hebt. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Het is een plek waar je je frustratie mag uiten als je het even niet meer weet. De plek waar je hard met elkaar kunt lachen. Een plek waar je echt thuis mag komen bij jezelf.

Ik ben zo dankbaar dat ik in de KC Club een veilige plek voor vrouwen heb gecreëerd waar ze online met elkaar kunnen verbinden en samen het leven een stuk fijner te maken. Een stok achter de deur om dieper te gaan in je persoonlijke ontwikkeling. Omdat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Misschien herken je dit

 • Je voelt je soms overweldigd in het dagelijkse leven maar je hebt geen idee hoe je meer rust in jezelf kunt vinden.

 • Je zou willen leren meer voor jezelf te gaan kiezen in het leven, nee durven zeggen en je grenzen bewaken, maar de mening en verwachtingen van anderen houden je daarin tegen.

 • Je staat altijd klaar voor anderen, maar als het op jezelf aankomt dan laat je die bal het makkelijkste vallen.

 • Je bent al bezig met persoonlijke ontwikkeling, of bent hier nieuwsgierig naar en zou deze reis graag met andere vrouwen aangaan.

 • Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt hechter contact opbouwen online met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

 • Je mist contact met gelijkgestemde vrouwen om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten (‘want wie zit er op mijn verhaal te wachten’?)

Je bent niet alleen

Wij vrouwen kunnen soms zo hard zijn voor onszelf. Je staat klaar voor je partner die een drukke werkweek voor de boeg heeft. Je gaat naar die ene vriendin die op jou leunt als het even niet lekker gaat. Je staat klaar voor je ouders je huisdieren, je kinderen. Vul het maar in. Lieve vrouw, zonder dat je het door hebt, sta je altijd aan. En dat hoeft helemaal niet. Je mag tijd nemen voor jezelf, omdat het goed is voor jou en daarmee ook voor jouw omgeving. Laten we juist elkaar inspireren om liever te zijn voor onszelf.  Om jezelf de toestemming te geven je hart te volgen en een leven te creëren waarbij je jezelf op nummer 1 leert zetten.

Want ik geloof dat wanneer we allemaal eerst aan onszelf denken er dus echt aan iedereen gedacht wordt. Dan ben jij een relaxter mens, minder gefrustreerd, heb je minder irritaties en leg je de schuld niet zozeer buiten jezelf als het minder met je gaat. Je hebt de tools in handen om te zorgen dat het wat beter met jou gaat. En wanneer jij er voor jezelf bent, kun je er vervolgens ook voor anderen zijn.

In de KC Club vind je hierover bij elkaar herkenning. Het is de plek waar jij helemaal jezelf mag zijn. Waar je andere vrouwen ontmoet die zich herkennen in dezelfde struggles en uitdagingen en die ook het verlangen hebben om beter voor zichzelf te leren zorgen. Je grenzen leren aangeven en JA zeggen tegen het leven, en NEE tegen dat wat je eigenlijk niet meer blij maakt of niet goed voelt. De stok achter de deur voor je persoonlijke groei reis. Bewust leren leven zodat het leven niet als een trein aan je voorbij raast, maar je echt bewust mag genieten. Omdat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

En is de KC Club alleen voor moeders? Nee, er zijn zelfs heel veel leden niet moeder. Het draait namelijk niet om het moederschap, het draait ook niet om de baan die je hebt of welke rol je ook vervult. Het draait om JOU. Jij mag leren dat jouw leven draait om jou, want juist dan kun je er voor anderen zijn.

En wat ik ook heel belangrijk vindt: What happens in the KC Club, stays in de KC club. Er heerst een intieme vertrouwde sfeer waarin je jezelf mag zijn, je kwetsbaar mag opstellen en waar je gezien en gehoord voelt. Daarom zijn de deuren van de KC Club om lid te worden maar een paar keer per jaar voor korte duur open.

Wat anderen zeggen

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Als KC Club member krijg je toegang tot:

 • De KC Club app met liefdevolle community met chat lounges om te kletsen samen met vrouwen zoals jij en ik over mindset, spiritualiteit, relaties, taboe onderwerpen, dagelijks leven en nog veel meer.

 • Toegang tot exclusieve content en videolessen die je uitdagen meer uit het dagelijkse leven te halen en je persoonlijke ontwikkelingsreis te verdiepen. 

  Met een exclusief kijkje in de routines van Kelly, handvatten en tools voor meditatie, breathwork, zelfliefde rituelen en meer.

 • Maandelijks 2 krachtige online journal coaching sessies met Kelly die jouw selfcare momentje zijn om in te checken bij jezelf die je helpen in je persoonlijke groei, transformatie heling reis en connectie met jezelf. 

 • Inspirerende online masterclasses georganiseerd door Kelly Caresse en andere bewustzijnsexperts die bijdragen aan een positieve mindset, zelfzorg en je persoonlijke ontwikkeling.
  In de KC Club ligt iedere maand de focus op een ander thema.

 • Groeiende bibliotheek met begeleide meditaties, een inspirerende music playlist, inspirerende boekenlijst, de opgenomen sessies, workshops en more to come

KCClub-ExclusieveContent

Aanmelden voor de KC Club?

En wat ik ook heel belangrijk vindt: What happens in the KC Club, stays in de KC club. Er heerst een intieme vertrouwde sfeer waarin je jezelf mag zijn, je kwetsbaar mag opstellen en waar je gezien en gehoord voelt. Daarom zijn de deuren van de KC Club om lid te worden maar een paar keer per jaar voor korte duur open.

Lid worden kan voor € 22,22 per maand. Je krijgt hierbij toegang tot alle coach calls, de community, masterclasses maar ook voorgaande masterclasses.

Wil je echt all-in gaan in je persoonlijke ontwikkeling? Dan raad ik je aan om VIP jaar lid te worden. Dan heb je een jaar lang een stok achter de deur. Dit kost 222 euro. Je betaalt dan maar 10 in plaats van 12 maanden én je krijgt het KC Carddeck óf de KC Journal er gratis bij. Heb je vragen over het jaarlidmaatschap mag je altijd mailen naar team@kc-club.nl

Ik gun jou deze warme community vol met prachtige vrouwen. Hieronder lees je nog wat reviews van vrouwen die in de community zitten. Zij kunnen je nog veel beter vertellen wat dit voor hen betekent in het dagelijks leven.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Veelgestelde vragen

Je kunt je op ieder gewenst moment aanmelden voor de KC Club.

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je aanmelding. 

Je ontvangt via een aparte e-mail inloggegevens, met daarbij informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Ja, je meldt je aan en krijgt direct toegang tot de challenge waar je voor hebt gekozen, in combinatie met de KC Club. Dat abonnement blijft automatisch doorlopen totdat je opzegt.

Nee, zeker niet! Er worden telkens nieuwe challenges ontwikkeld, welke worden toegevoegd aan de KC Club. De content wordt dus steeds uitgebreider. Doordat het een community is kun je interessante onderwerpen bespreken met andere leden en elkaar inspireren en supporten. Ook zijn er regelmatig masterclasses en expert calls over allerlei onderwerpen waaraan je kunt deelnemen binnen je lidmaatschap. Dit maakt de KC Club zo veelzijdig en dat wil je niet missen ;). 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.