KCCLubBanner

Word lid van de KC Club!

Dé gezelligste community om te connecten met vrouwen zoals jij en ik.

KC Club: De Kellycaresse club is de community om met vrouwen online te connecten. Te kletsen over mindset, het dagelijkse leven, moederschap, relaties en nog veel meer. Exclusieve content en de leukste challenges die je uitdagen om meer uit het leven te halen en je te ontwikkelen samen met andere vrouwen! Met gezellige online borrels en koffie klets momentjes via zoom en in deze te gezellige community is geen onderwerp taboe.

Misschien herken je dit?

 • Je mist contact met gelijkgestemde vrouwen om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten.

 • Het lijkt je leuk om lid te zijn van een online club met vrouwen met dezelfde interesses om samen te kletsen over van alles en nog wat.

 • Je wilt je agenda vullen met meer me-time en het lijkt je heel gezellig om af en toe online borrels bij te wonen met Kelly Caresse en andere gezellige vrouwen.

 • Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt hechter contact opbouwen online met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

 • Je zou het zo fijn vinden om gezien te worden en erkenning te vinden van andere vrouwen maar voelt niet de behoefte zelf online veel te delen over je persoonlijke leven.

 • Je mist een plek om kwetsbare onderwerpen te delen en het lijkt je een verademing om te lezen dat andere vrouwen worstelen met dezelfde struggles zodat je elkaar kan supporten.

Als KC Club member krijg je toegang tot:

 • De KC Club app die gevuld is met exclusieve content en je kunt direct meedoen aan de nieuwste KC Challenge met video's en ebooks.

 • Chat lounges om te kletsen samen met gelijkgestemden over mindset, moederschap, relaties, taboe onderwerpen, lifestyle en nog veel meer.

 • De challenges die een paar keer per jaar georganiseerd worden waarin je samen aan de slag gaat met een uitdaging die je met videolessen, e-books en zoom calls samen gaat volbrengen.

 • Gezellige laagdrempelige online meetings met Kellycaresse en mede KC Club leden 

 •  Leuke kortingen en extraatjes.

KCClub-ExclusieveContent
KCClub-Evenementen

Join de KC Club en ervaar een warm bad met gelijkgestemde vrouwen die met dezelfde struggles zitten als jij waar je kunt kletsen, klagen en elkaar kunt supporten!

Aanmelden voor de KC Club?

Aanmelden voor de KC Club kan voor slechts €8 per maand. Je kunt dit abonnement maandelijks opzeggen.*

Het aanmelden werkt heel eenvoudig. Je meld je aan voor een challenge naar keuze en je start op de 1e van de maand met de toegang tot de KC Club én de challenge die je gekozen hebt.

Zolang jouw abonnement loopt, ontvang je ook toegang tot alle nieuwe challenges die aan de KC Club worden toegevoegd.**

*Opzeggen dien je uiterlijk op de 24e van de maand te doen. Dit kan enkel door een e-mail te sturen naar team@kc-club.nl
**Wil je ook toegang tot alle challenges die al in de KC Club staan? Je kunt losse challenges aanschaffen zodra je lid bent, maar je kunt ook bij het afrekenen direct alle beschikbare challenges toevoegen aan jouw account. Hulp nodig? Stuur een e-mail naar team@kc-club.nl

Maandlidmaatschap

€ 8 / per maand

 • De gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de KC Club December Feestmaand
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe challenges en voordelen

Halfjaar lidmaatschap

€ 44 / per halfjaar

 • De gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de KC Club December Feestmaand
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe challenges en voordelen
 • Cadeau: 1 Extra challenge naar keuze (t.w.v € 8)

Jaarlidmaatschap

€ 88 / per jaar

 • De gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de KC Club December Feestmaand
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe challenges en voordelen
 • Cadeau: Alle KC Club challenges unlocked (t.w.v € 56!)
Beste prijs

Aanmelden voor de KC Club kan slechts een beperkte tijd! Je hebt nog:

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

Veelgestelde vragen

Je kunt je telkens maar een korte periode per maand aanmelden voor de KC Club. Wil je dat moment niet missen? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Je krijgt dan een berichtje als je je weer kunt aanmelden.

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je aanmelding.

Op de 1e van de maand ontvang je in de ochtend via een aparte e-mail inloggegevens, met daarbij informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Ja, je meldt je aan en krijgt vanaf de eerste van de maand toegang tot de challenge waar je voor hebt gekozen, in combinatie met de KC Club. Dat abonnement blijft automatisch doorlopen, tenzij je uiterlijk de 24e van de maand opzegt.

Nee, zeker niet! Er worden telkens nieuwe challenges ontwikkeld, welke worden toegevoegd aan de KC Club. De content wordt dus steeds uitgebreider. Ook zijn de Zoom Vrijmibo borrels en koffie met Kel momentje elke keer weer anders en gezellig. Doordat het een community is kun je interessante onderwerpen bespreken met andere leden en elkaar inspireren en supporten. Ook zijn er regelmatig masterclasses en expert calls over allerlei onderwerpen waaraan je kunt deelnemen binnen je lidmaatschap. Dit maakt de KC Club zo veelzijdig en dat wil je niet missen ;). 

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.