Word lid van de KC Club!

Maak met behulp van dé zelfliefde community diepere verbinding met jezelf en andere vrouwen zoals jij.

221129-KC-Club-Banner

Je bent al enige tijd bezig met deze zoektocht. Je wilt dolgraag aan jezelf werken, want hoe het nu gaat… zo kan het niet langer meer. Daarom begon je met zelfontwikkeling. Steeds vaker zette je een podcast aan of bestelde je een boek om meer te leren over onderwerpen zoals mindset. Maar je mist de diepere connectie bij jezelf. De tips liggen voor handen, maar toch heb je geen idee waar te beginnen.

Is dit het nu?

Je hebt jezelf weleens betrapt op de gedachte: Is dit het nu? Vaak gebeurt dit in de avond, terwijl de kinderen op bed liggen en je net een moment voor jezelf hebt. Aan deze gedachte geef je maar niet te veel aandacht. De volgende ochtend sta je op, voel je wel de onrust, maar gaat het leven door op de automatische piloot.

Je wilt thuiskomen bij jezelf, maar je bent de sleutel kwijt.

De sleutel tot verbinding

De KC Club is dé plek voor als je bezig bent met persoonlijke groei. Het maakt niet uit of je net bent begonnen of dat je al een tijd bezig bent. De KC Club is als een warm bad, met gelijkgestemde vrouwen die allemaal deze reis aangaan.

Deze reis kun je volledig op eigen tempo doorlopen, maar het allerbelangrijkste: je bent niet alleen. In de KC Club vind je herkenning van andere vrouwen die met dezelfde thema’s worstelen en aanmoediging op de momenten dat het je verder helpt. Om zo steeds een stukje af te pellen wat je dichter bij jou unieke jij brengt. Echt thuis bij jezelf.

Herkenning als je het volgende leest?

 • Je voelt je soms overweldigd in het dagelijkse leven, maar je hebt geen idee hoe je meer rust in jezelf kunt vinden.

 • Je wil meer voor jezelf kiezen in het leven, nee durven zeggen en je grenzen bewaken, maar de mening en verwachtingen van anderen houden je tegen.

 • Je staat altijd klaar voor anderen, maar als het op jezelf aankomt dan laat je die bal als eerste vallen.

 • Je bent al bezig met persoonlijke ontwikkeling of bent hier nieuwsgierig naar en zou deze reis graag met andere vrouwen aangaan.

 • Je mist contact met gelijkgestemde vrouwen om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten (‘want wie zit er op mijn verhaal te wachten’?)

 • Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt hechter contact opbouwen online met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

 • Je wil positiever in het leven gaan staan en werken aan persoonlijke groei en je mindset, alleen je hebt geen zin om daar uren per dag in te steken.

Als je dit herkent, dan is de KC Club voor jou. In dit online membership krijg je alle tools om te kunnen groeien. Een toolbox voor selfcare. Ga jij deze reis naar een diepere connectie met jezelf aan?

Kom thuis bij jezelf

Je bent niet mislukt. Je faalt niet. Je bent nooit te oud om te leren wie jij werkelijk bent. Wat jij nodig hebt voor een gelukkig leven. Wij bieden je een plek waar werkelijke verandering plaatsvindt. Door aan de slag te gaan met diverse coaching, healing en andere tools, ontdek jij wat je nodig hebt. Dat doe je niet alleen. Je doet dit samen met mij, Kelly, en alle andere vrouwen die besloten om ja te zeggen tegen deze unieke reis.

Dit krijg je in de KC Club:

 • Met de app op je telefoon (of via de laptop) krijg je toegang tot een warme community met vrouwen die net als jij willen groeien.

 • Deel en wissel uit over mindset, spiritualiteit, relaties, onderwerpen die eigenlijk taboe zijn, dagelijks leven en nog veel meer.

 • Je hebt toegang tot diverse exclusieve content en videolessen die je uitdagen meer uit het dagelijkse leven te halen en je persoonlijke ontwikkelingsreis te verdiepen.

 • De online live coaching sessies door Kelly zijn jouw selfcare momentjes om in te checken. Die je helpen in je persoonlijke groei en connectie met jezelf.

 • Inspirerende online masterclasses georganiseerd door Kelly Caresse en de beste experts die bijdragen aan een positieve mindset, zelfzorg en je persoonlijke ontwikkeling.

 • De Basis cursus Persoonlijke Groei, voor de meest complete begeleiding in de start van de reis van persoonlijke ontwikkeling.

KCClub-ExclusieveContent

Commitment

Alles valt of staat met commitment. Wanneer jij aan alles voelt dat het anders mag in jouw leven, dan wil je dat ook veranderen.

Door dagelijks aan de slag te gaan ontdek je wat past bij jou. Je voelt de support van vrouwen die jou aanmoedigen, wanneer het even te zwaar is. Reacties als: “kijk eens waar je al staat” en “wees trots op jezelf”, doen je goed. Elkaar helpen naar het afpellen van weer een laagje. Steeds dieper tot je bij jouw kern komt. Dat commitment en die begeleiding samen met andere vrouwen, geven de support die je nodig hebt. Dat is precies wat ik zelf gemist heb en zo belangrijk vindt in de KC Club.

Daarom ben ik blij dat ik jouw stok achter de deur mag zijn. Jouw veilige haven om op terug te vallen. Om die vragen te stellen. Om de juiste boeken te vinden. De juiste podcasts te vinden. De juiste bewustzijn experts te ontdekken. Om te ontdekken waar je aan mag ik aan werken in jouw eigen reis van zelfheling.

Ik deel alles met je

Ik, Kelly, heb diverse opleidingen doorlopen om jouw stok achter de deur te zijn. Zo ben ik opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en NLP practitioner. En heb ik Reiki 1 en 2 graad om energetisch te healen. Ook ben ik opgeleid tot gecertificeerde Spiritual Life Purpose Coach en ben ik Gecertificeerd Ademcoach.

Elke opleiding bracht weer mooie tools die mij hielpen zelf dieper in mijn eigen proces te gaan. Want ik kan anderen alleen coachen tot de diepgang die ik zelf in mijn eigen proces ben aangegaan. Dit maakt dat ik anderen kan zien, begrijpen en coachen om die pure versie van zichzelf ook te gaan leren zien.

Daarnaast schakel ik de beste experts in om jou verder te helpen in de club. Er zijn masterclasses waar je echt aan de slag gaat met jezelf. En jij bepaalt wat bij je past. Denk aan: innerlijk kindwerk, human design, familieopstellingen en nog zoveel meer. Je kunt zo ontdekken waar jij enthousiast van wordt en daarop aanhaken en dit is allemaal inclusief is in dit unieke membership.

Ontvang direct toegang tot de Basis Cursus Persoonlijke Groei

Als KC Club Member krijg je toegang tot de Basis Cursus Persoonlijke Groei. Dit is de meest complete begeleiding die je kunt krijgen voor de start van jouw reis in persoonlijke ontwikkeling. Je gaat je eigen gevoelens beter begrijpen en oude emoties helen. Met behulp van deze cursus kom je dichterbij jou unieke jij.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd! Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Annemiek

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar. Das echt waardevol. Dankjewel!

Angela

In jouw tempo op ontdekking

Het is zo mooi om elkaar als vrouwen te supporten in een wereld waarin er zoveel van ons gevraagd wordt. Je reist mee op elkaars ontwikkeling. Of je nu al ver bent of net begint. Jij stapt in op jouw tempo en jij vindt in de KC Club de tools die jou verder gaan brengen vanaf het niveau waar je staat.

Het is dé plek waar jij je gezien, erkend en gesteund kan voelen. En vooral de plek waar je jezelf mag zijn. We delen er dingen die we niet op social media zouden delen. Die je niet op de verjaardag aan de buurvrouw vertelt. Dingen waar jij je misschien voor schaamt of waar taboes op zitten

Een vrijer leven met de ultieme toolbox voor selfcare

Wij, de vrouwen in de KC Club en ik, gunnen jou een vrij leven. Een leven op jouw voorwaarden waarin jij moeiteloos nee durft te zeggen tegen dingen die niet goed voelen voor jou. Moeiteloos nieuwe stappen nemen die je meer geluk, vrijheid en plezier geven. Alles voor meer innerlijke rust, kalmte en ontspanning.

Jij mag jezelf dit ook gunnen!

In de KC Club vind je tools die je op ieder moment van de dag kunt inzetten:

 • Meditaties voor ontspanning (waarde: €99).

 • Ademsessies die je in kunt zetten wanneer je wat meer energie wil krijgen of juist wil ontspannen (waarde: €19).

 • Verschillende journal prompts en oefeningen die je dichter bij jezelf brengen (waarde: €19).

 • Muziekplaylist die je op ieder moment van de dag helpen om in de juiste stemming te komen (waarde: €19).

 • De Basis Cursus Persoonlijke Groei die je van A tot Z begeleid in je reis van persoonlijke ontwikkeling (waarde: €199).

 • Een groep gelijkgestemde vrouwen die jou erkennen, aanmoedigen en ondersteunen (waarde: onbetaalbaar).

Je hebt alles bij de hand, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen. Dat je jezelf kunt geven wat jij nodig hebt om een vrij gelukkig en relaxed leven te leven.

Gebrek aan tijd is hierbij geen excuus. Met behulp van de KC Club App heb je alles bij de hand, ja zelfs op je telefoon. Je kunt alle sessies van mij en experts terugkijken.

Natuurlijk kun je het zelf uitvogelen. Samen kom je zoveel verder. Stap in de KC Club waar je stap voor stap kiest waar je aan gaat werken. Om te doen wat voor jouw persoonlijke reis nodig is. Zodat je sneller die vrijheid en rust in jezelf gaat vinden.

Dit avontuur mag je met jezelf en anderen aangaan. Je kunt de reis naar de diepere connectie vandaag nog starten. Voel je van harte welkom in de KC Club.

Ja, het is spannend en juist daar ligt de groei. Gun jij jezelf dit nieuwe avontuur?

MAAND

€ 22,22 / per maand

 • Direct toegang tot de gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de Basis Cursus Persoonlijke Groei
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe videolessen en allerlei toffe voordelen
 • Dit abonnement is na 3 maanden maandelijks opzegbaar.

VIP JAAR

€ 222 / per jaar

 • Direct toegang tot de gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de Basis Cursus Persoonlijke Groei
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe videolessen en allerlei toffe voordelen
 • Welkomstcadeau: De KC Journal komt jouw kant op!
incl. KC Journal

VIP JAAR

€ 222 / per jaar

 • Direct toegang tot de gezelligste online community voor vrouwen
 • Toegang tot de gezellige online KC Club borrels, exclusieve masterclasses en meer
 • Toegang tot de Basis Cursus Persoonlijke Groei
 • Tijdens je lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe videolessen en allerlei toffe voordelen
 • Welkomstcadeau: Het KC Carddeck komt jouw kant op!
incl. KC Carddeck

7 dagen proberen voor 9,99 euro?

Dat kan! Je ontvangt 7 dagen toegang tot de KC Club. Je hebt toegang tot alle tools, de warme community en kunt alle sessies terugkijken die er te vinden zijn. We willen je graag laten ervaren wat de KC Club voor je kan doen. Wacht niet en maak hier gebruik van. Na 7 dagen heb je automatisch geen toegang meer, tenzij je besluit om member te worden. Bij een jaarlidmaatschap krijg je die 7 euro terug. Klik hier om je proefperiode van 7 dagen voor 9,99 euro te starten en probeer het eerst nog even uit.

Veelgestelde vragen

Je ontvangt toegang tot de KC Club, een online community voor vrouwen. In deze community vind je:

 • Meditaties voor ontspanning
 • Ademsessies
 • Verschillende journal prompts
 • Een muziekplaylist die je helpen om in de juiste stemming te komen.
 • De Basis Cursus Persoonlijke Groei
 • Een groep gelijkstemde vrouwen

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je aanmelding. 

Je ontvangt via een aparte e-mail inloggegevens, met daarbij informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Ja, ik geloof namelijk dat je de waarde van de KC Club pas ontdekt nadat je langer dan een maand lid bent geweest. Bij een maandlidmaatschap is het daarom zo dat je pas na 3 maanden lid te zijn geweest, maandelijks op kunt zeggen.

Dat is helemaal niet erg! Meerdere vrouwen vonden het spannend toen ze voor het eerst in de KC Club kwamen en hun persoonlijke verhaal wilden delen. 

Je krijgt toegang tot een besloten community waar alleen andere leden van de KC Club bij kunnen.

Je kunt ervan uitgaan dat dit een veilige omgeving is waarin je jouw verhaal kunt delen of je vraag kunt stellen.

Ja, zodra je lid wordt van de KC Club blijft het abonnement doorlopen. Je moet het dus zelf actief opzeggen. Let erop dat je het abonnement tijdig moet opzeggen. Bekijk voor alle opzegtermijnen de Algemene voorwaarden.

Als je een jaarabonnement afsluit, dan ontvangt je een KC Journal of een KC Carddeck als welkomstcadeau. Dit ontvang je alleen als nieuw lid wordt, je ontvangt niet ieder jaar opnieuw een journal of carddeck.

Je krijgt korting door direct voor een heel jaar lid te worden. Je betaalt dan slechts € 222 voor een heel jaar en krijgt als welkomstcadeau een KC Journal of KC Carddeck.

Helaas is dat niet mogelijk. We hebben wel een mogelijkheid om per maand lid te worden van de KC Club. Je betaalt dan per maand.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Alinda

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Chelsea