KCCLubBanner

Word lid van de KC Club!

Dé community om te connecten met moeders en moeders to be

De KC club is de community om met moeders en moeders to be te connecten. Te kletsen over mindset, het dagelijkse leven, moederschap, relaties en nog veel meer. Exclusieve content en de leukste challenges om het leven als vrouw en  moeder (to be) nog leuker en gezelliger te maken. Met gezellige KC Club borrels en koffie klets momentjes via zoom, masterclasses met experts, en waarbij je samen komt in een community waar geen onderwerp taboe is. Kelly kan niet wachten om je te verwelkomen in deze mega gezellige community.

Misschien herken je dit?

 • Je mist contact met gelijkgestemden vrouwen en moeders (to be) om te kletsen over allerlei onderwerpen waar je in je dagelijks leven niet met iedereen over kunt praten.

 • Je wilt je agenda vullen met meer me-time en het lijkt je heel gezellig om online zoom borrels bij te wonen met Kelly Caresse en andere vrouwen om te kletsen over van alles en nog wat.

 • Het lijkt je leuk om lid te zijn van een online club met gelijkgestemden met dezelfde interesses te kletsen over allerlei onderwerpen zoals moederschap, mindset, persoonlijke groei en geluk, dagelijks leven en meer

 • Eindeloos scrollen op social media voelt soms heel doelloos en je wilt online hechter contact opbouwen met gelijkgestemde vrouwen die jou herkennen en begrijpen.

 • Je zou het zo fijn vinden om gezien te worden en erkenning te vinden van gelijkgestemden moeders maar voelt niet de behoefte zelf online veel te delen over je persoonlijke leven.

 • Je mist een plek om kwetsbare onderwerpen te delen en het lijkt je een verademing om te lezen dat andere moeders en vrouwen worstelen met dezelfde struggles zodat je elkaar kunt supporten.

 • Je wil positiever in het leven gaan staan en werken aan persoonlijke groei en je mindset, alleen je hebt geen zin en tijd om daar uren per dag in te steken.

Join de KC Club en ervaar een warm bad met gelijkgestemde moeders en vrouwen die met dezelfde struggles zitten als jij, waar je mee kunt kletsen, mee kunt klagen en waar je elkaar kunt supporten!

Wat krijg ik als lid van de KC Club?

Als KC Club member krijg je toegang tot:

Exclusieve content

De KC Club app die gevuld is met exclusieve content zoals video’s, masterclasses en e-books.

Een community met anderen moeders (to be)

Groepen om te kletsen samen met gelijkgestemden over mindset, persoonlijke groei en geluk, moederschap, relaties, taboe onderwerpen, lifestyle en nog veel meer.

Challenges

De challenges die 5x per jaar gehouden worden waarin je samen aan de slag gaat met een uitdaging. Daarbij ontvang je exclusieve videolessen van Kelly, e-books en gezamenlijke online zoom calls die je helpen om de uitdaging samen te volbrengen.

Gezelligheid!

Om de week een online KC Club borrel of Koffie met Kel momentje via zoom met alle KC Club leden. 

Masterclasses en workshops

Online masterclasses en expert calls die met regelmaat georganiseerd worden door Kelly en experts over allerlei thema’s.

Early Bird toegang

Je krijgt als eerst de mogelijkheid om je aan te melden voor Live en Online KC Clubdagen en events.

Leuke kortingen en extraatjes

KCKledingChallenge

Toegang tot de allernieuwste Challenge:

KC Geniet van je Kleding Challenge

In de KC Geniet van de Kleding Challenge gaan we aan de slag met onze kledingkast en garderobe, zodat jij weer met veel plezier elke dag je nieuwe outfit kiest! Miskopen op het gebied van kleding worden verleden tijd en ook het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken is voorbij. De drang steeds weer iets nieuws te moeten kopen zal niet zomaar weer opkomen omdat je je eigen garderobe zal herontdekken. Je leert in 4 weken hoe je je kleding kunt organiseren en de juiste outfits kunt matchen, passend bij jouw figuur en stijl, en je leert om te gaan met de zelf saboterende stemmetjes die je onzeker maken. Je gaat met meer zelfvertrouwen door het leven want je weet weer wat je mooi staat en hoe je leuke outfits combineert, zonder steeds nieuwe kleding te willen kopen. Dat alleen al zal je een hoop geld besparen.

Lees meer over de KC Geniet van je Kleding Challenge

Je ontvangt ook toegang tot eerdere challenges

KCClubBudgetChallenge
KCClubOpruimChallenge
KCClubHealthyTogetherChallenge
KC Mom's Mindset Challenge
KCTas

Ontvang een exclusieve goodie

Join de KC Club en ervaar een warm bad met gelijkgestemde moeders en vrouwen die met dezelfde struggles en mooie mijlpalen zitten als jij en waar je kunt kletsen, klagen en elkaar kunt supporten!

Het wordt zo leuk! En de eerste 100 aanmeldingen ontvangen van mij persoonlijk een kaartje en een mega leuke exclusieve goodie in hun brievenbus!

Aanmelden voor de KC Club?

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Geniet van je Kleding Challenge. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief deze challenge, ontvang je daar bericht van.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Veelgestelde vragen

Na je aanmelding voor de KC Club ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Er worden via een aparte e-mail inloggegevens verstuurd met informatie over waar je in kunt loggen.

Deze inloggegevens moet je natuurlijk goed bewaren (al kun je altijd het wachtwoord opnieuw opvragen).

Nadat je bent ingelogd in de KC Club vind je al snel meer uitleg over hoe je alle functies van de KC Club kunt gebruiken.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een werkende internetverbinding.

Als je je aanmeldt voor de KC Club in combinatie met een challenge (in dit geval de Mom's Mindset Challenge), ontvang je 2 maanden toegang tot het programma. Dit stopt automatisch.

Je kunt tijdens deze 2 maanden gebruik maken van alle functies van de KC Club. 

Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om langer toegang te behouden. Daar word je vanzelf over geïnformeerd.

Nee, zeker niet! Er worden telkens nieuwe challenges ontwikkeld, welke worden toegevoegd aan de KC Club. De content wordt dus steeds uitgebreider. Ook zijn de Zoom Vrijmibo borrels en koffie met Kel momentje elke keer weer anders en gezellig. Doordat het een community is kun je interessante onderwerpen bespreken met andere leden en elkaar inspireren en supporten. Ook zijn er regelmatig masterclasses en expert calls over allerlei onderwerpen waaraan je kunt deelnemen binnen je lidmaatschap. Dit maakt de KC Club zo veelzijdig en dat wil je niet missen ;). 

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.