KC Ademcirkel

18 november 2023 & 20 januari 2024

Ademsessie-Kelly

Wat zijn we daar goed in he, wij vrouwen. Denken dat we alles wel alleen kunnen. We zetten een masker op en gaan maar gewoon door. We zijn er voor iedereen en zetten onszelf op de laatste plek. Tot we beseffen hoe moe we zijn of merken hoe we onszelf tegenhouden in het volgen van onze werkelijke dromen. We vinden het lastig onze grenzen aan te geven waardoor we het idee krijgen dat anderen ons niet begrijpen.

Tot we beseffen dat we meer aan onszelf mogen denken. Maar dat vraagt ook een beetje meer van jezelf leren houden. En dat zijn we soms in ons leven kwijtgeraakt. Ik wil je leren dat je die liefde voor jezelf terug mag vinden en dat je dat niet in je eentje hoeft te doen.

Dit jaar organiseer ik 2 keer een ademcirkel waarbij we onszelf gaan onderdompelen in zelfliefde, verbinding met jezelf en verbinden met vrouwen die zich helemaal hierin herkennen.

Want lieve vrouw, je hoeft het niet alleen te doen. Samen met andere lieve vrouwen nodig ik je uit om helemaal jezelf te zijn. De kracht van delen = helen te ervaren en te zien. En te voelen dat je niet de enige bent die zich hierin herkent. Dat je juist elkaar kunt versterken en daarmee weer levensvreugde mag voelen. En dan leer je daardoor veel liever voor jezelf te zijn.

De manier hoe jij voor jezelf zorgt, spiegelt hoe anderen voor jou mogen zorgen.

En de hoeveelheid liefde die jij jezelf geeft, bepaalt de hoeveelheid liefde die je te geven hebt.

Herken je het gevoel van hoe fijn en opgelucht je je voelt nadat je je verhaal hebt gedaan bij iemand die werkelijk naar je luistert? En hoe fijn je je voelde na een potje flink kunnen huilen of juist keihard lachen?

We slaan veel emoties op in ons lichaam en ze vrijlaten geeft ons een gevoel van opluchting en vreugde.  Maar hoe doe je dat dan?

Tijdens de ademcirkel gaan we met een klein clubje vrouwen de diepte in waarbij we emoties loslaten die misschien al jaren opgeslagen zitten in je systeem. En je denkt misschien, laat ze lekker liggen. Geloof me dat wil je niet, want deze emoties kunnen voor blokkades zorgen. En die blokkades geven onverklaarbare klachten of andere emoties van somberheid, onzekerheid of angst. En die belemmeren je dagelijks leven.

Hoe ziet de ademcirkel eruit?

De middag is gevuld met allerlei fijne oefeningen die ervoor zorgen dat je je veilig voelt en lekker jezelf kunt zijn. We doen een ademhalingsoefening om echt te leren landen in je lijf. We mediteren met mijn liefdevolle begeleiding en delen met elkaar wat er gedeeld mag worden zodat je het los kunt laten. We doen een verbonden ademsessie om wat opgeslagen emoties te bevrijden.

Zie dit stuk persoonlijke ontwikkeling als het afpellen van een ui. Met elk laagje dat je afpelt kom je een stukje dichter bij wie je werkelijk bent. En zo ga je meer leren leven volgens jouw voorwaarden. Dit stelt jou in staat om meer je hart te volgen, goed voor jezelf te zorgen en een gelukkigere versie van jezelf te worden.

Praktische informatie

Meer informatie over de exacte locatie ontvang je na je aanmelding. Zo ziet een ademcirkel eruit:

  • Welkom met een kopje thee.
  • Ademhalingsoefening om te landen en een bodyscan om in je lijf te komen en te voelen.
  • Kaartje trekken in stilte en een deelronde met elkaar.
  • Uitleg ademcirkel, verbonden ademhaling.
  • Liefdevolle begeleide meditatie
  • Verbonden ademsessie
  • Ontspanningsfase en in stilte bijkomen.
  • Journalen van je inzichten en voelen wat voor jou nu belangrijk is.
  • Afsluiting en delen. Wat neem je mee naar huis? Hoe ga je dit in je dagelijks leven integreren?

Inclusief onbeperkt thee en tafelwater, lekkere snacks, coaching van mij en Lein en gebruik van materialen. Ook zal er een WhatsAppgroep zijn voor support vooraf en achteraf. Ook ideaal als je samen wil reizen en om je bevindingen later nog te delen. Zorg dat je het juiste telefoonnummer doorgeeft bij je bestelling.

Per ademcirkel is er plek voor 10 fantastische vrouwen. Ben je KC Club lid? Dan heb je een kortingscode ontvangen voor 15 euro korting.

Ademcirkel 18 november 2023

12:00-15:00 uur in Tiel

€ 90

Ademcirkel 20 januari 2024

12:00-15:00 uur in Tiel

€ 90

Let op, deze sessies zijn niet geschikt voor:

Vrouwen die zwanger zijn of vermoeden zwanger te zijn;
Mensen met gezondheidsproblemen, epilepsie of hartkwalen;
Mensen met een actief trauma.

Twijfel je of je veilig mee kunt doen, vraag je huisarts dan om advies.

Wat anderen zeggen over de ademsessie: van Kelly

Afbeelding1
Afbeelding4
Afbeelding9
Afbeelding2
Afbeelding5
Afbeelding10
Afbeelding3
Afbeelding6