Diary donderdag : Primark shoppen, Draag en meet en gezelligheid

diarycollage

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik vind dat de tijd extreem snel gaat! We zijn inmiddels alweer aangekomen in juli, ik kan het bijna niet geloven. Toen ik nog studeerde was het heel makkelijk, je telde letterlijk af tot de zomervakantie en ik was me daardoor heel bewust van de datum. Voor mijn gevoel is de afgelopen tijd zo vlug gegaan sinds ik mama ben, in mijn hoofd hangen we nog ergens in maart / april rond, en de temperaturen wijzen momenteel ook niet niet echt zomer aan. In deze diary donderdag geef ik jullie weer een kijkje in mijn week. Een week met de gezellige draag en meet, voetbal kijken, bloggen en afspreken met Bibian en Manon. Kijken jullie mee?

Donderdag sprak ik af met mijn lieve vriendin Marleen die me meenam naar de Primark. Ze had een vestje nodig die paste bij de jurk voor een bruiloft en ze vroeg me of ik mee wilde voor styling advies. Maar natuurlijk, dat laat ik me niet twee keer vragen. Lana had gezellig een middagje bij haar opa en oma, en ik ging een middagje op pad. In de Primark vonden we deze hilarische zonnebrillen waar we een selfie mee wilden maken. Hebben jullie mijn Primark shoplog al gezien gisteren?

Ook gingen we lekker lunchen bij de La Place. Allebei namen we een panini met kruidenkaas en zalm en een fruitsapje. Ik nam een sapje van kiwi, sinaasappel en banaan met een cappuccino erbij.

Na de shopsessie dronken we een drankje op een terras om bij te komen.

In de avond maakte ik een grote pan verse groentesoep met balletjes, heerlijk!

Vrijdag sliepen Lana en ik uit,  ik was nog erg moe van de dag ervoor. Hoe heerlijk is het om zo met je kindje heerlijk te kroelen in bed, dit noem ik pure rijkdom.

Later die dag nam ik twee filmpjes op voor mijn youtube kanaal. Ik maakte deze selfie vooraf. Ik ben echt dol op deze nieuwe statement ketting van Primark.

Vrijdagavond kwam vriendin Linda met haar dochtertje langs om me alvast te helpen met de voorbereidingen op de draag en meet. Zo maakte we de carrotcake waar jullie het recept al van hebben kunnen zien en nog een heerlijk bakgerecht waar later een recept van komt. Heerlijk zo’n avondje kokkerellen in de keuken.

Zaterdag was het zover, de draag en meet waar bezoekers van mijn blog konden komen voor een draagworkshop van Rachel. We waren met 8 mama’s en kindjes dus het was een hele gezellige drukke bol bij mij in huis. Hier komt nog een apart verslag van online op de blog.

Lana, Lise en Fay:  drie kleine meisjes die lekker samen aan het spelen zijn, hoe schattig!

Hoe heerlijk is dit, alle kindjes lekker geborgen tegen de mama’s aan op de foto.

Ik kocht een prachtige Ringsling draagdoek en experimenteerde hiermee met Lana. Ik kan met deze doek Lana zowel aan de voorkant, op mijn heup maar ook op de achterkant dragen. Lana vind het erg leuk om te oefenen en als draag experiment te fungeren, ze houdt wel van klauteren enzo haha

Mijn kleine ‘aapje’ op de rug. Ze houdt me dan stevig vast en kijkt heerlijk om haar heen. Zo fijn om zo’n warm lichaampje dicht tegen je aan te hebben. Ik kan het iedere moeder aanraden.

Zondag gingen we barbecuen en voetbal kijken bij mijn ouders. Heel lekker en vooral ook heel gezellig. Mijn vader en vriend zijn hele fanatieke voetbalfans. Het was een hele spannende wedstrijd maar gelukkig hebben we weer gewonnen.

We aten meloen als heerlijke voetbal snack.

En later nog Ben en Jerry ijs (van de Lidl!) als after voetbal -we hebben het verdiend- snack haha

De lieve meiden Bibian en Manon  kwamen gezellig een dagje bij mij thuis. River mocht natuurlijk ook mee. We hebben vlogs opgenomen en leuke filmpjes die jullie binnenkort op onze blogs voorbij zien komen.

Sneak preview van een filmpje dat binnenkort voorbij zal komen op mijn blog. Kunnen jullie al raden wat er zal gaan gebeuren op het filmpje?

Dragen kan ook met grotere kindjes! Ik wilde even experimenteren met River (ja, ik heb toestemming om deze foto op mijn blog te plaatsen). River is een heerlijk actief en wild mannetje maar wonderlijk werd hij helemaal kalm en ontspannen in de draagdoek, zo mooi om te zien!

Deze quote spreekt boekdelen denk ik, prachtig!

Ik ben weer voorCien van mijn favoriete huidverzorgingsproducten. Dit merk wordt verkocht bij de Lidl. Ik schreef al eens een review van Cien huidverzorging.

Mmm, een heerlijk ontbijtje voor mij en Lana. Ik nam Turkse yoghurt met appel, rozijnen, kaneel en bio honing, en Lana kreeg havermoutpap gemaakt met moedermelk, met een in kleine stukjes gesneden kiwi. Aan haar handjes te zien had ze hier heel veel zin in.

Dit was de diary voor deze week. Ik vond het een hele fijne week. Ook merk ik dat ik lichamelijk goede stappen vooruit maak. De fysiotherapie helpt me erg goed en ook de reumatoloog is heel tevreden. Het revalidatie traject wordt daarom enkel beperkt tot fysiotherapie wat ik erg fijn vind. Ook begin ik weer met het opbouwen van mijn werk bij mijn horeca baan. Allemaal goed nieuws dus!

Hoe is jullie week geweest? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • Dita
  3 juli 2014

  Wat een gezellige foto’s. Jullie hebben het volgens mij erg leuk gehad. Toen Manon en Bibian er waren 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe spulletjesMy Profile

 • Martina
  3 juli 2014

  Je hoeft zeker niet rijk te zijn om rijk te leven, mooie quote
  Martina onlangs geplaatst…3 Juli 2014 – Need some help?!My Profile

 • Geertje
  3 juli 2014

  Fijn dat het zo goed gaat met je! Is ook wel te zien aan je foto’s! Je straalt! Leuke foto’s weer!
  Geertje onlangs geplaatst…Wat Waren Jouw Bijbaantjes?My Profile

 • Manon
  3 juli 2014

  Mooie diary weer, die draagdoeken zijn erg mooi 🙂 Fijn dat het zo handig is en het voor de kindjes ook zo fijn is 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Gezonde pizza met bodem van bloemkoolMy Profile

 • Oum Feerozah
  3 juli 2014

  Leuke foto’s weer vooral de draagmoeder foto vind ik leuk, zelf heb ik mijn kindje niet gedragen althans niet met een doek. Ik vind het zo zwaar.. ben best wel een dun persoon ook.. heb jij daar geen last van? En hoe lang draag je haar ongeveer op een dag, na 1 uur bezwijk ik al haha
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Petit & Jolie Baby verzorgingMy Profile

 • Miranda
  3 juli 2014

  Wat een leuke foto’s:) je hebt een gezellige week achter de rug zo te zien!
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #4My Profile

 • saskia
  3 juli 2014

  Wat een gezellig weekboek weer! En wat fijn dat het de goede kant op gaat met je gezondheid!
  saskia onlangs geplaatst…Kijkje in het leven van een stewardess: antwoord op de vragen!My Profile

 • Olga (teamconfetti)
  3 juli 2014

  Mooi overzicht, die brillen, fantastisch! Als mijn crème op is ga ik ook eens kijken naar de cien crème, perfect voor mijn budget 🙂
  Olga (teamconfetti) onlangs geplaatst…Unboxing Mostcutest.nl + winactie!My Profile

 • Dionne
  3 juli 2014

  Wat een leuke diary! 😀
  Dionne onlangs geplaatst…The Body Shop | Sale FavoritesMy Profile

 • Manon
  3 juli 2014

  Je kunt onderhand wel een nieuwe rubriek maken op je blog: “Bibian en Manon” HAHA. Nee grap. Ik ben ook verkocht hoor, ik ga sowieso een draagdoek aanschaffen, lijkt me zo fijn!
  Manon onlangs geplaatst…VLOG: Date met KellyMy Profile

 • Ilse
  3 juli 2014

  Leuke foto’s Goed dat het lichamelijk weer iets beter met je gaat! Fijn om te horen. 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Spam je blog! | Allowed for onceMy Profile

 • Michelle
  3 juli 2014

  Fijn om te lezen dat het wat beter met je gaat!

 • Nicole
  3 juli 2014

  Wat een fijne week weer zeg!
  Het is inderdaad echt geweldig om je kindje zo dichtbij je te dragen. Ook lekker in bed kroelen doe ik zo graag. En mijn meisje vindt het ook heerlijk, als ik haar uit bed til gaat ze eerst kroelen met me! <3
  De draag en meet was echt super… Bedankt nog voor het organiseren, ik ga vandaag mn doek bestellen!
  Nicole onlangs geplaatst…Wat ik zei nooit te gaan doen..My Profile

 • Betty
  3 juli 2014

  Wat een leuke week, zo te zien!
  En ik had eigenlijk niks met draagdoeken, maar na die suuuperschattige foto met River weet ik zeker dat ik er één wil aanschaffen!
  Betty onlangs geplaatst…Onze babyaankopenMy Profile

 • milou | Shimmer-Pie
  3 juli 2014

  Leuke diary! Heerlijk al die draagdoeken!
  Ik vraag me af hoe je dat om doet. Vooral die heerlijke foto met river. Maar ijkt me lastig om in je eentje zo te krijgen!
  milou | Shimmer-Pie onlangs geplaatst…THURSDAY LOVE FOR THE BLOG: COCOGOLD.NLMy Profile

 • Cindy
  3 juli 2014

  Erg leuk overzicht weer, die draagdoeken, ik hoor er zoveel verhalen over van moeders in mijn vriendenkring. Erg leuk een meeting met Bibian en Manon!
  Cindy onlangs geplaatst…Things that make me happy #9My Profile

 • Wendy
  3 juli 2014

  Leuke Diary! Leuk om een keer te zien wat je in de week gedaan hebt, in plaats van wat je gegeten hebt 😉

 • Vanessa
  3 juli 2014

  Leuk weekje heb je achter de rug. Ik ben benieuwd naar de filmpjes met Bibian en Manon!
  Vanessa onlangs geplaatst…Let’s talk: Handgeschreven kaartjes, doe jij er nog aan mee?My Profile

 • Susanne
  3 juli 2014

  Dat pittenbroodje van de La Place, zo één heb ik nog nooit gezien :O Ik hou van pitjes hihi. En ik kan nog niet helemaal raden wat er gaat gebeuren in het filmpje, maar het zal best wel lachen worden! Kijk er naar uit 😉

 • Marion
  3 juli 2014

  Lovely pictures!!! 😀
  Marion onlangs geplaatst…Shoplog 2/7/14: ActionMy Profile

 • Meike
  3 juli 2014

  Wat een leuke foto’s weer! Ik vind je shirt erg leuk dat je aan hebt op je selfie!
  Meike onlangs geplaatst…2 x Aussie haarproducten getestMy Profile

 • Kim
  3 juli 2014

  Leuke foto’s!

 • Jorien
  3 juli 2014

  Wat een gezellige diary! Lekker weekje zo. Ik heb helemaal trek gekregen door je lekkere hapjes 🙁
  Jorien onlangs geplaatst…Ramadan, Wat Is Dat Dan?My Profile

 • Stien
  3 juli 2014

  Wat een fijne week en lekker eten! Ik vind je ontbijtjes altijd zo leuk en lekker! Superleuk om als tip te onthouden voor zelf eens zo’n ontbijtje te maken 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Budgetvriendelijke outfits #1My Profile

 • Michelle Kaiser
  4 juli 2014

  Dit ziet eruit als een heerlijke week.

 • Eline
  4 juli 2014

  VoorCien :’D Wat een ontzettend slecht leuk grapje 😀
  Eline onlangs geplaatst…Bloedprikken en naar de internistMy Profile

 • Roos
  5 juli 2014

  Wat een heerlijke week heb e gehad!
  Roos onlangs geplaatst…ZwangerschapsergernissenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.