Diary donderdag : Primark shoppen, Draag en meet en gezelligheid

diarycollage

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik vind dat de tijd extreem snel gaat! We zijn inmiddels alweer aangekomen in juli, ik kan het bijna niet geloven. Toen ik nog studeerde was het heel makkelijk, je telde letterlijk af tot de zomervakantie en ik was me daardoor heel bewust van de datum. Voor mijn gevoel is de afgelopen tijd zo vlug gegaan sinds ik mama ben, in mijn hoofd hangen we nog ergens in maart / april rond, en de temperaturen wijzen momenteel ook niet niet echt zomer aan. In deze diary donderdag geef ik jullie weer een kijkje in mijn week. Een week met de gezellige draag en meet, voetbal kijken, bloggen en afspreken met Bibian en Manon. Kijken jullie mee?

Donderdag sprak ik af met mijn lieve vriendin Marleen die me meenam naar de Primark. Ze had een vestje nodig die paste bij de jurk voor een bruiloft en ze vroeg me of ik mee wilde voor styling advies. Maar natuurlijk, dat laat ik me niet twee keer vragen. Lana had gezellig een middagje bij haar opa en oma, en ik ging een middagje op pad. In de Primark vonden we deze hilarische zonnebrillen waar we een selfie mee wilden maken. Hebben jullie mijn Primark shoplog al gezien gisteren?

Ook gingen we lekker lunchen bij de La Place. Allebei namen we een panini met kruidenkaas en zalm en een fruitsapje. Ik nam een sapje van kiwi, sinaasappel en banaan met een cappuccino erbij.

Na de shopsessie dronken we een drankje op een terras om bij te komen.

In de avond maakte ik een grote pan verse groentesoep met balletjes, heerlijk!

Vrijdag sliepen Lana en ik uit,  ik was nog erg moe van de dag ervoor. Hoe heerlijk is het om zo met je kindje heerlijk te kroelen in bed, dit noem ik pure rijkdom.

Later die dag nam ik twee filmpjes op voor mijn youtube kanaal. Ik maakte deze selfie vooraf. Ik ben echt dol op deze nieuwe statement ketting van Primark.

Vrijdagavond kwam vriendin Linda met haar dochtertje langs om me alvast te helpen met de voorbereidingen op de draag en meet. Zo maakte we de carrotcake waar jullie het recept al van hebben kunnen zien en nog een heerlijk bakgerecht waar later een recept van komt. Heerlijk zo’n avondje kokkerellen in de keuken.

Zaterdag was het zover, de draag en meet waar bezoekers van mijn blog konden komen voor een draagworkshop van Rachel. We waren met 8 mama’s en kindjes dus het was een hele gezellige drukke bol bij mij in huis. Hier komt nog een apart verslag van online op de blog.

Lana, Lise en Fay:  drie kleine meisjes die lekker samen aan het spelen zijn, hoe schattig!

Hoe heerlijk is dit, alle kindjes lekker geborgen tegen de mama’s aan op de foto.

Ik kocht een prachtige Ringsling draagdoek en experimenteerde hiermee met Lana. Ik kan met deze doek Lana zowel aan de voorkant, op mijn heup maar ook op de achterkant dragen. Lana vind het erg leuk om te oefenen en als draag experiment te fungeren, ze houdt wel van klauteren enzo haha

Mijn kleine ‘aapje’ op de rug. Ze houdt me dan stevig vast en kijkt heerlijk om haar heen. Zo fijn om zo’n warm lichaampje dicht tegen je aan te hebben. Ik kan het iedere moeder aanraden.

Zondag gingen we barbecuen en voetbal kijken bij mijn ouders. Heel lekker en vooral ook heel gezellig. Mijn vader en vriend zijn hele fanatieke voetbalfans. Het was een hele spannende wedstrijd maar gelukkig hebben we weer gewonnen.

We aten meloen als heerlijke voetbal snack.

En later nog Ben en Jerry ijs (van de Lidl!) als after voetbal -we hebben het verdiend- snack haha

De lieve meiden Bibian en Manon  kwamen gezellig een dagje bij mij thuis. River mocht natuurlijk ook mee. We hebben vlogs opgenomen en leuke filmpjes die jullie binnenkort op onze blogs voorbij zien komen.

Sneak preview van een filmpje dat binnenkort voorbij zal komen op mijn blog. Kunnen jullie al raden wat er zal gaan gebeuren op het filmpje?

Dragen kan ook met grotere kindjes! Ik wilde even experimenteren met River (ja, ik heb toestemming om deze foto op mijn blog te plaatsen). River is een heerlijk actief en wild mannetje maar wonderlijk werd hij helemaal kalm en ontspannen in de draagdoek, zo mooi om te zien!

Deze quote spreekt boekdelen denk ik, prachtig!

Ik ben weer voorCien van mijn favoriete huidverzorgingsproducten. Dit merk wordt verkocht bij de Lidl. Ik schreef al eens een review van Cien huidverzorging.

Mmm, een heerlijk ontbijtje voor mij en Lana. Ik nam Turkse yoghurt met appel, rozijnen, kaneel en bio honing, en Lana kreeg havermoutpap gemaakt met moedermelk, met een in kleine stukjes gesneden kiwi. Aan haar handjes te zien had ze hier heel veel zin in.

Dit was de diary voor deze week. Ik vond het een hele fijne week. Ook merk ik dat ik lichamelijk goede stappen vooruit maak. De fysiotherapie helpt me erg goed en ook de reumatoloog is heel tevreden. Het revalidatie traject wordt daarom enkel beperkt tot fysiotherapie wat ik erg fijn vind. Ook begin ik weer met het opbouwen van mijn werk bij mijn horeca baan. Allemaal goed nieuws dus!

Hoe is jullie week geweest? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “Diary donderdag : Primark shoppen, Draag en meet en gezelligheid”

 1. Leuke foto’s weer vooral de draagmoeder foto vind ik leuk, zelf heb ik mijn kindje niet gedragen althans niet met een doek. Ik vind het zo zwaar.. ben best wel een dun persoon ook.. heb jij daar geen last van? En hoe lang draag je haar ongeveer op een dag, na 1 uur bezwijk ik al haha
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Petit & Jolie Baby verzorgingMy Profile

 2. Je kunt onderhand wel een nieuwe rubriek maken op je blog: “Bibian en Manon” HAHA. Nee grap. Ik ben ook verkocht hoor, ik ga sowieso een draagdoek aanschaffen, lijkt me zo fijn!
  Manon onlangs geplaatst…VLOG: Date met KellyMy Profile

 3. Wat een fijne week weer zeg!
  Het is inderdaad echt geweldig om je kindje zo dichtbij je te dragen. Ook lekker in bed kroelen doe ik zo graag. En mijn meisje vindt het ook heerlijk, als ik haar uit bed til gaat ze eerst kroelen met me! <3
  De draag en meet was echt super… Bedankt nog voor het organiseren, ik ga vandaag mn doek bestellen!
  Nicole onlangs geplaatst…Wat ik zei nooit te gaan doen..My Profile

 4. Wat een leuke week, zo te zien!
  En ik had eigenlijk niks met draagdoeken, maar na die suuuperschattige foto met River weet ik zeker dat ik er één wil aanschaffen!
  Betty onlangs geplaatst…Onze babyaankopenMy Profile

 5. Leuke Diary! Leuk om een keer te zien wat je in de week gedaan hebt, in plaats van wat je gegeten hebt 😉

 6. Dat pittenbroodje van de La Place, zo één heb ik nog nooit gezien :O Ik hou van pitjes hihi. En ik kan nog niet helemaal raden wat er gaat gebeuren in het filmpje, maar het zal best wel lachen worden! Kijk er naar uit 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.