KC 1:1 Ademsessie

Gun jezelf een helende ademreis en kom thuis bij jezelf

Kelly-1-1-Ademsessie

Toen ik in contact kwam met ademwerk had ik geen idee wat het inhield. Toen ik van anderen hoorde hoeveel het ze hielp om vanuit meer zelfliefde en geluk in het leven te staan, triggerde het mij om het aan te gaan.

Tijdens mijn eerste ademsessie was ik verkocht. Dat gevoel dat ik daarna had, heb ik nooit op een andere manier ervaren. Ik voelde me zo fijn en liefdevol naar mezelf toe. Ik voelde heel duidelijk: “Hier moet ik iets mee gaan doen!”

Ademwerk is een manier om uit je (soms drukke) hoofd te stappen, in je lijf te zakken en te voelen wat daar leeft. Het is een methode die bijdraagt aan zelfontwikkeling en zelfheling. Je gaat zaken doorvoelen wat er binnen in jou leeft. Je gaat dat aankijken en doorvoelen om het vervolgens los te laten en dichtbij jezelf te komen.

Opgeslagen emoties zorgen voor blokkades die ons in het dagelijks leven tegenhouden. Je hart volgen en grenzen bewaken wordt moeilijker. Door ademwerk breng je letterlijk zuurstof naar deze blokkades in je lichaam waardoor je vastzittende emoties kunt bevrijden en ruimte geeft aan emoties die je juist meer vreugde, vrijheid en geluk geven.

Ademwerk maakt je bewust van patronen die je beperken in jouw dagelijks leven. De emoties die aan deze patronen gekoppeld zijn, kun je door ademwerk doorvoelen en uit je systeem bevrijden. Jouw vastgeroeste patronen leer je te doorbreken en zo ga je veel vrijer en gelukkiger in het leven staan.

Voordelen van ademwerk

Een ademsessie kan zelfhelend werken op verschillende niveaus. Het kan helpen om negatieve gedachtes en overtuigingen over jezelf  los te laten en opgeslagen emoties en blokkades los te laten uit je lichaam. Het is een manier om op een liefdevolle manier jezelf te ontdoen van vastzittende emoties, blokkades en patronen die je in de weg zitten om je hart te volgen.

Ademwerk helpt o.a. bij:

 • Emotionele blokkades

 • Onzekerheid en oordelen over jezelf

 • Angst (zoals faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen)

 • Sombere houding of negatieve gevoelens

 • Boosheid en opgekropte woede

 • Het niet kunnen uiten van je gevoelens in je dagelijks leven

 • Niet kunnen genieten van het leven

Let op, deze sessies zijn niet geschikt voor:

Vrouwen die zwanger zijn of vermoeden zwanger te zijn;
Mensen met gezondheidsproblemen, epilepsie of hartkwalen;
Mensen met een actief trauma.

Twijfel je of je veilig mee kunt doen, vraag je huisarts dan om advies.

1:1 Ademsessie

Hoe ziet een ademsessie eruit?

Een sessie van 2 uur, waarbij je 1-1 aandacht krijgt. Ik ben er als coach om al je emoties er te laten zijn en te ondersteunen. Ik bied je een liefdevolle veilige plek om helemaal jezelf te zijn. Je mag uiten wat eruit mag komen zodat je je na de ademsessie een stuk lichter en fijner voelt. Tijdens de gehele sessie ben ik bij je en begeleid ik je op een hele intuïtieve manier. Ik zet intuïtief verschillende methodes in zoals lichaamswerk, edelstenen, reiki, energiewerk en passende muziek.

 • We starten samen met een kopje thee om even te landen en een intentie te bepalen.

 • Ik leg uit wat we doen tijdens de ademsessie, wat je kunt verwachten etc.

 • Een meditatie om te zakken in je lijf.

 • Dan starten de ademsessie en actief ademwerk.

 • Vervolgens heb je een ontspanningsfase en een afsluitende meditatie.

 • We bespreken de sessie na.

€ 249,00

Voeg een overnachting of een Zoom Integratie Coachsessie van 30 minuten toe

Kelly-1-1-Ademsessie-Coaching

Een ademsessie is een moment voor jezelf. Je kunt dit moment uitbreiden met een overnachting in de B&B van Kelly. De dag voor de ademsessie check je in en kun je al vanaf 12:00 uur gebruikmaken van de wellness. Je bent ontzettend ontspannen, nog voordat de ademsessie is gestart.

Wil je het resultaat van de ademsessie op je in laten weten en 2 weken na afloop van de sessie met Kelly bespreken? Dit kan in een Zoom Integratie Coachinsessie van 30 minuten.

Boek de ademsessie

De 1:1 ademsessie boeken werkt heel eenvoudig. Doorloop de volgende stappen:

 • Selecteer in de module hieronder de ademsessie naar keuze. Je kunt kiezen voor enkel de 1:1 ademsessie, maar ook een overnachting of een coachingsessie (of beiden) toevoegen aan je boeking.

 • Selecteer de datum voor jouw ademsessie. Deze vinden standaard plaats op donderdag om 10:00 uur. Indien je voor een overnachting in de B&B hebt gekozen, dan is deze standaard toegevoegd voor de woensdagnacht.

 • Selecteer vervolgens de datum voor je coachingsessie. Houd daarbij rekening met dat er minimaal 2 weken tussen je coachingsessie en ademsessie in moet zitten.

 • Voer je persoonlijke informatie in en ga door naar het betaalscherm. Binnen enkele minuten ontvang je de bevestiging van jouw boeking per mail!

Veelgestelde vragen

Nee, een ademsessie is helemaal veilig om te volgen. De sessies zijn niet geschikt voor: 

 • vrouwen die zwanger zijn of vermoeden zwanger te zijn;
 • mensen met gezondheidsproblemen, epilepsie of hartkwalen;
 • mensen met een actief trauma.

Twijfel je of je veilig mee kunt doen, vraag je huisarts dan om advies.

Momenteel is het niet mogelijk om ademsessies in te plannen.

Normaal gesproken kunnen de ademsessies via het systeem op donderdagen ingepland worden.

Wil je liever een ademsessie op een andere dag? Stuur dan een e-mail naar team@kc-club.nl.

Mijn team kijkt dan met je mee in wat er mogelijk is.

Ja, dat kan! Tegen een toeslag kan je de 1:1 ademsessie met een vriendin of je partner volgen. Stuur daarvoor een e-mail naar team@kc-club.nl

Wat anderen zeggen over de ademsessie:

Afbeelding1
Afbeelding4
Afbeelding9
Afbeelding2
Afbeelding5
Afbeelding10
Afbeelding3
Afbeelding6