Nog een keer terugkijken op onze bruiloft 15-05-2015!

wedding

Nadat ik vorig jaar maandenlang jullie alle ins en outs over de voorbereidingen deelden van onze bruiloft, was op 15 mei 2015 de grote dag daar! Morgen zijn wij 1 jaar getrouwd (zoals ik afgelopen woensdag met jullie deelde incl. onze plannen voor morgen) en vandaag wil ik nog een keer lekker terugblikken op die mooie droomdag! De bruidsjurk uitzoeken, de trouwvideo, de openingsdans, even nog een keertje wegdromen!


Het huwelijksaanzoek met behulp van Mascha van Beautygloss.


De video waarin ik jullie uitgebreid meeneem in het uitkiezen van mijn trouwjurk samen met mijn moeder en beste vriendin. Gekocht bij La Nova in Dordrecht.


De grote film van onze bruiloft!


De openingsdans op onze bruiloft

En eentje die ik nog niet eerder gedeeld heb, de vlog van mijn weddingplanner Claimy die achter de schermen van onze bruiloft een vlog heeft opgenomen! :

Dan nog wat foto’s!

Met mama!


Bekijk hier deel 1 van de foto’s van onze bruiloft.
Bekijk hier deel 2 van de foto’s van onze bruiloft

De top 10 van Wedding Wednesday artikelen:
1: Deze 10 dingen vertelt niemand je over trouwen!
2: 9x Waarom trouwen zo leuk is!
3: Je eigen bruidsmake-up, een tutorial van mij!
4. Wat kost trouwen eigenlijk en hoe kun je hier op besparen?
5. De uitnodigingen van onze bruiloft
5. Een trouwjurk vinden voor ieder figuur!
6. Zelf trouwbedankjes maken DIY
7: Yannick zijn verhaal over trouwen met Kelly
8: De trouwdatum kiezen + getuigen zijn gekozen!
9: Sieraden op de bruiloft van mij en mijn dochter
10: Handig schema, zo plan je een bruiloft!

Heerlijk om nog eens terug te kijken! Hopelijk vonden jullie dat ook leuk en worden jullie niet gek van de wedding spam haha. Morgen gaan wij genieten van een heerlijk dagje samen. Welk artikel of video van de wedding wednesday serie vonden jullie het leukst? Laat het me weten bij de reacties. Fijn weekend allemaal!

Fotografie: Paul Jespers

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Nog een keer terugkijken op onze bruiloft 15-05-2015!”

 1. Gefeliciteerd kelly en yannick ik vond de video van de complicatie het mooist en de video van je aanzoek. En de video van je openingsdans en de video dat yannick zingt voor je en… hahhaa nee erg leuk om deel te mogen nemen aan jullie sprookje als bezoeker samen. Een hele fijne dag met jullie gezinnetje. Liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Boekreview; ‘OMG ik ben zwanger’My Profile

 2. Super leuk om die video te bekijken en best uniek! Wij hebben geen video van HET aanzoek. Heerlijk om terug te kijken en herinneringen op te halen en na te genieten!
  Lonneke onlangs geplaatst…Moederliefde?!My Profile

 3. Ahh bijna één jaar getrouwd! Gefeliciteerd :-). Lekker genieten morgen. Moet je kijken wat voor moois afgelopen jaar jullie heeft gebracht, time flies! Op nog heel veel mooie, gezonde en gelukkige jaren samen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MUA Skin Define Hydro PrimerMy Profile

 4. Leuk om dit nu allemaal zo bij elkaar te zien. Heb het openingsdansfilmpje nu al zo vaak bekeken(zo leuk..!!). Na het zien van de trouwfilm moest ik wel lachen. Dat er wordt gevraagd hoe je Yannick eruit vindt zien en dat je niet kan wachten om… Nou 9 maanden (in principe) later was Aimy daar;-)

 5. Oh dat terug kijken is zo leuk! Wij hebben een van onze trouwfoto’s boven de bank hangen en ik blijf dat geweldig vinden! Wij zijn de 24e dus 3 jaar getrouwd en ik ben nu ook al telkens naar de Trouwfilm aan het kijken.. Heerlijk!
  Nicole onlangs geplaatst…Webshoptip: HebbersMy Profile

 6. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig huwelijk. Je zag er prachtig uit. Leuk om op deze manier terug te blikken en nog even na te genieten

 7. oooh vond het zo gaaf vorig jaar om alles te mee te kunnen volgen 😀 lieve kel en Yannick alvast gefelicteerd en maak er een topdagje van morgen hihi <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 13 mei 2016My Profile

 8. Alvast gefeliciteerd met jullie 1-jarig huwelijk!! Heel leuk om nog een keer te zien. Je aanzoek heb ik toen bij Mascha gezien hihi

  Mijn man en ik zijn op precies dezelfde dag getrouwd en ik heb mijn jurk ook bij La Nova gekocht ?

 9. Alvast gefeliciteerd! Zo leuk om alles nog eens terug te zien. Wij zijn ook alweer bijna een jaar getrouwd. Wat gaat dat snel. Ik vind het nog steeds leuk om foto’s van jullie bruiloft te zien, ze zijn zo mooi.
  Fijne dag morgen!
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Conditie #2My Profile

 10. Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel, ik weet nog zo goed dat we met je meeleefden op de blog! Prachtige foto’s zijn het.

 11. Ooh, zo leuk om nog eens terug te zien! Echt supermooi jullie trouwfilm en foto’s! Ik krijg er helemaal trouwkriebels van! 🙂 En je danst zo leuk haha, maakt me elke keer aan het lachen! 🙂

 12. Schitterende foto’s van een hele mooie bruid. Leuk om te zien dat je alles zo mooi hebt gedocumenteerd. Ga je over 20 jaar nog heel veel plezier van hebben denk ik.

  Succes met je leuke blog en natuurlijk nog veel geluk samen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.