Dia1

Vorige week ben ik gezellig met mijn man en de kindjes gaan shoppen in Eindhoven bij o.a de Primark. Iets wat al eerder op de planning stond maar toen had Yannick mij super lief verrast met een middagje wellness met mijn vriendin en een heerlijk etentje in de avond samen. Super leuk! Maar vorige week was het zover dat we wel naar Primark gingen. Ik wilde nog wat broeken halen (kleinere broeken, want het gaat goed met Weight Watchers en met het trainen, Yay!) en voor de kindjes wat leuke zomerkleding voor aankomende vakantie en zonnige dagen. Ik laat je in deze video zien wat ik voor mezelf geshopt heb (incl. aan beelden met de kleding) en wat ik voor de meisjes heb gekocht. Kijk je mee?

Primark Shoplog Voorjaar 2016


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de shoplog vonden en de items die ik jullie heb laten zien. Zijn jullie onlangs nog bij Primark geweest? Konden jullie er goed slagen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Primark Shoplog + Try on looks”

 1. Wat ideaal dat jurkje/broekpak met rits! Ik weet nog toen ik borstvoeding gaf. Ik liep altijd te stoeien met mijn kleding. Wat een leuke felle kleurtjes heeft je nieuwe kleding! En wat ben je al veel afgevallen! Bij ons in de buurt zit helaas geen Primark.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 2. Wat ideaal zo’n jurk/broekpak met rits! Ik liep altijd te stoeien met mijn kleding toen ik nog borstvoeding gaf. En wat een leuke felle kleurtjes heb je gescoord! En wat ben je al veel afgevallen! Bij ons in de buurt zit helaas geen Primark.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 3. Wat ideaal Kelly, zo’n pak met een rits! Ik liep altijd te stoeien met mijn kleding toen ik nog borstvoeding gaf. Wat een leuke fel gekleurde kleding heb je gescoord! En wat ben je al veel afgevallen! Bij mij in de buurt zit helaas geen Primark, maar ik hoor wel veel positieve verhalen over deze winkel. Fijn dat Yannick even bij de kindjes kon zijn, zodat jij gelijk je shoplog op kon nemen. Fijn weekend!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 4. Die PlaySuit is leuk! Handig dat er een rits in zit. Net zoals jij geef ik nog steeds borstvoeding. Vroeger droeg ik veel jurkjes maar momenteel vind ik dat een ramp omdat alles zo hoog gesloten is. Ik vind het nog steeds lastig om daar met shoppen rekening mee te houden.
  Josan onlangs geplaatst…De leukste moeder en dochter kledingMy Profile

 5. Wat een leuke kleding heb je gekocht en wat uberschattig voor de meisjes.ik moest tijdens het filmpje ineens denken aan Yannick. Hahaha ik zie die man al lopen in de primark met 3 vrouwen tussen alle dameskleding hahaha, ik kom ook uit een meisjes gezin, mijn moeder en zusje en mijn vader hahaha die had er zeker toen we tiener waren echt een hekel aan shoppen hahaha. Winkel in winkel uit hahaha nu we wat ouder zijn vind die het leuk als wij gericht met hem mee gaan shoppen haha. Fijn weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Boekreview; ‘OMG ik ben zwanger’My Profile

 6. Hoi Kelly, wat een ideaal broekpak met rits! Toen ik nog borstvoeding gaf, liep ik altijd te stoeien met mijn kleding. Wat een leuke fel gekleurde kleding heb je gescoord! En wat ben je veel afgevallen! Bij mij in de buurt zit helaas geen Primark, maar ik hoor wel veel positieve verhalen over deze winkel. Fijn dat Yannick even bij de kindjes kon blijven, zodat jij gelijk je shoplog kon opnemen! Fijn weekend!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 7. Primark blijft toch wel een van mijn favoriete winkels, ik ben heel slecht met kleding kopen maar daar kom ik toch altijd wel vandaan met iets. Leuke spulletjes heb je allemaal gekocht, zowel voor je zelf als voor je meiden ?
  Kelly onlangs geplaatst…Het aftellen is begonnenMy Profile

 8. Hoi Kelly! Wat heb je weer leuke dingen voor jezelf en voor je meisjes gescoord! Heb gelijk ook weer zin om te gaan! 🙂
  ik werk bij h&m en zag laastst online dat ze voedingstops en jurkjes hadden! Dan zit er aan de zijkant zo’n flap. Misschien wel handig voor je?!

  En moest wel lachen om je gescheurde primark tas! Hihi zo vaak ook al gehad: inmiddels neem ik de hangers niet meer mee want dat scheelt echt n hoop gewicht XD

  Veel liefs,
  Cynthia

 9. Wat een ontzettende leuke aankopen! Ik hou zo van de primark, vooral voor de kinderen. Leuke prijsjes aangezien ze er vaak toch zo uitgegroeid zijn.. ?
  Diana onlangs geplaatst…Salade met biefstukMy Profile

 10. Wat een leuk en spontaan filmpje!
  Ik heb 2 keer hardop gelachen om je uitspraken, haha.
  Leuke kleding! Klaar voor de zomer 🙂

 11. Leuke kleding heb je gescoord voor jou en de meiden kelly! Ik denk dat ik binnenkort ook weer eens naar de primark ga om wat zomerse dingen te scoren :), die tas haha klinkt bekend in de horen, net zoals je denkt even snel 1 ding te halen maar je toch altijd met een tas vol thuis komt! Liefs
  Jamaila onlangs geplaatst…foto shoplog florida #1My Profile

 12. Oh, wat leuk die kleine zomerse pakjes! Ik vind het zo lastig wat ik mijn dochtertje kan aandoen.. Ze wordt geboren in de zomer.. Maar een newborn moet wel weer wat warmer gekleed dan anders, denk ik? Ik heb rompers met korte mauw en lange mauw maar gewoon ingeslagen, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Onzekerheid tijdens je zwangerschapMy Profile

 13. Leuke shoplog Kelly! Ik vind het gele jurkje en de playsuit heel leuk voor de zomer. Mooie aankoopjes heb je gedaan voor Aimy en Lana. Trouwens fijn om te horen dat de Weight Watchers en personal training zo goed gaan 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…NIVEA Shower Silk MoussesMy Profile

 14. Wat een leuke kleding heb je gekocht! Die korte broekjes en dat setje voor aimy zijn echt zo leuk, vanmiddag ga ik ook maar even kijken voor mijn baby meisje 🙂

 15. Wat een leuke spulletjes! Ik ben dol op de Primark, vooral voor Fiene! Ik had laatst al een enorme foto-shoplog geplaatst, maar toen ik vorige week langs een Primark liep kon ik het niet laten on toch nog wat items te kopen haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Onze favoriete voorleesboekjesMy Profile

 16. Hey mama lifestyle blog,
  Ik ben al een tijdje benieuwd waarom jij zo vaak meerdere keren op een artikel reageert?

  Groetjes Ilse

 17. Je hebt leuke spulletjes gekocht, Kelly! Ook fijn dat je beelden laat zien waarop je kledingstukken aan hebt, dan heb je toch een beter idee hoe dat de kledingstukken vallen… 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.