Primark Shoplog + Try on looks

Dia1

Vorige week ben ik gezellig met mijn man en de kindjes gaan shoppen in Eindhoven bij o.a de Primark. Iets wat al eerder op de planning stond maar toen had Yannick mij super lief verrast met een middagje wellness met mijn vriendin en een heerlijk etentje in de avond samen. Super leuk! Maar vorige week was het zover dat we wel naar Primark gingen. Ik wilde nog wat broeken halen (kleinere broeken, want het gaat goed met Weight Watchers en met het trainen, Yay!) en voor de kindjes wat leuke zomerkleding voor aankomende vakantie en zonnige dagen. Ik laat je in deze video zien wat ik voor mezelf geshopt heb (incl. aan beelden met de kleding) en wat ik voor de meisjes heb gekocht. Kijk je mee?

Primark Shoplog Voorjaar 2016


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de shoplog vonden en de items die ik jullie heb laten zien. Zijn jullie onlangs nog bij Primark geweest? Konden jullie er goed slagen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  13 mei 2016

  Leuke outfits. Ik heb laatst ook zo’n groenige broek gekocht. Vind het een hele mooie kleur.

 • Channa
  13 mei 2016

  Goed geslaagd! Hier laatst voor de kinderen nog geweest. Vandaag voor onszelf op pad, geen idee of we bij de Primark belanden, misschien wel!
  Channa onlangs geplaatst…7x de leukste buitenspelletjes (van vroeger)!My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  13 mei 2016

  Wat ideaal dat jurkje/broekpak met rits! Ik weet nog toen ik borstvoeding gaf. Ik liep altijd te stoeien met mijn kleding. Wat een leuke felle kleurtjes heeft je nieuwe kleding! En wat ben je al veel afgevallen! Bij ons in de buurt zit helaas geen Primark.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 • Elisabeth
  13 mei 2016

  Wat n leuke kleertjes! Vooral van Lana, met die stipjes. En dat zonnehoedje, superschattig.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Ehm ja, ik doe mijn zoontje dus nog steeds meisjeskleding aan…My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  13 mei 2016

  Wat ideaal zo’n jurk/broekpak met rits! Ik liep altijd te stoeien met mijn kleding toen ik nog borstvoeding gaf. En wat een leuke felle kleurtjes heb je gescoord! En wat ben je al veel afgevallen! Bij ons in de buurt zit helaas geen Primark.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 • Femke
  13 mei 2016

  Wat een leuke items heb je gekocht :-). Vooral hey playsuitje vind ik tof.
  Femke onlangs geplaatst…Review: NYX Soft Matte Lip Cream – MilanMy Profile

 • Sophie
  13 mei 2016

  Ah zo leuk al die baby/kinderkleren! Zoals je zegt echt te schattig haha! Oh en je ‘playsuit’ is heel leuk! Leuk zo ook met die aanbeelden 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…Blogveranderingen en nog meer nieuwtjes!My Profile

 • Stefanie
  13 mei 2016

  Je bent weer goed geslaagd zo te zien, leuke outfits! Ik ben al tijdje niet meer bij de primark geweest, binnenkort toch maar weer eens doen 😉
  Stefanie onlangs geplaatst…Niet naar bed willenMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  13 mei 2016

  Wat ideaal Kelly, zo’n pak met een rits! Ik liep altijd te stoeien met mijn kleding toen ik nog borstvoeding gaf. Wat een leuke fel gekleurde kleding heb je gescoord! En wat ben je al veel afgevallen! Bij mij in de buurt zit helaas geen Primark, maar ik hoor wel veel positieve verhalen over deze winkel. Fijn dat Yannick even bij de kindjes kon zijn, zodat jij gelijk je shoplog op kon nemen. Fijn weekend!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 • Josan
  13 mei 2016

  Die PlaySuit is leuk! Handig dat er een rits in zit. Net zoals jij geef ik nog steeds borstvoeding. Vroeger droeg ik veel jurkjes maar momenteel vind ik dat een ramp omdat alles zo hoog gesloten is. Ik vind het nog steeds lastig om daar met shoppen rekening mee te houden.
  Josan onlangs geplaatst…De leukste moeder en dochter kledingMy Profile

 • Stefanie
  13 mei 2016

  Je bent weer goed geslaagd zo te zien, leuke outfits! Ik ben al een tijdje niet meer bij de primark geweest, binnenkort maar weer eens doen! 😉
  Stefanie onlangs geplaatst…Niet naar bed willenMy Profile

 • Lisanne
  13 mei 2016

  Wat een leuke kleding heb je gekocht en wat uberschattig voor de meisjes.ik moest tijdens het filmpje ineens denken aan Yannick. Hahaha ik zie die man al lopen in de primark met 3 vrouwen tussen alle dameskleding hahaha, ik kom ook uit een meisjes gezin, mijn moeder en zusje en mijn vader hahaha die had er zeker toen we tiener waren echt een hekel aan shoppen hahaha. Winkel in winkel uit hahaha nu we wat ouder zijn vind die het leuk als wij gericht met hem mee gaan shoppen haha. Fijn weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Boekreview; ‘OMG ik ben zwanger’My Profile

 • Dita
  13 mei 2016

  Wat een leuke items. De Primark zit bij ons niet echt in de buurt dus kom er niet zo vaak.
  Dita onlangs geplaatst…Weekendje Haarlem in foto’sMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  13 mei 2016

  Hoi Kelly, wat een ideaal broekpak met rits! Toen ik nog borstvoeding gaf, liep ik altijd te stoeien met mijn kleding. Wat een leuke fel gekleurde kleding heb je gescoord! En wat ben je veel afgevallen! Bij mij in de buurt zit helaas geen Primark, maar ik hoor wel veel positieve verhalen over deze winkel. Fijn dat Yannick even bij de kindjes kon blijven, zodat jij gelijk je shoplog kon opnemen! Fijn weekend!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 • Charlotte
  13 mei 2016

  Ik hoop morgen even naar de Primark de gaan. Voor mezelf heb ik er nog nooit iets gekocht maar wil voor mijn dochtertje nog wat zomershirtjes bij halen…
  Charlotte onlangs geplaatst…Uit mijn comfortzone…My Profile

 • Nicole
  13 mei 2016

  Altijd goed de Primark! Goede aankopen gescoord!
  Nicole onlangs geplaatst…Wist je dat? – Alles wat je niet wilde weten over mij!My Profile

 • Kelly
  13 mei 2016

  Hele leuke items! Leuk dat je het ook met try on laat zien
  Kelly onlangs geplaatst…Ownoh: #2 Lang leven FundaMy Profile

 • Saskia
  13 mei 2016

  Vooral de kinderkleding vind ik ook zo onwijs leuk. Je bent goed geslaagd zo te zien 🙂

 • Lonneke
  13 mei 2016

  Ik kom daar niet vaak voor mezelf maar James zijn kleding komt weleens daar vandaan. Moet toegeven dat ik daar de meisjeskleding wel wat leuker vindt maar toch!
  Leuke kleding!!
  Lonneke onlangs geplaatst…Een stoma operatie en longfoto’s? – LonnekefilmtMy Profile

 • Kelly
  13 mei 2016

  Primark blijft toch wel een van mijn favoriete winkels, ik ben heel slecht met kleding kopen maar daar kom ik toch altijd wel vandaan met iets. Leuke spulletjes heb je allemaal gekocht, zowel voor je zelf als voor je meiden ?
  Kelly onlangs geplaatst…Het aftellen is begonnenMy Profile

 • Tamara
  13 mei 2016

  Wat een superleuke kleren! Hier zit vabaf volgende week ook een primark jeej!
  Tamara onlangs geplaatst…6 x dingen die moeders met een groter gezin altijd te horen krijgen.My Profile

 • Nicole
  13 mei 2016

  De playsuit die je kocht vind ik erg leuk! Die heb ik laatst niet gezien anders had ik hem wellicht ook gekocht..
  Nicole onlangs geplaatst…Anoniem: “Zal ik nooit meer zwanger zijn?”My Profile

 • Yvonne
  13 mei 2016

  Mooie kleding. Die playsuit is gaaf. Hier in Tilburg nog steeds geen Primark. Ik wacht er op.
  Yvonne onlangs geplaatst…Persoonlijk: 5 dingen die je nog niet wist over mij..My Profile

 • Daniëlle
  13 mei 2016

  Wat heb je een leuke spulletjes gekocht. Staat je leuk! De kleding voor je meisjes is super schattig. Ik kom zelf eigenlijk nooit bij de Primark, maar heb er pas wel een delbedovertrek gehaald.
  Daniëlle onlangs geplaatst…De heerlijke momentjes van Daniëlle – MeiMy Profile

 • Marijke
  13 mei 2016

  Binnenkort komt er een primark in groningen dus kan niet wachten om daar te gaan shoppen. Leuke dingen heb je gekocht!
  Marijke onlangs geplaatst…Gezonde kindertraktatie I Fruit rupsMy Profile

 • Shannon Sheila
  13 mei 2016

  Leuke kleren heb je kunnen vinden! Ik kom ook erg graag in de Primark. Het is niet alleen spotgoedkoop, maar er zitten ook daadwerkelijke superleuke dingen tussen.
  Shannon Sheila onlangs geplaatst…Tweedekans Make-upMy Profile

 • Annemijn
  13 mei 2016

  Wat een leuke items! Ik vind de playsuit erg leuk! Die zou ik zelf ook kopen. De jeggings vind ik niks, ik heb altijd het idee dat ik dan de hele dag mijn broek op moet hijsen omdat er geen riem op kan. Misschien moet ik ook maar weer eens naar primark gaan ?
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn fobie: Bang voor onweer- Help! Het ‘seizoen’ begint weer!My Profile

 • Dionne
  13 mei 2016

  Wat een leuke zomerse items heb je voor jezelf gekocht!
  Dionne onlangs geplaatst…New York, New York #2My Profile

 • Cynthia
  13 mei 2016

  Hoi Kelly! Wat heb je weer leuke dingen voor jezelf en voor je meisjes gescoord! Heb gelijk ook weer zin om te gaan! 🙂
  ik werk bij h&m en zag laastst online dat ze voedingstops en jurkjes hadden! Dan zit er aan de zijkant zo’n flap. Misschien wel handig voor je?!

  En moest wel lachen om je gescheurde primark tas! Hihi zo vaak ook al gehad: inmiddels neem ik de hangers niet meer mee want dat scheelt echt n hoop gewicht XD

  Veel liefs,
  Cynthia

 • Diana
  13 mei 2016

  Wat een ontzettende leuke aankopen! Ik hou zo van de primark, vooral voor de kinderen. Leuke prijsjes aangezien ze er vaak toch zo uitgegroeid zijn.. ?
  Diana onlangs geplaatst…Salade met biefstukMy Profile

 • JustxMe
  13 mei 2016

  Wat een leuk en spontaan filmpje!
  Ik heb 2 keer hardop gelachen om je uitspraken, haha.
  Leuke kleding! Klaar voor de zomer 🙂

 • Jamaila
  13 mei 2016

  Leuke kleding heb je gescoord voor jou en de meiden kelly! Ik denk dat ik binnenkort ook weer eens naar de primark ga om wat zomerse dingen te scoren :), die tas haha klinkt bekend in de horen, net zoals je denkt even snel 1 ding te halen maar je toch altijd met een tas vol thuis komt! Liefs
  Jamaila onlangs geplaatst…foto shoplog florida #1My Profile

 • Leonie
  13 mei 2016

  Oh, wat leuk die kleine zomerse pakjes! Ik vind het zo lastig wat ik mijn dochtertje kan aandoen.. Ze wordt geboren in de zomer.. Maar een newborn moet wel weer wat warmer gekleed dan anders, denk ik? Ik heb rompers met korte mauw en lange mauw maar gewoon ingeslagen, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Onzekerheid tijdens je zwangerschapMy Profile

 • rachel
  13 mei 2016

  goed geslaagd 😀 en love het playsuitje!!
  rachel onlangs geplaatst…Social mediaMy Profile

 • Vanessa
  13 mei 2016

  Leuke shoplog Kelly! Ik vind het gele jurkje en de playsuit heel leuk voor de zomer. Mooie aankoopjes heb je gedaan voor Aimy en Lana. Trouwens fijn om te horen dat de Weight Watchers en personal training zo goed gaan 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…NIVEA Shower Silk MoussesMy Profile

 • Ilona
  13 mei 2016

  Wat een leuke kleding heb je gekocht! Die korte broekjes en dat setje voor aimy zijn echt zo leuk, vanmiddag ga ik ook maar even kijken voor mijn baby meisje 🙂

 • Malou
  13 mei 2016

  Wat heb je leuke dingen gekocht zeg!
  Malou onlangs geplaatst…Musthaves bij borstvoedingMy Profile

 • marie-louise
  13 mei 2016

  Lekker veel kunnen shoppen zo te zien! Vind het ook altijd heerlijk om te winkelen voor het nieuwe seizoen en.dan vooral voor de kids!
  marie-louise onlangs geplaatst…Een peuter voorbereiden op een broertje of zusjeMy Profile

 • karlien
  13 mei 2016

  Zulke leuke dingen zeg 😀 Ik dacht vandaag nog, ben al veel te lang niet meer bij de Primark geweest.
  karlien onlangs geplaatst…Week 35: Zandvoort, Haarlem en 7 minute workoutMy Profile

 • Marieke
  13 mei 2016

  Super leuk kelly, leuke items heb je geshopt! Vooral dat setje voor Aimy, te schattig
  Marieke onlangs geplaatst…Let’s do this detox!!!!My Profile

 • MetMirjam
  13 mei 2016

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben dol op de Primark, vooral voor Fiene! Ik had laatst al een enorme foto-shoplog geplaatst, maar toen ik vorige week langs een Primark liep kon ik het niet laten on toch nog wat items te kopen haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Onze favoriete voorleesboekjesMy Profile

 • Ilse
  14 mei 2016

  Hey mama lifestyle blog,
  Ik ben al een tijdje benieuwd waarom jij zo vaak meerdere keren op een artikel reageert?

  Groetjes Ilse

 • Anneleen
  19 mei 2016

  Je hebt leuke spulletjes gekocht, Kelly! Ook fijn dat je beelden laat zien waarop je kledingstukken aan hebt, dan heb je toch een beter idee hoe dat de kledingstukken vallen… 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.