sieraden bruiliftSieraden op de bruiloft, een leuk onderwerp om over na te denken! Een paar maanden geleden kreeg ik een mailtje van Laura van Lovy, zij ontwerpt sieraden voor kinderen en moeders maar ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Ze vroeg mij of ze mijn sieraden mocht ontwerpen en die van Lana voor de bruiloft. Natuurlijk wilde ik dat, wat een speciaal gevoel om een setje sieraden te dragen samen met mijn dochtertje. Sieraden maken een outfit en look helemaal af en zo geldt dat ook voor sieraden op een bruiloft. Ze zorgen voor de finishing touch. Daarbij hebben deze sieraden een extra dierbare herinnering omdat ze speciaal voor de bruiloft gemaakt zijn en daarmee een mooi aandenken vervullen. Ik ben langs geweest bij haar prachtige studio in Den Haag om mijn wensen door te geven en ik laat je vandaag onze sieraden voor het trouwen zien.

De set bestaat uit een armbandje voor mij en Lana, een ketting voor mij voor op mijn bruidsjurk en een ketting voor mij voor daarna. Gegraveerd met onze trouwdatum.

Ik ben dol op de sieraden die voor onze bruiloft ontworpen zijn!

Het zelfde armbandje, voor mij en Lana.

Ik kreeg mijn armband om.

Lana ontdekte vol enthousiasme dat we hetzelfde droegen. Lana is dol op bling bling en liet de hele dag van de bruiloft haar armbandje aan iedereen zien.

De ketting die ik nu alledaags draag met hetzelfde bedeltje, pareltje en steentje.

Fotografie: Laura van den Brink en Paul Jespers.

Dankjewel Laura, voor het tastbaar maken van deze mooie herinneringen met sierraden die we met heel veel plezier blijven dragen. Sieraden voor je bruiloft, toch een belangrijk onderwerp want sieraden maken je bruidslook helemaal af op je bruiloft! Als je op zoek bent naar mooie, kwalitatief goede sieraden, voor jou en je kindje, die je zorgvuldig wil laten maken? Neem dan zeker een kijkje in de shop van LOVY, voor mij heeft dit ontzettend veel betekend. Ik ben benieuwd wat jullie van deze sieraden voor de bruiloft vinden. Laat het me weten bij de comments.

Lees ook het interview met Laura van den Brink, over haar sieradenshop Lovy.

Bloemen op je bruiloft, Waar moet je op letten?
O
ok een leuke, zo maak je zelf trouwbedankjes voor je bruiloft!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Sieraden op de bruiloft van mij en mijn dochter”

 1. Wat een schitterende sieraden!! Een heel origineel idee, om op deze manier een ketting te hebben die je in het dagelijkse leven aan je trouwdag doet denken!
  Sylvie onlangs geplaatst…Weekverslag #12My Profile

 2. Heel bijzonder om sieraden te dragen die speciaal voor jou en die dag zijn gemaakt! Wat moet dat een fijn gevoel geven om ook de armband met Lana te kunnen dragen. Zo ‘trouwt’ ze een beetje met jullie mee :). Het lijkt mij ook heel mooi om dit samen met mijn dochtertje te kunnen doen (mijn zoontje zal het waarschijnlijk iets minder staan, haha).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De nieuwe Essie Cashmere matte nagellakcollectieMy Profile

 3. Wat leuk ook hoe enthousiast Lana er ook mee is! Fay heeft t armbandje dat ze met de geboorte van haar oma kreeg kapot getrokken. Best knap overigens en heel erg zonde..

  Zelf had ik ook speciale sieraden van mijn ouders gekregen..
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn obsessie met frisdrankMy Profile

 4. echt fantastisch dat jullie dezelfde armband droegen! mooie sieraden. ook leuk dat je na de tijd nog een ketting hebt dat je aan die prachtige dag doet denken!

 5. Hoe schattig is Lana als ze ziet dat jullie hetzelfde armbandje hebben! Wel echt een heel mooi en bijzonder gebaar dus het speciaal ontworpen is, ik hou er van subtiel maar toch met bling.

 6. Ik vind ze heel erg mooi! Niet té, maar wel mooi feestelijk. Prachtig die foto dat Lana doorheeft dat jullie dezelfde armband omhebben <3

 7. Wat ontzettend leuk en bijzonder! Prachtige sierraden, en ik vind het echt een super idee om zoiets met je dochter te delen 🙂
  Suus onlangs geplaatst…Planner hypeMy Profile

 8. Wat een prachtige sieraden zeg. Maar je hebt ze niet echt nodig, je bent erg mooi van jezelf. Je zou ook wel met wat minder sieraden af kunnen. Mensen genieten al van die prachtige jurk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.