Trouwfilm bruiloft Kelly en Yannick

Dia1Wat heb ik ontzettend vaak de vraag gekregen of we ook zouden filmen of ‘vloggen’ op onze bruiloft. Natuurlijk wilde ik graag onze bruiloft vast laten leggen. De grote dag gaat ontzettend snel aan je voorbij en het is fijn om de beelden daarvan later op je gemak te bekijken. De foto’s lieten we maken door een professioneel fotograaf, de beelden hebben we zelf geregeld. Mijn handcamera is de hele dag om ons heen geweest en een hele goede vriendin nam deze verantwoordelijkheid op zich. Ook gaf ze de camera door aan anderen en zo zorgden we ervoor dat we (amateur)beelden hadden van onze grote dag. We hebben uren filmmateriaal en heel veel daarvan vind ik privé, maar vandaag deel ik de aftermovie, onze trouwfilm in 6 minuten met alle highlights. Ik vond het erg leuk om deze video in elkaar te zetten, kijk en beleef je met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien
Vergeet je ook niet te abonneren op mijn youtubekanaal

Ik ben ontzettend benieuwd naar wat jullie van onze trouwfilm vinden. Ik ben trots en dankbaar dat mijn vriendin Lisa, maar ook een aantal anderen die moeite wilden nemen dit voor ons vast te leggen. Dit is de film in zo’n 6 minuten en daarin zie je al een sneak preview van de video van onze openingsdans, maar ook van het zingen van Yannick (wat echt zo’n bijzondere verrassing voor mij was!). De uitgebreide video’s daarvan ben ik nu aan het bewerken. Binnenkort zien jullie dus onze openingsdans en het zingen van Yannick (met Ieke Booij) op de site terug. To be continued dus 😉
Zelf ben ik ontzettend trots op deze beelden, ik kijk met een heel warm gevoel terug op onze bruiloft.
Laat je reactie op onze trouwfilm achter bij de comments. Alvast een heel fijn weekend gewenst allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

110 gedachten over “Trouwfilm bruiloft Kelly en Yannick”

 1. Anne de Wit

  Wauw wat prachtig!!! Heel mooi om een stuk van jullie dag te mogen zien. Het ziet er geweldig uit!!

 2. Nou, ik ben niet eens zwanger maar m’n ogen werden waterig toen Yannick voor je ging zingen.. Leuk om te zien wat een prachtige dag jullie hebben mee gemaakt. En jullie geluk te zien, maakt me gelukkig. Thanks voor deze vrolijke film voor een vrolijk begin van de dag! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Marleen – veiligheid voor je kindMy Profile

 3. Wat een mooie samenvatting van jullie trouwdag zeg! En wow, het duurde even voorbik doorhad dat Yannick daar gewoon aan het zingen was! Echt heel knap en stoer van je! 😉

 4. Wat een mooie en intieme kijk op jullie dag zeg! En natuurlijk de openingsdans op Everything! :-))

 5. Heerlijk genieten! Mooie beelden van een prachtige dag. Gefeliciteerd!

 6. Waauw zo’n mooie video kelly! Zit met half tranende ogen te kijken! Nu kan je eindelijk zeggen dat het je man is! Heel veel geluk samen! Xxx

 7. Wat mooi! Moest zelf bijna huilen en eigenlijk ken ik jullie helemaal niet persoonlijk! En wat heeft lana toch een mooie bos haar! Bedankt voor het delen kelly!

 8. Wat mooi om te zien! Prachtig 🙂 Ik krijg er tranen van in mijn ogen… Leuk dat jullie dit met ons willen delen!

 9. Wauw Kelly! zoo mooi! jullie horen echt bij elkaar de liefde spat ervan af! Leuk dat je dit met ons wilde delen.

 10. Super super super leuk!! Zit gewoon een traantje weg te pinken hoor! 🙂

 11. Wat een prachtige dag hebben jullie gehad, zo leuk om dit terug te zien. Tranen in mijn ogen hoor en kippenvel. Zo wil ik het ook! (maar eerst ga ik vanavond een feestje vieren op een andere bruiloft, nu maar hopen dat ik het bruidsboeket vang als minimeisje…)
  Cindy onlangs geplaatst…Fotoverslag: A trip to Paris #3My Profile

 12. Oh Kelly. Kwijl. Kwijl! Zo prachtig mooi en geweldig en zoveel geluk uit dit filmpje!
  En Lana en oef.
  Dit is echt zo’n filmpje wat ik nog 100x ga kijken en kwijlen enzo en kan gebruiken als inspiratie voor onze fotograaf, als die er ooit komt uiteraard want. WAUW!! Wat een geweldige en prachtige foto’s zitten er al in het gedeelte dat je met ons wilt delen!
  Dank je wel Kelly, ik snap dat je onwijs aan het zoeken bent tussen nagenieten en doorgaan met het normale leven. Ik zou vooral voorlopig nog heel erg veel genieten 😉
  Liefs Eline

 13. Wauw ik kon niets anders dan met een dikke glimlach op mijn gezicht naar jullie kijken. Stiekem heb ik ook een klein traantje weggepinkt. Wat een fantastisch leuk paar zijn jullie!
  Heel veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst.

  Groetjes,
  Christie

 14. OH MIJN GOD WAT KAN YANNICK GOED ZINGEN!! Nee maar Kelly even serieus, zijn stem is prachtig!! Wat een mooi zuiver en wat een rust in zijn stem ik wil meer horen! Credits Yannick!! Verder vind ik de trouwvideo heel ontroerend en oprecht. Wat zagen jullie er mooi uit en wat was Lana ook lief aan het rondhuppelen. En wat een geluk met het weer!!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Vriend en vijand: de zonMy Profile

 15. De jurk is zo mooi, zo speciaal! Kippenvel en tranen alleen al van de eerste minuut 🙂 Iets met overgebleven zwangerschapshormonen, binnen een maand zelf trouwen en natuurlijk de muziek!
  Manon onlangs geplaatst…Diary: Week 18, April 2015My Profile

 16. Wauw, wauw wauw… wat een prachtige video. En wat zagen jullie er toch schitterend uit! Die foto van jou en je vader vind ik zo ongelofelijk mooi… alle foto’s eigenlijk 🙂 Nogmaals; wat waren jullie een prachtig bruidspaar!!! Leuk dat je deze video met ons deelt, Kelly!

 17. Wauw…!
  Ik voelde me al stom toen ik mijn ogen voelde branden, maar ik geloof dat ik niet de enige ben.. 😉

  Geniet van het lange weekend met je mooie gezinnetje, en bedankt dat je dit met ons wilde delen!
  X
  Alie onlangs geplaatst…Een update en een bedankje 🙂My Profile

 18. Ah, eindelijk de tijd gevonden om het filmpje te kijken. Ook ik kon het niet droog houden.. Wat een prachtige dag moet het geweest zijn! Wat zagen jullie er prachtig uit! En de liefde, het genot en het geluk spatten van het scherm af!

 19. Vanuit mijn christelijke levensovertuiging vraag ik me af of trouwen nog wel zo speciaal is als je al gemeenschap hebt gehad en al een gezin hebt.

  Voor mij is trouwen echt een enorme levensgebeurtenis. Ik bedoel, mijn vriend en ik gaan niet met elkaar naar bed want we zijn niet getrouwd nog en dan is een bruiloft, de dag waarop je pas bij elkaar gaat wonen veel specialer. Jullie vlog begint al samen… Het voelt voor mij minder speciaal. Gewoon, alsof je even tussendoor trouwt. Even een feestje.

  Desondanks Kelly, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met Yannick en Lana!

 20. Echt supermooi!
  En ik kan mooi ideeen op doen, want tot mijn grooooooote verbazing heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd!!

 21. Wat een liefdevol filmpje!! Ik kan geloven dat het een bijzondere en fantastische dag was, zelfs nog mooier met jullie kindje samen wat het toch extra speciaal maakt! En even serieus: Wat kan Yannick goed zingen!!! Mag hij best vaker laten horen hoor: Singalong op Kelly Caresse.. Haha!

 22. Wauw! Prachtige video heb je ervan gemaakt! Ik word altijd een beetje emotioneel als ik dit soort video’s zie. Wat een prachtige gasten met een prachtig paar en prachtige Lana als middelpunt. 🙂
  Renske onlangs geplaatst…The Liebster AwardMy Profile

 23. Wauw, ik zit hier met een lach tot achter mijn oren! Wat een prachtige dag, en zo’n prachtige herinnering door het vast te leggen op camera. Heel mooi om te zien hoe dit een mooie dag voor jou, je man en jullie dochter was, omgeven door zoveel vrienden en familie. Bedankt voor dit mooie inzicht in jullie leven!
  Tiffany onlangs geplaatst…Muziek op vrijdagMy Profile

 24. Gefeliciteerd! heel veel geluk samen. En wat ontzettend stoer van je dat je zo’n persoonlijke en belangrijke dag deelt via een video!
  Tessa onlangs geplaatst…3 x updateMy Profile

 25. wat zien jullie beide er prachtig uit, mooi dat je dit deelt en wat leuk dat je die prachtige foto’s erin hebt verwerkt! <3 ik wens jullie veel geluk!
  alexa onlangs geplaatst…GOSH Precious (157)My Profile

 26. Wat een mooi filmpje! Geweldig om zoiets als herinnering te hebben. Jullie zagen er allebei prachtig uit – jouw jurk, wauw! En jullie zijn zo lief samen, zo blij. 🙂 Leuk ook om de fotograaf telkens aan te zien komen rennen, haha. Ziet er als een mooie dag uit.

 27. Anita te Gussinklo

  Super leuk Kelly, ik kreeg ook tranen.
  De liefde spat er van af!

 28. Wat mooi om te zien Kelly! Supergaaf dat je dit met je lezers wilde delen. Ik heb ervan genoten. Gelijk flashbacks naar onze eigen bruiloft.
  Wat een geweldige dag hebben jullie gehad. En nogmaals jullie zagen er allemaal ook prachtig uit en heerlijk weer erbij. Een echte fijne bruiloft was dat.
  Alle geluk en liefs, Mijntje. ^_~

 29. Lieve Kelly,
  Ik lees vaak met heel veel plezier je blog. Jij staat op een punt in je leven waar ik op dit moment een beetje van droom. Ik ben sinds een half jaar weer vrijgezel na een lange relatie die uiteindelijk is stuk gelopen op een kinderwens aan mijn zijde.
  Ik ben gelukkig pas 25 en heb nog heel veel tijd. Als ik kijk naar hoe jij dat doet met Lana inspireert mij dat ontzettend! De liefdevolle en stabiele opvoeding die jullie Lana geven en het geluk dat van jou en Yannick afspat. Jullie vinden elkaar gewoon zo leuk!

  Normaal ben ik een stille lezen en reageer ik niet echt. Maar na het zien van dit filmpje moest ik toch even reageren. Jullie zagen er allebei prachtig uit en Lana straalt in haar jurkjes. Ik wens jullie alle goeds toe en vooral heel veel jaren samen!

  Liefs, Sandra

 30. Prachtige beelden, wat mooi en bijzonder dat je dit met ons deelt Kelly! Ik hield het niet droog… Jullie zagen er prachtig uit en de liefde is hier vanaf mijn scherm voelbaar. En wauw, wat kan Yannick goed zingen!

 31. Sandra(hpw)

  Ooooohhh wat ontzettend mooi!
  Ik heb het filmpje enkele keren gepauzeerd gehad omdat ik het anders niet droog zou houden.. Waaauw!
  Jij in je jurk, Yannick in dat prachtige pak.. Om door 2 ringetjes te halen 😉
  En op dat bankje in Bosrijk: In Bosrijk leven louter geluksvogels!
  Heel treffend, want wat zijn Yannick, Lana en jij geluksvogels! Zulke prachtige mensen, tijdens zo’n prachtige dag!
  Ohh en complimenten voor de onwijs mooie foto’s. Zo intiem en gelukkig. Ik kom haast woorden tekort om te zeggen hoe mooi ik het allemaal vind. En dan die trotse papa van jou.

  En ik moet je bekennen, nu ik Omi weer hoor met Cheerleader.. telkens als ik dat nummer hoor denk ik voortaan aan je Curaçao vlogs 😉 Een heel zomers en pakkend nummer 😀

  Haha, All Stars onder je jurk, geweldig om te zien Maar ook logisch natuurlijk 😉

  Bedankt voor het delen, van dit filmpje, alle foto’s 🙂

 32. Wat een prachtig filmpje! Hoe heet het eerste liefje dat je draait onder het filmpje?
  Geniet van elkaar! X

 33. Van harte met jullie huwelijk!
  Wat leuk ook dat jullie op mijn verjaardag zijn getrouwd, natuurlijk ook wel een speciale datum dit jaar, 15-05-15.

 34. Wat een prachtige film! Jullie zien er beide prachtig uit en jullie kijken tijdens de film altijd zo lief naar elkaar. Echt heel erg liefdevol en wat tof dat Yannick voor je ging zingen. Ik kan wel geloven dat dat een grote verrassing is

 35. Kelly supermooi!!!! En gefeliciteerd en veel geluk als man en vrouw!
  Trouwens, Suzanne en Vera hebben deze trouwfilm genoemd op hun blog Versusa in het artikel van vandaag! <3

 36. Ik hield het niet droog! Wat een super mooie herinnering is dit aan jullie bijzondere dag! Heel mooi 🙂 en wat gaaf dat je dit allemaal deelt op je blog, toch best privé allemaal. Hele mooie film!

 37. Wauw, wat zagen jullie er prachtig uit! Het zag er uit als een geweldige dag.

 38. Tranen in mijn ogen! Wat prachtig! Ik hoop dat jullie een heerlijke dag hebben gehad en dat je nog maar lang mag na genieten!! X

 39. Wauw wat gaaf Kelly. Zo mooi, zo liefdevol… Ik was afgelopen week op vakantie zonder Wifi maar ik kon niet wachten om al je trouwbeelden te zien… Je zag er prachtig uit… Evenals je ‘man’ 😉 en Lana… Volgend jaar zomer ga ik zelf trouwen als het goed is, in het buitenland, maar ik kan niet wachten om met de voorbereidingen te beginnen als ik al die prachtige beelden en foto’s van jullie zie. Heel veel geluk samen!!!

 40. Wat bijzonder dat je deze prachtige beelden met ons deelt, ik vond het heel erg leuk om even mee te kijken met jullie dag. We kennen elkaar niet; maar toch kreeg ik er een brok van in mijn keel! Zeker nu ik weet dat ik in september ga trouwen denk ik… snik! Je zag er prachtig uit, je boft met zo’n lieve man die zelfs voor je gaat ZINGEN! Hoe gaaf is dat! Lana in die jurk is ook onwijs schattig. Dank voor het delen lieve Kelly!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.