Outfits van onze trouwdag : Deel 1

Wauw, wat vind ik het spannend en bijzonder om deze foto’s met jullie te delen. Ik heb begin december mijn trouwjurk uitgezocht, was al maanden nieuwsgierig naar de outfit van Yannick, op Curaçao kochten we het jurkje voor Lana en al deze verrassingen onthul ik zomaar met wat foto’s. Ook al iets waar ik zo lang naar uitgekeken heb. Jullie massale bezoekjes aan mijn website maakten ons sprakeloos. Ongelooflijk voor ons dat jullie zo met ons meeleven. Vandaag weer wat foto’s waarbij wat meer van onze outfits te zien is. De trouwjurk, foto’s van mijn mooie man en een sneak peak van Lana.
Alle credits gaan naar onze trouwfotograaf Paul Jespers, een topper in zijn vak, met passie en enthousiasme wist hij onze dag vast te leggen en in een dag al een aantal foto’s aan te leveren. Mocht je gaan trouwen en je zoekt een goede fotograaf, bekijk de foto’s hieronder en je hoeft niet meer te twijfelen.

Onbetaalbaar <3

Lana’s outfit.

Mijn trouwjurk is van het merk ‘Diane Legrand’ gekocht bij La Nova bruidsmode.

Morgen zal deel 2 online komen met nog meer van dit soort foto’s die voor ons een hele hoge waarde bevatten. Ik wil jullie bedanken voor jullie medeleven, lieve reacties, berichten en alles wat voor ons maakt dat we in een nog warmer bad van deze dagen hebben genoten. Ik heb nog veel moois voor jullie in petto, natuurlijk een vlog van de hele trouwdag, een video van onze openingsdans, een spetterend optreden en nog veel meer. Ik zal deze geleidelijk met jullie gaan delen en hier de tijd voor nemen. Veel liefs van mij, Yannick en Lana.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

127 gedachten over “Outfits van onze trouwdag : Deel 1”

 1. Wauw wauw wauw! Wat ziet het er prachtig uit! Erg mooi en lief ook de foto’s van Lana. Ik ben wel onder de indruk hoor, erg mooi!!
  Saskia onlangs geplaatst…Miskopen!My Profile

 2. Wauw Kelly, wat prachtig! Ik was heel benieuwd naar je jurk, maar hij is nog mooier dan ik verwacht had 🙂 In zo’n jurk wil ik ook wel trouwen. Lana ziet er ook super schattig uit in haar jurkje. Jullie zien er alle 3 prachtig uit en stralen. Heel mooi om te zien!

 3. Het geluk spat er af. Krijg warempel tranen in m’n ogen. Wat een mooie bijzondere foto’s! Om te koesteren!

 4. Ik ben niet zo gecharmeerd van trouwjurken en de hele bladiebla eromheen, maar hier ben ik echt stil van. Jullie zijn zo mooi! En die blijheid bij jullie! Zo mooi om te zien! Oh en Lana… té schattig! Wat een geluk straalt er van de foto’s af. Je bent vast nog steeds aan het nadromen. Machtig mooi!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update: OverwhelmingMy Profile

 5. Jeetje, wat een mooie foto’s! Het ziet er echt superromantisch uit allemaal. Ik ben heel benieuwd naar de rest.

 6. Wat een mooie foto ‘s. Dat is ook een belangrijk onderdeel van de dag, de fotograaf. Het is fijn dat je een mooi album hebt waar je van na kunt genieten. Ik ben ook nog steeds erg blij met ons album. Jullie zien er prachtig uit, Lana had ook een erg mooi jurkje aan.
  Henny onlangs geplaatst…zindelijkheidstrainingMy Profile

 7. Wouw!!! Wat zie je er toch prachtig uit!! Prachtige foto’s en wat een cute dress voor Lana!! Ik vind ook je haar prachtig zitten Kelly!! Liefs!! Eva

 8. Heel erg mooi zeg, jouw jurk,Lana’s jurkje, de foto’s en vooral jullie stralende lach! Prachtig om te zien en bijzonder dat je dit zo deelt Kelly.

 9. Hele mooi foto`s, nog gefeliciteerd.!!

  Wij hebben ook hele goeie ervaringen met Paul Jespers. Onze Kinderen heeft hij heel mooi vastgelegd!!!

 10. Ik bleef na de sneak peak maar zeggen tegen m’n vriend: die jurk….die jurk. Heb er nu maar een foto van gemaakt (met bijbehorende naam) voor als het straks mijn grote dag is (moet eerst nog gevraagd worden hoor…) Misschien ook leuk om een artikel te schrijven waarop jullie gelet hebben bij het kiezen van een fotograaf!

 11. Wat zien jullie er prachtig uit! En wat een super mooie foto’s zijn er gemaakt.

 12. Wat een mooie foto’s! Jullie stralen! En wat had Lana een mooi jurkje aan!

 13. Oh wauw super mooi. Jurkjes voor die kleintjes zijn lastig he!! Wij zijn ook nog op zoek naar die voor ons bruidsmeisje.

 14. Ik droom helemaal weg bij jullie foto’s, wat geweldig!

  Ik mag morgen over 1 jaar en ik krijg helemaal de kriebels van deze blogs (in positieve zin :D)

 15. Wauw wat een prachtige foto’s en zo te zien ook een prachtige dag.
  Je straalt helemaal en jullie zagen er alle 3 prachtig uit.
  Hoe was het met de zenuwen? En heb je tips voor de grote dag om deze onder controle te houden etc.? Onze grote dag is zaterdag a.s. en ben al best nerveus…

 16. Prachtige jurk! <3 en ook je haar zit supermooi! Dit is waarschijnlijk hoe ik mijn haar ook ongeveer zou doen wanneer ik trouw aangezien iedereen mij sowieso kent met zulke haarbandjes, ik draag ze bijna dagelijks (maar dan iets minder feestelijke) 😀 Je volledige outfit/look is echt helemaal mijn ding!
  Romina onlangs geplaatst…Beauty – Stash Trash #2My Profile

 17. Ten eerste wat een schitterende foto’s!
  En wat zagen jullie er alle drie beeldig uit!
  Lana in haar lieve jurkje en jouw jurk is echt een jurk waar ik alleen maar van kan dromen<3

 18. Kelly, wat stralen jullie op de foto’s! Jullie zien er prachtig uit saampjes! En wat een schattig jurkje heeft Lana aan!

 19. Prachtige foto’s en wat een schattig jurk van je dochtertje! Jullie stralen! Geniet nog even lekker na.

 20. Kelly wat zag je er mooi uit <3 Hele mooie jurk! Wat een mooi gezin, ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe 🙂

 21. Wauw wat zag je er prachtig uit!! En dat jurkje voor Lana, wat mooi en bijzonder!!
  Nog van harte gefeliciteerd!!

 22. Hoi Kelly! Wauw wauw wat prachtig waren jullie! Ik krijg er helemaal kippenvel van!
  Over iets minder dan 4 weken ga ik ook trouwen en kijk zo ontzettend uit naar deze dag!
  Jullie hadden het getroffen met het mooie weer zeg!
  Ik kan me nog precies herinneren dat er een vlog online kwam bij mascha over toen je ten huwelijk gevraagd werd! Sinds dien ben ik je gaan volgen hihi! En ik volg je nog steeds met veel plezier!
  Je bent een top mens Kelly!

  Ik kijk uit naar de rest van je foto’s!

  Veel liefs, Nicole

 23. Heee lieve Kelly,
  Wat een mooie foto’s dat moet een ontzettend bijzondere dag zijn geweest!
  Ik leef met jullie mee, en kijk uit naar de andere foto’s en andere dingen van jullie bruiloft.
  Veel liefssss xxx Tess

 24. Wauw! Je trouwjurk is echt geweldig, maar de outfit van je man en lana zien er ook super uit!!

 25. Prachtige foto’s van een nog mooier stel! Wat onwijs bijzonder dat je dit met ons wilt delen en het is hartverwarmend om jullie zo te zien stralen <3
  Linda onlangs geplaatst…LUSH Lemony FlutterMy Profile

 26. Jeetje wat een schitterende foto’s. Ik heb zelfs 2 favorieten waarvan absoluut op 1: Lana op de voorgrond en jullie op de achtergrond. En op 2: Lana die naar Mama’s jurk kijkt. Prachtig. En wat een schattige outfit voor Lana. Wat een schitterende Jurk had je aan Kelly en Yannick ziet er ook top uit hoor. Wat een mooie mensen allemaal. Super knap gezinnetje zijn jullie.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Are you in? #JOINTIM now!My Profile

 27. Wauw, wat een mooie foto’s! Met die foto’s van Lana op het bed en waar ze naar jou en Yannick kijkt, word ik toch wel een beetje emotioneel hoor! Prachtig!

 28. Prachtig en inderdaad onbetaalbaar! Jullie hadden in ieder geval een fantastische fotograaf, wat een mooie momenten heeft hij vastgelegd. Die foto van Lana op jullie bed is prachtig!
  Lisanne onlangs geplaatst…Babyboom in Blogland!My Profile

 29. Jullie zagen er echt zo mooi uit! Jullie stralen beide… EN ZO HOORT HET, FANTASTISCH!
  Ik wens jullie alle gezondheid, geluk en liefde toe.

  Liefs Frederika

 30. Jullie zien er echt prachtig uit! En wat een mooie foto’s!
  Ik wens jullie heel veel geluk toe!

  Veel liefs, Charlotte

 31. Sandra(hpw)

  Oooohhhh die foto van jullie 2, samen op dat bruggetje! W-A-U-W
  En die foto daarboven, met Lana erbij! Wat ‘n dametje 😉

 32. wat een ontzettend mooie foto’s en wat zagen jullie er alle 3 prachtig uit! heel veel geluk samen nu als man en vrouw <3
  Xdiana.
  diana onlangs geplaatst…Bloggers lifeMy Profile

 33. Wauw wat onzettend mooie foto’s. Wat zagen jullie er alle drie mooi uit. Kan niet wachten tot de dingen die nog komen! Veel geluk

 34. Wat een mooie foto’s en jullie stralen zo! Hele mooie jurk van jou en Lana en het pak is ook goedgekeurd! Ah ik wil ook trouwen 😀
  Naomi onlangs geplaatst…Eerlijk zijn.My Profile

 35. Wauw. Echt.. Wauw. Wat een mooi gezinnetje zijn jullie. Prachtige foto’s. Wens jullie alle geluk van de wereld!

 36. Wauw wat genieten! Super mooie foto’s. En wat zien jullie er prachtig uit

 37. Wat zien jullie er alle drie prachtig uit! Je hebt echt een geweldige jurk aan. En de fotograaf, echt een vakman zo te zien. Ik heb zijn site onder mijn favorieten gezet, je weet het maar nooit… 😉
  Cindy onlangs geplaatst…Good things in lifeMy Profile

 38. Ook dit weer een super leuke blog. Wat een geweldige foto’s en een mooi lief gezin. Ik vind het super knap en goed hoe jullie al op zo’n jonge leeftijd dit voor mekaar hebben kunnen krijgen. Kelly je bent voor mij een super inspirerend persoon. Ik wens jullie al het goeds voor de toekomst. Ik kijk in elk geval enorm uit naar wat nog komen gaat hier op de site

 39. Wauw, prachtig! Wat een mooie jurk <3 en mooi pak heeft Yannick. Mooiste bruidspaar ooit!! Zelden een bruidspaar gezien wat er zo fantastisch uitziet samen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.