Extra video: Wat er speelt….

Wow wat is het moeilijk om deze video op te nemen en me zo kwetsbaar op te stellen. De balans tussen, wel of niet je vuile was uithangen en me vooral ook niet schamen en denken binnen een taboe. Deze video is een vervolg op het artikel van maandag. In deze video vertel ik wat over mijn verleden, wat dingen die ik heb meegemaakt en wat ik ga verwerken met de juiste hulp. Het klinkt zwaarder dan het is, maar ik wil gewoon eerlijk zijn, geen masker ;). Ik ben namelijk voor 80% de vrolijke positieve Kelly die enorm gelukkig is, maar ook ik ken ups en downs en die ga ik de komende tijd aanpakken. Kijk je met me mee naar deze enorm kwetsbare eerlijke video?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Tineke
  29 maart 2019

  Wat knap dat je dat zo eerlijk durft te vertellen! Iedereen heeft ook zo zijn mindere momenten, je kan niet altijd alleen maar blij zijn. Ik hoop dat je het een beetje kunt verweken.

 • Nicolien
  29 maart 2019

  Iedereen heeft ook mindere tijden al wil je dit soms niet laten merken. Zelf ook wat heftige dingen mee gemaakt zo ook het overlijden van mijn oudste zus. Praten helpt is mijn ervaring ook. Respect voor jou dat je dit deelt. Wens je sterkte met verwerken met alles.

 • Moon
  29 maart 2019

  Heftig zeg Kelly!
  Ik begrijp heel goed dat dat een onwijs grote indruk opname gemaakt hebt en dat je daar nu nog last van kan hebben.
  En ik vind dat je niet hoeft te zeggen dat het maar kleine dingen zijn waar je mee worstelt want ik vind het behoorlijk heftig, het is misschien een bescherming van jezelf om te zeggen dat het iets kleins is maar daardoor geef je jezelf het gevoel dat je je niet moet aanstellen en dat is niet reeel.

  Ik zou met je behandelaar kijken hoe diep het zit maar als je daar voor open staat zou ik vragen voor EMDR. Dit is en voor trauma’s maar ook voor het verwerken van onverwerkte emoties.

  Ik vind het heel knap dat je dit zo open op je blog zet, ik hoop dat je de juiste hulp erbij krijgt en dat je het kunt verwerken!

  Heel veel succes!

 • Vera
  29 maart 2019

  Wat ontzettend knap dat je dit deelt! Ik ben zelf 2e jaars Social Work student en ik snap het stukje van jezelf vergeten heel goed. Je weet het zelf zo goed, maar als het dan over jezelf gaat wordt het lastig. Veel sterkte met het verwerken van alles en wat goed dat je toch nog zo positief bent!

 • rachel
  29 maart 2019

  ik had je al wat gestuurd maar zeg hier alleen bikkel tegen je 😉 <3

 • Lien
  29 maart 2019

  Wat ben ik ongelofelijk blij dat je dit zo eerlijk deelt!
  Ik herken het heel erg. Ook ik heb een hele fijne relatie en 3 kinderen.
  Ik vond het dus ook belachelijk dat ik soms niet gelukkig was, ik had toch niets te klagen??
  Toch heb ik hulp gezocht en na een half jaar diverse gesprekken met een psycholoog gaat het nu zoveel beter met me. Ik geniet weer van mijn gezin en heb weer energie om dingen te doen en om er te zijn voor de kinderen.
  Ik ben zo blij dat ik hulp gezocht heb. Ik hoop dat jij er ook veel aan hebt en ik vind het echt heel sterk van je om zo open te zijn. Dank je wel!

 • Bianca
  29 maart 2019

  Wat knap van je dat jij je zo kwetsbaar en eerlijk op durft te stellen.
  Zelf herken ik mij heel erg in dat wat jij verteld.
  Ik heb zelf heel veel nare dingen meegemaakt en het allemaal weg geschoven en verstopt, nooit gedurft om eraan te werken. En maar door gaan, tot 1 1/2 jaar geleden, toen zat ik net als jij waarschijnlijk in een enorme dip en ik kwam er maar niet uit.
  Toen dacht ik, Ik moet echt hulp gaan zoeken.
  En dit heeft mij echt de ogen geopend, voor wie ik ben.
  Ik dacht echt, waarom heb ik dit niet eerder gedaan.
  Ik ben er nog lang niet, Heb zelf nog een hele weg te gaan. Ik wil je veel sterkte en succes wensen bij het verwerken hiervan. Ik vindt jou echt een hele krachtige vrouw en super knap hoe jij het allemaal doet. Bedankt voor het delen van je vlog😘

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.