VLOG: Het ging even wat minder…

Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. In deze vlog geef ik je weer een realistisch kijkje in mijn dagelijkse chaos als mama van 3 meisjes. Het was een week met ups en downs. Leuke ups zoals een gezellig familiefeestje, eten met vrienden, shoppen met Lana en meer gezelligheid. Maar ook downs. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en dit kwam er uit en maakte me nogal emotioneel. Hier vertel ik openhartig over omdat ik weet dat we hier allemaal weleens mee worstelen en hulp daarbij zoeken is ook heel normaal. Dit en meer in deze vlog, kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “VLOG: Het ging even wat minder…”

 1. Lieve Kelly, ik reageer echt nooit maar wil je toch zeggen dat ik het echt zo top van je vind dat je hier open over praat, hiermee help je anderen ook weer.

 2. Hey Kelly,

  Reageren doe ik eigelijk nooit maar nu ik deze video van je zie voel ik erg de behoefte om even een berichtje te plaatsen. Ik heb nu 9 jaar diabetes type 1 en de dingen waar je op het moment mee worsteld is zo herkenbaar. Ik ben zelf moeder van 2 kindjes en nu de oudste naar de psz gaat merk ik toch dat het een hele uitdaging is In combinatie met de diabetes. Goed van je dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen om ook die dingen met je volgers te delen! Ik volg je al jaren met veel plezier en ik denk dat je er zoveel mensen mee helpt door dit bespreekbaar te maken. Mij in ieder geval wel! Lieve groet van Lucia

 3. Rachel oudshoorn

  Wat knap dat je dit deelt, ik was ook onder de indruk van je video laatst over de diabetes wat een inpakt heeft dat op je dagelijks leven. Daar staan we niet altijd bij stil.
  Ik reageer niet veel maar ik had de behoefte om je een berichtje te sturen.
  Ik heb zelf ook een chronische aandoening wat ook een hele inpakt op mijn leven
  heeft en ik worstel daar ook iedere dag mee, dus best een beetje herkenbaar.
  Maar hoe jij er mee om gaat echt petje af.

  😘😘 dikke knuffel Rachel

 4. Wat knap dat je dit ook gewoon laat zien in je vlog hoe vervelend het is ook voor je is. Ik zou de situatie op school ook gewoon uitleggen. Ik weet bijna zeker dat de juffen daar wel begrip voor hebben. Zou ik als juf in elk geval absoluut wel hebben. Sterkte ermee.

 5. Ah het raakte me echt dat je zei ‘ ook ik ben niet altijd vrolijk’.
  Vind het heel dapper en eerlijk dat je dit zo deelt. Iedereen heeft mindere dagen denk ik. Zo ben ik deze week ziek en 1 van mn kinderen ook. Geen feestje zoals je je ws wel kan voorstellen.
  Heel veel sterkte en goed dat je hulp inschakelt! Ik vind je echt een mooi mens!

 6. Lieve Kelly,
  Wat mooi dat je zo open bent over de diabetes.
  Ik heb het zelf ook en heb 2 kleintjes.
  Momenten zoals school enzo daar kan je dan echt mee worstelen.
  Super knap dat je er zo goed mee omgaat!
  Door je openheid ben ik ook gaan leren om meer open te zijn.Dat vond ik altijd moeilijk
  Je wilt zo graag dat je altijd stabiel bent.
  Een knuffel aan alle mensen met diabetes en ook de mama’s en papa’s!
  Bedankt voor je mooie blog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.