Kellycaresse Zomerrooster: Wat, waarom?

Het is 9 juli, dat betekent dat het eerste schooljaar van mijn oudste meisje erop zit en de grote zomervakantie begonnen is. De allereerste echte zomervakantie van 6 weken waarin we als gezin van 5 vakantie hebben. Althans, Yannick moet gewoon werken en heeft twee losse weken vrij, en ik werk door maar wil een zomerrooster hanteren om zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn meisjes. In de zomer is het online een stuk rustiger, logisch want jullie gaan ook op vakantie en genieten van het mooie weer, en daarom is een zomerrooster ideaal. Ik vertel vandaag hoe dat eruit ziet en wat je de komende weken kunt verwachten op Kellycaresse.nl

Jeej zomer! Wat fijn, hopelijk hebben we een stralende zonnige zomer en kunnen we allemaal genieten van het mooie weer, veel buiten zijn, lange zomeravonden in de tuin/balkon, eventueel op vakantie gaan en vooral veel leuke dingen doen nu de scholen ook uit zijn. Voorgaande zomers heb ik af en toe een blog minder geplaatst maar dit jaar heb ik besloten ook voor mezelf een soort zomerrooster in te lassen om een stuk meer vrij te zijn en leuke dingen te doen met de meisjes. Die leuke dingen gaan jullie natuurlijk allemaal voorbij komen in de Kellycaresse vlogs die natuurlijk gewoon elke week online blijven komen. En elke week blijf ik een plog/diary/vlog/extra video delen waarin je nog meer kunt zien van onze belevenissen tijdens de zomerperiode.

Wij gaan binnenkort met de kinderen op autovakantie naar Frankrijk en daar komt uiteraard een toffe vakantie vlog van. Ook ga ik nog leuke blogs erover schrijven, op social media erover delen en in mijn vlogs jullie meenemen met handige tips en tricks over op vakantie gaan met de kids, wat mee te nemen enzovoorts. Super handig natuurlijk!

Het Kellycaresse zomerrooster:
Maandag: 6.00 Een mama blog
Woensdag: 6.00 De Kellycaresse VLOG
Vrijdag: 6.00 Een plog/diary/extra video

Daarnaast blijf ik uiteraard lekker actief op social media. Zo kun je me volgen via de Kellycaresse Facebook community (ben jij al lid?!) en op Instagram met leuke live stories met behind the scenes.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en ik wil jullie enorm bedanken voor jullie begrip, jullie gezelligheid in de comments, reacties en DM’s op social media en ik ben jullie intens dankbaar voor het trouw volgen van mijn blog, vlogs en op social media. Ik vind dat zo zo zo tof! Je wilt niet weten hoe enorm veel dat voor mij betekent! <3 Ik ga vooral door met enorm veel plezier en passie met het werken aan Kellycaresse.nl, door jullie heb ik de allermooiste droombaan die ik mij kan wensen. THANKS!

Owja, ik schreef al heel veel vakantie tips met kinderen, die zal ik even opsommen: 
We gaan niet op vliegvakantie maar zoek je nog tips voor de vliegvakantie met kinderen, bekijk dan die blog zeker even. En hier lees je nog onze ervaren met een vliegvakantie met 2 kinderen. En ga je op autovakantie? Deze tips voor de lange autorit met kinderen moet je zeker lezen! Ps. 3 kinderen op de achterbank meenemen? Zo doen wij dat!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Tineke
  9 juli 2018

  Hartstikke logisch toch! Lekker van de zomer genieten met je dochters!

 • Natasja
  9 juli 2018

  Waar ergens in Frankrijk gaan jullie naartoe? Eem fijns vakantie met z’n drietjes!!

 • Larissa
  9 juli 2018

  Heerlijk dat de vakantie is begonnen! En heel begrijpelijk dat je een zomerrooster hanteert. Geniet lekker van de zomer met je kindjes.

 • rachel
  9 juli 2018

  ik geef je groot gelijk schat. lekker genieten van de vakantie met je girls en mannetje <3

 • Caro
  9 juli 2018

  Heel begrijpelijk en het is je ook gegund ?
  Geniet maar lekker van de zomer.
  Stiekem mis ik toch wel de blogs in ochtend, dat is mijn vaste ritueel, beginnen met blogs lezen en lekker ontbijten 😉

 • Anjola
  9 juli 2018

  Groot gelijk heb je meis. Geniet van jullie vakantie

 • Wendy
  9 juli 2018

  Geniet van je zomer Kelly! Heerlijk de tijd met je gezin nemen. Wij blijven gewoon lekker meelezen hoor 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.