VLOG #34 Yannick zijn haar doen (oops!) en Primark Shoplog

Wat gezellig dat je weer mee kijkt met een nieuwe vlog! We genieten van het mooie weer en zetten het zwembadje op voor de dames. Yannick besloot zijn wilde haren te willen verliezen en ik zette de tondeuse erin (we hadden wel veel lol haha!). We gaan gezellig shoppen bij Primark om vakantie inkopen te doen om camping ready te worden en ik deel ook een Primark shoplog. Verder deel ik ook allerlei huiselijke beelden tijdens een typische thuis mama dag. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met BABY born waar ik trotse ambassadrice voor ben.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • rachel
    11 juli 2018

    hahaha stoer Yannick haah mijn vent had allang hard weg gerend als ik met een tondeuse aan zou komen 😛 geniet lekker van jullie vakantie lieverds <3

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.