KC Photodiary: November #1 : Herfstkriebels en leuke dingen!

Wat leuk dat je weer mijn KC Photodiary opent om een kijkje in foto’s te nemen van de afgelopen twee weken. Ik had weer problemen met het uploaden van de foto’s (ik ben echt een noob op technisch gebied, na 4 jaar bloggen nog steeds haha) dus ik hoop oprecht dat jullie de foto’s allemaal rechtop kunnen bekijken, ik heb er mijn best op gedaan maar ik kreeg steeds een foutmelding, dus laat het me weten als jij ze niet goed kunt zien. Enfin, de afgelopen twee weken waren fijne herfstige weekjes waarin we weer leuke dingen gedaan hebben, kijk je mee in onze avonturen met random foto’s van de afgelopen tijd?

Ik ben zoals jullie nu wel weten begonnen aan het Newbornfitmama programma en had mijn intake en eerste warkout met Kimberly, daarover zien jullie meer in de eerste aflevering van KC Back in shape (incl. voor foto beelden, meting, weegmoment)

Ik maakte deze gezonde Chili Con Carne klaar met extra veel groente, zo lekker!

In de herfst vind ik het maken van een gezellige boswandeling extra leuk, het is nog warm genoeg om lekker te wandelen en de wereld ziet er prachtig uit met de blaadjes, dennenappels en eikeltjes op de grond. De kinderen genieten er ook van en Lana snapt inmiddels ook al een beetje de betekenis van de vallende blaadjes en seizoenswisseling, erg leuk.

We wandelden op zondag in een leuk bos gelegen bij een gezellige brasserie met speeltuin waar de kindjes ook heerlijk gespeeld hebben.

Vervolgens warmden we binnen op met warme dranken. Chocomel met slagroom voor Lana, voor Aimy een koude chocomel, thee voor Yannick en voor mij een cappuccino mmm. Een ideale zondag 🙂

Wat wordt ik blij van de foto’s die ik op social media voorbij zien komen van jullie met de #NoppiesXKellycaresse pakjes, zo leuk om te horen dat de collectie erg goed verkocht wordt en dat jullie er ook zo enthousiast van zijn!

Yannick en ik gingen samen met Feline naar Amsterdam voor een zakelijke afspraak en lunch en daarna gingen we op bezoek bij de opa en oma van Yannick. Zo lief deze foto. Zijn opa speelde op de mondharmonica en Feline bewoog met haar handjes en voetjes mee. Lief om te zien hoe zijn opa en oma ook zo genieten van Feline.

Het zou de drukste avondspits van het jaar worden die avond dus wat besluit je dan? Dan eet je gewoon in de stad bij je favoriete restaurant: De Ethiopiër. Het is altijd zo lekker daar!

Je eet dit gerecht met je handen en gebruikt dan deze (soort van) pannenkoeken om het vlees, de kikkererwten curry’s en andere lekkernijen mee te dippen. De pannenkoeken (Djerra’s noemen ze die) dienen dan gelijk als je bestek. Heerlijk zou lekker met je handen eten 😉

Nu Lana op school zit heb ik veel meer een-op-een tijd met Aimy. Feline slaapt natuurlijk veel, dus dan kan ik al mijn aandacht op Aimy richten en daar geniet ze zichtbaar van. En ik ook 🙂

Van het mooie merk Claesen’s kregen we weer allemaal leuke ondergoedjes en pyjama’s opgestuurd voor de meiden. Hierboven zie je de pyjama’s voor de meisjes. Zulke lieve printjes en kleurtjes en van mooie kwaliteit.

En dit zijn de onderbroekjes en hemdjes voor Lana en Aimy. Super schattig en girly. Voor Lana koos ik de roze kleur en voor Aimy donkerblauw omdat ik die donkere tinten zo mooi bij haar vind staan.

Gezonde lunch met boterhammen met sandwichspread en wat rauwkost. Lekker!

Ik probeer iedere dag mijn 10.000 stappen te halen en ga er regelmatig even op uit voor een wandeling. Ideaal om dan Feline lekker in de draagdoek of draagzak te doen waarin ze dan heerlijk tegen me aan slaapt.

 

Hoe lief, we kregen van Jessica dit super leuke Spaanse danseres jurkje voor Aimy, ze is er helemaal happy mee en toen ik de muziek aanzette na het eten (een vast ritueel elke avond) ging ze helemaal los en zwierden ze met haar jurkje, geweldig om te zien.

Lana was op school, Feline bracht ik een paar uurtjes bij mijn ouders en samen met Aimy ging ik naar de Efteling waar ik afsprak met nog twee vriendinnen en hun dochtertjes. Zo fijn die quality time met Aimy, ik merk dat ze zo anders is wanneer ze even een op een alle aandacht krijgt. Merken andere mama’s van meerdere kindjes dit ook aan hun kinderen?
Ze roept dan wel steeds om Lana dus ik denk dat ze haar wel mist, maar het doet haar ook goed om even niet de aandacht te hoeven delen. We dronken wat lekkers bij Polles Keuken en de meisjes deelden als tussendoortje een pannenkoekje.  Ook Pardoes kwam gezellig een kijkje nemen aan tafel.Hihi, trof ik Patrick ineens op de prullenbak aan haha! Een echt vuilnisbakkenras is het 😉

Dit weekend gingen we even wat inkopen doen, zo had ik zelf echt weer sokken nodig en maillots voor Lana en ook de sokken van de meisjes konden wat aanvulling gebruiken. Bij de Action kochten we dus weer sokken en maillots en we slaagden voor warme wintermutsen :). Ik kon er helaas niet slagen voor handschoenen voor de kindjes.

Yannick en ik hadden zaterdag een datenight at home, we hielden een spelletjesavond met het spel ‘Ticket to ride’, dronken daar heerlijke cava bij en hadden zo een hele leuke avond samen terwijl de meisjes sliepen. Ik krijg best vaak vragen naar welke spelletjes wij leuk vinden en daar kom ik binnenkort in een artikel op terug.

Zondag kreeg ik gezellig kraambezoek van Kim van Alboe.nl en haar dochtertje Mila, gezellig! Yannick was werken dus we waren een echt meisjeshuis die dag met in totaal 6 vrouwen 😉 (even Patrick als enige ‘man’ niet meegeteld haha)

Ik kookte een makkelijke die avond: Penne pasta met spinazie, prei, spekjes en mozzarella (recept). Snel klaar en heel lekker.

Met het sporten gaat het erg goed, maandagochtend begon ik met een Funxtion workout. Dit is een soort gedeelte in onze sportschool waar je freestyle allerlei workouts kan doen. Het scherm dat je hierboven ziet geeft dan aan wat je moet doen en je kunt allerlei random workouts kiezen. Elke workout duurt 10 minuten gemiddeld en als je er 3 gedaan hebt dan ben je helemaal klaar en heb je je hele lijf getraind. Super snel en doeltreffend en daarna voel ik me mega voldaan.

Daarna stond een bezoekje Cee-Bee (oftewel consultatiebureau) op de planning, Feline is namelijk alweer 8 weken oud, waar gaat de tijd? Ze kreeg haar eerste vaccins en weer een controle en ons lieve kleine meisje heeft het heel goed gedaan, erg trots zijn we!

Zoveel liefde voor deze foto <3 (en deze liefjes).

Ik vroeg jullie op Instagram om tips voor fijne handschoenen voor kindjes en slaagde vervolgens voor dit leuke paar bij de Aldi voor Lana. Maar €4,99 en waterdicht dus ideaal voor het spelen in de sneeuw 🙂 TIP!

Wat geniet ik ervan om weer heerlijk aan het werk te zijn. Er komt een drukke periode aan (Sint en feestdagen) met leuke opdrachten waar ik heel veel zin in heb. Sowieso heb ik enorm veel zin in de leukste maand van het jaar en ik ben al bezig met het bedenken en maken van toffe content voor deze periode. Ik word zo blij van mijn werk en van de leuke interactie die ik met jullie heb! Dat wilde ik even kwijt en kan ik niet vaak genoeg zeggen! #dankbaar!

 

Dit was de KC Photodiary met random foto’s van de afgelopen twee weekjes, hopelijk vonden jullie het weer gezellig om mee te kijken met ons! Over twee weken heb ik weer een nieuwe KC Photodiary bomvol nieuwe foto’s. Genieten jullie ook zo van de herfstperiode? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 • Romy
  9 november 2017

  Wat een leuk overzichtje zo, heel leuk om een inkijkje te krijgen in het leven van jou met je drie mooie meiden 🙂 Wat fijn om te horen dat je er zo van kunt genieten om weer aan het werk te zijn!

 • Aneta
  9 november 2017

  Ik vind jou lijn van de Noppies zo leuk. Io heb al wat items bij Annic v W. langs zien gaan. Erg mooi!

 • Kelly Caresse
  9 november 2017

  Ahh dankjewel <3

 • Kelly Caresse
  9 november 2017

  Dankjewel voor je lieve reactie Romy <3

 • rachel
  9 november 2017

  meid wat een leuke diary weer 😀 en ohhh ik ben zo benieuwd naar die Ethiopiër, nooit gegeten en gewoon nieuwsgierig :D, zal eens kijken of ze zoiets in den haag hier hebben 😀

 • Essma
  9 november 2017

  Gezellig weer een diary! Wat een lekkers allemaal inderdaad bij de Ethiopiër! Yammie! Heb ik nog nooit gegeten…ga zo eens googelen of er in Frankfurt iets is! ??

 • Sylvia -alovelyadventure
  9 november 2017

  Wat een heerlijke weken heb je weer gehad. Zo knap dat je alweer bent gaan sporten!

  Vandaag lekker de verjaardag van mijn dochtertje vieren (3jaar) en dan zaterdag naar Nederland. Kan ik ook een beetje van de herfst genieten. Ook gaan we voor het eerst naar de Efteling! Zo’n zin in, heb je nog leuke tips wat we echt niet mogen missen?

 • Wendy
  9 november 2017

  Leuke foto’s weer Kelly! Heerlijk om weer te sporten he ?

 • Maris
  9 november 2017

  Leuke diary weer hoor! En alle foto’s staan gewoon rechtop!

 • Kelly Caresse
  9 november 2017

  Jeej dankje!

 • Kelly Caresse
  9 november 2017

  Ahh dankjewel Wat leuk dat je ook gaat! De Symbolica is de nieuwste attractie, erg leuk! 🙂

 • Simone | All Day Jewels
  9 november 2017

  Wat een leuke diary weer!

 • Maris
  11 november 2017

  alsje!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.