Nieuwe Vlog reeks! #1 Op pad met baby en blooper!

Na de kraamtijd vlogreeks die 6 weken heeft geduurd vanaf de vlog over de bevalling tot de laatste vlog waarin ik de kraamtijd afsluit, is het tijd voor een nieuwe reeks. Ik begin weer opnieuw met een vlogserie maar nu als mama van een gezin van 5. En wat hadden we een leuke week! Zo genoten we met de meisjes van een heerlijke herfstige zondag, mocht Feline mee op pad met mij en Yannick voor afspraken in Amsterdam, maar ook mee uit eten, hadden we grootste lol op de parkeergarage, gaan we shoppen en doe ik op het einde lekker maf met Aimy. Kijk je mee naar een nieuwe vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Super leuk dat je weer naar een nieuwe Kellycaresse vlog gekeken hebt. Genieten jullie ook zo van de herfst, de koudere dagen, fijne wandelingen en daarna lekker binnen zitten, warme chocomel drinken, soep maken en vervolgens met een dekentje op de bank? Ik ben er dol op!
Ik ben benieuwd wat je ervan vond en ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Elisabeth
  8 november 2017

  Ja heerlijk he die herft? Superleuke vlog!

 • Aneta
  8 november 2017

  Je hebt het goed druk zo te zien. Leuke vlog weer! De herfst vind ik toch wel een van de mooiste jaargetijden

 • Nathalie
  8 november 2017

  Wat een lange vlog, hier ben ik even voor gaan zitten, haha! Leuk om te zien dat je alweer zo de draad oppakt. Hopelijk is je afspraak in het ziekenhuis goed verlopen! Ik ben blij dat we hier zulke mooie, verschillende seizoenen hebben. Daardoor weet je weer wat je waardeert in elk van de jaargetijden :).

 • rachel
  8 november 2017

  leuke vlog weer mop en die pizza brrr oohhhnee haha je weet ik eet alles maar dit laat ik echt staan lol

 • Elisabeth
  8 november 2017

  Leuke vlog weer!

 • Anita te Gussinklo
  9 november 2017

  Nice vlog, Kelly heerlijk die boswandeling.
  Lekker gegeten en ik moest wel lachen om Oma ketting.
  Wij hebben een Oma trein

 • Anneleen
  26 november 2017

  Wat leuk, zo’n leuke vlogreeks! 🙂 Wat doen jullie vele gezellige dingetjes met het gezin! Wat vond je zelf van de chocolade pizza? lijkt me toch maar een beetje raar… 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.