KC Back in Shape #2 : Boodschappen shoplog, weekmenu en hoe gaat?

10 november 2017

Vandaag heb ik de tweede aflevering van KC Back in Shape, de serie waarin ik jullie de komende weken ga meenemen in mijn proces weer gezond te gaan leven, fit te worden en zo in shape te komen na mijn zwangerschap. Bewustere en gezonde keuzes maken en me weer energiek en lekker in mijn vel voelen. Hoe ging afgelopen week? Ben ik afgevallen? Hoe zag ons weekmenu er deze week uit en wat voor gezonde boodschappen doen wij zoal? Kijk gezellig mee.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Doe jij ook al lekker gezond en fit mee? En maken jullie ook regelmatig een weekmenu om daar je boodschappenlijstje op af te stemmen? En wat voor gezonde gerechten maken jullie graag klaar? Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Kirsten op 10 november 2017 07:42

Ik moet ook echt gaan beginnen met gezond eten en bewegen… Ik kan alleen de knop nog niet omzetten. Al die lekkere dingen die nu voor sinterklaas in de winkel liggen. Maar het komt vanzelf wel weer en dan ga ik er voor de volle 100% voor!

[antwoorden]


Door Mw op 10 november 2017 09:10

Bedankt voor je uitleg over je dieet in combinatie met borstvoeding? Ik zou graag willen weten hoeveel kcal je dan eet? Om zo een beter beeld te krijgen

[antwoorden]


Door Tamara op 10 november 2017 10:49

Goed bezig! En fijn dat je al resultaat ziet op de weegschaal na een week! ga zo door👍👌
Hoeveel was je totaal aangekomen aan het einde van je zwangerschap ?
Succes en fijn weekend
Liefs Tamara

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op november 10th, 2017 11:55

Dankjewel! 🙂 Ik ben over de 20 kilo aangekomen bij de zwangerschap, dus niet nix hihi! jij ook fijn weekend

[antwoorden]


Door Jodi - liefthuis op 10 november 2017 10:50

Ik kijk graag mee met je gezonde boodschappen. Is sandwich spread goed tijdens afvallen??? Dan ga ik dat ook eens kopen, heerlijk

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op november 10th, 2017 11:54

Ja, het bevat wel wat suikers, maar het is heel laag in kcal en erg lekker! 🙂

[antwoorden]


Door rachel op 10 november 2017 11:13

goed bezig mop ben trots op je :D, en yannick ……. ga je eigen kookkanaal openen pik hihih fijn weekend lieverds <3

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op november 10th, 2017 11:54

Ahh lief mop!

[antwoorden]


Door Celine op 10 november 2017 11:17

Super goed bezig! Ook heel inspirerend! Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan als ik straks ben bevallen.

[antwoorden]


Door Merel op 10 november 2017 20:31

Leuke video,ook dat je zo de boodschappen laat zien.
Je zegt wel tot het irritante voor bijna alles “lekker”
Lekkere appel, lekkere thee, lekkere pyjama, lekker boodschappen gedaan, lekkere pasta, lekker op bed. Etc.
Soms wel 3x in 1 zin.

[antwoorden]


Door Cindy op 11 november 2017 00:22

Waar staat de nieuwe info over de fitbit of heb ik nou wat gemist?
Dat stond toch op instagram?

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op november 12th, 2017 08:57

Daarover vertel ik alles in de video 🙂

[antwoorden]


Door Elisabeth op 11 november 2017 23:55

Leuke video!

[antwoorden]


Door Denise op 16 november 2017 11:48

Hey Kelly
Goed bezig hoor 🙂
Wist je al dat de lidl ook veel biologische producten verkoopt? Ik probeer zoveel mogelijk biologisch te eten (duur 🙁 ) maar vooral mn kleine kindjes probeer ik zoveel mogelijk biologisch te geven. Er zit zoveel rommel op al het fruit en groente.
Bij de Lidl verkopen ze al best een hoop biologisch voor een leuk prijsje.

Lieve groetjes!

[antwoorden]


CommentLuv badge