KC Back in shape #1 : Weegmoment, intake en voeding

De zwangerschap en kraamtijd zijn achter de rug, tijd voor een nieuwe serie op mijn blog en Youtube kanaal: het project ‘Back in shape‘ waarin ik jullie mee ga nemen in mijn reis om weer fit te worden, gezond te eten, bewuster te leven en weer in vorm te komen na mijn zwangerschap. In deze serie neem ik je mee in een soort vlogs waarin ik mijn eetdagboek van die dag deel, een receptje deel, mijn sportlogboek laat zien en ik deel allerlei tips en tricks die ik leer van o.a Kimberly. Ik hoop jullie te kunnen inspireren om ook mee te doen en jullie zijn voor mij mijn motivatie en stok achter de deur om ervoor te gaan. Kijk je mee naar de eerste aflevering?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Recept Chili Con Carne wat ik in de video laat zien.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de video vonden, of jullie leuke tips en ideetjes hebben voor deze nieuwe serie, of je zelf ook al heel gezond bezig bent of ook mee gaat starten. Al jullie tips en ideetjes neem ik dan mee voor de volgende afleveringen.

Laat je reactie achter bij de comments.

Ik wil er even bij zeggen dat ik me best wel bloot geef in deze serie door alles gewoon te delen rondom gewicht, lichaam en hoe ik me erbij voel, ik hoop dan ook dat jullie hier met respect zullen omgaan. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Elisabeth
  3 november 2017

  Ik vind het zo knap dat je er alweer tegenaan gaat! Ik ben maanden eerder bevallen, maar ben daar nog lang niet aan toe…

 • Margriet
  3 november 2017

  Wauw, wat powerfull dat je dit allemaal deelt! Thanx for that! Liefs

 • Patty
  3 november 2017

  Powervrouw?? En dat met 3 kinderen en een druk leven!

 • Aneta
  3 november 2017

  Phoe…3 kindertjes en dan ook nog eens sporten. Ik vind je echt een powerwomen. Maar op zich is dit ook wel tijd voor jezelf nemen. Een tip voor snacken: maak zelf snacks. Kruidkoek bakken of gezonde muffins. Je weet zo precies welke en hoeveel ingrediënten erin zitten. Bewaar de snacks in de vriezer

 • Saskia
  3 november 2017

  Super dat je dit allemaal zo eerlijk deelt. Ik ben vlak na jou bevallen en ga dus met veel belangstelling deze videoreeks volgen! Ben zelf inmiddels ook weer met sportlessen bij de fysio begonnen voor na de bevalling.

 • Sharon
  3 november 2017

  Hoi Kelly ik wil graag proberen mee te doen met je workout alleen snap ik door je filmpje niet precies wat je allemaal doe. Het was wel een leuk filmpje en ik heb gelijk trek gekregen ?

 • rachel
  3 november 2017

  Toppertje!! en goed bezig weer 😀 <3 it
  en kel, met die bruine bonen zou je een keer het gehakt kunnen vervangen door kip!! dat hebben wij pas geleden gedaan en wij zijn om 😀
  fijn weekend lieffie xxx

 • zebrazonderstrepen
  3 november 2017

  Goed bezig seg! Gelukkig dat je alles gecombineerd krijgt.

 • Marjolein
  3 november 2017

  Super leuk om te volgen! Ik ben benieuwd of dat je je eten ook trackt? En je dus houd aan een max aantal kcal?
  Groetjes!

 • Carolien
  3 november 2017

  Ik kijk wel mee, maar doe nog niet mee :-). Ik ben nu bijna 17 weken zwanger, maar kan als alles goed gaat, na de bevalling deze serie terugkijken!

 • Renske
  4 november 2017

  Jeej ik ben helemaal enthousiast van jouw video! Ik ben 4 maanden geleden bevallen van ons tweede kindje, na 7 weken weer goed gaan sporten, maar het gezonde eten wil echt nog niet lukken. Met een nieuwe drukke baan merk je toch dat je af en toe voor de makkelijke weg kiest en dan maar even snel een pasta of iets dergelijks op tafel zet.
  Ik hoop dat ik door jouw video’s ook de motivatie vind om weer gezonder te gaan eten en lekker te blijven sporten! Dankjewel hiervoor.

 • Maria
  4 november 2017

  Knap dat je het sporten al oppakt! Vraag me af hoe je dat doet met drie kinderen. Ik ben acht weken geleden bevallen van mijn tweede kind en ik had graag vanaf zes weken willen beginnen met sporten. Bij mij geen kilo te veel, wel een uitgezakt lijf, rugpijn en een verzwakte bekkenbodem. Helaas is mijn dochter te onrustig en huilerig dus stel ik het noodgedwongen uit…

 • Rachel
  4 november 2017

  Goed bezig zeg. Ik zou ook wel zo’n personal trainer kunnen gebruiken. Ik zit wel op gewicht (onder m’n gewicht als voor m’n zwangerschap zelfs), maar echt fit ben ik niet. Ik ga gewoon lekker met je meekijken voor wat motivatie voor mezelf.
  Keep up the good work!!!

 • Ellen
  6 november 2017

  Ik heb ook deze fitbit. Als tip wil ik je meegeven uit te kijken met nieuwe (donkere) kleding. Bij mij heeft een nieuw vest afgegeven en het bandje krijg je met geen mogelijkheid schoon 🙁 Uiteindelijk een nieuw bandje gekregen, maar is niet fijn.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.