Geboorte aankondiging! Noppies x Kellycaresse

Wauw, het is eindelijk zo ver, dat ik het jullie mag vertellen. Er is deze week niet alleen een heel lief klein meisje geboren, ik heb nog een geboorteaankondiging voor jullie. Als ambassadrice van Noppies mag ik met trots mededelen dat ik de afgelopen maanden druk bezig ben geweest met het ontwerpen van mijn eigen KC babylijn. Dit is voor mij echt een droom die is uitgekomen, ik kan het nog steeds niet geloven. Een collectie newborn babykleding (maat 50-68) met de bekende kwaliteit en stijl van Noppies, gegoten in het sausje van Kellycaresse. Een outfit voor een jongetje, een meisje en een unisex pakje en vandaag ga ik als toevoeging op de video die online is gekomen, de collectie laten zien en er alles over vertellen. Ik ben mega enthousiast en heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Geboorte lancering! Noppies x Kellycaresse

Noppies X Kellycaresse: Meisje
Dit is de outfit voor een meisje, dit is dan ook het geboortepakje van ons meisje Feline. Een cadeauset met daarin een comfortabel zittend broekje, een lieve tuniek met hartjes print die je als omslagtop kunt aandoen en een bijpassend mutsje. Het ideale geboortepakje, kraamcadeau en newborn outfit. Verkrijgbaar (o.a hier) als cadeauset in maat 50-68 voor €29,99.


Noppies X Kellycaresse: Jongen
Dit is de outfit voor een jongen, al zou ik een meisje deze ook aan geven of mixen met bijvoorbeeld de top of broekje van de meisjes outfit. Deze outfit is net wat stoerder met de blauwe omslagtop en een zacht broekje met een subtiele streep, ook het bijpassende mutsje zit erbij. Verkrijgbaar als cadeauset en zo het ideale geboortepakje, kraamcadeau en newborn outfit. Verkrijgbaar (o.a hier) in maat 50-68 voor €29,99.

 

 

Noppies X Kellycaresse: Jongen/Meisje
Dit is het unisex pakje, oftewel de outfit voor een jongen en meisje. Weet je niet wat het geslacht van je baby zal zijn of ben je (net als ik) dol op mintgroen en dit soort onesie pakjes dan is dit het ideale outfitje voor je baby. Door de handige knoopjes onderaan, kun je je kindje heel gemakkelijk verschonen en aankleden hierin. Ideaal dus bij een pasgeboren baby. Dit pakje is verkrijgbaar als cadeauset en het ideale geboortepakje, kraamcadeau en newborn outfit. Verkrijgbaar (o.a hier) met bijpassend mutsje in maat 50-68 voor €24,99.

Hoe leuk zien deze cadeausets er naast elkaar uit, ik word er mega blij van! 

Wat achtergrondinformatie over de Noppies X Kellycaresse lijn
De kleding heb ik ontworpen samen met de Noppies ontwerpsters en heb daarbij al mijn wensen mogen doorgeven om zo het perfecte geboortepakje samen te stellen.  We hebben gekozen voor zachte materialen zodat het voor je baby’tje fijn is om in te liggen, slapen, rollen en spelen. Geen poespas, geen onhandige capuchon en dat soort dingen die wij uit ervaring wat minder fijn vinden. De kleding is heel makkelijk in gebruik bij het aankleden van je lieve kleine baby’tje. Met een omslagtop zodat het niet allemaal over het hoofdje hoeft en gewoon praktisch aan te kleden is en de onesie (het mintgroene unisex boxpakje) heeft drukknoopjes bij de beentjes om er makkelijk bij te kunnen om het luiertje te verschonen.

Ik ben enorm trots op deze collectie en denk dat deze voor alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes etc. ideaal is bij het aankleden van je kindje. Ik ben ook helemaal trots op het design. Met de subtiele ‘KC’ erin geborduurd, een mooi labeltje met het bekende Noppies logo en het KC logo en ook het sterretje uit mijn vormgeving komt terug in de cadeauverpakkingen, het unisex pakje en de outfit voor een jongetje. Ik ga mijn meisje natuurlijk vol trots alledrie de outfits aangeven.

Shoppen?
Wil je deze collectie shoppen? Dat kan via deze link, er is een speciale Kellycaresse X Noppies webshop gelanceerd, maar de collectie komt ook in de volgende Noppies winkels te liggen; Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Breda, Amersfoort, Nijmegen, Apeldoorn, Maastricht, Den Bosch, Arnhem en Juul & Juultje by Noppies Barneveld. 

Love & Share
Aangezien ons meisje is geboren, heeft zij de lijn als eerst mogen dragen, super speciaal. Hier heb ik een foto van gepost op Instagram en ik zal de komende tijd meer foto’s plaatsen van ons babymeisje in haar Noppies X Kellycaresse pakjes.

Heb jij de outfit ook geshopt? Deel daar dan zeker een leuke foto van op Instagram, Facebook, Twitter met de hashtag : #NoppiesxKellycaresse want ik ben super benieuwd hoe mijn ontworpen setjes staan bij jullie kleintjes. Grote kans dat ik dan jouw foto repost op mijn social media kanalen.  Extra leuk: Je maakt daarmee tevens kans om een setje naar keuze te winnen!

Via de video die online is gekomen heb ik tevens een feestelijke winactie voor jullie waar in ik 2×3 outfits mag weggeven in model naar keuze!

Laten we er champagne bij gaan pakken (want dat mag weer!) om deze feestelijke lancering samen te vieren. Ik ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

89 gedachten over “Geboorte aankondiging! Noppies x Kellycaresse”

 1. Super leuk! Ik hou ook erg van mintgroen, dus die gaat op mijn verlanglijstje. Ik heb al een geboortepakje voor onze dochter (ben nu 38 weken zwanger). Maar ik zou het leuk vinden om dit als cadeau te krijgen!

 2. Marissa Melchers

  Aaah super leuk, en natuurlijk nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter!
  Ik ga sowieso meedoen aan de winactie en anders koop ik het roze pakje zelf voor ons eerste kindje een meisje die wij begin januari verwachten!
  Heel veel liefs Xx ?

 3. Het geboortepakje van onze dochter zal het niet meer gaan worden, omdat ik nu 40 weken en 3 dagen zwanger ben (wanneer komt ze nou?), maar ik vind het pakje wel enorm schattig! Ik zou graag het meisjessetje willen winnen.

 4. Gefeliciteerd met jullie 3e meisje! En natuurlijk ook met je eigen baby kledinglijn. Lijkt me gaaf om zelf dingen te kunnen ontwerpen die dan ook nog echt te koop zijn!

 5. Na een miskraam in mei, wat een missed abortion bleek, ben ik opnieuw in verwachting. Inmiddels 10.2 en langzaam begint het vertrouwen te groeien dat dit kleintje er ook echt komt.

  Ik zou dolgraag het mintgroene pakje willen winnen aangezien wij nog niet weten wat wij krijgen. Het kopen en krijgen van pakjes, maakt het voor mij iets tastbaarder, aangezien ik mij vaak heel onzeker voel. Het mogen krijgen van een kindje is fantastisch. Het mogen krijgen van een kindje dat gezond is is een wonder.

  Geniet van je gezinnetje Kelly. En de lijn ziet er fantastisch uit, mooi ontworpen!

 6. Gefeliciteerd met jullie kleine meid, en natuurlijk ook met je eigen kledinglijn! Hele leuke setjes! Ik zou er graag een willen winnen voor Milan in maatje 62 ?

 7. Gefeliciteerd met jullie 3e meisje!
  En wat een gave pakjes ?
  Ik zou graag de unisex onesie willen winnen voor ons 2e jongetje die wij verwachten ?

 8. Wat onwijs gaaf, tis dat ik uit de babytjes ben maar zou het zo kopen. Echt, zo tof! Dat dit kan voortkomen uit je blog he, goed gedaan Kelly!

 9. Hoe gaaf Kelly!!! Echt super tof! Ik heb het zelf denk ik niet meer nodig, ha ha.. maar ik word in december/ januari tante van een klein meisje! Ik zou het super leuk vinden een meisjesoutfit te winnen in maatje 56, zodat ik mijn broer en schoonzusje kan verrassen. Duimen draaien maar… Geniet van je gezin van 5.. Liefs Inge

 10. Ik doe gewoon op beide plekken mee want volg je zowel hier als op YouTube 🙂

  Nogmaals gefeliciteerd met de kleine Feline en wat een prachtige newborn setjes heb je ontworpen! Ook zo fijn met een mutsje erbij zodat je echt een mooi eerste setje hebt wat goed bij elkaar past.

  ik heb je videos heel intensief gevolgd want ben zelf nu 37 weken in verwachting van een jongetje. Ik wil het jongenssetje graag voor mijzelf winnen, aangezien de voorkeur van mijn man voor het eerste pakje een kanariegeel/blauw voetbalclub pakje is en ik probeer hem dus over te halen om voor iets rustigers te gaan. Het staat immers op alle eerste foto’s met je baby’tje. Ik zie onze kleine er al helemaal in shinen.

  Geniet nog van je kraamtijd!

 11. Gefeliciteerd met de geboorte van Feline, heel veel geluk toegewenst! Wij verwachten in november ons eerste kindje, een zoontje. Ondanks dat je mij natuurlijk niet kent, vond ik het wel leuk om ‘samen’ zwanger te zijn, waarbij ik elke week je vlogs keek en je steeds een paar weken voorliep op mij. Nu ben jij bevallen en komt het voor mijn gevoel heel dichtbij, zo spannend!! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 12. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 3e meisje!
  En wat een prachtige collectie! Daar mag je enorm trots op zijn.
  Ze zijn alle 3 enorm gaaf maar ik wil graag meedoen voor het jongenssetje?

 13. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 3e dochtertje!
  En wat een prachtige kledinglijn! Het is er een om enorm trots op te mogen zijn.
  Ik vind ze alle 3 enorm gaaf maar mijn voorkeur gaat uit naar het jongens setje in maat 56❤️

 14. Ik heb trouwens echt veel aan al je Posts en videos gehad, de vluchtkoffer staat helemaal klaar zoals jij hebt uitgelegd en met alle tips die je gegeven hebt! Zo fijn om wat handvaten te hebben op deze manier als je van je eerste kindje in verwachting bent.

  Keep up the good work!

 15. Super leuk!! Nogmaals gefeliciteerd! De pakjes zien er geweldig uit vooral het mint groene pakje en het roze setje aangezien wij een meisje verwachten ;-).

 16. Hai Kelly.

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisje.
  Ik doe graag mee met de winactie
  De pakjes zijn superrr. Ik heb er al die tijd naar uit gekeken hoe ze eruit zouden komen te zien. Ik ben nu 23 weken zwanger en heb jou vanaf het moment dat ik zwanger was gevold door de vlogs te kijken en blogs te lezen ik heb er echt super veel aan gehad.

  We krijgen in Januari ons eerste kindje en dat word een jongetje. Ik vind de pakjes allemaal even mooi het unisex pakje en het jongens pakje.

  Ik hoop dat ik mag winnen dan kan hij hem gelijk aan naar de geboorte.

  Liefs Denise

 17. Wauw.. dubbel gefeliciteerd Kelly! Wat super leuk dat je dit mocht doen met noppies! De pakjes zien er alle 3 super mooi en comfortabel uit. Eind dit jaar verwacht ik mijn eerste kindje, net als jij een meisje ? Wat zou dat leuk zijn om voor haar zo’n mooi geboortepakje (meisje) te winnen. Geniet met je gezin van jullie mooie meisje!

 18. Ooh, super leuk zeg. wat gaaf dat je dat hebt mogen doen. En wat leuk dat je kindje haar eerste pakje door jezelf ontworpen is. Het ziet er super uit. Helaas hebben mijn kinders al wat grotere maatjes

 19. Ten eerste van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje!!

  Ik hoop dat alles goed met jullie. Hoe speciaal dat jullie kleine meid een pakje aan heeft dat je zelf hebt ontworpen! Zo gaaf!

  Wij doen graag mee voor het jongenssetje in maat 68. Kijken of onze bink ook zo kan stralen in zo’n mooi pakje.

  Heel veel geluk samen!

 20. Gefeliciteerd met de geboorte van Feline en met de collectie van Noppies!
  Wauw wat een mooie setjes zeg! Graag zou ik er meedoen met de win actie voor het jongens setje! Wij zijn nog op zoek naar een mooi geboorte pakje (maat 50) voor ons eerste kindje die eind december komt! Ik denk dat deze prachtig zal staan na zijn geboorte.

  Veel liefde en geluk voor jullie mooie gezinnetje!

  Liefs, Jessica

 21. Gefeliciteerd met jullie meisje!!!

  Ik doe graag mee met de winactie 🙂 Wij verwachten over een week of 4/5 ons eerste dochtertje. Zij zal zeer waarschijnlijk ook met een geplande keizersnede ter wereld komen, omdat ik een laagliggende placenta heb.
  Ik doe graag mee voor het meisjessetje in maat 56!

 22. Gefeliciteerd met jullie klein wondertjee❤️
  Ik doe mee aan de winactie, ik vind het namelijk heel leuk om kraamcadeau”s te maken. Mijn mentor op school is nu zwanger van een meisje en het leek mij heel erg leuk om een letterbak te maken met cadeautjes ik zou het dus heel erg leuk vinden als ik het leuke roze pakje mag ontvangen.
  Groetjess Amber van der hauw 17jr.

 23. Wat onwijs leuk dat je gevraagd bent om een new born lijn te ontwikkelen! Begrijp heel goed hoe speciaal dat is en vooral nu Feline het zelf kan dragen. Ik ben in verwachting van ons eerste kindje: een jongen ? Noppies vind ik heel stijlvol, rustig maar schattig vormgegeven en de kwaliteit van de stof is zo mooi.

  Ik zou graag voor m’n kleine ventje de blauwe set winnen en als geboortepakje (mt 50) willen gebruiken. Dan kan iedereen hem bewonderen! Kan niet wachten ☺️

 24. Wat leuk, gefeliciteerd met je dochter en de kledinglijn! Ik doe graag mee voor een jongenssetje!

 25. Gefeliciteerd met jullie prachtige 3e dochter!! Wat een ontzettend mooie pakjes heb je ontworpen. Wij verwachten over ongeveer 3,5 week ons eerste dochtertje! Ik doe graag mee met de winactie voor het unisexpakje in maatje 62.

 26. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje.

  Wij verwachten eind november ons eerste dochtertje. Nu zou het wel erg leuk zijn om zo’n mooi setje voor haar te winnen. Welke baby wordt nou niet blij van zulke prachtige kleertjes.
  Ik zou graag het roze setje in maat 56 voor haar winnen.
  Ik ga duimen!

 27. Gefeliciteerd met jullie derde wondertje en roze wolkje Feline.
  Wat super gaaf dat je je eigen kledinglijn hebt mogen ontwerpen!
  GEFELICITEERD. Ik ben inmiddels 12 weken zwanger en kan niet wachten totdat ons kindje geboren wordt. Graag zou ik mee willen doen met de winactie voor het mintgroene pakje in maat 50 of maat 56.

  Laat je lekker verwennen in je kraamdagen en we zien je snel weer verschijnen op je Blog of op youtube.

 28. Wat een mooie en lieve pakjes! Ik zou ook super trots zijn als ik jou was! Ik ben dol op sterretjes! Wat een mooi jongenspakje, zo liefelijk! Niet te stoer zoals ik veel jongenskleren vind.
  Ons zoontje van vandaag precies 3 maanden oud zou binnenkort heel graag in het jongenspakje maat 68 schitteren ?! Het mutsje komt enorm van pas nu het weer fris wordt buiten!
  Ik duim!
  Veel geluk met jullie drie prachtige dochters!

 29. Nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie 3e meisje en de lancering van je Noppies lijn! Heel mooie pakjes!!
  Ik weet nog niet wat het geslacht van onze kleine is, maar ga heel graag voor het jongenspakje (wat je zelf ook al zegt; voor zowel jongens als meisjes heel leuk!) in maat 50. Geniet van je mooie gezinnetje!

 30. Gefeliciteerdd met de geboorte van jullie kleine meid ??? Ik doe natuurlijk ook graag mee met de win actie voor het jongens setje. Ik verwacht in februari mijn eerste kindje ?

 31. katiana hindryckx

  allereerst van harte proficiat met jullie 3de dochter!
  ik volg jullie al ruim 2 jaar vanuit belgie ik haal veel inspiratie uit alles dat jij doet . huishouden, mom-life etc ..
  graag doe ik mee met deze win actie! voor het jongenssetje of het unisex setje in maat 68 voor m’n zoontje Arthur. hij kwam op 26 mei prematuur ter wereld en kende een bewogen start met een gewichtje van 1500 gram .

 32. Nikki Cornelissen

  Gefeliciteerd met de geboorte van Feline en dit super leuke ontwerp!
  Ik hoop over 6 weken te bevallen van ons 3e kindje, het blauwe setje of het unisex pakje zou staat hem vast super schattig in maatje 56!!!
  ?

 33. Geweldig! Ik ben sowieso dól op Noppies en ik vind jouw collectie ook erg mooi! Mijn beste vriendin is binnenkort uitgerekend en er zit wel wat moois tussen als kraamkado 😀 Super dat je dit mocht doen!
  En natuurlijk ook nog van harte met de geboorte van Feline, wat een prachtig meisje met een prachtige naam 🙂

 34. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en met de kledinglijn! Supertof! Gisteren is ons prinsje Friso (op Prinsjesdag) geboren, dus ik zou graag het blauwe pakje willen winnen, in maat 62

 35. Ik doe mee voor het unisex pakje een tante van een vriendin is zwanger en het zou leuk om haar een pakje te geven in maat 58 leuke naam heeft je dochter

 36. Gefeliciteerd met jullie derde meisje Feline! Leuke naam!
  Ik doe heel graag mee met de winactie om een door jou ontworpen geboortepakje te winnen! Wat zijn ze leuk geworden! Wij verwachten over ongeveer 5 weken ons tweede meisje, dus maatje 50 van het meisjespakje zou echt super leuk zijn!

 37. Wat een ontzettend mooie kledinglijn voor de baby’s, ik ben er zelf al helemaal verliefd op! Zelf heb ik nog geen kinderen maar in mijn familie zijn er genoeg baby’s (jongen/meisje) op komst de komende maanden. Wat lijkt het me leuk om een pakje aan een van hen te kunnen geven en daarbij te vertellen wie dat mooie pakje ontworpen heeft!

  Het jongenspakje is ook leuk voor een meisje dus in maatje 56 zou dit een perfect cadeau kunnen zijn!!

 38. Nogmaals van harte gefeliciteerd met de kleine meid! ? Hier nog zo’n 2 weken totdat de familie verrijkt wordt met een jongen.. dus een jongenspak maat 56 zou heel welkom zijn. ?

 39. Lieve Kelly alleerst gefeliciteerd met jullie dochtertje ze is zo lief en schattig ?

  Mijn zusje is zwanger van een lief klein meisje ik zou het prachtig vinden om haar het rose setje te mogen geven, ik denk dat Maatje 56 wel goed zou kunnen, hopelijk kan ik haar hier blij mee maken ik wil dus graag mee doen met de win actie 🙂

  Liefs eveline

 40. Aller eerst gefeliciteerd met de collectie en jullie dochtertje! Ik doe mee voor het meisjessetje! Mijn tante is zwanger van een meisje en ik denk dat ze het super leuk zou vinden als ik opeens met het setje aan kom zetten :). Ik zou het dus ook graag willen winnen in de maat 50 (als dat meestal is wat pas geboren baby’s hebben, dat weet ik niet zo goed ;)) voor een meisje!

 41. Wauwww! Echt super leuk! wat een mooie kans en leuk project. De setjes zijn ook heel schattig!
  Ik doe graag mee voor mijn lieve schoonzus en zij heeft net een meisje gekregen.

 42. Wauw Kelly!! Super dikke proficiat met de geboorte van jullie 3de dochtertje ?. Wat hebben jullie haar weer een mooie naam gegeven! Geniet van je mooie gezinnetje. Ik wil graag meedoen met de winactie voor mijn zus, zij is 36 weken zwanger van een meisje ❤. Ik zou dolblij zijn kon ik de onesie in maat 62 bij haar cadeaumand steken, zo’n mooi pakje! Veel groetjes van een Belgische trouwe volger ?

 43. Wauw, gefeliciteerd met je prachtige dochter en deze fantastische baby kleding lijn.. !
  Om trots op te zijn en hoe tof dat je kindje jou geboorte pakje aankom:).
  Ik volg je al jaren maar ben een anonieme lurker haha!
  Ik ben er een paar weken achter dat ik nu 6,5 week zwanger ben van de eerste. Ik denk dat ik alleen jongens kan maken haha. Dus zou heel graag meedoen voor het jongens pakje.
  En als het een meisje is kan die ook harstikke prima!
  Ik mag van mn vriend nog niets kopen.. winnen wel! Ik schrijf dit nu natuurlijk anoniem want ik heb het nog niet aan onze familie en vrienden verteld!
  Groeten en veel geluk

 44. Echt een super mooie lijn!?
  Mooie kleurtjes, leuke printjes & met jouw logo, echt iets om trots op te zijn!!
  Ik zou zelf graag het unisex pakje winnen!!
  I love mint groen ? leuk om cadeau te geven of wie weet ooit voor ons eigen kindje!
  Liefs?

 45. Gefeliciteerd de geboorte van Feline!
  Ik ben heel pril (8 weken) zwanger van mijn eerste kindje! Super spannende tijd en mag ook helemaal niets verklappen!! Zo moeilijk!! Ik zou graag een bekendmaking doen met een van de mooie pakjes! Het liefste het jongenspakje. Dat is helemaal mijn stijl en zie het helemaal zitten om dat te combineren en mixen en matchen met andere kleertjes.
  Xxx

 46. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisje Feline !! En…Wauw! Hele leuke collectie, gaaf !! Helaas passen mijn meisjes er niet meer in maar doe heel graag mee voor mijn zusje die zwanger is. Dus unisex want ze wil mij niet vertellen wat het word 😉

 47. Gefeliciteerd! Dubbelop! Een mooie dochter erbij en een eigen hele mooie collectie. Ik ben ook zwanger en uitgerekend met de kerst. Het zou een super welkom en leuk kado’tje zijn om het unisex jumpertje te winnen voor de geboorte van ons eerste kindje.

  Geniet van de kraamweek!

 48. Gefeliciteerd met jullie 3de wondertje!! En wat is het een moppie!
  Ik wens jullie het allerbeste en ga je vlogs zeker volgen?

  Super gaaf dat je samen met noppies pakjes heb ik maken. Ik doe graag mee voor het roze pakje voor mijn lieve collega die afgelopen zondag bevallen is van haar dochter Roos.

  Liefs kim

 49. Gefeliciteerd met jullie 3de meisje Feline. Hele mooie naam? ik doe graag mee met de winactie van deze prachtig ontworpen setjes? om trots op te zijn. Ik ben 5 november uitgerekend van ons meisje en zou ook graag het setje voor het meisje winnen in maatje 56. ? x

 50. Wauw!! Wat een leuke collectie en wat een mooie samenwerking! Ik ben echt gek van noppies en zou dan ook graag meedoen voor het meisjes setje in maat 68 ?
  Je mag oprecht trots zijn op dat wat je doet! Heel veel geluk met jullie prachtige gezin
  Liefs Daisy

 51. Gaby van Eijsden

  Ontzettend gefeliciteerd met jullie dochter en de leuke eigen lijn! Ik doe heel graag mee voor het mintgroene pakje! Superlief en mooie kleur!

 52. Deze setjes zijn toch onwijs lief en ik zou ze onze kleine meid allemaal wel aan willen doen.
  Maar zodra ze geboren is in januari en zeer waarschijnlijk geopereerd moet worden aan een hartafwijking zou ik t super gaaf vinden om t roze setje te winnen zodat ze in stijl in t ziekenhuis kan verblijven

 53. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisje Feline!? Ik doe graag mee met de winactie en dan graag het setje voor meisjes in maat 50. Ons meisje is bijna drie maanden. Ze is 7 weken te vroeg geboren door de zwangerschapsvergiftiging die ik had. Ze draagt nog steeds maatje 44 en heb nog weinig kleertjes in maatje 50 dus zou hier erg blij mee zijn!

 54. Gefeliciteerd met jullie mooie dochter! En wateen super gave collectie! Ik doe heel graag mee voor het unisex setje ?

 55. Geweldig! ?
  Ik doe heel graag mee voor het unisex pakje maat 50! Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en deze geweldige prestatie!

 56. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. Wat een schatje?

  En wat een mooie collectie. Ik doe zeker mee met de winactie. Ik verwacht mijn zoontje 2 oktober. Lijkt mij geweldig om hem in het blauwe pakje te zien?.

  Heelveel geluk met je prachtige gezin?

  Liefs Nicole

 57. Wauw, wat een mooie collectie! Daar mag je echt trots op zijn!
  Ik doe graag mee aan de winactie. In december wordt ons tweede zoontje geboren en Noppies is een kledingmerk wat bij onze eerste zoon zo mooi stond, dat ik ons tweede mannetje ook graag Noppies wil lagen dragen. Dus het jongenssetje in maatje 56 zou super zijn!
  Liefs, Guusje

 58. Wauw wat een super mooie collectie! Ik zou graag het unisex pakje willen winnen voor mijn beste vriendinnetje! Ze is op dit moment 14 weken zwanger en weet nog niet wat het wordt.

 59. femke van den Berg

  Waaauw! wat een mooie pakjes! ik zat gewoon te huilen toen ik de video zag. ik ben nu in verwachting van ons eerste meisje. ik ben 19 jaar dus het is af en toe best wel zwaar en vooral vanwege de reacties van andere mensen. ik zou graag het meisjes pakje willen winnen!

 60. Loes van Druten

  Gefeliciteerd met je mooie meidje! Haar staat je pakje in ieder geval al prachtig!

  Ik zou graag voor een vriendin van mij meedoen met je winactie. Zij heeft geen moeder meer, en vindt dat nogal heftig nu ze zelf mama wordt.
  Ze krijgt nu zelf een dochtertje. En ik zou haar zo graag zo’n schattig pakje cadeau doen! Ik denk dat zij de meisjes-lijn erg leuk zal vinden (maatje 56).

  Groetjes Loes

 61. Wauw!!!! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter! Heb net je filmpje zitten bekijken en werd zelf emotioneel van je onthulling van de prachtige lijn die je hebt ontworpen samen met noppies!!! Ik weet helaas nog niet wat het word maar zou heel graag de unisex set willen winnen voor onze 1 ste kleine ?. Zodra ik weet wat het word ga ik zeker de andere set aanschaffen ze zijn prachtig!!! Geniet van je kraamtijd en je prachtige gezin! Verheug me weer op alle filmpjes en blogs die gaan komen?

 62. Omg die pakjes zijn echt super mooi en schattig net zoals jullie dochtertje ?Er is een nieuw oppaskindje in aantocht en dit lijkt mijn echt geweldig om te kunnen geven! Het wordt een meisje en zou dan graag maat 50 willen

 63. Nogmaals gefeliciteerd met deze toffe samenwerking! Mijn dochter is hier al te oud voor, maar vind het wel leuk om aan iemand cadeau te geven als kraamcadeau x

 64. Caitlin van den berg

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter feline. Wat een prachte meid !
  In februari verwelkomen wij ons 2e kindje . Wat een prachtige kleertjes heb jij samen met noppies ontworpen. Wij wagen graag een kansje voor de unisex pakje. Groot noppies fan!
  Heel veel geluk samen met z’n vijven ! Lekker genieten van deze bijzondere tijd.

  Liefs Caitlin

 65. Eerst wil ik jullie natuurlijk feliciteren met de geboorte van jullie meisje!!! Wat een prachtige naam en wat een topper ben je dat je alweer een wondertje op de wereld hebt gezet!

  Ik volg je al heel lang, Lana en mijn dochter Vera schelen niet veel met elkaar. Jouw blog en vlogs hebben mij de afgelopen jaren veel plezier beleefd en o, wat was het vaak fijn om dingen te herkennen. Ooit heb je me zelfs nog een berichtje teruggestuurd, omdat ik toen zo onzeker was over kolven en hoe daarmee beginnen etc. Erg fijn was dat, dank je wel!

  Hoe leuk is het dat we nu weer twee kindjes hebben die dicht op elkaar geboren zijn. Onze kleine Jens is 5 augustus geboren, een heerlijk mannetje die lekker groeit! Hij heeft vanaf zijn geboorte vaak een Noppies pakje gedragen, maar die maat 56 wordt nu echt te klein. Heel graag zou ik hierna door jouw ontworpen jongenspakje bij hem willen aantrekken. Ik doe graag met de win actie mee, maat 62 groeit hij nu in… maat 68 kan dan nog een poosje in zijn kamertje hangen, zodat we kunnen uitkijken naar het moment dat hij het aan kan.

  Het is een lange reactie geworden, zit er een max. aan het aantal tekens.. haha!

  Geniet volop van je gezinnetje en neem de tijd om aan elkaar te wennen en elkaar te leren kennen!

  Liefs, Milou

 66. heey Kelly
  van harte gefeliciteerd met de geboorte van je derde kindje
  ik zou graag het roze pakje winnen voor mijn nicht die is nu 32 weken zwanger van een meisje en ik gun het haar heel erg omdat hij zo vreselijk mooi is

 67. Van harte gefeliciteerd met jullie 3e dochter!!! Ik volg je al een tijdje. Ik ben zelf 34 zwanger van ons 2e kindje en het is extra leuk om alles te kijken en te lezen!
  We weten niet wat het wordt, dus zou ik heel graag het unisex pakje in maat 50 willen winnen! Het zijn hele mooie pakjes!

 68. Wauw, gefeliciteerd! Wat een mooie collectie, en prachtig dat Feline de lijn heeft mogen lanceren. Zo bijzonder!
  Wegens ziekte in de familie heb ik 2 weekjes geen blogs, YouTube en Facebook bekeken, en ineens zie ik dat jullie Feline al geboren is. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochtertje en zusje ?! Wat een mooi meisje met een hele lieve naam.
  Ik zou ook graag meedoen met de winactie. Graag zou ik het jongenspakje in maat 68 winnen voor onze Jesse Yannick Arne geboren op 8 juni ?.

  Veel liefs,
  Simone

 69. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie derde dochter Feline! Wat ontzettend leuk dat je in samenwerking met Noppies je eigen lijn hebt mogen lanceren. Dat lijkt me echt geweldig! De collectie bevat mooie pastel kleuren. Wij verwachten ons eerste kindje begin december, ook een meisje. Graag zou ik mee willen doen aan de winactie, het roze pakje in maat 56.

  Liefs, Pauline

 70. Ah wat een prachtige collectie Kelly! Ik zou graag mee willen doen voor het meisjes pakje voor ons dochtertje die wij in november verwachten (maat 50)! Zou super zijn als we dit mooi pakje zouden kunnen winnen!

  Geniet van je gezinnetje en van je prachtige dochters!

 71. Gefeliciteerd mey je dochter !

  Ik zou dolgraag het pakje voor een jongetje willen winnen. Ik heb namelijk nog steeds geen geboortepakje voor me zoon. Ik heb het ook niet breed dus zou g-e-w-e-l-d-i-g zijn als ik win. Het is immers een super moooooi pakje en de collectie ook!

 72. Gefeliciteerd met jullie dochter! Wat een leuke setjes. Ik zou graag het blauwe setje willen winnen in mt 56 voor onze dochter. Ik denk dat het haar ook leuk zal staan.

  Veel geluk!

  Liefs Puck

 73. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Feline. Mijn zoon is afgelopen juni bijna met hetzelfde gewicht geboren. Je hebt een hele mooie collectie uitgebracht en ik zou daarom heel graag het jongenspakje willen winnen in maatje 68.

 74. Cynthia meijer

  Wat een gave super serie ! Gefeliciteerd je mag trots zijn op deze lijn en Feline
  Love noppies zachtste kleding dat ik ooit heb meegemaakt!
  Doe graag mee voor het meisjes setje want hebben vandaag te horen gekregen dat ons 3e wondertje een meisje is! Dus doe zeker mee !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.