KC Photodiary: Nieuwe auto, sushi en hoesten

kcphotodiary

En toen waren we weer een week verder en is het tijd voor de tweede photodiary van dit jaar. De maand januari lijkt voorbij te vliegen, terwijl ik er best tegenop zag. Vermoedelijk wordt in februari ons tweede kindje geboren, december was zo’n super gezellige feestmaand dus ik dacht, januari zal wel ellenlang duren haha, ook omdat ik zoveel thuis ben, maar dat valt dus heel erg mee. Afgelopen week was een gezellige week en daar laat ik je vandaag alle foto’s van zien.

Wie zich afvraagt, wat is die zwarte ronde vlek in beeld? Dat is mijn buik in bovenaanzicht haha, goedemorgen! Ik was bezig met het schoonmaken van het huis, moet ook gebeuren natuurlijk.

We gingen gezellig met een vriendin, mijn broer en onze kids naar Monkeytown om te spelen. Lana vindt dat fantastisch. Ik zelf kon wel een paar keer mee de glijbaan af, maar dat was het ook wel dus het was fijn om met een groepje te zijn.

#Notsohealthy late lunch bij Monkeytown. Tosti’s en nachochips uit de oven met kaas, tomaat en chilisaus, lekker!

Glijbaanfestijn.

De ballenbak was ook voor mij goed te doen 🙂

Een vriendin van mij heeft een webshop en ontwerpt zelf allerlei kleding voor kinderen, maar bedrukt ook tassen, kussens enzovoorts. Zo lief, ze had voor Lana en de baby deze rompertjes met het KC logo erop gemaakt. Wat een lief cadeau! De bedrijfskleding van de KC girls is binnen 😉

Ik ben al een tijd op zoek naar een andere auto, maar stelde het steeds uit. Mijn oude autootje uit 1998 heb ik met heel veel plezier gereden en was met zijn 2-deurs prima met 1 kindje, maar met gezinsuitbreiding op komst was ik toe aan een nieuwe en grotere auto. We gingen proefritjes maken nadat ik eerder die week al rond was gaan neuzen.

Wel wennen hoor, zo’n grote auto. Mijn oude bakkie rijdt toch heel anders haha.

En dit is hem geworden! Een Seat Altea XL. En wat vond ik dat spannend, zo’n grote aankoop. Maar wat ben ik er blij mee! Dat is wel te zien op deze foto denk ik haha. Voor mensen uit deze regio in Brabant, gekocht bij autobedrijf Thur in Genderen, hier heeft mijn vader al 2 auto’s gekocht en Yannick zijn Seat Ibiza ook. Ik vertrouw autogarages niet zomaar, maar de service van deze is echt heel goed en verdient een vermelding op mijn blog. En nee, dit is uiteraard niet gesponsord.

Vrijdag kan ik hem halen, zin in!

In de middag gingen we door naar verjaardagsvisite van een vriendin van mij. Natuurlijk hoort daar een taartje bij.

Yannick ging die avond met vrienden naar het concert van Kevin Hart in Amsterdam, ik at alleen met Lana en omdat ik te vermoeid was om nog een eindje te rijden naar mijn schoonouders, brachten zij een maaltijd naar ons toe. Zo lief! Bruine bonensoep met veel groente, een mozzarella salade en mijn favoriet: koude witlofsalade.

Ik hoest de longen uit mijn lijf maar had nog geen middel gevonden wat ik tijdens mijn zwangerschap er tegenin kan nemen. Na 2 weken flink verkouden te zijn was ik daar wel een beetje klaar mee. Ook deze spannende pastilles deden weinig.

Stoute Patrick op bed, mag helemaal niet van het baasje 😉 Ik keek in de avond televisie op bed.

Zondag was het feest, Kellycaresse.nl bestaat 3 jaar en ik had daarom zin om taart te bakken voor de visite die we die middag ontvangen. Appeltaart wordt het.

Aan het bakken!

En wie jarig is trakteert, en dat pak ik groots aan met deze winactie. Doe jij al mee voor de Stokke kinderwagen winactie?

 

Als de taart klaar is, gaan we op verjaardagsvisite bij mijn jarige neefje. Ook daar kregen we weer taart. Beetje veel taart dit weekend, heel erg vervelend 😛

In de middag komen vrienden van ons gezellig langs, Lana heeft het erg naar haar zin met de kindjes van hen. Hun zoontje is op dezelfde dag geboren als Lana, heel schattig zijn die twee samen.

In de avond gaan we met hen uit eten, sushi it is! Mmm! (en jep, ik neem echt alleen de zwangerproof stukjes).

Ik had deze week een afspraak in het ziekenhuis bij de verloskundige voor een controle van mijn bloeddruk en wat voorlichting. Vanaf nu ben ik wekelijks in het ziekenhuis op controle tot aan de bevalling. Nadien bezoek ik de apotheek om eens wat middeltjes te halen die wel mogen tijdens de zwangerschap. Ik slaap heel slecht van het vele hoesten dus nu moest er wat aan gedaan worden vond ik. Ik haalde bovenstaande en ben er tot nu toe tevreden over, het begint te verbeteren!

Lana wil graag oma’s sjaal dragen, wat een lieverd he <3

Daarna door naar de Action voor wat ditjes en datjes.

Action shoplog: Hele leuke mokjes, haakgaren en naalden, kokosolie, schoonmaakmiddelen, een nieuwe citruspers, maandverband en keelsnoepjes.

Met hele dikke wol begin ik aan een nieuw haakproject. Mijn babydeken is nog niet af, maar zo kan ik wat afwisselen.
Top tip: voor iets meer dan €2,00 koop je deze dikke wol bij Action en daar heb je binnen no-time een sjaal of dekentje mee gehaakt. Erg leuk om te doen vind ik!

Ik kook hutspot (mmm!) en ga daarna naar yogales.

Ik nam twee video’s (waaronder mijn 35 weken zwanger update) in mijn kantoor op en was dus lekker productief bezig!

In de middag verplaatste ik van kantoor naar bed om daar wat werk af te ronden. Dat is echt het voordeel aan thuiswerken vind ik. Zo kan ik toch wat rust pakken maar wel mijn werk afronden zodat mijn zwangerschapsverlof bijna kan ingaan.

Als kookexperiment maakte ik een tortillataart, wat een groot succes was. Enorm lekker en heel makkelijk te maken. (lijkt op mijn recept voor burrito’s maar dan in een taartvorm). Op Snapchat deelde ik mijn kookavonturen (@kellycaresse)

Bij manlief viel het gerecht ook erg in de smaak! Altijd fijn als je je man blij kan maken met wat je gekookt hebt.

Ik ging op visite bij een vriendin en haar zoontje van 4 maanden met Lana. Lekker koffie drinken en bijkletsen.

Later lunchen we samen bij haar. Ze had een heerlijke tonijnsalade zelf gemaakt en een verse Chinese tomatensoep. Die vond ik zo lekker dat ik het recept vroeg, ik ga het binnenkort zelf maken, mocht het me lukken dan zal ik het receptje nog op mijn blog delen.  Vervolgens gingen we even naar de stad voor wat boodschapjes, hier vergat ik foto’s van te maken. Gezellig dagje dus!

En dit was de KC Photodiary van deze week, hopelijk vonden jullie het weer leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen. Hoe is jullie week geweest? Laat je reactie op deze photodiary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

61 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  21 januari 2016

  Je auto is prachtig! Ik wens je er veel mooie kilometers in. Hier doen de katten ook altijd stiekem op het bed klimmen als ik de deur open heb. het mag niet, maar ja, katten zijn eigenwijs.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Weg met chaos challenge/ De zolder!My Profile

 • MamaOnderneemt
  21 januari 2016

  Wat heb je een mooie grote buik! En wat fijn dat het nu beter gaat met het hoesten. Het is toch erg vervelend, met name als het je ‘s nachts wakker houdt. En wat een chique auto, Kelly. Daar kun je straks veilig je 2 kindjes in vervoeren. En ook een stuk handiger dan een 2-deurs. Doe rustig aan!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Solliciteren als mama van in de 30My Profile

 • Femke
  21 januari 2016

  Wat een fijne en toch drukke week heb je gehad zo richting het einde van je zwangerschap. Heel fijn dat je jouw kantoor gewoon kunt verplaatsen :-)! Mooie auto hoor, ik snap dat het even wennen is zo’n grote bak. Maar dat komt vast snel goed :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. YouTube kanalen en filmpjes #6My Profile

 • Wilmaaa
  21 januari 2016

  Mmm wat een lekker eten deze week! Wat fijn dat je een nieuwe auto hebt, ik wil ook;) ik vind Lana’s haartjes er prachtig uit zien! Kan niet wachten tot de haartjes van Yarah ook zo lang zijn 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Ik ben zo trots op mijn lieve YarahMy Profile

 • Josan
  21 januari 2016

  Die auto zag ik voorbij komen op je Instagram. Fijn hoor zo’n nieuwe. Moet ik ook nog steeds. Maar ergens ben ik toch bang dat als ik van formaat boodschappenkarretje naar busje ga, ik straks een drama ben met inpakken.
  Josan onlangs geplaatst…Tips voor kinderactiviteiten in de tuinMy Profile

 • Channa
  21 januari 2016

  Mooie wagen zeg, oh en sushi! En wat doe je nog veel met zoveel weken zwangerschap, ik kon toen al niks meer!
  Channa onlangs geplaatst…Het leed dat hormonale anticonceptie heet!My Profile

 • Milou
  21 januari 2016

  Hahah ik moest zo lachen om die tortillataart snaps toen :’) gezellige boel was dat! Ahhh jouw nieuwe auto is zo cool! Ben ik wel een klein beetje jaloers op met mijn oude ford Ka haha. Maar daar past ook prima 1 baby in straks dus ik heb nog niks te klagen :p
  Milou onlangs geplaatst…Liz en Cato zijn twee jaar!My Profile

 • Lisanne
  21 januari 2016

  Helemaal met je eens dat januari ook voorbij vliegt. Waar blijft de tijd. Spannend dat je een nieuwe auto heb gekocht ik weet wel wat jij dit weekend gaat doen. Vervelend dat he zo verkouden bent hoop dat het snel over is al hoor je iedereen erover fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…New in: Panama Jacks laarzenMy Profile

 • Tamara
  21 januari 2016

  Mooie auto! Wij hadden voor de komst van de tweede ook een teeedeurs, wat een ruimte toen we onze huidige auto kochten! Heerlijk!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat ik dacht toen ik voor het eerst mijn kind zag.My Profile

 • Marion
  21 januari 2016

  Hahahahaha die foto van Yannick met die berg eten. Mooie auto, Kelly! Altijd fijn om een auto te kopen waar papa ook een auto koopt. Doe ik ook altijd. Zo van: Don’t f*ck with me anders stuur ik mijn vader op je af!
  Marion onlangs geplaatst…En toen stond er ineens een collega op de stoepMy Profile

 • Doortje
  21 januari 2016

  Jeetje, wat doe je nog veel zeg! Wel fijn hoor, alleen thuis zitten is ook niet echt gezellig 😉 ik vind Janauri ook echt voorbij vliegen, ik hoop maar dat dit jaar verder een beetje langzamer gaat want 2015 was al echt zo voorbij, ik vrees 2016 straks ook!
  Doortje onlangs geplaatst…Opruimchallenge update #2My Profile

 • Kelly Caresse
  21 januari 2016

  Hahaha precies wat je zegt!! :p

 • Kelly
  21 januari 2016

  Wat een gezellige week! En lekker veel taart! Nomnomnom
  Kelly onlangs geplaatst…365 days| #20 gezelligMy Profile

 • Charlotte
  21 januari 2016

  Lekker weekje hoor en inderdaad een hele mooie auto. Kan me wel voorstellen dat het even wennen is inderdaad. Weer even de grootte inschatten bij het parkeren haha 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Wist je dat… (Aukjes versie)My Profile

 • Dorien
  21 januari 2016

  Wat een heerlijk weekje weer! Ik vond het kopen van mijn auto ook zo spannend, maar het is ook meteen zo’n grote aankoop! Vanaf morgen dus lekker rondcrossen! Ik ben wel nieuwsgierig geworden of ik ook zou kunnen haken!
  Dorien onlangs geplaatst…LOOKBOOK ZOMER COLLECTIE PRIMARKMy Profile

 • Marlotte
  21 januari 2016

  Haha, die foto van bovenaf! Wat een héérlijke tortillataart zeg!
  Marlotte onlangs geplaatst…4x wat je lichaam je probeert te vertellenMy Profile

 • Nicole
  21 januari 2016

  Ja hahaha ik zit ook bij dezelfde garage als paps! Ik ben nogal een kneus met die dingen, dus ik heb altijd papa achter de hand.
  Nicole onlangs geplaatst…Primark shoplog! – BabykledingMy Profile

 • Myrthe
  21 januari 2016

  Wat een mooie wagen! Gloednieuw? Lijkt mij ook fijn hoor, om thuis te werken. Nu ben ik alleen ziek, maar denk dat ik in die situatie dan toch lastiger écht niets kan doen.

 • Lifesabout
  21 januari 2016

  Ohh al dat eten joh en vooral die tortillataart, ziet er allemaal zo heerlijk uit. En je auto is waanzinnig, kan mij voorstellen dat je uitkijkt naar morgen! Hopelijk ben je snel helemaal van je verkoudheid af.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Een school voor je kindje uitzoeken. Waar let je op? (Inclusief handige websites)My Profile

 • Marloes
  21 januari 2016

  Wauw wat is je nieuwe auto mooi zeg! Goede aankoop! Leuke diary weer, en wat gaat het snel nu zeg met de zwangerschap. Spannend!
  Marloes onlangs geplaatst…Catrice Treasure Trove Powder BlushMy Profile

 • Marloes
  21 januari 2016

  Wauw wat is je nieuwe auto mooi zeg! Goede aankoop! Leuke diary weer, en wat gaat het snel nu zeg met de zwangerschap. Spannend!
  Marloes onlangs geplaatst…Catrice Treasure Trove Powder BlushMy Profile

 • saskia
  21 januari 2016

  Die eerste foto van Lana in de ballenbak vind ik net een mini Kelly met dat haar zo. Leuk een nieuwe auto, altijd fijn!
  saskia onlangs geplaatst…Zelf bedacht of gewoon gejat (bloggen)My Profile

 • Dionne
  21 januari 2016

  Mooie auto hoor! En wat ontzettend schattig die romers!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Hippie StyleMy Profile

 • Kimmetjekims
  21 januari 2016

  Aaah wat is het toch altijd weer leuk om al die fotootjes te bekijken! Mmm wat veel lekkers dit keer, nooit verkeerd natuurlijk. Wat super dat je zo’n grote auto hebt aangeschaft Kelly, helemaal klaar voor de bevalling. Succes de laatste weekjes, stiekem kan ik ook niet wachten tot het kindje komt.. Ben zo benieuwd!! Liefs <3
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Food / Recept | Hartjeskoekjes op een stokjeMy Profile

 • Sanne Marlijn
  21 januari 2016

  Fijn zo’n grote nieuwe auto! Lijkt me heerlijk om van een driedeurs naar een vijfdeurs te gaan. Ik vind je nog lekker actief hoor zo in de laatste weken van je zwangerschap. Ik had die tortillataart al op Snapchat voorbij zien komen, lijkt me heerlijk!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Als ik in de spiegel kijk dan zie ik…My Profile

 • Leonie
  21 januari 2016

  Ziet er weer uit als een heerlijke week! En taart heb ik nu ontzettend veel zin in.. Voot mij al te lang geleden, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Het leed wat “nachtplassen” heet!My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  21 januari 2016

  Wat flauw zeg dat je auto niet gesponsord wordt 😉 Die tortilla taart klinkt trouwens wel heel erg goed!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Tag | Prikkel je zintuigenMy Profile

 • Dita
  21 januari 2016

  Wat een mooie auto Kelly! En heerlijk die taart, krijg spontaan trek.
  Dita onlangs geplaatst…TAG: De Happiness tagMy Profile

 • Malou
  21 januari 2016

  Monkey Town ziet er leuk uit zeg! En wat schattig, die rompers 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Tag: pregnancy questionsMy Profile

 • Nicole
  21 januari 2016

  Wat leuk die bedrukte rompertjes! Mijn schoonmoeder heeft geen webwinkel maar bedrukt ook regelmatig kleertjes voor mijn dochter. Leuk zoiets unieks!
  En mooie nieuwe auto hebben jullie, veel plezier ervan. Ik was overigens ook bezig met haken een tijd terug en heb het laten liggen.
  Misschien toch nog eens proberen.. je steekt me aan!
  Nicole onlangs geplaatst…Ik ben de dochter van een tienermoederMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  21 januari 2016

  Fijn zo’n grotere auto met vier deuren, dat vond ik destijds ook een verademing! Geen geklungel meer met maxi-cosi’s in de auto proppen, haha. Hij ziet er goed uit! Ik ben zo blij voor je dat je de 35 weken hebt aangetikt, ga zo door Kelly!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + LinerMy Profile

 • Elisabeth
  21 januari 2016

  Haha dat bivenaanzicht van je buik! En die ronpertjes vind ik echt superleuk.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Nijntje babybiscuit en dreumesbiscuitMy Profile

 • Sanne Feline
  21 januari 2016

  Mooie auto hoor! Ik was bezig met het haken van een grote bloemen kinderdeken maar ik heb hem weer even neergelegd. Binnenkort maar weer mee verder.
  Sanne Feline onlangs geplaatst…5 KEER BOEKEN DIE IK BINNENKORT WIL LEZEN!My Profile

 • Annemijn
  21 januari 2016

  Wat een mooie auto! En wat heerlijk al die taartjes
  Annemijn onlangs geplaatst…TAG: I love teaMy Profile

 • Linda
  21 januari 2016

  Alles zag er deze week weer gezellig uit maar de food foto’s sprongen er weer uit! Ik krijg altijd honger als ik je blogs lees, haha..
  Linda onlangs geplaatst…24 lange uren mobielloos, wat een drama..My Profile

 • Martina
  21 januari 2016

  Prachtig je nieuwe auto!
  Martina onlangs geplaatst…11 Januari 2016 – IJzel, Lush en LipstickMy Profile

 • Marijke
  21 januari 2016

  Een nieuwe auto, wat fijn! En hoe leuk is de ‘bedrijfskleding’ voor je meiden, echt fantastisch!
  Marijke onlangs geplaatst…Makkelijke prei soepMy Profile

 • Corine
  21 januari 2016

  Leuk om te lezen weer! Mooie auto joh! Maarruh..nu heb ik dus zin in kruimelvlaai. Bedankt hè?! 😉
  Corine onlangs geplaatst…10 x tijd voor mezelfMy Profile

 • Joyce
  21 januari 2016

  Mooie auto Kelly! Ziet er ideaal uit met 2 kindjes 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Wat ik leuk vond aan babybytes!My Profile

 • Lonneke
  21 januari 2016

  Wat heerlijk om een uitje te maken en zelf ook in de ballenbak te belanden! Pas jij uberhaubt nog wel tussen de autostoel en je stuur? haha!
  Super mooie auto, lijkt me heerlijk als je straks de tweede hebt en je een hoop mee moet sjouwen!
  Lonneke onlangs geplaatst…Boodschappen doen met een baby?!My Profile

 • Marieke
  21 januari 2016

  Ik vind je nieuwe auto echt heel tof. Enne wat zijn die rompertjes met je auto erop leuk joh. En ik ga binnenkort maar weer eens langs de Action voor die chunky wol. Lijkt me erg fijn.
  Marieke onlangs geplaatst…Wat ik gebruik voor mijn planner #plannermondayMy Profile

 • Liess
  21 januari 2016

  De rompertjes zijn geweldig.
  Heel veel plezier met de nieuwe auto
  En die tortilla taart ziet er echt heerlijk uit. Denk ook dat manlief ff nachos in huis moet halen uit te werk lol
  Liess onlangs geplaatst…De April Mama’s, JolijnMy Profile

 • Saskia
  21 januari 2016

  Mooie auto!! Kan me voorstellen dat het even wennen is zo’n grotere auto! Vind dat grijs met zwart gestreepte jurkje heel mooi!Waar heb je die gekocht?

 • Marije
  21 januari 2016

  Wat een druk weekje zeg! Respect voor jou dat je nog zo aan het rondrennen bent! Gave auto heb je ook gekocht trouwens. Wij moeten ook nog op zoek naar een nieuwe en ik vind het best lastig haha.

 • Frederique
  21 januari 2016

  Wat een schattige rompertjes zeg! Heel lief, heerlijk zo een weekend vol met taart, helemaal niet erg hihi. Mooie auto heb je trouwens gek, ik vind twee deuren met 1 kleintje al lastig 😉
  Frederique onlangs geplaatst…Receptje: Fleurs favoriete pastaMy Profile

 • Dorine
  21 januari 2016

  Ziet eruit als een gezellige week! Mooie buik. Ik kan me voorstellen dat het van bovenaf groot lijkt. Hopelijk blijft jullie kleine meisje nog even zitten; nog even verder groeien en nog sterker worden. En mooie auto. Heel veel veilige kilometers gewenst. Ik hoop dat de soep lukt. Ik kijk uit naar het recept.

 • Laura
  21 januari 2016

  Wat een leuke week. Ik vind trouwens dat je er fantastisch uitziet. Ik ben zelf ‘slechts’ 16 weken zwanger maar ik voel me (en zie er ook zo uit) als een dweil 🙁 Ik ben dus lichtelijk jaloers….

 • Mariska
  21 januari 2016

  Gave nieuwe auto! En een super lief cadeau, die rompertjes! Moet heel gaaf zijn om te krijgen 😀 verder zie ik nog een heleboel lekker eten en gezelligheid!

 • Bibian
  21 januari 2016

  Ohh kel, wat doe je mij toch aan met al dat lekkere eten haha. Die sushi, die nacho’s, die taarten och hemeltjelief haha! En wat heb je een mooie auto gekocht, daar ga je zeker veel plezier aan beleven. Toen Novelle was geboren hebben wij onze auto ook omgeruild voor een grote gezinsauto. Wel een stuk achteruit gegaan qua nieuwheid en km maar wat zijn wij er blij mee. Geen gedoe met spullen proppen maar gewoon in de auto zetten. Een hele verademing. En tot slot, wat heb je toch een mooie buik! liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Update: Visolie voor beter slapen…My Profile

 • Frédérique
  21 januari 2016

  Ziet erg leuk uit ‘achter de schermen’! Gelukkig kan je genieten en valt januari niet zo erg tegen! 🙂

 • My Creative Life - Marìs
  21 januari 2016

  Ziet er gezellig uit! Mijn afgelopen week bestond uit lekker veel lezen! Had nog een grote stapel boeken liggen die ik allemaal aan het lezen ben en ben nu aan het laatste boek bezig wat er vorig jaar al lag. Daarna zijn de 2 boeken aan de beurt die ik met kerst gekregen heb!

 • karlien
  21 januari 2016

  Wat een heerlijke weken heb jij! En hoogzwanger van de glijbaan, niet iedereen doet je dat na 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Boekrecensie: Saar gaat naar school (Pauline Oud)My Profile

 • Susanne
  21 januari 2016

  Ondanks dat je niet helemaal fit was heb je volgens mij een leuke week gehad! Wat een mooie auto heb je gekocht! Ideaal straks met ne twee meiden! Beterschap!
  Susanne onlangs geplaatst…Mommy Wars Tag (borstvoeding, zindelijkheid, huilen).My Profile

 • Michelle
  21 januari 2016

  Wat een leuke photodiary weer! En wat ben je nog ontzettend actief! Ik ben nu in week 25 en merk al dat hele dagen ‘in actie’ echt wel zwaarder beginnen te worden. Van die tortillataart krijg ik spontaan honger; ziet er HEEL lekker uit, en wat fijn dat je zo’n lekkere ruime nieuwe auto hebt. Heel veel veilige kilometers:)!
  Michelle onlangs geplaatst…VAN KINDERWENS TOT ZWANGERSCHAPMy Profile

 • Sandra
  21 januari 2016

  Wat een heerlijk weekje met heerlijke taart, zo te zien haha! En mag ik vragen waar je de kokosolie voor gebruikt? Ook voor in te koken?

 • ellen
  21 januari 2016

  Wat fijn dat je een nieuwe auto hebt gevonden! Wij hebben ook wel eens auto’s gekocht bij Thur. 🙂
  ellen onlangs geplaatst…Interieur inspiratieMy Profile

 • Jodi
  21 januari 2016

  OW I love hutspot en jeetje wat een mooie toeter van een buik. Heel mooi.
  Jodi onlangs geplaatst…Ben ik merkgevoelig of niet?My Profile

 • Kim - Kimsbloglife
  22 januari 2016

  Wat leuk dat je een nieuwe auto gekocht hebt! Lekker handig als je straks je twee meisjes moet vervoeren 🙂 En wat leuk dat je zoveel haakt, hele mooie dingen heb je al gemaakt! Ik wou dat ik dat ook kon!
  Kim – Kimsbloglife onlangs geplaatst…10 random feitjes over mijMy Profile

 • Kim - Kimsbloglife
  22 januari 2016

  Wat leuk dat je een nieuwe auto gekocht hebt! Lekker handig als je straks je twee meisjes moet vervoeren 🙂 En wat leuk dat je zoveel haakt, hele mooie dingen heb je al gemaakt! Ik wou dat ik dat ook kon!
  Kim – Kimsbloglife onlangs geplaatst…10 random feitjes over mijMy Profile

 • Stephanie
  22 januari 2016

  Wij willen over een tijdje ook een andere auto kopen. Onze auto komt nog uit het jaar 0 dus dat is hard nodig haha. Maar de Seat Altea XL neem ik zeker mee in mijn achterhoofd. Ziet er lekker ruim uit.

 • Anneleen
  22 januari 2016

  Weer een heleboel gezellige foto’s! 🙂 ik hoop dat je verkoudheid snel overgaat! En leuk dat je nu een nieuwe auto hebt, hij is echt mooi en je ziet er inderdaad erg blij uit! Fijn weekend, Kelly en neem op tijd je rust hé!
  Anneleen onlangs geplaatst…Strengths and weaknesses testMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.