kcphotodiary

En toen waren we weer een week verder en is het tijd voor de tweede photodiary van dit jaar. De maand januari lijkt voorbij te vliegen, terwijl ik er best tegenop zag. Vermoedelijk wordt in februari ons tweede kindje geboren, december was zo’n super gezellige feestmaand dus ik dacht, januari zal wel ellenlang duren haha, ook omdat ik zoveel thuis ben, maar dat valt dus heel erg mee. Afgelopen week was een gezellige week en daar laat ik je vandaag alle foto’s van zien.

Wie zich afvraagt, wat is die zwarte ronde vlek in beeld? Dat is mijn buik in bovenaanzicht haha, goedemorgen! Ik was bezig met het schoonmaken van het huis, moet ook gebeuren natuurlijk.

We gingen gezellig met een vriendin, mijn broer en onze kids naar Monkeytown om te spelen. Lana vindt dat fantastisch. Ik zelf kon wel een paar keer mee de glijbaan af, maar dat was het ook wel dus het was fijn om met een groepje te zijn.

#Notsohealthy late lunch bij Monkeytown. Tosti’s en nachochips uit de oven met kaas, tomaat en chilisaus, lekker!

Glijbaanfestijn.

De ballenbak was ook voor mij goed te doen 🙂

Een vriendin van mij heeft een webshop en ontwerpt zelf allerlei kleding voor kinderen, maar bedrukt ook tassen, kussens enzovoorts. Zo lief, ze had voor Lana en de baby deze rompertjes met het KC logo erop gemaakt. Wat een lief cadeau! De bedrijfskleding van de KC girls is binnen 😉

Ik ben al een tijd op zoek naar een andere auto, maar stelde het steeds uit. Mijn oude autootje uit 1998 heb ik met heel veel plezier gereden en was met zijn 2-deurs prima met 1 kindje, maar met gezinsuitbreiding op komst was ik toe aan een nieuwe en grotere auto. We gingen proefritjes maken nadat ik eerder die week al rond was gaan neuzen.

Wel wennen hoor, zo’n grote auto. Mijn oude bakkie rijdt toch heel anders haha.

En dit is hem geworden! Een Seat Altea XL. En wat vond ik dat spannend, zo’n grote aankoop. Maar wat ben ik er blij mee! Dat is wel te zien op deze foto denk ik haha. Voor mensen uit deze regio in Brabant, gekocht bij autobedrijf Thur in Genderen, hier heeft mijn vader al 2 auto’s gekocht en Yannick zijn Seat Ibiza ook. Ik vertrouw autogarages niet zomaar, maar de service van deze is echt heel goed en verdient een vermelding op mijn blog. En nee, dit is uiteraard niet gesponsord.

Vrijdag kan ik hem halen, zin in!

In de middag gingen we door naar verjaardagsvisite van een vriendin van mij. Natuurlijk hoort daar een taartje bij.

Yannick ging die avond met vrienden naar het concert van Kevin Hart in Amsterdam, ik at alleen met Lana en omdat ik te vermoeid was om nog een eindje te rijden naar mijn schoonouders, brachten zij een maaltijd naar ons toe. Zo lief! Bruine bonensoep met veel groente, een mozzarella salade en mijn favoriet: koude witlofsalade.

Ik hoest de longen uit mijn lijf maar had nog geen middel gevonden wat ik tijdens mijn zwangerschap er tegenin kan nemen. Na 2 weken flink verkouden te zijn was ik daar wel een beetje klaar mee. Ook deze spannende pastilles deden weinig.

Stoute Patrick op bed, mag helemaal niet van het baasje 😉 Ik keek in de avond televisie op bed.

Zondag was het feest, Kellycaresse.nl bestaat 3 jaar en ik had daarom zin om taart te bakken voor de visite die we die middag ontvangen. Appeltaart wordt het.

Aan het bakken!

En wie jarig is trakteert, en dat pak ik groots aan met deze winactie. Doe jij al mee voor de Stokke kinderwagen winactie?

 

Als de taart klaar is, gaan we op verjaardagsvisite bij mijn jarige neefje. Ook daar kregen we weer taart. Beetje veel taart dit weekend, heel erg vervelend 😛

In de middag komen vrienden van ons gezellig langs, Lana heeft het erg naar haar zin met de kindjes van hen. Hun zoontje is op dezelfde dag geboren als Lana, heel schattig zijn die twee samen.

In de avond gaan we met hen uit eten, sushi it is! Mmm! (en jep, ik neem echt alleen de zwangerproof stukjes).

Ik had deze week een afspraak in het ziekenhuis bij de verloskundige voor een controle van mijn bloeddruk en wat voorlichting. Vanaf nu ben ik wekelijks in het ziekenhuis op controle tot aan de bevalling. Nadien bezoek ik de apotheek om eens wat middeltjes te halen die wel mogen tijdens de zwangerschap. Ik slaap heel slecht van het vele hoesten dus nu moest er wat aan gedaan worden vond ik. Ik haalde bovenstaande en ben er tot nu toe tevreden over, het begint te verbeteren!

Lana wil graag oma’s sjaal dragen, wat een lieverd he <3

Daarna door naar de Action voor wat ditjes en datjes.

Action shoplog: Hele leuke mokjes, haakgaren en naalden, kokosolie, schoonmaakmiddelen, een nieuwe citruspers, maandverband en keelsnoepjes.

Met hele dikke wol begin ik aan een nieuw haakproject. Mijn babydeken is nog niet af, maar zo kan ik wat afwisselen.
Top tip: voor iets meer dan €2,00 koop je deze dikke wol bij Action en daar heb je binnen no-time een sjaal of dekentje mee gehaakt. Erg leuk om te doen vind ik!

Ik kook hutspot (mmm!) en ga daarna naar yogales.

Ik nam twee video’s (waaronder mijn 35 weken zwanger update) in mijn kantoor op en was dus lekker productief bezig!

In de middag verplaatste ik van kantoor naar bed om daar wat werk af te ronden. Dat is echt het voordeel aan thuiswerken vind ik. Zo kan ik toch wat rust pakken maar wel mijn werk afronden zodat mijn zwangerschapsverlof bijna kan ingaan.

Als kookexperiment maakte ik een tortillataart, wat een groot succes was. Enorm lekker en heel makkelijk te maken. (lijkt op mijn recept voor burrito’s maar dan in een taartvorm). Op Snapchat deelde ik mijn kookavonturen (@kellycaresse)

Bij manlief viel het gerecht ook erg in de smaak! Altijd fijn als je je man blij kan maken met wat je gekookt hebt.

Ik ging op visite bij een vriendin en haar zoontje van 4 maanden met Lana. Lekker koffie drinken en bijkletsen.

Later lunchen we samen bij haar. Ze had een heerlijke tonijnsalade zelf gemaakt en een verse Chinese tomatensoep. Die vond ik zo lekker dat ik het recept vroeg, ik ga het binnenkort zelf maken, mocht het me lukken dan zal ik het receptje nog op mijn blog delen.  Vervolgens gingen we even naar de stad voor wat boodschapjes, hier vergat ik foto’s van te maken. Gezellig dagje dus!

En dit was de KC Photodiary van deze week, hopelijk vonden jullie het weer leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen. Hoe is jullie week geweest? Laat je reactie op deze photodiary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

61 gedachten over “KC Photodiary: Nieuwe auto, sushi en hoesten”

 1. Wat heb je een mooie grote buik! En wat fijn dat het nu beter gaat met het hoesten. Het is toch erg vervelend, met name als het je ‘s nachts wakker houdt. En wat een chique auto, Kelly. Daar kun je straks veilig je 2 kindjes in vervoeren. En ook een stuk handiger dan een 2-deurs. Doe rustig aan!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Solliciteren als mama van in de 30My Profile

 2. Hahah ik moest zo lachen om die tortillataart snaps toen :’) gezellige boel was dat! Ahhh jouw nieuwe auto is zo cool! Ben ik wel een klein beetje jaloers op met mijn oude ford Ka haha. Maar daar past ook prima 1 baby in straks dus ik heb nog niks te klagen :p
  Milou onlangs geplaatst…Liz en Cato zijn twee jaar!My Profile

 3. Helemaal met je eens dat januari ook voorbij vliegt. Waar blijft de tijd. Spannend dat je een nieuwe auto heb gekocht ik weet wel wat jij dit weekend gaat doen. Vervelend dat he zo verkouden bent hoop dat het snel over is al hoor je iedereen erover fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…New in: Panama Jacks laarzenMy Profile

 4. Jeetje, wat doe je nog veel zeg! Wel fijn hoor, alleen thuis zitten is ook niet echt gezellig 😉 ik vind Janauri ook echt voorbij vliegen, ik hoop maar dat dit jaar verder een beetje langzamer gaat want 2015 was al echt zo voorbij, ik vrees 2016 straks ook!
  Doortje onlangs geplaatst…Opruimchallenge update #2My Profile

 5. Wat een heerlijk weekje weer! Ik vond het kopen van mijn auto ook zo spannend, maar het is ook meteen zo’n grote aankoop! Vanaf morgen dus lekker rondcrossen! Ik ben wel nieuwsgierig geworden of ik ook zou kunnen haken!
  Dorien onlangs geplaatst…LOOKBOOK ZOMER COLLECTIE PRIMARKMy Profile

 6. Wat een mooie wagen! Gloednieuw? Lijkt mij ook fijn hoor, om thuis te werken. Nu ben ik alleen ziek, maar denk dat ik in die situatie dan toch lastiger écht niets kan doen.

 7. Aaah wat is het toch altijd weer leuk om al die fotootjes te bekijken! Mmm wat veel lekkers dit keer, nooit verkeerd natuurlijk. Wat super dat je zo’n grote auto hebt aangeschaft Kelly, helemaal klaar voor de bevalling. Succes de laatste weekjes, stiekem kan ik ook niet wachten tot het kindje komt.. Ben zo benieuwd!! Liefs <3
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Food / Recept | Hartjeskoekjes op een stokjeMy Profile

 8. Wat leuk die bedrukte rompertjes! Mijn schoonmoeder heeft geen webwinkel maar bedrukt ook regelmatig kleertjes voor mijn dochter. Leuk zoiets unieks!
  En mooie nieuwe auto hebben jullie, veel plezier ervan. Ik was overigens ook bezig met haken een tijd terug en heb het laten liggen.
  Misschien toch nog eens proberen.. je steekt me aan!
  Nicole onlangs geplaatst…Ik ben de dochter van een tienermoederMy Profile

 9. Wat heerlijk om een uitje te maken en zelf ook in de ballenbak te belanden! Pas jij uberhaubt nog wel tussen de autostoel en je stuur? haha!
  Super mooie auto, lijkt me heerlijk als je straks de tweede hebt en je een hoop mee moet sjouwen!
  Lonneke onlangs geplaatst…Boodschappen doen met een baby?!My Profile

 10. Mooie auto!! Kan me voorstellen dat het even wennen is zo’n grotere auto! Vind dat grijs met zwart gestreepte jurkje heel mooi!Waar heb je die gekocht?

 11. Wat een druk weekje zeg! Respect voor jou dat je nog zo aan het rondrennen bent! Gave auto heb je ook gekocht trouwens. Wij moeten ook nog op zoek naar een nieuwe en ik vind het best lastig haha.

 12. Ziet eruit als een gezellige week! Mooie buik. Ik kan me voorstellen dat het van bovenaf groot lijkt. Hopelijk blijft jullie kleine meisje nog even zitten; nog even verder groeien en nog sterker worden. En mooie auto. Heel veel veilige kilometers gewenst. Ik hoop dat de soep lukt. Ik kijk uit naar het recept.

 13. Wat een leuke week. Ik vind trouwens dat je er fantastisch uitziet. Ik ben zelf ‘slechts’ 16 weken zwanger maar ik voel me (en zie er ook zo uit) als een dweil 🙁 Ik ben dus lichtelijk jaloers….

 14. Gave nieuwe auto! En een super lief cadeau, die rompertjes! Moet heel gaaf zijn om te krijgen 😀 verder zie ik nog een heleboel lekker eten en gezelligheid!

 15. Ohh kel, wat doe je mij toch aan met al dat lekkere eten haha. Die sushi, die nacho’s, die taarten och hemeltjelief haha! En wat heb je een mooie auto gekocht, daar ga je zeker veel plezier aan beleven. Toen Novelle was geboren hebben wij onze auto ook omgeruild voor een grote gezinsauto. Wel een stuk achteruit gegaan qua nieuwheid en km maar wat zijn wij er blij mee. Geen gedoe met spullen proppen maar gewoon in de auto zetten. Een hele verademing. En tot slot, wat heb je toch een mooie buik! liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Update: Visolie voor beter slapen…My Profile

 16. Ziet er gezellig uit! Mijn afgelopen week bestond uit lekker veel lezen! Had nog een grote stapel boeken liggen die ik allemaal aan het lezen ben en ben nu aan het laatste boek bezig wat er vorig jaar al lag. Daarna zijn de 2 boeken aan de beurt die ik met kerst gekregen heb!

 17. Wat een leuke photodiary weer! En wat ben je nog ontzettend actief! Ik ben nu in week 25 en merk al dat hele dagen ‘in actie’ echt wel zwaarder beginnen te worden. Van die tortillataart krijg ik spontaan honger; ziet er HEEL lekker uit, en wat fijn dat je zo’n lekkere ruime nieuwe auto hebt. Heel veel veilige kilometers:)!
  Michelle onlangs geplaatst…VAN KINDERWENS TOT ZWANGERSCHAPMy Profile

 18. Wat een heerlijk weekje met heerlijke taart, zo te zien haha! En mag ik vragen waar je de kokosolie voor gebruikt? Ook voor in te koken?

 19. Wij willen over een tijdje ook een andere auto kopen. Onze auto komt nog uit het jaar 0 dus dat is hard nodig haha. Maar de Seat Altea XL neem ik zeker mee in mijn achterhoofd. Ziet er lekker ruim uit.

 20. Weer een heleboel gezellige foto’s! 🙂 ik hoop dat je verkoudheid snel overgaat! En leuk dat je nu een nieuwe auto hebt, hij is echt mooi en je ziet er inderdaad erg blij uit! Fijn weekend, Kelly en neem op tijd je rust hé!
  Anneleen onlangs geplaatst…Strengths and weaknesses testMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.