35 weken zwanger update + babybump

Dia1

Vandaag ben ik alweer 35 weken zwanger, dat gaat niet normaal snel vind ik. Ik ben al een week verder dan bij de zwangerschap van Lana en ik heb er daardoor ook weer alle vertrouwen in dat dit meisje lekker nog een paar weken blijft zitten. Tijd om een nieuwe video te delen waarin ik jullie bijklets over mijn zwangerschap, hoe ik me voel, kwaaltjes en dat ik bijna met ‘zwangerschapsverlof’ ga. Natuurlijk laat ik ook de buik weer aan jullie zien, die met 35 weken zwanger naar mijn visie enorm groot is haha. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn video vonden. Hopelijk was ik, ondanks mijn nogal schorre stem, toch te verstaan haha. Dat vele hoesten en verkouden zijn zal er allemaal wel bij horen denk ik, het heerst nu ook in deze tijd van het jaar en de weerstand van een zwangere is over het algemeen wat lager. Komende zondag zal de langverwachte babykamer roomtour online komen! Laat je reactie op deze nieuwe zwangerschapsupdate achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “35 weken zwanger update + babybump”

 1. Ik kon je ook verstaan hoor! Het blijft enorm speciaal dat je nu verder zwanger bent dan bij Lana, en je doet nog veel vind ik! succes met de laatste loodjes en op naar de 40 weken en een prachtige bevalling 😉
  Doortje onlangs geplaatst…Mijn tweede vlog…My Profile

 2. Leuk om te horen! Je hebt echt een prachtige buik. Fijn dat je naast je verkoudheid en kortademigheid enzo weinig klachten hebt (even van bekken ruilen? :p) ik hoop echt dat we nog veel filmpjes van je mogen bekijken t\m die 40e week! 🙂
  Milou onlangs geplaatst…Dinsdag 19 januariMy Profile

 3. Wat ben je toch mooi zwanger! Wel heel vervelend dat je uitgerekend nu zo verkouden bent. Je was overigens hartstikke goed te verstaan hoor, dus no worries:)! Vind het wel heel erg fijn voor je dat je de 35 weken hebt aangetikt. Is toch een bijzondere mijlpaal na de zwangerschap van Lana. Geniet van de laatste loodjes!
  Michelle onlangs geplaatst…‘WORD JIJ EEN THUISBLIJFMAMA OF CARRIÈRETIJGER?’My Profile

 4. Ik kon je heel goed verstaan hoor Kelly en jeetje wat een buik hahaha. Mooi hoor maar ik snap ook dat het je soms in de weg zit. Geniet binnenkort lekker van je verlof waarin je veel kleedjes mag haken haha. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…New in: Panama Jacks laarzenMy Profile

 5. Gefeliciteerd Kelly! Wat een mijlpaal. Ik blijf het zeggen, maar wat een mooie babybuik heb je. Al kan ik me goed voorstellen dat ie je af en toe in de weg zit. Bij mij was het hartje zomer toen ik hoogzwanger was en ik moest me in allerlei bochten wringen om m’n benen te kunnen scheren haha
  Frederique onlangs geplaatst…Kids Thing: WaterratMy Profile

 6. Wat ben je toch mooi zwanger Kelly! Vervelend van de kwaaltjes en dat je lichaam meer in de weg gaat zitten, maar langs de andere kant is het wel een mooie mijlpaal. Ik vind trouwens dat je er goed uitziet ondanks je slechte slaap. Succes met de laatsste loodjes!
  Vanessa onlangs geplaatst…5 redenen waarom ik graag make-up draagMy Profile

 7. Zo heerlijk Kelly dat alles nu al zoveel beter gaat dan de zwangerschap van Lana en dat je er nu gewoon al overheen bent! Hopelijk kom je ook snel over die verschrikkelijke verkoudheid heen, want dat lijkt me dus echt geen pretje met bevallen. Dus, veeeel beterschap en baby, hang in there!

  Vraagje, of moet dit bij je zwangerschap Q&A? Is het ook zo dat je door je diabetes nog voor de 40 weken moet worden ingeleid of kijken ze echt naar de groei van de baby voordat ze ingrijpen?
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 65My Profile

 8. Mooie buik hoor! Ik ben benieuwd naar de roomtour. Ik ben zelf morgen 40 weken zwanger en helaas wel flink last van voorweeen. Alles staat hier klaar en ik ben er ook klaar voor! Nu mijn kleine meisje nog haha!

 9. Zo gek, ik ken je helemaal niet persoonlijk en reageer ook niet zo vaak, maar ben zó blij voor je dat je die grens van 35 weken voorbij bent gegaan! Ik hoop voor je dat ze nog wel even op haar plekje blijft en dat je nog even kunt genieten van je zwangerschap 🙂

 10. Kelly Caresse

  Wat spannend Marjolein, ik wil je een hele voorspoedige bevalling en veel geluk met je meisje wensen <3

 11. Zoo spannend! Wat fijn dat je deze mijlpaal hebt bereikt. Ben zo trots op je!
  Ik ben trouwens heel benieuwd hoe mijn buik zich gaat ontwikkelen. Vind het nu al behoorlijk vergeleken met mijn eerste zwangerschap.
  Oja, je kleding in het filmpje match zo mooi bij de lay out van je blog..haha!
  marie-louise onlangs geplaatst…Babykamer inspiratieMy Profile

 12. Prachtige buik Kelly!
  Wordt jij niet ingeleid met 38 weken??
  ik nu 11w3d zwanger, 4 jaar diabetes type 1, en ze zeggen nu al dat ze met 38 weken gaan inleiden 😉

 13. Oh dat hoesten en die verkoudheid, ik heb het ook. Vreselijk is dat, alsof je keel in brand staat. Wel ontzettend fijn voor je dat je nu verder bent dan dat je ooit met Lana bent geweest. Succes de laatste loodjes!
  Cindy onlangs geplaatst…Woon-inspiratie: TapijtenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.