2014 collaghe2014, was was je een bijzonder jaar! Hoe kan ik in een blogpost beschrijven hoe dit jaar voor me was. Een jaar van lichamelijk vallen, maar helemaal fit weer opstaan. Een jaar met in het begin nog het prille moederschap en nu al met zoveel ervaring als mama van Lana. Het jaar waarin Kellycaresse mijn eigen bedrijf werd en inmiddels zelfs mijn fulltime baan geworden is waarmee ik een inkomen mee verdien wat ik als SPH-er absoluut niet zou verdienen. Het jaar van verloven en daarmee uitspreken dat we voor de rest van ons leven bij elkaar willen blijven. Het jaar met zoveel uitdagingen, zoveel unieke kansen en zoveel bijzondere momenten. Een jaar dat ik met jullie heb mogen meemaken. Vorig jaar stond de teller op 10.000 unieke bezoekers per maand en inmiddels gaan we op weg naar de 40.000 unieke bezoekers per maand. Dat is een immens groot aantal, dat kan ik bijna niet geloven. Het belangrijkste wat dit jaar beschrijft is dat ik op persoonlijk vlak zoveel geleerd heb, zoveel zekerder ben geworden van mezelf en zoveel gelukkiger in het leven sta nu ik doe wat mijn hart me ingeeft. Dat ik bepaalde dingen heb leren loslaten en daar zoveel geluk voor terug gekregen heb! Laten we nog even terugkijken op 2014 in dit jaaroverzicht.

Januari: 
In januari zijn Yannick, ik en Lana voor het eerst op vakantie geweest. We gingen naar Frankrijk, naar Lyon waar de zus van Yannick woont. Deze vakantie hebben we ook gevlogd, die je in dit artikel kunt bekijken. Het was een heerlijke vakantie waar we erg van genoten. Een heel gesjouw zo met een baby op autovakantie maar het was heel fijn. Ook was in januari de maand waarin Lana en Skyler elkaar voor het eerst ontmoetten, dat was heel schattig. In januari had ik mijn eerste afspraak bij het mediabureau waar ik met mijn youtube kanaal bij zit. Dat was ook een mooie mijlpaal want het was mijn eerste afspraak in Amsterdam voor de blog.

Februari 
Het was een feit, Kellycaresse.nl werd officieel mijn bedrijf, ik schreef me in bij het KVK en daarna kon het allemaal officieel beginnen. Wat een bijzondere mijlpaal vond ik dat! Echter voelde ik me in februari lichamelijk helemaal niet zo goed. Ik zou eigenlijk klaar zijn met mijn zwangerschapsverlof bij mijn werkgever maar ik was nog niet fit genoeg. Mijn schildklier bleek veel te snel te werken, ik was veel moe en had veel lichamelijke klachten en pijn. Ik kon er de vinger niet op leggen. Ik mocht niet sporten en was veel thuis, het ontzwangeren viel me door de nasleep van het Hellp-syndroom waarmee ik bevallen ben erg zwaar. Dit was echt een dieptepunt voor mij. Toch bleef ik moed houden en haalde ik veel kracht uit het werken voor mijn site, jullie lieve comments en alles wat mijn website me aan positiviteit bracht. Ook kreeg ik veel steun van Yannick, mijn lieve ouders en natuurlijk de energie die Lana me gaf. Het was een bijzondere maand met ups en downs.

Maart
Maart was de laatste maand dat we in ons vorige appartement woonden. Ik deelde toen een hometour om jullie dat huis te laten zien. Het was een prachtig appartement, midden in het dorp en was voor ons tweeën ideaal en erg gezellig zo vlakbij het centrum. Echter waren we toe aan een huis met een tuin, meerdere kamers en wat meer mogelijkheden voor de toekomst. In maart kreeg mijn site ook een nieuw jasje, ik heb toen deze nieuwe lay-out laten maken waar ik tot de dag van vandaag nog heel gelukkig mee ben. In maart schreef ik het artikel ‘Je weet dat je blogger bent als, wat toen gigantisch goed bekeken is, een artikel wat vooral voor bloggers ook heel herkenbaar was. Ook was ik in februari en maart bezig met de happy challenge samen met andere lieve bloggers. Een leuke maand om op terug te kijken dus!

April
In april was Lana alweer 6 maanden oud, een hele mijlpaal! We kochten voor haar een kinderstoel en we begonnen met het aanbieden van vaste voeding zoals zelfgemaakte fruithapjes en groentehapjes. Ook zijn we in april verhuisd naar het huis waar we nu wonen en heel gelukkig zijn. Ook nam ik me in April voor om suikervrij te gaan leven, iets wat ik toen best lang heb volgehouden en jullie wekelijks in de foodie friday van op de hoogte bracht. Lichamelijk voelde ik me al een beetje beter, mijn schildklier was weer mooi op peil gekomen en ik had al wat minder last van vermoeidheid. Toch kwam ik toen veel bij artsen omdat ik last had van (reumatisch-achtige) pijn. Ik was nog niet helemaal fit en kreeg toen ook psychisch wat begeleiding van Maatschappelijk werk om er wat meer bovenop te komen. Daar ben ik achteraf gezien erg blij mee omdat dat me ook geholpen heeft.

Mei
In mei was ik helemaal in de ban van het dragen van Lana in een draagdoek. Ik vond het heerlijk en het was een hele fijne manier om Lana dicht tegen me aan bij me te dragen. Ik had toen ook een draagdoek consult gehad en leerde zo allerlei draagtechnieken. Ook vierden we in mei mijn eerste moederdag wat ik ook erg bijzonder vond. Mei was een maand waarin we veel zon hadden, het leek wel zomer. Ik kwam daardoor veel buiten en dat was erg fijn, dat deed me heel goed. Verder was mei niet een hele speciale maand.

Juni
Juni stond in het teken van lichamelijk wat meer vooruitgang boeken. Ik pakte langzamerhand het sporten een beetje op samen met fysiotherapie en dat deed me erg goed. In dit jaaroverzicht vind ik het belangrijk om me ook te richten op de mindere momenten van dit jaar. Lichamelijk heb ik een flinke klap gehad en ben ik afgelopen jaar daarvan hersteld. Het was erg heftig dat ik me zo ziek gevoelt heb, zoveel pijn had en veel last had van vermoeidheid. Mede dankzij Jess leerde ik dat mijn klachten ontstaan waren ter gevolgen van de zwangerschapsvergiftiging door het Hellp syndroom waarmee ik bevallen was. Dat besef en dat inzicht leerde mij ook te accepteren dat mijn lichaam gewoon niet zo snel te oude zou zijn. Dat accepteren was het begin van genezing denk ik. In deze update bracht ik jullie daarvan op de hoogte. Ik waardeerde iedere stap die ik vooruit ging des te meer. Ik ging meer dagen de deur uit en genoot daar heel erg van. Ik denk dat die maand ook het omslagpunt geweest is waarnaar mijn gezondheid steeds meer de goede kant op ging.

Juli
Juli was toch wel de mooiste maand van dit jaar denk ik. Yannick had me volledig verrast door een huwelijksaanzoek te doen waarbij Mascha in het complot zat. Ik droomde er als klein meisje al van om ooit ten huwelijk gevraagd te worden door mijn droomman en 3 juli was die grote dag waarop dat gebeurde. Ik voelde me zo speciaal! Yannick heeft dat zo mooi aangepakt! Het was echt de kers op de taart na een lichamelijk zware tijd van herstellen. Ik voelde me zoveel fitter en het huwelijksaanzoek kwam precies op dat moment, ik ben hem daar zo dankbaar voor. In juli begon daarmee ook de rubriek wedding wednesday die nog steeds regelmatig op woensdag voorbij komt. Allemaal om jullie op de hoogte te brengen van de voorbereidingen op onze grote dag. In juli ging ik ook weer aan het werk bij mijn toenmalige werkgever wat voor mij ook een mijlpaal was omdat het zoveel beter ging met mijn gezondheid.

Augustus
Op 2 augustus was ik jarig en werd ik 24 jaar. Het was zomer en we genoten van heerlijk weer. Ik vierde mijn verjaardag met een heleboel lieve vriendinnetjes en vrienden wat erg gezellig was. Ook had ik in augustus mijn eerste vlogweek online. Een week die heel normaal begon maar eindigde met een weekendje België bij Brussel. Dat was een heerlijke mini vakantie. Yannick kon toen niet zoveel vrij krijgen op zijn werk maar dit weekendje weg was voor ons daarom heel erg fijn. Ook kwam ik in augustus is contact met Claimy, mijn weddingplanner die aanbood om me te helpen met het organiseren van onze bruiloft en met het invullen van de wedding wednesdays op Kellycaresse.nl. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik met haar in contact gekomen ben. Dit maakt de organisatie van onze bruiloft voor mij extra speciaal.

September
September was een  hele drukke maand. Ik had veel leuke afspraken, events en meetings voor de website en ik genoot daar heel erg van. Het was echt een maand waarin de bezoekersaantallen flink aan het stijgen waren en ik bijna ontplofte van de inspiratie haha. Ik voelde me lichamelijk fitter dan ooit en zat goed in mijn vel. Ik wist daardoor dan ook zeker dat dit is wat ik het liefste doe, werken vanuit huis aan mijn eigen bedrijf. Ik deelde toen een artikel met de dilemma’s waar ik als thuiswerkende moeder tegenaan loop. Ik nam die maand ontslag bij mijn toenmalige werkgever en maakte bekend dat ik fulltime zou gaan bloggen omdat dit zowel financieel een slimme zet was maar ook omdat ik zeker wist dat dit was wat ik wilde. Er viel letterlijk een pak van mijn schouders af. Ik kon meer tijd nemen voor mijn gezin maar ook voor afspraken buiten de deur voor de blog. September was echt een maand waar ik met een grote glimlach op terug kijk.

Oktober
Oktober was ook een hele drukke maand. In het begin van oktober waren Yannick ik en Lana heerlijk op vakantie naar Frankrijk. Ook toen hebben we een hele week een vlogweek gedaan op de site waarin jullie middels de vlogs mee konden kijken in onze vakantie. Op 14 oktober was de eerste verjaardag van Lana die we leuk gevierd hebben voor vrienden en wat familie. Dat was een hele bijzondere en leuke mijlpaal. Bijzonder dat het alweer een jaar geleden was dat ik moeder werd en dat ons meisje in ons gezin kwam. Ook was oktober een drukke maand voor de site, ik was veel in Amsterdam te vinden en had leuke afspraken.  Ook hadden Yannick en ik ons eerste nachtje weg zonder Lana doordat we door het Ibis hotel waren uitgenodigd voor een overnachting. Een erg leuke, maar drukke maand dus.

November
November is eigenlijk nog maar zo kort geleden. Ook deze maand was erg gezellig, ik was helemaal aan het ritme gewend nu ik volledig voor mezelf werk en ik vulde mijn dagen met leuke dingen. Die maand had ik het lekker druk met mijn eigenwijze dreumes wat ik jullie toen ook in een artikel verteld heb.  Verder was ik ook weer regelmatig in Amsterdam te vinden en waren Yannick en ik onder andere uitgenodigd voor het persdiner van Delicieux – Lidl wat je in de plog kon zien. Ook sliep ik voor de site een nachtje in het Novotel in Den Haag samen met vriendinnetje Suzanne. Ik deelde die maand ook outfit foto’s van mij en Lana in een mommy en me outfit artikel. Wat minder fijn was in november is dat we met Lana een nachtje ziekenhuis achter de rug hebben nadat zij met de ambulance gebracht was na een koortstuip. Dit was voor ons erg schrikken, dat zet je als ouder in een keer met beide benen op de grond.

December
Ook december was een bijzondere maand. Ik ging namelijk op jacht voor mijn trouwjurk en ben daar goed geslaagd, wat jullie in een artikel konden lezen. De vlog van deze bijzondere dag komt zeer binnenkort online, een video waar ik alle tijd voor genomen heb om te monteren. Wat was het speciaal om voor die trouwjurk te gaan shoppen met mijn moeder, getuige en weddingplanner. Hoe mooi die dag ook was, een paar dagen later werd ik zelf opgenomen in het ziekenhuis met een flinke voedselvergiftiging die mijn bloedsuikers helemaal ontregelde. Een weekendje ziekenhuis verder voelde ik me wel al weer wat beter maar besefte ik ook wel dat ik wat meer rust moet nemen. Doordat ik chronisch ziek ben kan ik niet altijd maar gewoon doen wat ik graag wil doen, dat kan ik soms wel eens vergeten. Afgelopen weken heb ik daarom wat meer rust genoten. Dit konden jullie ook wel zien in de dagelijkse vlogs waarin ik wat meer thuis was in plaats van op afspraak buiten de deur voor de site. Vorige week vierden we kerstmis en vandaag tellen we af voor het nieuwe jaar, 2015, ik ben zo benieuwd wat je me allemaal zal brengen.

Wat een groot en lang verslag is het geworden, ik ben benieuwd wie van jullie het helemaal gelezen heeft. Het is best moeilijk om zo’n bewogen jaar te omschrijven in een artikel. Het was een jaar met veel ups, maar ook wat downs. Heel veel leermomenten, inspiratie en momenten om dankbaar voor te zijn. Ik kijk uit naar 2015, het jaar waarin we zullen trouwen en misschien wel meer gezinsuitbreiding mogen meemaken, wie zal het zeggen? De tijd zal het ons leren en ik heb heel veel zin in 2015! Ik wil jullie allemaal onwijs bedanken voor het bezoeken van mijn blog, het bekijken van mijn filmpjes, het achterlaten van comments of gewoon voor het meelezen in mijn artikelen. Ik hoop dat jullie me blijven volgen in 2015, het belooft een prachtig jaar te worden!

Ik wens jullie allemaal een geweldig 2015 toe, vol gezondheid, heel veel liefde en hele mooie momenten. Hoe kijk jij terug op 2014? Ik ben heel benieuwd, laat je reactie achter in de comments.

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “2014 : Je was geweldig! Jaaroverzicht”

 1. Fantastisch om te lezen. Jou positiviteit is echt iets om jaloers op de zijn. Hele fijne jaarwisseling e een prachtig 2015 voor jou en je gezinnetje!!

 2. Wat een mooi jaaroverzicht! Ik vond 2014 ook een heel bijzonder jaar 🙂 Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en veel geluk in 2015!!

 3. Wat een mooi jaaroverzicht! Ik volg je pas sinds juni, maar leuk hoe te zien waar het eerste half jaar van 2014 je bezigheden waren. Op naar een geweldig 2015 meis, met de bruiloft in het vooruitzicht kan het ook niet anders! X
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Sporten vanuit huisMy Profile

 4. Wat heb je veel mooie dingen mogen doen en mogen mee maken! Ondanks de minder leuke momenten dit jaar zoals in het ziekenhuis liggen en de na sleep van je bevalling denk ik dag je echt een prachtig jaar achter de rug hebt met vooral positieve momenten
  Anouk onlangs geplaatst…Wensen en doelen voor 2015My Profile

 5. Ik volg je sinds het huwelijksaanzoek van je verloofde dus dat is nog niet zo heel erg lang, maar je zit al wel in mijn bloggershartje. Ik hoop dat je in 2015 op deze manier doorgaat, dan weet ik zeker dat er nog meer bezoekers jou blok gaan lezen.

  Ik wens je een hele warme jaarwisseling en een prachtig 2015 toe. Dat al je dromen en wensen mogen uitkomen!

  Liefs

 6. Wat een leuk overzicht! 2014 was voor mij ook een leuk jaar, wel met een aantal veranderingen. Ik wens jullie een fijne jaarwisseling toe en al het goeds voor het nieuwe jaar!
  Dita onlangs geplaatst…Terugblik 2014My Profile

 7. Zeker een lang verhaal, maar hoe moet je anders dit mooie jaar samenvatten, want als ik het zo lees was het wel echt een heel mooi jaar. En bij ieder jaar horen ook wat mindere momenten, maar daardoor kunnen we weer extra genieten van de mooie momenten. Mooi om te lezen, Kelly! Je hebt echt een enorme groei doorgemaakt, zowel met je blog als persoonlijk. Ik wens je heel veel geluk voor 2015. Heel veel liefs! X
  Marion onlangs geplaatst…Mijn Kladblog in 2014My Profile

 8. Mooi jaaroverzicht! In een jaar zijn natuurlijk altijd leuke en minder leuke dingen, maar buiten je lichamelijke klachten zie ik een hele hoop mooie dingen waar je volgens mij intens van genoten hebt. Ook grappig om voor mezelf weer te lezen want bij sommige dingen denk ik: huh, wat dat toen?! Lijkt veel korter geleden haha. Ik ben zelf niet iemand die terug kijkt, maar graag vooruit kijkt. Dat vind ik veel belangrijker!

 9. Wat nu in je jaaroverzicht naar voren komt, maar wat ik ook al vermoedde: je bent zo gegroeid afgelopen jaar! Als moeder, met je gezondheid en met je blog. Ik ben een soort van trots op je, haha! Fijne jaarwisseling Kelly! En dat er in 2015 nog maar veel meer moois op je pad mag komen!
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Mijn 6 favoriete bestemmingen van 2014My Profile

 10. Wat een mooi overzicht! En zoals je het zelf al zei wat een bewogen jaar.. Ontzettend mooie ups maar toch ook (redelijk) diepe downs. Snap heel goed dat als je als moeder chronisch ziek bent opeens en naar t ziekenhuis moet met ambulance enzo. Vind t toch wel super stoer dat je dat zo “mooi” (tussen aanhalingstekens omdat de gebeurtenis natuurlijk alles behalve mooi is) kan vertellen.
  Ik ben jou gaan volgen sinds je aanzoek (via Mascha dus) en ondertussen zit je in m’n standaard ochtend routine. Ik lees met veel plezier je site (vooral mommy monday en de vlogs zijn favoriet!) en ik wens jullie een prachtig 2015 toe!

 11. Wat een mooi jaaroverzicht! Bij het lezen van de tekst dacht ik vaak: jaaa, dat weet ik nog, dat stond toen op de site! 🙂 Ik besef nu hoelang ik je blog al volg. Anyway, je mag trots zijn op wat je in 2014 hebt bereikt. En ik wens jullie het beste voor het komende jaar!
  Vanessa onlangs geplaatst…4 x Cien oogschaduws (Lidl)My Profile

 12. Wauw wat heb je er een prachtig artikel van gemaakt en wat zijn er veel momenten geweest die je hebben gevormd. Ik ben zo ontzettend trots op je! Al die veranderingen in een relatief korte periode… Het was een bewogen jaar met prachtige hoogtepunten ertussen voor je en ik wens jou en je prachtige gezin het allerbeste toe voor in het nieuwe jaar! Veel liefde, geluk en een goede gezondheid <333
  Dagmar onlangs geplaatst…Hoera, ik ben jarig en jij mag een wens doen!My Profile

 13. Ik heb het helemaal gelezen hoor, het meeste kon ik me zelfs nog herinneren! Ik dacht ook vaak, hè, is dat alweer zo lang geleden geweest!
  Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en alle geluk, liefde & gezondheid in 2015! <3
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Kerstcadeautjes 2014My Profile

 14. Wat een bijzonder jaar heb je meegemaakt! Toch wel de klap op de vuurpijl is je aanzoek en het fulltime bloggen! Het is je enorm gegund hoor meis! Je bent een doorzetter en ik kijk uit naar volgend jaar en ook naar het interview met jou 😉

  Liefs,

  Eva
  Eva onlangs geplaatst…De Quasimodo look oftewel mijn 2014My Profile

 15. Wat een mooi overzicht, eigenlijk zonde dat je dat als niet-blogger bijna nooit doet. Maar in 2015 ben ik van plan om ook m’n eigen blogje te beginnen dus wie weet doe ik precies dit volgend jaar. Verder wens ik jullie een fijn en gezond 2015 toe.
  Veel liefs!

 16. Een enorm bewogen maar mooi jaar heb je gehad. Ik volg je eigenlijk pas echt sinds de happychallenge maar heb wel terug gelezen. Ik ben enorm blij dat ik je afgelopen jaar heb leren kennen en ik hoop dat je blog meer en meer zal groeien al ben je al zoveel gegroeid! Wauw!!
  Nicole onlangs geplaatst…Van 2014 naar 2015: statistieken en wensenMy Profile

 17. Wow, wat een bewogen jaar heb jij gehad! Je hebt prachtige dingen meegemaakt zeg, echt te gek! Je mag trots op jezelf zijn, om gewoon van je blog je werk te maken. Dat is toch gewoon heel erg tof? Ik ben benieuwd naar je ‘misschien komt er wel gezinsuitbreiding hint…’ je hebt me nieuwsgierig gemaakt 😉 Gelukkig nieuw jaar!

 18. Een druk jaar met dieptepuntjes maar gelukkig ook heel veel hoogtepunten. Die hebben je gevormd tot de mooie vrouw die je nu bent. Fijne jaarwisseling en een heel mooi 2015 voor jou en je mooie gezinnetje.
  Petra onlangs geplaatst…Mijn 2014My Profile

 19. Wat een prachtig jaaroverzicht heb je geschreven! Heel mooi om te zien dat je zoveel fijne dingen hebt meegemaakt en dat je je gelukkig lichamelijk weet beter ging voelen. Ik ben heel benieuwd naar je vlog over de zoektocht naar je trouwjurk!
  Xaviera onlangs geplaatst…2014 was voor mij…My Profile

 20. Wat een mooi jaar heb je gehad en ik blijf je zeker volgen in het volgende jaar! Mijn jaar stond vooral in het teken van in het buitenland zijn: citytrip naar Rome, drie maanden stage in Amerika, naar Dubai en nu weer net terug uit Amerika (mijn schoonfamilie woont daar)! Ook een klein beetje geproefd aan ‘het blogger zijn’ en daar wil ik mij in 2015 nog veel meer op gaan focussen!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Ugly Christmas Sweater PartyMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.