Mijn eerste moederdag + Ode aan vriendlief

Vandaag is mijn allereerste moederdag, een dag die toch wel super speciaal is voor mij . Vandaag komt ook mijn moederdag artikel online op Mommytobe, over hoe spannend ik het vind! Ik schreef dat artikel een paar dagen geleden nog helemaal verwachtingsvol. Zo’n kriebel gevoel dat ik vroeger als kind had wanneer pakjes avond zou naderen of je kinderfeestje bijna zou zijn. Moederdag is voor mij een hele speciale dag en ik hoopte stiekem dat deze ook heel speciaal gemaakt zou worden. Ik ben een meisje die graag anderen in de watten legt, maar er zelf ook onwijs van kan genieten om verwend te worden. Ik wil vandaag mijn eerste moederdag ervaringen met jullie delen. Vriendlief pestte me een aantal dagen geleden al dat hij moederdag maar onzin vindt. Hij benoemde dat het iedere dag moederdag is en dat zo’n speciale dag maar commercieel was. Ik ben iemand die snel hapt op zulke opmerkingen dus natuurlijk vond ik dat niet grappig. De schat, denk ik nu haha!

Gisteren benoemde vriendlief ineens dat hij me mee wilde vragen om mijn moederdag cadeautje uit te kiezen, want daar heeft hij niet zoveel verstand van zei hij. Hij wist stiekem al hoe graag ik een koffiemachine wil waarin je verse bonen en verse melk kunt gieten en met een druk op de knop thuis de lekkerste espresso, koffie en cappuccino kunt drinken. Iets waar ik al jaren van droom maar wat natuurlijk heel erg prijzig is. Toen hij me mee nam naar de Saturn kon ik mijn ogen niet geloven. De beauty die je hier boven op de foto ziet ( de Philips saeco Intelia evo HD8753/96 ) mocht met ons mee naar huis. Als een klein kind zo blij stuiterde ik thuis de kamer rond. Ik installeerde dit apparaat direct en genoot van mijn eerste echte cappuccino thuis. Van verse bonen, en met vers melkschuim! Wat mij betreft kan daar geen dolce gusto of senseo koffie tegenop. Wat ben ik vriendlief dankbaar! Niet alleen omdat dit zo’n groot cadeau is maar  omdat hij weet waar ik van houd en me daarmee wil verrassen. Ik dacht mijn moederdag portie voor de komende jaren wel gehad te hebben hihi.
Het filmpje van deze beauty in actie kun je zien op mijn Instagram account.

Normaal gesproken word ik in de ochtend altijd als eerste wakker. Ik was nog zo moe van gisteren dat ik vandaag pas na 8.15 wakker werd. Vriendlief (die altijd later als mij wakker wordt) was Lana al aan het verschonen en liep vervolgens de kamer in met Lana en samen wezen ze op het dienblad dat op het nachtkastje stond! Een heerlijk vers ontbijtje met sinaasappelsap, een cappuccino, Brabants worstenbroodje, een eitje en vers gebakken broodjes. Met een prachtig lieve kaart met mooie tekst erbij werd ik helemaal verrast. Wauw, met tranen in mijn ogen was deze moederdag nu al de mooiste uit de geschiedenis. Dankjewel lieverds! Wat ben ik toch gezegend met zo’n lieve vriend en dochter.

Hoe is jullie moederdag vandaag? Wat ga jij doen? Wat heb je van je kindjes of mannetjes gehad, of hoe heb jij jouw lieve moeder verrast? Wij gaan vanmiddag mijn mama, en de oma van Lana verrassen met een lekkere lunch en een mooi cadeau! Ode aan mijn lieve moeder, zij is voor mij het voorbeeld van een super mama!

Bij deze wil ik ook een geweldige moederdag wensen aan alle moeders in deze wereld! Ook de mama to be mama’s wens ik een fijne moederdag. Dat alle mama’s verwend mogen worden!

Ook wil ik even stilstaan bij hen waarvoor moederdag helaas een dag betekend van herdenking en rouw. Heel veel sterkte gewenst <3

Veel liefs,  mama Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Mijn eerste moederdag + Ode aan vriendlief”

 1. Oh wat leuk allemaal! Super lief van je vriend! Toch zalig hé ‘mama zijn’! Hier in Antwerpen vieren we moederdag pas op 15 augustus… Ik moet dus nog even wachten op mijn eerste echte moederdag!

 2. Een kaartje, boeketje bloemen en snoep heb ik aan mijn moeder gegeven 🙂
  Ze was er toch blij mee!

 3. Wat een ontzettend lief gebaar, je boft maar met zo’n gezinnetje 🙂

 4. Heel erg lief van je vriend! Wat een mooi cadeau, en wat lief dat ontbijt op bed!

 5. Je bent heerlijk verwend zo te zien, wat super lief en leuk! Je verdiend het ook wel. 🙂 En yum, de koffie ziet er heerlijk uit op de video. Ik. wil. ook.
  Samantha onlangs geplaatst…De Nom-Nom-Nom tagMy Profile

 6. Ik heb dat gevoel eigenlijk niet zo normaal bij moederdag.. Ja ik verwen mijn moeder graag en ben heel blij en dankbaar dat ze mn moeder is maar vind het zo commercieel! Verras haar liever op een moment dat ze het niet verwacht. Maar dit keer was het toch wel bijzonder omdat ik voor het eerst mama ben! En als ik dan naar het cadeautje kijk.. onze kleine meid.. dan voel ik me compleet!
  Nicole onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 7. Mooi apparaat!
  Ik heb al vijf jaar een Nespresso machine ivm Aerocinno. Duur per cupje, maar omdat mijn man geen koffie drinkt valt het mee. Kan me niet eerlijk gezegd niet zo voorstellen dat echte koffieliefhebbers Dolce Gusto of Senseo drinken, dus kan begrijpen dat je heel blij bent met zo’n mooi apparaat!

 8. Wat een onwijs leuk en lief blogje. Je vriend heeft het echt super gedaan voor de eerste keer! En de komende dagen zal je denk ik nog rond blijven stuiteren vanwege de cafeïne in de vele kopjes koffie haha.
  Susanne onlangs geplaatst…Food(d)iary | Week 19My Profile

 9. Als niet koffiedrinker kan ik weinig zeggen over je cadeau 😉 Zelf ben ik best verwend, alhoewel ik denk ik heel stiekem toch de voorkeur geef aan een man in huis die het ontbijt op bed een beetje stuurt in plaats van twee koters die zelf aan de slag gaan 😉 om half zeven ‘s ochtends.

  Maar ik heb een heerlijke dag gehad en ben echt heel blij (voor mij is het overigens de eerste moederdag sinds een jaar of drie, dus vandaar het driedubbel genieten van alles)

 10. Hier ook mijn eerste Moederdag. Vorig jaar was ik hoogzwanger (ben 23 mei bevallen van ons dochtertje). Mijn man gaf toen niks, ondanks mijn vele hints over dat ik toch bijna moeder was. Maar bijna is niet helemaal…. Ik kwam die zaterdag voor Moederdag bij de Jumbo en toen ze daar mijn dikke buik zagen, kreeg ik een roosje. Als een kind zo blij was ik, haha. Vandaag was dus wel extra bijzonder. Dinsdag had ik mijn cadeau al gekregen: een waardebon voor een gezinsfotoshoot waarbij ik word opgemaakt. Vanochtend was mijn man er al vroeg uit. We hadden gisteravond visite en dat werd laat, dus hadden we geen zin meer om op te ruimen. Hij heeft alles vanochtend opgeruimd en een lekker ontbijtje gemaakt voor ons. Ik vond het een bijzondere dag!

 11. Oh wat lekker!!!! Daar ga je echt elke dag plezier aan hebben. Elke keer als je hem nu gebruikt denk je vast; ‘ach wat heb ik toch een lieve vriend ‘ hihi 😉

 12. Pingback: Mama lifestyle blog | Mama vlog : Papa Yannick verrassen met vaderdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.