Plog : Werken met Shirley, Persdiner van Lidl Delicieux met Yannick

plog a'dam

Afgelopen dinsdag had ik een hele leuke dag op het programma staan en ik besloot dit keer niet te vloggen, maar te ploggen. Mensen die het blogwereldje niet kennen zullen al die ‘vaktermen’ als ploggen, vloggen, diary, stash en OOTD maar vreemd vinden denk ik haha. Afgelopen dinsdag moest Yannick in Amsterdam zijn voor een afspraak en in de avond waren we samen uitgenodigd voor het Delicieux persdiner van Lidl dus besloot ik gezellig de hele dag mee te gaan naar Amsterdam. Ik ging aan het werk bij Shirley en na Yannick zijn afspraak gingen we door naar de locatie van het diner. Ik moest om half 6 opstaan om Lana te voeden en klaar te maken zodat we om 7.00 konden vertrekken om de spits zoveel mogelijk te ontlopen. Het was een hele drukke maar vooral hele leuke dag. Kijken jullie mee naar deze dag in foto’s?

Deze foto maakte ik om 06:30! Net klaar met mijn make-up. Ik deed mijn make-up met het Full exposure palette van Smashbox, een ideaal palette om snel een mooie make-up look aan te brengen, het kwastje met twee kanten is ideaal om snel oogschaduw aan te brengen eb te blenden. Met een oogschaduwbasis eronder is mijn make-up vrijwel de hele dag mooi gebleven. Dat vind ik fijn!
Ontbijt om 06:45 Griekse yoghurt, een gesneden banaantje en cruesli met kaneel. Een kop rooibosthee en even later goot ik nog snel een espresso naar binnen haha.
Om 09:15 kwamen we aan in de buurt van de locatie waar Yannick moest zijn voor zijn afspraak. Hij was wat vroeg dus we wandelden nog even rond, deze foto van dit mooie grachtenpand maakte ik op dat moment.
Nadat ik Yannick naar zijn afspraak gebracht had ging ik door naar collega-mamablogger en vriendin Shirley. Ik had mijn laptop meegenomen en we zouden een dagje samen gaan werken, bijkletsen, lunchen outfit foto’s schieten etc. Heel gezellig!
Aan het werk!

Vervolgens wandelden we richting het centrum voor een lunch en op de heenweg schoten we eerst outfitfoto’s. Ideaal om dit samen te kunnen doen met iemand die oog heeft voor mooie outfit foto’s. Op deze foto zie je Shirley in actie.

En mijzelf in actie, even de comments checken op mijn iphone.
En daarna gingen we lunchen, ik nam een ciabatta met mozzarella, pesto en tomaat en daarbij dronk ik een verse muntthee.
Daarna even nog wat winkelen, allebei hebben we een liefde voor mode dus de H&M moest even bezocht worden. Daar scoorde ik deze boyfriend Blazer. In het begin  twijfelde ik even of ik hem zou nemen maar ik ben heel blij dat ik deze gekocht heb. Ik besloot deze gelijk ook voor de avond te gaan dragen.
Op de weg terug haalde we bij dit leuke koffiebarretje een kopje Latte om mee te nemen. Ik koos voor een latte met slagroom, mmm!
Daarna gingen we onder het genot van het kopje koffie weer aan de slag. Samenwerken was een goed idee, beiden waren we erg productief en dat onder het kletsen door! Ik heb daardoor best veel werk kunnen verrichten dus dat was heel fijn.
Daarna was het tijd voor mij om me op te frissen en klaar te maken voor het diner. Ik werkte mijn make-up bij, poetste mijn tanden, deodorant, jullie kennen het riedeltje wel. Voor ik vertrok maakte Shirley nog even deze foto van mij in mijn nieuwe jasje, ik was klaar om te gaan!
Ik haalde Yannick op en samen gingen we richting de locatie. De westergasfabriek in Amsterdam. Een toplocatie dus! Yannick wilde heel serieus kijken voor de foto haha.
Nadat we geparkeerd waren, werden we door een golfkarretje naar de plaats van bestemming gereden.
Binnenkomst begon gelijk goed met een glas champagne, proost!
Bij de toilet stond de Beautylijn van Lidl uitgestald, de producten van Cien. Die producten zijn voor mij heel bekend, ik gebruik ze regelmatig (de review van de Cien gezichtsverzorgingslijn kun je hier lezen) dus ik vond het erg tof om deze producten hier te zien staan.
Daarna gingen we naar de ruimte waar het diner gehouden werd. Het diner werd onder andere door topkok Ramon Beuk in elkaar gezet in samenwerking met de producten van Delicieux, de feestdagen collectie van Lidl.
Delicieux_0104 Deze foto maakte ik niet zelf maar geeft wel een duidelijk beeld van hoe de avond was aangekleed. In het midden twee lange tafels waar het diner heeft plaatsgevonden en daaromheen een Lidl foodmarket met kraampjes waarin Delicieux producten uitgebreid werden gepresenteerd. 

Daar kwam ik Elise (van de foodblog Chickslovefood)  tegen waar ik gezellig een babbeltje mee gemaakt heb. Een selfie mocht natuurlijk niet ontbreken!

We kregen een plek toegewezen aan tafel met naam en een menukaartje.
diner collageEen sfeercollage van de verschillende gangen van gerechten die we voorgeschoteld kregen. Het leuke is, deze producten kunnen we zelf allemaal ook maken met producten die gewoon in onze eigen supermarkt te koop zullen zijn.

Ook met Monique heb ik gezellig een praatje gemaakt, Monique kennen jullie denk ik wel van Culy.nl en daarvoor van Girlscene.

Delicieux_0325Daarna mochten we zelf onze goodiebags vullen en op deze foto zie je mij vol trots een pot koffiebonen in ontvangst nemen. You all know that i love coffee haha!

Yannick en ik hebben er onwijs van genoten!

We zijn onwijs dankbaar dat we uitgenodigd zijn voor dit speciale persdiner van Lidl. We zien dit echt als een heel mooi compliment en hebben er heel erg van genoten. Zoals jullie wel weten ben ik dol op de Lidl en doe ik daar wekelijks mijn boodschappen (Boodschappen shoplog Lidl 1 en deel 2) dus het was echt tof om zo’n avond mee te mogen maken. De delicieux collectie van Lidl belooft heel veel goeds en dit allemaal voor hele betaalbare prijzen. Ik kan niet wachten tot het kerstmis is!

Wat vonden jullie van deze plog? Hebben jullie ook al zoveel kriebels voor kerstmis? Ik heb er al heel veel zin in. Laat je reactie achter in de comments. Fijn weekend allemaal!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

 • Marloes | Budgetproof.nl
  15 november 2014

  Lijkt me zo gezellig om zo’n goede blogvriendin te hebben 🙂

 • Marion
  15 november 2014

  Wat ziet het er mooi uit met die lange tafels en die verlichting! Prachtig! Goed gedaan van de Lidl! Je outfit van die avond vind ik ook erg mooi. Sjiek zwart en dat gekleurde jasje. Super!
  Marion onlangs geplaatst…De gulden middenwegMy Profile

 • Nicole
  15 november 2014

  Wauw een heel bijzonder uitje zo. Gezellig zo samenwerken met Shirley, dat lijkt me wel super fijn om zoiets te kunnen doen. Dat jasje vind ik echt heel mooi staan bij je. Het is inderdaad een kleur waar ik zelf ook over zou twijfelen maar zoals je hem hebt gecombineerd, echt mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Engeltjes Bengeltjes BeursMy Profile

 • Nelleke
  15 november 2014

  Wauw, dat zag er chique uit 🙂 Leuk dat jullie daar voor uitgenodigd waren.
  Mooie blazer!
  Nelleke onlangs geplaatst…Ik en mijn moederMy Profile

 • Dita
  15 november 2014

  Wat fijn dat je daar heen mocht. Wat ziet het er leuk uit! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Volwassen en gescheiden oudersMy Profile

 • Koalabeautymama
  15 november 2014

  Leuk een dagje werken met Shirley! Maakt blogger veel gezelliger dan in je eentje
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Wat te doen met je kindje bij slecht weerMy Profile

 • Diana Carlton
  15 november 2014

  Wat een prachtige foto van jullie samen Kelly! (de laatste). Erg mooi! Ik zag het palette van Smashbox al bij een andere blogger voorbij komen, maar wat een mooi palette. Ik ga vandaag met mijn man naar de stad en ik ga zeker even bij de Douglas kijken of ze hem daar verkopen.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Gingerbread cookiesMy Profile

 • Manon
  15 november 2014

  Oh dat Lidl etentje ziet er echt heel chic uit! Wat leuk zeg!
  Manon onlangs geplaatst…What’s in my koelkast #2My Profile

 • Manon
  15 november 2014

  Wat leuk zeg! Dat persdiner ziet er erg leuk uit. En je jasje is ook echt heel erg leuk! Persoonlijk vind ik plogs altijd leuker om te bekijken dan vlogs, dus leuk om dit zo een keer tussendoor te zien 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 • Eline
  15 november 2014

  Ik heb echt zin in kerst. Niet vanwege het eten maar vanwege mijn mooi versierde huisje, de lichtjes en de gezelligheid!
  Eline onlangs geplaatst…Nadelen van afvallenMy Profile

 • Saskia
  15 november 2014

  Super leuk om weer een plog te zien! Jij en Yannick zien er zo gelukkig uit 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mac Skinfinish LightscapadeMy Profile

 • Joyce
  15 november 2014

  Wat een onwijs leuk event van Lidl zeg! Heerlijk kerstig, leuk!
  Joyce onlangs geplaatst…Shoplog: Primark novemberMy Profile

 • Miranda
  15 november 2014

  Wauw, ziet er heerlijk uit dat etentje! Wat een fijne dag zo:)
  Miranda onlangs geplaatst…25 food vragen tagMy Profile

 • Dionne
  15 november 2014

  Wauw! Dat diner ziet er mooi uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the Day | The Beautiful Passage in The HagueMy Profile

 • Guusje
  15 november 2014

  Wat een super gezellige dag!
  Guusje onlangs geplaatst…Dankbaarheidslijstje 16-30My Profile

 • Yudeska
  15 november 2014

  Wat super leuk zeg. Ziet er goed uit dat persdiner. Heerlijk!
  Yudeska onlangs geplaatst…NATURA SIBERCIA HANDCRÈMEMy Profile

 • Seline
  15 november 2014

  Ziet er allema super uit Kelly!
  Seline onlangs geplaatst…Jim Bakkum – KleinMy Profile

 • Anneleen
  15 november 2014

  Lijkt me een hele gezellige dag! Die laatste foto van jou en Yannick is echt heel mooi en dat nieuwe jasje staat je erg goed!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Annemijn
  15 november 2014

  Leuk om weer eens een plog te zien ipv vlog! Ik heb gelijk zin om naar Lidl te gaan!!
  Annemijn onlangs geplaatst…Lovely Links – mijn favoriete blogsMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  15 november 2014

  Oh wat een gave blazer, staat je goehoed!!

  En wat leuk dat Lidl event. Ik vind het een super winkel.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Roze wolk mijn assMy Profile

 • Vanessa
  15 november 2014

  Wauw, die tafel ziet er chique uit. Leuk dat jullie werden uitgenodigd! Die laatste foto van jou en Yannick is heel mooi!
  Vanessa onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven + update klierkoortsMy Profile

 • femketje
  15 november 2014

  super leuke plog 😀 je straalt helemaal!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 15/11; Ice Blue And Sparkles.My Profile

 • Selby Jewels
  15 november 2014

  Wat een leuke plog!! Ziet er gezellig uit! Ik vind je nieuwe jasje erg leuk staan!

 • Lauriëtte
  15 november 2014

  Die laatste foto van jou en Yannick is prachtig! Leuk dat je Monique hebt ontmoet! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Nieuwe bril; Mevrouw Brillemans!My Profile

 • Angelique
  15 november 2014

  Wat leuk! Ik vind de lidl altijd super met hun kerst collectie
  Angelique onlangs geplaatst…Review | Post en papier kerstkaartenMy Profile

 • Roxanne
  15 november 2014

  Tof, zo’n Lidl etentje! Ze hebben echt een super uitgebreid feestdagen assortiment, en ook nog eens met betaalbare prijsjes en toch luxe
  Roxanne onlangs geplaatst…Opgeruimd staat netjes #6 juli, augustus, september (+vakantie) 2014My Profile

 • Whitney
  15 november 2014

  Heerlijk! ik kan ook niet wachten tot kerst. Mooie foto van jullie samen 😉
  Whitney onlangs geplaatst…Wat ik zoal doe op een vrije dag..My Profile

 • Dhini
  15 november 2014

  wat leuk en gezellig zeg
  Dhini onlangs geplaatst…Geshopt : bigbazar, Hema en DrogistMy Profile

 • Petra
  15 november 2014

  Een heel leuk overzicht. En wat een gave locatie en aankleding voor het Lidl diner.
  Petra onlangs geplaatst…Geluksmomenten #2My Profile

 • Marloes
  15 november 2014

  Wat een leuke plog zeg! Hele mooie foto ook van jullie samen bij het Lidl diner!
  Marloes onlangs geplaatst…Fall Make-up TutorialMy Profile

 • Marieke
  15 november 2014

  Leuk om te zien en gezellig met Shirley! 🙂 Wat een leuke blazer heb je trouwens gekocht, staat je goed mooie kleur ook! En heel tof dat diner van lidl, ziet er heel mooi aangekleed uit! 😀
  Marieke onlangs geplaatst…Primark ShoplogMy Profile

 • Kelly
  15 november 2014

  Wat een leuke plog! Wat super gezellig, maar ook productief dat je bij Shirley ging werken! Wat zag het etentje van Lidl er leuk uit zeg en jij en Yannick zagen er erg mooi uit! Fijn weekend!
  Kelly onlangs geplaatst…Favorieten van oktoberMy Profile

 • Rosanne
  15 november 2014

  Wat leuk om zo een kijkje te mogen nemen in jouw dag!
  Ik vind je blazer echt super mooi!
  En die laatste foto is echt super lief! Jij en Yannick zijn echt een super leuk stel!

 • Rosanne
  15 november 2014

  Wat leuk dat we zo een kijkje in jouw dag mogen nemen! Ik vind je nieuwe blazer echt super mooi!
  En die laatste foto is zo lief, jij en Yannick zijn echt een leuk stel<3

 • Esther
  15 november 2014

  Het etentje van Lidl ziet er onwijs gezellig en sfeervol uit. Leuke foto’s <3
  Esther onlangs geplaatst…Cadeautips voor mannenMy Profile

 • Lisan
  15 november 2014

  Dat diner ziet er goed uit!

 • Esther Marieke
  15 november 2014

  Leuk weer eens een plog van jou voorbij te zien komen! Ik kijk je vlogs ook graag trouwens, dus een prima afwisseling zo!
  Esther Marieke onlangs geplaatst…De me-time tagMy Profile

 • Cindy
  15 november 2014

  Een drukke, maar oh zo leuke dag! De foto van jou en Yannick, die laatste, is prachtig!
  Cindy onlangs geplaatst…Herfstweer en hardlopen? Ja!My Profile

 • Joyce & Scarlet
  15 november 2014

  Gezellige plog & leuk je nieuwe jasje!
  Joyce & Scarlet onlangs geplaatst…Get to know me better TAGMy Profile

 • Kaboutertuin
  15 november 2014

  Wat een mooie foto van jullie samen!! En lijkt me supergaaf om zo’n diner mee te mogen maken! Zo te zien hebben jullie genoten
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Schoencadeau tipMy Profile

 • Alexandra
  15 november 2014

  Wauw! Leuk event van de Lidl zeg! Dat eten zag er wel heerlijk uit. Tof, dat je met Shirley ‘samen’ hebt gewerkt.
  Alexandra onlangs geplaatst…De waarheid over roddelenMy Profile

 • Karin | la vie de Karin
  15 november 2014

  Geweldige Plog! Vandaag heb ik alle producten bij Lidl gezien en zelfs al een kerstboom gekocht. De kerststemming begint al te komen dus!
  Karin | la vie de Karin onlangs geplaatst…Kruidnootjes met natuurlijke ingrediëntenMy Profile

 • Veronique
  15 november 2014

  ziet er allemaal heel gezellig uit, en leuk om zo’n blog vriendin te hebben, kletsen en tegelijkertijd lekker bezig om te bloggen.
  Veronique onlangs geplaatst…BloglovinMy Profile

 • Miss Mags
  15 november 2014

  Leuke plog , leuke foto’s.
  Miss Mags onlangs geplaatst…Favoriete parfum van dit moment: Shiseido ZenMy Profile

 • Sonja
  15 november 2014

  Mooie foto’s. je ziet er goed uit! Ook grappig om een blogvriendin te hebben, lijkt mij!

 • Esmeralda
  15 november 2014

  Wauw, ziet er mooi uit!
  Esmeralda onlangs geplaatst…Huishouden: 3 klussen waar ik een hekel aan hebMy Profile

 • Frederika
  16 november 2014

  De blazer staat je zoooo mooi! Wat zag het diner er goed uit. Ik kan niet wachten om boodschappen voor kerst in te slaan… ook ik doe mijn boodschappen bij de Lidl, topwinkel

 • Elise | The Beauty Suitcase
  16 november 2014

  Dat diner ziet er zo gezellig uit! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg. En je blazertje is ook heel leuk!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[OUTFIT] – Bordeaux with a Touch of LondonMy Profile

 • Simone
  16 november 2014

  Wat een super leuke en gezellige plog!
  Simone onlangs geplaatst…Hobby onder de Loep: Kleuren voor volwassenen!My Profile

 • Hanneke
  16 november 2014

  Lekker productief dagje! 🙂

 • Nadia
  17 november 2014

  Leuk, het diner ziet er heel mooi uit!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.