Het huwelijksaanzoek van Yannick met Mascha van Beautygloss

 

goede huwelijksaanzoek still

Vandaag is het dan zover, de vlog staat online van het huwelijksaanzoek van Yannick aan mij dat donderdag heeft plaatsgevonden. Het was een magische dag vol verassingen. Yannick heeft werkelijk tot in de puntjes overal aan gedacht. Hij wist me naar de juiste plek te smokkelen waar wij 4 jaar geleden onze eerste date hadden, hij wist mijn passie voor bloggen en vloggen te betrekken door alles te filmen, hij wist dat Mascha een groot voorbeeld voor mij is dus zij zat in het complot en Lana had de opdracht om het aanzoek middels een shirtje aan mij te doen. Die dag heb ik zelf toevallig ook gefilmd, mijn vader heeft videobeelden gemaakt en Yannick natuurlijk ook dus al die beelden heb ik samengevoegd tot een filmpje waar ik onwijs trots op ben. Normaal houd ik Lana buiten de schermen op internet maar voor deze bijzondere gebeurtenis maak ik een uitzondering. Pak een kopje thee erbij en zet de tissues maar klaar want ik deel jullie met trots de video van deze bijzondere dag.Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Ik vind het heel bijzonder dat ik dit soort life events met jullie kan delen en ik ben dankbaar dat jullie een kijkje willen nemen in mijn leven. Bedankt Mascha dat je Yannick geholpen hebt om deze magische gebeurtenis te organiseren. Nogmaals een groot compliment gericht aan mijn lieve husband-to be die dit allemaal voor mij heeft willen organiseren. Deze man wil ik graag trouwen, het liefst vandaag nog.

Bekijk ook de vlog van Mascha op Beautygloss die deze gebeurtenis voor mij heeft willen vastleggen en delen met haar publiek. Ik ben hier zo dankbaar voor.

Waarschuwing: De komende maanden zal ik op mijn blog heel veel gaan delen over de voorbereidingen op ons huwelijk, alle plannetjes die we in petto hebben en ook zal ik dit soort dingen gaan vloggen. Ik neem de camera mee als ik mijn trouwjurk ga passen, als we trouwdecoratie gaan maken enzovoorts. Ik waarschuw jullie alvast dat er dus veel trouw spam aan gaat komen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

109 reacties

 • Sofieke
  10 juli 2014

  ‘S Ochtends om kwart over 6 na een veeeel te kort nachtje je vlog bekeken. Wat ontzettend mooi gedaan allemaal! Ik ben helemaal warm vanbinnen en kreeg tranen in m’n ogen! Nu op naar m’n werk. Vanmiddag het filmpje gewoon nog eens bekijken en hopelijk staat die van Mascha er dan ook op!
  Gefeliciteerd met je verloving! Let the wedding-spam begin!!

 • Martina
  10 juli 2014

  Ontzettend lief van Yannick dat hij alles voor je heeft gefilmd, lijkt me erg bijzonder om zo terug te zien! Nogmaals van harte!
  Martina onlangs geplaatst…9 Juli 2014 – Primark shoplogMy Profile

 • Geertje
  10 juli 2014

  Dat je het droog kon houden hahaha!!!! Echt n tranentrekker! Zo mooi!!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven #23My Profile

 • Willemijn
  10 juli 2014

  Aaah echt zooo lief! Wat een schat is Yannick! Geniet van de komende periode Kelly! Ik vond het zelf heel leuk en getrouwd zijn is nóg leuker. Het maakt niet heel veel verschil in het dagelijkse leven, maaaar… voor mij voelt het toch wel heel speciaal en ‘hecht’. En het is een dag om met warme herinneringen aan terug te denken. Veeeel pleizer en gefeliciteerd natuurlijk!
  Willemijn onlangs geplaatst…Look of the Day: Fetish for Purple?My Profile

 • Peet
  10 juli 2014

  Wouwwwwww wat mooi

 • Dita
  10 juli 2014

  Wauw prachtig meid! Ik had de tranen in mn ogen.
  Dita onlangs geplaatst…Hier word ik blij van!My Profile

 • Oum Feerozah
  10 juli 2014

  Super lief, wat een lieve aanstaande man heb je! Prachtige dochter en bovenal ben je zelf een top vrouw. Hield het bijna niet droog haha net een film, geniet van je tijd en je gezin.

  Haha en lana ging huilen! Schatje is het ook.
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Favorite : Zwitsal geurbuiltjesMy Profile

 • Ilse
  10 juli 2014

  Super! Ik zag net al een gelijkaardig filmpje op Mascha’s blog.
  Echt geweldig gedaan door Yannick en Mascha!
  Je boft echt met een vriend die zoiets voor je doet. 🙂
  Veel geluk samen! 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…VELUX: online bestellenMy Profile

 • Jess
  10 juli 2014

  Wat heeft Yannick dat goed uitgedacht en uitgevoerd zeg. Leuk om te zien hoe verliefd jullie op elkaar zijn. Superromantisch!
  Jess onlangs geplaatst…Go with the Flo + winactieMy Profile

 • Stephanie
  10 juli 2014

  Wow Kelly, prachtig! Ik volg je blog al vanaf het begin maar reageer eigenlijk nooit. Ik ben een echte lezer haha maar weinig tijd om te reageren. Na het zien van de vlogs moest ik wel reageren! Wat een ontzettend lief aanzoek! Wat een heerlijke man heb je! En wat een prachtige cutie dochter! Ik lag in bed te huilen bij het zien van je filmpje haha.

  Zelf ben ik in oktober 2012 ten huwelijk gevraagd en afgelopen februari zijn we getrouwd. Het was den heerlijke dag en de voorbereidingen waren super gaag! Leuk dus ook om jullie voorbereidingen te volgen. Geniet er volle teugen van! Ik ben zelf ook vrij jong getrouwd, 24 ben ik, en dat hoor je niet meer zo vaak. Extra leuk dat je nu gaat trouwen!

  Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet van je gezinnetje!

 • Renee
  10 juli 2014

  Ohh op dit filmpje zat ik al de hele week te wachten!! Had het beter ná mijn make up kunnen doen, want ik moet nu alles oplappen door de tranen haha. Wat bijzonder! Geweldig hoe Yannick alles geregeld heeft!

 • Fonghwa
  10 juli 2014

  Wow wat een prachtige video! Ik heb echt gehuild in de metro! Alles klopte en alles was perfect! Echt een gentlemen hoor die Yannick. Hij zag er goed uit en zelfs speciaal naar de kapper geweest. Mooi ook hoe ie Lana er bij betrokken heeft.
  Ik heb wel zin in de trouw spam! Ik ben zelf ook getrouwd en het is echt een meisjesdroom die uitkomt. Ik kon er ook niet over ophouden toen wij verloofd waren. Heel mijn Instagram en Facebook stond er vol mee hihi ^^

 • bibian
  10 juli 2014

  Waaaaaah kell zooo moooi ♥♥♥
  bibian onlangs geplaatst…De 20 weken echoMy Profile

 • Sharon
  10 juli 2014

  Wauw, TRA-NEN. Wat heb je een lieve vrie..verloofde! Erg leuk dat je alle voorbereidingen ook gaat vastleggen, wie weet heb ik er ooit ook iets aan haha. Geniet lekker van de weddingkriebels. En wat heb je een wolk van een dochter! Liefs, Sharon

 • Suuz
  10 juli 2014

  Wauw!!! Wat een fantastisch filmpje! Het geluk en de liefde straalt er vanaf! heeeeeel veel geluk samen! Liefs

 • Miranda
  10 juli 2014

  Wat een prachtig aanzoek!!! Heel mooi gedaan. Geniet van alle voorbereidingen.
  Miranda onlangs geplaatst…Loomband rage, ook wij zijn overstag.My Profile

 • Yvonne
  10 juli 2014

  Zo ontzettend lief! Geen woorden voor!

 • Dagmar
  10 juli 2014

  Aah zit hier helemaal met tranen voor de computer, jeetje wat een prachtig aanzoek en wat heb je toch een geweldig gezinnetje lieverd. Mag je onwijs trots op zijn, wat geweldig om te zien <3
  Dagmar onlangs geplaatst…IN THE BLOGLIGHTS – Interview met Elise van Elisejoanne.nlMy Profile

 • Judith
  10 juli 2014

  Aahhh, Kelly! Wat ontzettend gaaf en lief dat Yannick je zo ten huwelijk heeft gevraagd! Het filmpje is erg mooi geworden. Geniet van alle voorbereidingen & gefeliciteerd natuurlijk!
  Judith onlangs geplaatst…Shoplog Interieur 3.0My Profile

 • Flaviena
  10 juli 2014

  Dit is zo mooi! Ik moest even een klein traantje wegpinken – okee twee – omdat ik ontroerd werd door het mooie filmpje. En dat nummer van Ben Rector – White dress is ook zoo mooi 🙂 🙂 ik heb er een nieuwe favoriet bij.

  Gefeliciteerd en geniet!
  Flaviena onlangs geplaatst…GenoegMy Profile

 • Krista
  10 juli 2014

  Wat super ontroerend. Gefeliciteerd Kelly & Yannick (& Lana natuurlijk ook.
  Ook super gaaf dat Yannick alles heeft gefilmd.

  Geniet ervan.
  Kus.

 • Stien
  10 juli 2014

  Ah wat leuk om te bekijken! Super schattig dat shirtje van Lana 🙂 Ben heel benieuwd om alles over je bruiloft te lezen en te bekijken en ik ben onwijs blij voor jou dat je dit mag meemaken! Je verdient het meid! 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Food: ongezonde voedingsmiddelenMy Profile

 • Vanessa
  10 juli 2014

  Wauw, zo mooi! Yannick heeft dat supergoed gedaan!
  Vanessa onlangs geplaatst…Let’s talk: 1 minuut gratis winkelen, welke winkel kies jij?My Profile

 • Vicky
  10 juli 2014

  Eerst en vooral gefeliciteerd met jullie verloving. Ik volg je al een tijdje maar reageer niet zo vaak, deze keer kon ik het niet laten. Ik ben heel blij voor jullie.
  Alleen is de vlog bekijken na het make-uppen geen goed idee 🙂
  Vicky onlangs geplaatst…Beauty essentials voor een weekendje wegMy Profile

 • Nicole
  10 juli 2014

  Wat een droomaanzoek! Lieve Yannick, wat heb je het toch super gepland! Het was een stralende dag zoals jullie verdienen, Lana deed het super en het was echt ontroerend ook om je mama te zien in tranen (mascha’s vlog)!!
  Ik kijk uit naar alle wedding spam, ik deed precies hetzelfde op mijn oude blog!
  Dikke knuffel
  Nicole onlangs geplaatst…Filmpje: nieuw binnengekomenMy Profile

 • Daisy
  10 juli 2014

  Wauw! Even wat traantjes weggepinkt, wat een super lief. Gefeliciteerd en kom maar op met je wedding spam ! En wat is Lana is toch een schatje !

 • Anamaria
  10 juli 2014

  Ahh de tranen sprongen in mn ogen, stomme hormonen haha. Ik werd helemaal nerveus van Masha omdat zij ook zenuwachtig was. Veel geluk met je prachtige gezinnetje. En tof dat je dit wilt delen met je lezers!

 • Miranda
  10 juli 2014

  Oh wat lief! Wat een onwijs mooi filmpje heb je ervan gemaakt zo met al die verschillende camerabeelden. Heel mooi 1 geheel geworden, een mooie herinnering voor later:)

  Veel plezier met de voorbereidingen!
  Miranda onlangs geplaatst…Top 10; grootste irritaties van het WKMy Profile

 • Leonie
  10 juli 2014

  Met tranen in mijn ogen zitten kijken naar jouw filmpje en naar de vlog van Mascha.
  Gefeliciteerd en ga lekker van alle voorbereidingen genieten!

 • Jaimy en Laura
  10 juli 2014

  Wat een super leuk filmpje! Ik kreeg tranen in mijn ogen! Echt heel lief hoe je vriend alles heeft geregeld en gepland. Veel plezier met de voorbereidingen! 🙂
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Review: L’Oréal Paris Nude Magique Eau de TeintMy Profile

 • Kirsten
  10 juli 2014

  Ahwwwwww…wat een ontzettend lief aanzoek!

  Er is geen beter gevoel dan door je grote liefde ten huwelijk te worden gevraagd!
  Zelf ook sinds februari verloofd en de voorbereidingen zijn zo leu, kijk uit naar je vlogs etc!

 • Linda
  10 juli 2014

  Aaaaah zó lief! Dat je niet moest huilen joh! Ik zat wel te huilen bij het kijken haha, zó romantisch… echt heel leuk!
  Linda onlangs geplaatst…Doen in Antwerpen | Museum aan de Stroom.My Profile

 • Betty
  10 juli 2014

  Geweldig filmpje van een prachtig aanzoek, lieve Kel! Het is je zo ontzettent gegund! Ik kan niet wachten op al je trouw-updates! Wooohoooo!
  Betty onlangs geplaatst…Waar ik nu echt blij van wordMy Profile

 • Romy
  10 juli 2014

  Super mooi en lief gedaan en geniet van alle voorbereidingen! ! Het is zo leuk! !!

 • Suzanne
  10 juli 2014

  Lieve lieve lieve Kelly, ook nu weer tranen als ik jou en mascha haar filmpje zie (ik hou niet meer op geloof ik!) mijn vriendinnetje gaat rouwen! Wat geweldig om deze vlogs te zien. Ik wens jullie al het geluk toe met z’n drieën! <3

 • Monique
  10 juli 2014

  Wauw, echt prachtig zeg! Dat heeft Yannick goed gedaan. Super ook hoe alles op z’n plek viel en hoe verrast jij was omdat je echt niets in de gaten had 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Mama challenge – introductieMy Profile

 • Marieke
  10 juli 2014

  Heel mooi Kelly! Super romantisch! Gefeliciteerd en veel plezier met de voorpret!
  Marieke onlangs geplaatst…Over klotsoksels en schaamroodMy Profile

 • Iris
  10 juli 2014

  Wauw wat mooi en lief en leuk en prachtig. Hoe hij het georganiseerd had en dat je zijn voorbereidingen kon volgen. Gefeliciteerd en geniet van wat de komende tijd je gaat brengen en succes met het organiseren! Ik ben zo blij voor jullie!
  Iris onlangs geplaatst…DIY: Wolk van een lampMy Profile

 • Sylvana
  10 juli 2014

  Ik heb er met een glimlach naar gekeken, prachtig! Nog van harte gefeliciteerd!
  Sylvana onlangs geplaatst…Zomerse rokkenMy Profile

 • Beautydiarynl
  10 juli 2014

  Wat een ontroerende vlog! Ontzettend mooi om te zien, en eerlijk gezegd voelde ik de tranen in m’n ogen prikken.
  Wat heeft Yannick dit mooi inelkaar gezet, droomman! 😉
  En wat is Lana een schatje zeg, heel leuk om haar gezichtje voor deze ene speciale keer eens te zien! <3

  Heel veel plezier (en niet te veel stress) met het plannen van jullie bruiloft 😉

 • Colinde
  10 juli 2014

  Ooooooh, dit is echt zo lief! Toen ik op IG zag dat je ten huwelijk gevraagd was en het aanzoek gefilmd was, was ik al super nieuwsgierig! Ik heb hem een paar keer achter elkaar gekeken, tranen in mijn ogen! Ik wens jullie ontzettend veel geluk samen en heel erg veel plezier met de voorbereidingen, geniet van de komende periode! En wat bijzonder dat dit mooie moment is vastgelegd en dat je er altijd nog naar terug kunt kijken, super gaaf!

 • Manon
  10 juli 2014

  Super leuk zeg! Echt heel lief 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Mijn eerste keer yoga!My Profile

 • Eva | Realitijd
  10 juli 2014

  Ongelooflijk mooi! Dikke proficiat 🙂
  Eva | Realitijd onlangs geplaatst…Gekocht: Bio-oilMy Profile

 • Manon
  10 juli 2014

  Traaaaaanen Kel! Eerst bij Mascha’s vlog en nu weer bij die van jou. Wat heb je toch een lieve VERLOOFDE! Zo leuk en ik kan niet wachten op alles wat komen gaat en wat je allemaal gaat delen ^^ Liefs!
  Manon onlangs geplaatst…De 20 weken echoMy Profile

 • Salina
  10 juli 2014

  Ik zag de vlog van Mascha en zodoende kwam ik hier terecht. De vlog van Mascha was al mooi, maar wat jij met jouw video hebt gedaan is ook erg bijzonder, super mooi gedaan.
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd!
  Salina onlangs geplaatst…Voldoende water drinken: welke apps werken?My Profile

 • Tikshbila
  10 juli 2014

  Aaah supperr leukk en schattigg! Gefeliciteeerd <3

  Jullie zijn een super leuk stel samen!

  Moge jullie nog heel lang en gelukkig samen leven! X

 • Elize
  10 juli 2014

  Oh! Ik ben zo benieuwd! Ik ga thuis gelijk kijken, maar ben nu op m’n werk. Lijkt me niet zo handig om hier een pak tissues erbij te pakken en snotterend op te moeten nemen als iemand belt 😉 haha!
  Elize onlangs geplaatst…Toch nog op vakantie! (+ vakantie bucket list update)My Profile

 • Michelle
  10 juli 2014

  Aaah zo gaaf, gefeliciteerd! Ik volg je pas kort, maar toch leef ik al helemaal met jullie mee. Wie staat er hier uien te snijden?!?! (;
  Michelle onlangs geplaatst…#100happydaysmiesemuis: dag 17-32My Profile

 • Sanja
  10 juli 2014

  Ohh wat leuk! Echt prachtig! Ik zit hier in tranen haha (zw.hormonen)! Van harte gefeliciteerd!!!!
  Sanja onlangs geplaatst…Pregnancy || Bezoek Verloskundige werd Ziekenhuis opnameMy Profile

 • Amber
  10 juli 2014

  Ah Kelly! Tranen bij je filmpje! Wat een schat is Yannick! Heel veel plezier met alle voorbereidingen en het is jullie gegund! Ik kijk nu al uit naar alle updates…

 • Tessa
  10 juli 2014

  Wat super lief en ontroerend

  Dit is de eerste keer dat ik op je site kom (via Mascha) wou dat ik je site eerder had ontdekt! Ben zelf ook 23 en heb een dochter van 1.

 • Nicole - Lipstickzone
  10 juli 2014

  Superleuk dat je ons mee gaat nemen in het ‘trouw proces’ haha 😀
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Primark Shoplog Juni 2014 + outfitsMy Profile

 • ellen
  10 juli 2014

  Wat super leuk! Ik zat de hele video te glimlachen, echt een hele lieve (aanstaande) man heb je! Ik wens jullie heel veel geluk samen, nogmaals.

 • Janneke | Beautyroad
  10 juli 2014

  Super lief! Gefeliciteerd!
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Review W7 Conceal MeMy Profile

 • Roos
  10 juli 2014

  Met een theetje dit liefdevolle tranentrekkende filmpje gekeken, wat ongelooflijk lief zeg! en wat is Lana een schatje, ik snap dat je voor 1x een uitzondering maakt, dit was zo’n speciale gebeurtenis!
  Roos onlangs geplaatst…Uitslag 20w echo & een trotse RoosMy Profile

 • Linda
  10 juli 2014

  Prachtig Kelly! Wat heeft Yannick het goed voor elkaar gekregen! Tranen met tuiten! Lief vriendinnetje gaat trouwen. Zo lief dat je moeder achteraan haar tranen weg staat te vegen! Heel veel plezier met de voorbereidingen! Dikke kus voor jullie 3tjes!!!
  Linda onlangs geplaatst…Brownie met verstopte groenten zonder suiker!My Profile

 • Jose
  10 juli 2014

  Ik ben normaal gesproken een stille genieter van je blog, maar wil nu toch even iets schrijven:
  Wat heb je een droomman! Wat heeft hij veel geregeld, hij dacht er zelfs aan om naar de kapper te gaan van te voren! Hartstikke leuk dat het gefilmd is, ook erg leuk voor later. Ik wens je een mooie voorbereidingstijd toe & dat jullie maar heel erg lang op deze roze wolk mogen zitten samen!
  Liefs Jose

 • Kim
  10 juli 2014

  Geweldig! Gefeliciteerd <3

 • Joyce
  10 juli 2014

  Ja hoorrr, de tranen rolden over mijn wangen.
  Van harte gefeliciteerd, wat bijzonder!!
  Joyce onlangs geplaatst…Mijn 9 maanden dagboek – Pauline OudMy Profile

 • Marion
  10 juli 2014

  Prachtig meis! Genieten!
  Marion onlangs geplaatst…Stilte na de stormMy Profile

 • Malou
  10 juli 2014

  Wat ontzettend lief zeg! Gefeliciteerd!
  Malou onlangs geplaatst…HAPPY LISTMy Profile

 • Tamara
  10 juli 2014

  Wow zo ontzettend mooi kelly! Speciaal ook dat alles goed is vast gelegd! Geniet van de voorbereidingen!
  Tamara onlangs geplaatst…Juni ’14 in picturesMy Profile

 • Rosalie
  10 juli 2014

  Zo leuk die alles Kelly, echt hartstikke gefeliciteerd! Ik vind het zo leuk om alles te lezen de komende de maanden over jullie huwelijk.
  Rosalie onlangs geplaatst…REVIEW: Francine Rivers – Bevrijdende liefdeMy Profile

 • Sara
  10 juli 2014

  Wauw echt een mooi filmpjes, kreeg tranen in mijn ogen! Wat ren super lieve verloofde heb jij! Zo leuk dat hij het liedje liet afspelen, de plek koos, Mascha heeft geregeld en ook jullie dochtertje erbij betrokken heeft! Gefeliciteerd Kelly en ik kijk nu al uit naar alle wedding spam haha.

 • Kimsbloglife
  10 juli 2014

  Oooh op deze vlog zat ik al enkele dagen te wachten! Wat leuk dat Yannick ervoor gezorgd heeft dat alles gefilmd werd! 🙂 hij heeft alles echt super georganiseerd, zo lief!! 🙂 ik hoop dat ik ooit ook zo’n lief romantisch aanzoek krijg hihi! 🙂 en wat leuk ook om Lana eens te zien 🙂 dikke proficiat en geniet van het voorbereiden! 🙂
  Kimsbloglife onlangs geplaatst…TMI-tag: deel 2My Profile

 • Odile
  10 juli 2014

  Ah.. nogmaals met een grote glimlach dit filmpje gekeken. De liefde spat er vanaf! Ben erg benieuwd naar je trouw-updates!
  Odile onlangs geplaatst…Diary #3My Profile

 • Kirsten
  10 juli 2014

  Zo gaaf Kelly!! Heb echt de hele week naar deze vlog en naar Mascha haar vlog uitgekeken. Zo leuk en lief om te zien.
  Kirsten onlangs geplaatst…Handige budget vakantietipsMy Profile

 • Marlie
  10 juli 2014

  Wauw wat een mooi filmpje!!!
  Echt een romantische aanstaande man heb je

 • Lisanne
  10 juli 2014

  Zat al de hele week op de vlogs te wachten haha.
  Wat een mooi filmpje, en wat een leuk aanzoek met het shirtje dat Lana aanhad!
  Veel plezier met alle voorbereidingen 🙂

 • Vera
  10 juli 2014

  Wauuuww echt super! En hoe leuk dat hij het zo allemaal heeft geregeld joh! Dat je het idd nog droog kon houden tijdens het filmen! Geniet van alle voorbereidingen.
  Vera onlangs geplaatst…New in: Slipp ons, sandalen en All Stars!My Profile

 • Brigitte
  10 juli 2014

  Wat een gaaf aanzoek heb je gehad!! gefeliciteerd!!! Geniet van de voorbereidingen & als je tips wilt.. Let me know!

 • Jhemyla
  10 juli 2014

  Ik heb het gezien! Heel erg mooi zeg en wat grappig dat je echt METEEN reageerde toen jullie nummer gedraaid werd.
  Jhemyla onlangs geplaatst…Andrélon Pink CollectionMy Profile

 • Sheela
  10 juli 2014

  Wauw, super cute! Ik heb je blog gevonden door het filmpje van mascha. wrm heb ik het niet eerder ontdekt? xx
  Sheela onlangs geplaatst…Caviar nailsMy Profile

 • Sophie
  10 juli 2014

  Ik had vanmorgen al de vlog van Mascha gezien, maar wat is dit toch prachtig om te lieve lieve Kelly. Ik wens jullie ontzettend veel geluk met z’n twee en op naar het weddingplannen 😀
  Sophie onlangs geplaatst…Happy New Hair!My Profile

 • Petra
  10 juli 2014

  Geweldig! Dank je wel voor de traantjes ;-). Je gaat een hele leuke tijd tegemoet. Die voorbereidingen zijn zo leuk. Geniet er van. Leuk dat wij mee mogen kijken.
  Petra onlangs geplaatst…Gewoon wat weetjesMy Profile

 • Elize
  10 juli 2014

  Jaaa! Ik heb het gekeken, su-per lief en mooi en leuk filmpje! Echt geweldig!
  Elize onlangs geplaatst…Toch nog op vakantie! (+ vakantie bucket list update)My Profile

 • Manouk
  10 juli 2014

  Ik reageer niet zo heel vaak, maar van harte gefeliciteerd! En de tranen hebben bij mij gerold hoor hahaj;). Heel veel geluk met zijn drietjes, geniet ervan.

 • Maike
  10 juli 2014

  Wat prachtig! En wat een mooi gezinnetje :). Beringd back memories. Alleen heb ik mijn man ten huwelijk gevraagd ;).
  Maike onlangs geplaatst…Tips om je kind te laten lezen in de zomervakantieMy Profile

 • yassmien
  10 juli 2014

  van harte gefeliciteerd!

 • Cindy
  10 juli 2014

  Wat een prachtig filmpje! Tranen in mijn ogen zeg en ik ken je niet eens persoonlijk. Heel veel plezier met alle voorbereidingen!
  Cindy onlangs geplaatst…The Body Shop Vineyard PeachMy Profile

 • Denies
  10 juli 2014

  Wauwwww echt geweldig filmpje dit! Volg je nog niet zo lang maar Kelly wat heb jij een fantastisch mooi gezinnetje. Prachtige dochter en echt een geweldige vent, Yannick top gedaan! Wat zijn jullie leuk samen en ik vind ook mooi dat wat jullie uitstralen over jong ouders worden en bewust kiezen voor het geluk vinden in een gezinnetje en de kleine dingen in het leven ipv carriere etc, oprecht overkomt bij de lezer. Een voorbeeld voor veel mensen. Ik heb het niet droog gehouden bij dit filmpje, super leuk dat jullie dit persoonlijke moment gedeeld hebben. En wat is Lana toch een beauty! Nu lekker genieten op die roze wolk en wedding plans maken! Top! Liefs Denise x

 • Nadia
  10 juli 2014

  Wauw, alles klopte echt perfect! Superleuk om op Beautygloss te zien, en ook vanuit het oogpunt van jou en Yannick.

 • Bertine
  10 juli 2014

  gefeliciteeeeerd!! die tissues had ik echt nodig, wat ontzettend lief! en super leuk ook dat je aanstaande man zichzelf aan het begin heeft gefilmd, topper!

 • Iris
  10 juli 2014

  Aaaah wat lief en super goed geregeld! Super leuk dat hij ook alles heeft gefilmd! En ohhh, Lana ‘helemaal’ zien.. Zo leuk!!! Ik hoop dat er vaker uitzonderingen komen

 • Anita te Gussinklo
  10 juli 2014

  Jaa, echt heel erg mooi Kelly.
  Ik ben helemaal ontroerd.
  Echt zo’n All you need is love moment
  Geweldig nummer ook.
  Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.
  En zeker duimpje omhoog.

 • Jorien
  11 juli 2014

  Oh wat bijzonder zeg, wauw! Duimpjes zeker omhoog en geniet van al het regelen <3 <3
  Jorien onlangs geplaatst…Ramdan QA Antwoorden * Deel 2 * Eten & DrinkenMy Profile

 • Mama lifestyle blog | Foto diary van afgelopen week - Mama lifestyle blog
  11 juli 2014

  […] Het huwelijksaanzoek van Yannick met Mascha van Beautygloss […]

 • Marije - BakingBeautyNL
  11 juli 2014

  Ik had gisteren geen tijd om te kijken dus ik zie dit filmpje nu pas. Wat een prachtig filmpje! Ik had er zelf ook even moeite mee om het droog te houden. Dat heeft die vent van jou super goed gedaan! Top!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Update 2: Mijn strijd tegen de kilo’sMy Profile

 • Marieke
  11 juli 2014

  Wauw, wat SUPER leuk, Kel! Ik had het natuurlijk al van je gehoord, maar op beeld zien is nog leuker! Eerste wat ik gekeken heb, nu ik terug ben uit Noorwegen. En ik blijf lekker in de trouwsferen, want ik moet nu gaan om een trouwfilm te maken 😉 Ben heel benieuwd naar alle voorbereidingen en ik lees graag mee!
  Marieke onlangs geplaatst…GEZONDE SNACK | Ei muffinsMy Profile

 • Melissa
  11 juli 2014

  Aaah te lief dit <333 Ik weet zeker dat dit de droom van iedere vrouw is. Gefeliciteerd! En wat is Lana een mooi kindje zeg, zo schattig. Ik ga je zeker volgen!
  Melissa onlangs geplaatst…5x fashion inspirationMy Profile

 • Marleen
  11 juli 2014

  Ahh wat een super lief aanzoek! Kreeg er tranen in mijn ogen van ….

  Ik kijk uit naar al je blogs over het trouwen!

  xxx

 • Niki
  11 juli 2014

  Wow wat een mooi aanzoek! Heel veel succes met alle voorbereidingen. En wat is Lana een knapperd!!! X

 • Laura - What about her
  11 juli 2014

  Ik volg je altijd op de achtergrond, maar uiteraard moet ik hier even op reageren. GEFELICITEERD! Wat een prachtig en origineel aanzoek, wat een droomvent heb je. Heel veel geluk!!! En Lana is een knapperd!

 • Aranka
  11 juli 2014

  Tranen! Wat mooi dit <3 Geniet er van!

 • Lianne
  11 juli 2014

  Kelly, van harte! Wat heeft Yannick dit goed geregeld zeg! En hoe kwam hij op het idee om Mascha in te schakelen? Top vent haha! Heel veel plezier met de voorbereidingen.
  Ik heb mijn vriend de video laten bekijken voor inspiratie haha, als hij me oooooit gaat vragen.

 • Lianne
  11 juli 2014

  Oh en wat is Lana een schatje! Leuk om haar ook is in beeld te zien. Zij was ook helemaal overdonderd.

 • Mama's Jungle
  11 juli 2014

  oooohhh kleine traantjes! Wat suuuuuuuuuper romantisch en lief en leuk en top! Enne hierbij duimpje omhoog voor je vent hoor haha.
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…“Unknown Search Terms” en andere manieren om op mijn blog terecht te komenMy Profile

 • Dionne
  11 juli 2014

  wauw! Wat een prachtig filmpje!
  Dionne onlangs geplaatst…Amsterdam Fashion Week | Zero by Nanine LinningMy Profile

 • Shirley
  12 juli 2014

  Wat ontzettend lief! Kreeg er tranen van in m’n ogen. Zo romantisch! De voorbereidingen zijn onwijs leuk, maar redden het niet bij de bijzondere dag die je te wachten staat. Geniet ervan, en knijp jezelf af en toe maar even. 🙂

 • Lisette
  12 juli 2014

  Ik volg je al een tijdje maar ik reageer eigenlijk nooit. Maar nu wil ik je natuurlijk van harte feliciteren met jullie verloving!!! Echt een prachtig filmpje! Mijn vriend heeft me een maand geleden ook ten huwelijk gevraagd dus bruiloft spam is heel leuk! Geniet ervan!

 • olga
  12 juli 2014

  Wat lief, leuk bedacht van het shirtje 🙂

 • Sandra
  13 juli 2014

  Gefeliciteerd Kelly! Wat een leuk filmpje, super :D!
  Sandra onlangs geplaatst…Happy Nails!My Profile

 • Annemijn
  13 juli 2014

  Wauw wat leuk! Gefeliciteerd

 • Jennifer
  22 juli 2014

  Eindelijk, na een vakantie van twee weken kon ik nu het filmpje zien. Moest er een beetje van huilen, wat mooi! Gefeliciteerd, nogmaals. Je bent vast een hele mooie bruid!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 12My Profile

 • TESS – Vrije Tijd – 5x leuke blogs om te volgen
  4 augustus 2014

  […] En helemaal leuk: elke woensdag is het Wedding Wednesday, want haar vriend heeft haar pasgeleden ten huwelijk gevraagd. Heerlijk om bij weg te […]

 • Sherita
  30 december 2014

  Wat een geweldig en bijzonder filmpje. Heel erg mooi 🙂

 • Dhini
  30 december 2014

  Ik zag deze lieve video al op MAscha blog. Zo lief van Mascha!
  Trouwens gefeliciteerd nog!
  Dhini onlangs geplaatst…Overzicht adventskalender nailpolish 2014My Profile

 • Els
  30 december 2014

  Grappig. Mascha volg ik al langer en nu zie ik je top artikelen van 2015 en nu valt het kwartje pas… Dat was jij in die vlog :-).
  Els onlangs geplaatst…Voorbeelden van de tutorial olifant van viltMy Profile

 • Linda
  9 maart 2016

  Super super gefeliciteerd!!!
  Linda onlangs geplaatst…* Winnaar * Done by Deer knuffelMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.