Het huwelijksaanzoek van Yannick met Mascha van Beautygloss

 

goede huwelijksaanzoek still

Vandaag is het dan zover, de vlog staat online van het huwelijksaanzoek van Yannick aan mij dat donderdag heeft plaatsgevonden. Het was een magische dag vol verassingen. Yannick heeft werkelijk tot in de puntjes overal aan gedacht. Hij wist me naar de juiste plek te smokkelen waar wij 4 jaar geleden onze eerste date hadden, hij wist mijn passie voor bloggen en vloggen te betrekken door alles te filmen, hij wist dat Mascha een groot voorbeeld voor mij is dus zij zat in het complot en Lana had de opdracht om het aanzoek middels een shirtje aan mij te doen. Die dag heb ik zelf toevallig ook gefilmd, mijn vader heeft videobeelden gemaakt en Yannick natuurlijk ook dus al die beelden heb ik samengevoegd tot een filmpje waar ik onwijs trots op ben. Normaal houd ik Lana buiten de schermen op internet maar voor deze bijzondere gebeurtenis maak ik een uitzondering. Pak een kopje thee erbij en zet de tissues maar klaar want ik deel jullie met trots de video van deze bijzondere dag.Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Ik vind het heel bijzonder dat ik dit soort life events met jullie kan delen en ik ben dankbaar dat jullie een kijkje willen nemen in mijn leven. Bedankt Mascha dat je Yannick geholpen hebt om deze magische gebeurtenis te organiseren. Nogmaals een groot compliment gericht aan mijn lieve husband-to be die dit allemaal voor mij heeft willen organiseren. Deze man wil ik graag trouwen, het liefst vandaag nog.

Bekijk ook de vlog van Mascha op Beautygloss die deze gebeurtenis voor mij heeft willen vastleggen en delen met haar publiek. Ik ben hier zo dankbaar voor.

Waarschuwing: De komende maanden zal ik op mijn blog heel veel gaan delen over de voorbereidingen op ons huwelijk, alle plannetjes die we in petto hebben en ook zal ik dit soort dingen gaan vloggen. Ik neem de camera mee als ik mijn trouwjurk ga passen, als we trouwdecoratie gaan maken enzovoorts. Ik waarschuw jullie alvast dat er dus veel trouw spam aan gaat komen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

109 gedachten over “Het huwelijksaanzoek van Yannick met Mascha van Beautygloss”

 1. ‘S Ochtends om kwart over 6 na een veeeel te kort nachtje je vlog bekeken. Wat ontzettend mooi gedaan allemaal! Ik ben helemaal warm vanbinnen en kreeg tranen in m’n ogen! Nu op naar m’n werk. Vanmiddag het filmpje gewoon nog eens bekijken en hopelijk staat die van Mascha er dan ook op!
  Gefeliciteerd met je verloving! Let the wedding-spam begin!!

 2. Aaah echt zooo lief! Wat een schat is Yannick! Geniet van de komende periode Kelly! Ik vond het zelf heel leuk en getrouwd zijn is nóg leuker. Het maakt niet heel veel verschil in het dagelijkse leven, maaaar… voor mij voelt het toch wel heel speciaal en ‘hecht’. En het is een dag om met warme herinneringen aan terug te denken. Veeeel pleizer en gefeliciteerd natuurlijk!
  Willemijn onlangs geplaatst…Look of the Day: Fetish for Purple?My Profile

 3. Super lief, wat een lieve aanstaande man heb je! Prachtige dochter en bovenal ben je zelf een top vrouw. Hield het bijna niet droog haha net een film, geniet van je tijd en je gezin.

  Haha en lana ging huilen! Schatje is het ook.
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Favorite : Zwitsal geurbuiltjesMy Profile

 4. Super! Ik zag net al een gelijkaardig filmpje op Mascha’s blog.
  Echt geweldig gedaan door Yannick en Mascha!
  Je boft echt met een vriend die zoiets voor je doet. 🙂
  Veel geluk samen! 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…VELUX: online bestellenMy Profile

 5. Wow Kelly, prachtig! Ik volg je blog al vanaf het begin maar reageer eigenlijk nooit. Ik ben een echte lezer haha maar weinig tijd om te reageren. Na het zien van de vlogs moest ik wel reageren! Wat een ontzettend lief aanzoek! Wat een heerlijke man heb je! En wat een prachtige cutie dochter! Ik lag in bed te huilen bij het zien van je filmpje haha.

  Zelf ben ik in oktober 2012 ten huwelijk gevraagd en afgelopen februari zijn we getrouwd. Het was den heerlijke dag en de voorbereidingen waren super gaag! Leuk dus ook om jullie voorbereidingen te volgen. Geniet er volle teugen van! Ik ben zelf ook vrij jong getrouwd, 24 ben ik, en dat hoor je niet meer zo vaak. Extra leuk dat je nu gaat trouwen!

  Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet van je gezinnetje!

 6. Ohh op dit filmpje zat ik al de hele week te wachten!! Had het beter ná mijn make up kunnen doen, want ik moet nu alles oplappen door de tranen haha. Wat bijzonder! Geweldig hoe Yannick alles geregeld heeft!

 7. Wow wat een prachtige video! Ik heb echt gehuild in de metro! Alles klopte en alles was perfect! Echt een gentlemen hoor die Yannick. Hij zag er goed uit en zelfs speciaal naar de kapper geweest. Mooi ook hoe ie Lana er bij betrokken heeft.
  Ik heb wel zin in de trouw spam! Ik ben zelf ook getrouwd en het is echt een meisjesdroom die uitkomt. Ik kon er ook niet over ophouden toen wij verloofd waren. Heel mijn Instagram en Facebook stond er vol mee hihi ^^

 8. Wauw, TRA-NEN. Wat heb je een lieve vrie..verloofde! Erg leuk dat je alle voorbereidingen ook gaat vastleggen, wie weet heb ik er ooit ook iets aan haha. Geniet lekker van de weddingkriebels. En wat heb je een wolk van een dochter! Liefs, Sharon

 9. Wauw!!! Wat een fantastisch filmpje! Het geluk en de liefde straalt er vanaf! heeeeeel veel geluk samen! Liefs

 10. Aahhh, Kelly! Wat ontzettend gaaf en lief dat Yannick je zo ten huwelijk heeft gevraagd! Het filmpje is erg mooi geworden. Geniet van alle voorbereidingen & gefeliciteerd natuurlijk!
  Judith onlangs geplaatst…Shoplog Interieur 3.0My Profile

 11. Dit is zo mooi! Ik moest even een klein traantje wegpinken – okee twee – omdat ik ontroerd werd door het mooie filmpje. En dat nummer van Ben Rector – White dress is ook zoo mooi 🙂 🙂 ik heb er een nieuwe favoriet bij.

  Gefeliciteerd en geniet!
  Flaviena onlangs geplaatst…GenoegMy Profile

 12. Wat super ontroerend. Gefeliciteerd Kelly & Yannick (& Lana natuurlijk ook.
  Ook super gaaf dat Yannick alles heeft gefilmd.

  Geniet ervan.
  Kus.

 13. Ah wat leuk om te bekijken! Super schattig dat shirtje van Lana 🙂 Ben heel benieuwd om alles over je bruiloft te lezen en te bekijken en ik ben onwijs blij voor jou dat je dit mag meemaken! Je verdient het meid! 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Food: ongezonde voedingsmiddelenMy Profile

 14. Wat een droomaanzoek! Lieve Yannick, wat heb je het toch super gepland! Het was een stralende dag zoals jullie verdienen, Lana deed het super en het was echt ontroerend ook om je mama te zien in tranen (mascha’s vlog)!!
  Ik kijk uit naar alle wedding spam, ik deed precies hetzelfde op mijn oude blog!
  Dikke knuffel
  Nicole onlangs geplaatst…Filmpje: nieuw binnengekomenMy Profile

 15. Wauw! Even wat traantjes weggepinkt, wat een super lief. Gefeliciteerd en kom maar op met je wedding spam ! En wat is Lana is toch een schatje !

 16. Ahh de tranen sprongen in mn ogen, stomme hormonen haha. Ik werd helemaal nerveus van Masha omdat zij ook zenuwachtig was. Veel geluk met je prachtige gezinnetje. En tof dat je dit wilt delen met je lezers!

 17. Met tranen in mijn ogen zitten kijken naar jouw filmpje en naar de vlog van Mascha.
  Gefeliciteerd en ga lekker van alle voorbereidingen genieten!

 18. Ahwwwwww…wat een ontzettend lief aanzoek!

  Er is geen beter gevoel dan door je grote liefde ten huwelijk te worden gevraagd!
  Zelf ook sinds februari verloofd en de voorbereidingen zijn zo leu, kijk uit naar je vlogs etc!

 19. Super mooi en lief gedaan en geniet van alle voorbereidingen! ! Het is zo leuk! !!

 20. Lieve lieve lieve Kelly, ook nu weer tranen als ik jou en mascha haar filmpje zie (ik hou niet meer op geloof ik!) mijn vriendinnetje gaat rouwen! Wat geweldig om deze vlogs te zien. Ik wens jullie al het geluk toe met z’n drieën! <3

 21. Wauw wat mooi en lief en leuk en prachtig. Hoe hij het georganiseerd had en dat je zijn voorbereidingen kon volgen. Gefeliciteerd en geniet van wat de komende tijd je gaat brengen en succes met het organiseren! Ik ben zo blij voor jullie!
  Iris onlangs geplaatst…DIY: Wolk van een lampMy Profile

 22. Beautydiarynl

  Wat een ontroerende vlog! Ontzettend mooi om te zien, en eerlijk gezegd voelde ik de tranen in m’n ogen prikken.
  Wat heeft Yannick dit mooi inelkaar gezet, droomman! 😉
  En wat is Lana een schatje zeg, heel leuk om haar gezichtje voor deze ene speciale keer eens te zien! <3

  Heel veel plezier (en niet te veel stress) met het plannen van jullie bruiloft 😉

 23. Ooooooh, dit is echt zo lief! Toen ik op IG zag dat je ten huwelijk gevraagd was en het aanzoek gefilmd was, was ik al super nieuwsgierig! Ik heb hem een paar keer achter elkaar gekeken, tranen in mijn ogen! Ik wens jullie ontzettend veel geluk samen en heel erg veel plezier met de voorbereidingen, geniet van de komende periode! En wat bijzonder dat dit mooie moment is vastgelegd en dat je er altijd nog naar terug kunt kijken, super gaaf!

 24. Traaaaaanen Kel! Eerst bij Mascha’s vlog en nu weer bij die van jou. Wat heb je toch een lieve VERLOOFDE! Zo leuk en ik kan niet wachten op alles wat komen gaat en wat je allemaal gaat delen ^^ Liefs!
  Manon onlangs geplaatst…De 20 weken echoMy Profile

 25. Aaah supperr leukk en schattigg! Gefeliciteeerd <3

  Jullie zijn een super leuk stel samen!

  Moge jullie nog heel lang en gelukkig samen leven! X

 26. Ah Kelly! Tranen bij je filmpje! Wat een schat is Yannick! Heel veel plezier met alle voorbereidingen en het is jullie gegund! Ik kijk nu al uit naar alle updates…

 27. Wat super lief en ontroerend

  Dit is de eerste keer dat ik op je site kom (via Mascha) wou dat ik je site eerder had ontdekt! Ben zelf ook 23 en heb een dochter van 1.

 28. Wat super leuk! Ik zat de hele video te glimlachen, echt een hele lieve (aanstaande) man heb je! Ik wens jullie heel veel geluk samen, nogmaals.

 29. Prachtig Kelly! Wat heeft Yannick het goed voor elkaar gekregen! Tranen met tuiten! Lief vriendinnetje gaat trouwen. Zo lief dat je moeder achteraan haar tranen weg staat te vegen! Heel veel plezier met de voorbereidingen! Dikke kus voor jullie 3tjes!!!
  Linda onlangs geplaatst…Brownie met verstopte groenten zonder suiker!My Profile

 30. Ik ben normaal gesproken een stille genieter van je blog, maar wil nu toch even iets schrijven:
  Wat heb je een droomman! Wat heeft hij veel geregeld, hij dacht er zelfs aan om naar de kapper te gaan van te voren! Hartstikke leuk dat het gefilmd is, ook erg leuk voor later. Ik wens je een mooie voorbereidingstijd toe & dat jullie maar heel erg lang op deze roze wolk mogen zitten samen!
  Liefs Jose

 31. Wauw echt een mooi filmpjes, kreeg tranen in mijn ogen! Wat ren super lieve verloofde heb jij! Zo leuk dat hij het liedje liet afspelen, de plek koos, Mascha heeft geregeld en ook jullie dochtertje erbij betrokken heeft! Gefeliciteerd Kelly en ik kijk nu al uit naar alle wedding spam haha.

 32. Oooh op deze vlog zat ik al enkele dagen te wachten! Wat leuk dat Yannick ervoor gezorgd heeft dat alles gefilmd werd! 🙂 hij heeft alles echt super georganiseerd, zo lief!! 🙂 ik hoop dat ik ooit ook zo’n lief romantisch aanzoek krijg hihi! 🙂 en wat leuk ook om Lana eens te zien 🙂 dikke proficiat en geniet van het voorbereiden! 🙂
  Kimsbloglife onlangs geplaatst…TMI-tag: deel 2My Profile

 33. Ah.. nogmaals met een grote glimlach dit filmpje gekeken. De liefde spat er vanaf! Ben erg benieuwd naar je trouw-updates!
  Odile onlangs geplaatst…Diary #3My Profile

 34. Zat al de hele week op de vlogs te wachten haha.
  Wat een mooi filmpje, en wat een leuk aanzoek met het shirtje dat Lana aanhad!
  Veel plezier met alle voorbereidingen 🙂

 35. Wat een gaaf aanzoek heb je gehad!! gefeliciteerd!!! Geniet van de voorbereidingen & als je tips wilt.. Let me know!

 36. Ik had vanmorgen al de vlog van Mascha gezien, maar wat is dit toch prachtig om te lieve lieve Kelly. Ik wens jullie ontzettend veel geluk met z’n twee en op naar het weddingplannen 😀
  Sophie onlangs geplaatst…Happy New Hair!My Profile

 37. Geweldig! Dank je wel voor de traantjes ;-). Je gaat een hele leuke tijd tegemoet. Die voorbereidingen zijn zo leuk. Geniet er van. Leuk dat wij mee mogen kijken.
  Petra onlangs geplaatst…Gewoon wat weetjesMy Profile

 38. Ik reageer niet zo heel vaak, maar van harte gefeliciteerd! En de tranen hebben bij mij gerold hoor hahaj;). Heel veel geluk met zijn drietjes, geniet ervan.

 39. Wauwwww echt geweldig filmpje dit! Volg je nog niet zo lang maar Kelly wat heb jij een fantastisch mooi gezinnetje. Prachtige dochter en echt een geweldige vent, Yannick top gedaan! Wat zijn jullie leuk samen en ik vind ook mooi dat wat jullie uitstralen over jong ouders worden en bewust kiezen voor het geluk vinden in een gezinnetje en de kleine dingen in het leven ipv carriere etc, oprecht overkomt bij de lezer. Een voorbeeld voor veel mensen. Ik heb het niet droog gehouden bij dit filmpje, super leuk dat jullie dit persoonlijke moment gedeeld hebben. En wat is Lana toch een beauty! Nu lekker genieten op die roze wolk en wedding plans maken! Top! Liefs Denise x

 40. Wauw, alles klopte echt perfect! Superleuk om op Beautygloss te zien, en ook vanuit het oogpunt van jou en Yannick.

 41. gefeliciteeeeerd!! die tissues had ik echt nodig, wat ontzettend lief! en super leuk ook dat je aanstaande man zichzelf aan het begin heeft gefilmd, topper!

 42. Aaaah wat lief en super goed geregeld! Super leuk dat hij ook alles heeft gefilmd! En ohhh, Lana ‘helemaal’ zien.. Zo leuk!!! Ik hoop dat er vaker uitzonderingen komen

 43. Anita te Gussinklo

  Jaa, echt heel erg mooi Kelly.
  Ik ben helemaal ontroerd.
  Echt zo’n All you need is love moment
  Geweldig nummer ook.
  Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.
  En zeker duimpje omhoog.

 44. Pingback: Mama lifestyle blog | Foto diary van afgelopen week - Mama lifestyle blog

 45. Wauw, wat SUPER leuk, Kel! Ik had het natuurlijk al van je gehoord, maar op beeld zien is nog leuker! Eerste wat ik gekeken heb, nu ik terug ben uit Noorwegen. En ik blijf lekker in de trouwsferen, want ik moet nu gaan om een trouwfilm te maken 😉 Ben heel benieuwd naar alle voorbereidingen en ik lees graag mee!
  Marieke onlangs geplaatst…GEZONDE SNACK | Ei muffinsMy Profile

 46. Ahh wat een super lief aanzoek! Kreeg er tranen in mijn ogen van ….

  Ik kijk uit naar al je blogs over het trouwen!

  xxx

 47. Wow wat een mooi aanzoek! Heel veel succes met alle voorbereidingen. En wat is Lana een knapperd!!! X

 48. Ik volg je altijd op de achtergrond, maar uiteraard moet ik hier even op reageren. GEFELICITEERD! Wat een prachtig en origineel aanzoek, wat een droomvent heb je. Heel veel geluk!!! En Lana is een knapperd!

 49. Kelly, van harte! Wat heeft Yannick dit goed geregeld zeg! En hoe kwam hij op het idee om Mascha in te schakelen? Top vent haha! Heel veel plezier met de voorbereidingen.
  Ik heb mijn vriend de video laten bekijken voor inspiratie haha, als hij me oooooit gaat vragen.

 50. Oh en wat is Lana een schatje! Leuk om haar ook is in beeld te zien. Zij was ook helemaal overdonderd.

 51. Wat ontzettend lief! Kreeg er tranen van in m’n ogen. Zo romantisch! De voorbereidingen zijn onwijs leuk, maar redden het niet bij de bijzondere dag die je te wachten staat. Geniet ervan, en knijp jezelf af en toe maar even. 🙂

 52. Ik volg je al een tijdje maar ik reageer eigenlijk nooit. Maar nu wil ik je natuurlijk van harte feliciteren met jullie verloving!!! Echt een prachtig filmpje! Mijn vriend heeft me een maand geleden ook ten huwelijk gevraagd dus bruiloft spam is heel leuk! Geniet ervan!

 53. Eindelijk, na een vakantie van twee weken kon ik nu het filmpje zien. Moest er een beetje van huilen, wat mooi! Gefeliciteerd, nogmaals. Je bent vast een hele mooie bruid!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 12My Profile

 54. Pingback: TESS – Vrije Tijd – 5x leuke blogs om te volgen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.