Huisvrouw, hachee maken en boodschappen doen | Vloggend het jaar uit #10

Dia1Dit is misschien wel de meest huisvrouwelijke vlog die jullie ooit van mij gezien hebben maar het was een typische maandag, door het weer en de vele sneeuw konden we de deur niet uit dus vandaar dat het zo’n huiselijk dagje is. In de ochtend kreeg ik gezellig bezoek en in de middag toen Lana sliep heb ik gewerkt aan de site. Daarna dook ik de keuken in om heerlijk hachee te maken. In de vlog laat ik in het kort zien hoe je dat doet en ik bakte er gekruide aardappeltjes in de oven bij. In de avond gingen Yannick en ik boodschappen doen voor Oud en Nieuw want dan gaan we gezellig gourmetten samen. Na het doen van de boodschappen ging ik met een vriendin naar de sportschool voor een les Xco. Dat is in het kort wel samengevat wat je op de vlog zal zien. Ik vond het een heerlijke dag maar ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vinden.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze typische kneuterige huishoudelijke vlog vonden haha! Maken jullie ook wel eens hachee of dat soort typisch Hollandse gerechten? Ik ben benieuwd naar jullie reacties, laat ze me weten in de comments.

Ook wens ik jullie nogmaals een geweldige jaarwisseling toe en verwelkom ik jullie morgen in 2015 graag weer!

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Yudeska
  31 december 2014

  Leuk om je vlog te zien, ik heb nog nooit echt hachee gegeten zag er lekker uit! Hoort er Ontbijt koek in!?

 • Lifesabout
  31 december 2014

  Mmm ik vind Hachee altijd erg lekker maar heb het nooit zelf gemaakt. Zo te zien moet het niet zo moeilijk zijn! Veel plezier alvast met gourmetten en ik wens je een hele fijne jaarwisseling!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Vertrouwen in je zelfvertrouwen.My Profile

 • Dionne
  31 december 2014

  Leuke vlog. Ik eet nooit Hachee, maar misschien zou ik het toch eens moeten proberen!
  Dionne onlangs geplaatst…VLOG | Winkelen in MaastrichtMy Profile

 • Marion
  31 december 2014

  Als je niks gezegd had over dat maandverband had ik het niet eens gezien hahahaha! Lachen. Leuke vlog weer!
  Marion onlangs geplaatst…Ik kan geen jaaroverzicht meer zien!My Profile

 • Vanessa
  31 december 2014

  Ik vind zo’n huishoudelijke vlog fijn hoor, lekker gezellig in huis. Dat fleece dekentje lijkt me heerlijk warm. Heb een soortgelijk dekentje van Primark. Fijne jaarwisseling!
  Vanessa onlangs geplaatst…Een gelukkig 2015!My Profile

 • Dita
  31 december 2014

  Weer een hele leuke vlog!
  Dita onlangs geplaatst…Terugblik 2014My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  31 december 2014

  Hahaha dat je dat erbij zet van dat maandverband 😀 Mij was het anders denk ik niet opgevallen 😀 Dat krukje is zo leuk, ik heb het gisteren ook gekocht, hihi! En zo’n fleece dekentje wilde ik ook nog meenemen maar dat heb ik toch kunnen laten liggen 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Get ready with me: New Years EveMy Profile

 • Xaviera
  31 december 2014

  Wat een leuke vlog weer! Een hele fijne jaarwisseling gewenst voor jou en je mooie gezin!
  Xaviera onlangs geplaatst…2014 was voor mij…My Profile

 • Nina Simplynspecial
  31 december 2014

  Ondanks het “huisvrouw-gehalte” vond ik het een hele leuk vlog hihi. Huishouden hoort er gewoon bij he 🙂

  Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!
  En ben stiekem wel benieuwd naar je hachee recept hihi

 • Anneleen
  1 januari 2015

  Wat een gezellige, lekker huiselijke vlog!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • ellen
  3 januari 2015

  Hachee vind ik zo vies haha! De aardappeltjes lijken me wel heel lekker 🙂 Leuke vlog

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.