Vlog 17: Kolven in het openbaar en borstvoeding met werk combineren

Super leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog neem ik je gezellig mee in mijn dagen die nogal druk waren. Een vraag die ik van veel krijg: Hoe doe je het dan met borstvoeding en kolven? Hoe plan jij alles in qua werk en de kinderen? In deze vlog ga ik daar meer over laten zien en vertellen. Ook deel ik een kleine mededeling, er gaat namelijk het een en ander veranderen (en vooral verbeteren) rondom mijn vlogs. Kijk je mee dan vertel ik je hieronder meer.

Vlog 17: Kolven in het openbaar en borstvoeding met werk combineren


Klik hier als je de video niet kunt zien

Belangrijke mededeling over mijn vlogs
Zoals ik hierboven al zei gaat er het een en ander veranderen in mijn vlogs. Ik wil wat meer variatie en wat meer diepgang creëren in mijn vlogs. Ik ga daarom vanaf nu in elke vlog een bepaald thema wat dieper uitlichten. Je ziet gewoon de dingen die ik doe zoals je in elke vlog gewend bent, maar ik pak er iedere keer weer een onderwerp uit waar ik meer over ga vertellen. Dingen die misschien vanzelfsprekend lijken maar daarom juist zo leuk om uitgebreider te laten zien. Hoe ziet bijvoorbeeld het eetschema van Aimy eruit, hoe bereid ik de kinderen voor op een schooldag (lunchbox voorbereiden, kleding klaarleggen), wat kook ik zoal of wat neem ik allemaal mee. Bezoekjes aan het consultatiebureau, het moment dat ik ga beginnen met hapjes voor Feline, dat soort onderwerpen ga ik bespreken en elke vlog kies ik een thema waar je meer over gaat zien. Je ziet in een vlog dan niet meer mijn gehele week, maar bijvoorbeeld 2-3 dagen die ik dan uitgebreid kan laten zien. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en jullie mogen daar uiteraard ook aan meedenken bij de comments. 

VLOG 17
In deze vlog ga ik dieper in op het onderwerp borstvoeding geven (in het openbaar) en kolven van moedermelk. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn werkdagen kan plannen en toch de borstvoeding goed kan laten lopen. Wat neem ik allemaal mee op een werkdag en hoeveel voedingen krijgt Feline? Dat onderwerp bespreek ik wat uitgebreider en ik ben benieuwd hoe andere moeders borstvoeding rondom hun werk heen plannen. Klets er zeker over bij!

Ps. In deze Q+A video vertel ik ook van alles over kolven, moedermelk bewaren en borstvoeding.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Renate
  21 februari 2018

  Deze vlog komt als geroepen :-). Mijn dochtertje is nu vier weken en de borstvoeding gaat boven verwachting goed. Nu heb ik al heel veel aan je andere artikelen en filmpjes gehad. Het heeft me ook echt geholpen om me zekerder te voelen met openbaar voeden. Kolven vind ik nog wel een dingetje.. ik heb nog drie vragen daarover. Kolf jij in het openbaar dubbel of enkel vraag ik me af? En kolf je handsfree of niet? En hoe lang bewaar je de melk maximaal in zo’n tasje met koelelement?
  Ik vind het trouwens heel leuk dat je wat meer verdieping brengt in je vlogs. Mij nodigt het in ieder geval meer uit om te gaan kijken.

 • Essma
  21 februari 2018

  Fijn zo’n compactere vlog!

 • Marloes
  21 februari 2018

  Hoi hoi, wat een leuke blog weer! Ik vind je blogs over borstvoeding en kolven interessant en heb ik echt wat aan! Dat komt misschien ook omdat ik zelf daarin zit. Ik heb een zoontje van bijna 8 maanden en voed nog fulltime.. ik ben ook benieuwd hoelang jij van plan ben bv te gaan geven. Heeft feline een beetje een ritme of voed je helemaal op verzoek?
  Ook vind ik het interessant om te horen hoe je borstvoeding icm je suikerziekte gaat..
  In iedergeval super leuk hoe je het doet! Groetjes Marloes

 • rachel
  21 februari 2018

  leuke vlog weer mop!! en niks mis mee toch kolfen in het openbaar. moet toch gebeuren hahah snap die taboe erom heen gewoon niet maar goed en de boontjes zien er zooo lekker uit 😀 dus sjenkie kom maar op met je receppie 😀 fijne dag lieverds xxx

 • Anneleen
  23 februari 2018

  Weer een gezellige vlog, Kelly! Ik vind jouw vlogs helemaal niet eenzijdig en vind dat er al heel wat afwisseling in zit, maar ben wel benieuwd naar de diepgang die je er in wilt steken! X

 • Fatma Mohamed
  14 augustus 2021

  Wat een onreinheid om hier in het openbaar over te praten! De eer van de familie wordt hierdoor geschaad

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.