Vandaag neem ik jullie weer gezellig mee in foto’s van de afgelopen twee weekjes. De vorige KC Photodiary was onze vakantie in Zuid-Frankrijk diary met o.a de wintersport foto’s, vandaag zie je de foto’s van de afgelopen twee weken waarin we een paar keer er heerlijk op uit gingen, ik de nieuwste Fifty Shades of grey film ging bekijken, we een pannenkoeken etentje hadden, het eindresultaat opnamen voor KC Back en shape en meer. Kijk je gezellig mee?

Deze foto werd gemaakt op de tweede verjaardag van Aimy die helemaal in K3 stijl gehouden werd. In de vlog van haar verjaardag zie je er alles van. Lana is dol op haar K3 jurkje en was blij dat ze deze samen met haar zus de hele dag aankon op het feestje.

Ik ben dol op stamppot en vind deze variatie op een traditionele stamppot erg lekker. Een stamppot van zoete aardappel, spinazie, feta kaas en cherrytomaatjes, jam! Het makkelijk te maken recept kun je hier vinden.

Vorige week had ik een drukke dag met afspraken in Amsterdam op de planning staan. Tijdens de lunchafspraak bij de Kanarie club werd deze foto gemaakt. Ik dronk daar een heerlijke gember thee, mmm! Dat ga ik zeker vaker maken, zo lekker!

Op Valentijnsdag werd ik wel heel leuk verrast met een lieve kaart en hartjesballon. Ik mag met trots mededelen dan Nivea en ik dit jaar weer een setje ben. Komend jaar mag ik alweer het hele jaar ambassadrice voor het mooie merk Nivea zijn, super trots ben ik daarop. Heel veel liefde voor dit merk.

Op Valentijnsdag maakte Yannick dit heerlijke liefdesdessert dat hij deelde voor Sjenkies Kitchen. Als je dit toetje met vanille ijs, bastogne slagroom en bastogne bodem, roodfruit geproefd hebt, wil je gelijk de liefde verklaren aan de maker ervan haha! Het toetje was dan ook binnen no-time op 😉

Deze te zoetsappige maar lieve foto deelde ik op Valentijnsdag hihi!

Toen de kids op bed lagen op Valentijnsdag trokken wij de bubbels open met lekkers erbij en keken we naar de serie Friends, aan die serie zijn wij (spuit elf) onlangs begonnen en we zijn fan!

Wanneer Yannick kookt, eten de kinderen het allerbeste (meestal tenminste, het blijven peuters/kleuters hihi). Aimy eet het liefst met haar handjes en dan eet ze zo haar bordje leeg. Hier eet ze een Surinaamse Roti ovenschotel die Yannick gemaakt had en op zijn pagina gedeeld heeft.

Ik word zo blij van jullie berichtjes als jullie met mij delen dat jullie mijn blogs/vlogs kijken, deze foto werd door Ilse gedeeld. Leuk! Het blijft voor mij zo gek voor te stellen dat jullie thuis/onderweg mijn vlogs bekijken of blogs lezen en ik zo een onderdeel ben van jullie dagelijkse leven. Dat blijft voor mij onvoorstelbaar bijzonder en daar ben ik jullie heel dankbaar voor.

Na mijn werkdag op donderdag was het voor mij weekend! Die avond ging ik met vriendinnetjes naar de bioscoop voor de nieuwe Fifty shades of grey film. Ik heb de boeken gelezen en de andere films ook in de bios bekeken, dus deze mocht ook niet missen. Mijn mening over de film: Mr. Grey is still handsome, het is een leuke film maar wel heel zoetsappig voor wat we van fifty shades gewend zijn. Al met al een vermakelijke film en een heerlijke moms night out.

Wat vind ik het fijn dat het beter weer begint te worden en we lekker naar buiten kunnen. Lana is dol op fietsen op haar fietsje en ook Aimy vindt het geweldig op haar driewieler. We gingen er dan ook lekker op uit. Zo gezellig.

Kimberly kwam weer langs voor de laatste meting voor mijn KC Back in Shape project. Morgen deel ik laatste aflevering op de blog en Youtube met de eind shots en foto’s van het resultaat en ik kan alvast verklappen dat ik erg trots en blij ben met het behaalde resultaat. Het was hard werken maar ik voel me fitter en lekker in mijn vel. We delen morgen de gouden tips hoe ik dit behaald heb (en hoe iedere andere mama dit ook kan behalen) en later deel ik ook nog een artikel met een soort recap hoe ik dit resultaat wist te behalen.

Zaterdag ging ik een heerlijke duinwandeling maken met de meisjes en mijn vriendin Thirza. Tijdens de wandeling door gaf ik Feline een voeding in de duinen terwijl Lana en Aimy in het zand aan het spelen waren. Wat een fijne zonnige dag was dit.

Daarna dronken we een kopje koffie (ik met slagroom, mijn guilty pleasure haha) bij een restaurantje en de kids hebben we getrakteerd op een ijsje. Lekker!

Zondag boften we ook al zo met het weer, ik nam de meiden in de middag mee naar de bossen in een dorp verderop. Er is daar een grote speeltuin, dierenpark en het is gelegen nabij het bos. Heerlijk om even een frisse neus te halen, te spelen en voor Lana om er te fietsen. Owja, nog een leuke tip, de blog van Jaimy.nl is echt een aanrader om ook te bekijken!

Die avond spraken we met vrienden en hun dochtertje en ons gezin af bij de pannenkoekenbakker in het dorp. Verklaar me voor gek maar ik als frikandel speciaal liefhebber ging voor de pannenkoek frikandel speciaal haha. Zo lekker! Zou jij deze pannenkoek aandurven? Haha!

Bij die pannenkoekenbakker mogen de kindjes hun pannenkoek zelf versieren met allemaal leuke sprinkles, sausjes, slagroom en andere versiersels en er is een speeltuin met kindermeisje. De meiden hebben zich dus ook heerlijk vermaakt terwijl wij als ouders ook konden bijkletsen, ideaal.

Verder stond afgelopen week in het teken van werken en vooruitwerken omdat ik woensdag (gisteren voor jullie) en donderdag bij de Negenmaandenbeurs/huishoudbeurs ben voor werk. Super leuk natuurlijk maar daardoor zat ik afgelopen dagen vooral achter mijn computer te typen en maakte ik weinig foto’s. Ik ben dol op mijn werk en het maken van content dus dat is voor mij geen straf.

Dinsdag hadden Yannick en ik een hele leuke afspraak bij een woonwinkel om inspiratie op te doen voor ons droomhuis. Hierboven zie je wat stofjes, kleuren en ideetjes bij elkaar van wat we mooi vinden. Zo leuk om hiermee bezig te zijn! Later zal ik jullie meer meenemen in dit proces.

Dit was de KC Photodiary voor deze keer, super leuk dat je weer met me mee gekeken hebt. Vinden jullie het ook zo fijn dat het voorjaar langzamerhand eraan zit te komen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments en op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “KC Photodiary: Fifty shades of grey en buitenpret”

  1. Leuke photo diary weer! Wat heerlijk, zo’n wandeling door de duinen! En dat Valentijnstoetje ziet er al minstens zo heerlijk uit. Zo lief dat Yannick dat voor je had gemaakt! Trouwens, ik vind je gele trui ook echt heel leuk. Hij staat je super!

  2. heerlijke diary weer meis en wat lekker he zo wandelen in de duinen 😀 ik kan niet wachten tot het voorjaar eraan komt iig!!en moest even lachen om je uitje naar de kanarie club….top in je gele kanarie trui 😀 die super leuk is!! fijne dag lieffie xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.