Verrast met een babyshower!

babyshower

Werd ik dit weekend zomaar verrast met een babyshower! Afgelopen zaterdag ging ik nietsvermoedend met Yannick even naar de stad. Ik was al hartstikke moe maar wilde er toch even uit en Yannick had nog wat nodig voor zijn nieuwe telefoon en ik wilde vers fruit halen bij de groenteboer, dus zodoende dat we er even uit gingen. Yannick wees me er nog op dat ik daarna echt naar bed moest gaan en niets meer in huis mocht doen. De nesteldrang is namelijk al hevig aanwezig maar ik moest mijn rust pakken, aldus Yannick haha. Ik liep ons huis in en ja hoor, SURPRISE! Mijn vriendinnen en lieve mama doken omhoog vanwaar ze verstopt waren en hebben me helemaal verrast. Ik stond de trillen op mijn benen, ik was helemaal in shock, ik vond het zo lief! Er zijn wat foto’s gemaakt en vandaag deel ik een verslagje van mijn babyshower, die ik helemaal niet verwacht had.

Hier reden we terug van de stad, ik moe maar helemaal trots in mijn nieuwe auto haha, nietsvermoedend nog.

De foto’s zijn allemaal met telefoons gemaakt, vandaar deze kwaliteit, maar dat mag de pret niet drukken. Hier zie je mijn overrompelde hoofd vol verbazing (en mijn mega buik!).

Een mooi gedekte tafel vol met lekkere hapjes en drankjes stond er voor ons klaar. Dat hebben ze zo lief en lekker verzorgd!

Mmm!

Aanvallen!

Verwend met een grote mand vol cadeautjes! Super lief en enorm verwend. Allemaal leuke spulletjes voor de baby, kleding, speelgoed, wat leuks voor Lana en leuks voor mij en Yannick.

Dik en gelukkig! 😉 Wat een verwennerij! Na het openmaken van de cadeautjes hebben we nog een leuke quiz gedaan met z’n allen. We vormden 2 teams en moesten allerlei woorden uitbeelden die op briefjes stonden en te maken hadden met zwanger zijn, bevallen en baby’s. Dat was hilarisch!

En de alcoholvrije bubbels mochten niet ontbreken natuurlijk.

Proosten met Jessica! (Uiteraard Alcoholvrij voor mij)

Kijk hoe leuk deze bekertjes zijn! De bordjes, servetten en het tafelkleed waren ook van deze lijn, erg leuk!

Groepsfoto <3 Dankjewel lieve meiden!

Ik ben onwijs verrast! Ik heb er heel erg van genoten. Ik heb in mijn eerste zwangerschap al een babyshower gehad en deze zelfde meiden hebben ook mijn vrijgezellenfeest georganiseerd, dus ik had eigenlijk geen tweede babyshower verwacht. Toch wisten ze me dik te verrassen waar ik enorm van heb genoten. Dankbaar voor zulke lieve vriendinnen!

Owja, ben je benieuwd naar tips hoe je een babyshower organiseert, klik dan op dit artikel dat ik hier een tijd geleden over schreef.

Heb jij wel eens een babyshower georganiseerd of gehad tijdens je zwangerschap? Hoe heb je dit ervaren? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

70 gedachten over “Verrast met een babyshower!”

 1. Hoi Kelly, wat een verrassing! Het is je van harte gegund om zo in de watten gelegd te worden! Super lief van je vriendinnen en je moeder dat zij dit (met hulp van Yannick?) voor je georganiseerd hebben. Ik heb zelf nooit een babyshower gehad en ook nog nooit georganiseerd. Het eerste zal ook nooit gaan gebeuren, want mijn gezin is compleet en het tweede misschien nog wel. Het lijkt me in ieder geval erg leuk om te doen. Geniet van je cadeautjes!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Schrijftip #1 – benut je creatieve momentMy Profile

 2. Wat leuk dat ze je zo verrast hebben. En dat Yannick mee speelde. Ik heb alleen tweede keer baby shower gehad. Vond ik erg leuk ook omdat ik toen een zware zwangerschap had.
  Josan onlangs geplaatst…Yume kinderkledingMy Profile

 3. Wat een leuke verrassing zeg! Leuke foto’s! Ik heb afgelopen jaar samen met wat andere meiden een babyshower georganiseerd voor een vriendin van mij! Vond het superleuk om te doen! Hierbij hebben we allerlei activiteiten en spelletjes georganiseerd en hebben we ook een dame laten komen voor een bellypaint! Daarnaast heb ik zelf voor alle zoetigheden gezorgd (taart en cupcakes) Ik zou het zo weer doen!

 4. Super leuk, helemaal als je het niet meer verwacht! Bij ons in de vriendinnen groep weet je tegenwoordig wel dat als je zwanger bent er nog een feestje aan zit te komen. Maar toch blijft het surprise effect groot! Dik verdiend!
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN WEEK IN OUTFITS #8My Profile

 5. Mijn babyshower had ik totaal niet verwacht maar toch ook weer wel. Ik had het alleen niet verwacht op de plek waar het werd georganiseerd. Was super!

 6. Wat leuk en lief van je vriendinnen. Ik heb afgelopen najaar een babyshower georganiseerd voor 1 van mijn vriendinnen samen met haar zus. We hebben toen een High-Tea gehad wat erg leuk was.

 7. Wat ontzettend leuk! Ik heb ook een babyshower gehad bij de eerste zwangerschap, super leuk! Bij de tweede zwangerschap gaf ik heel duidelijk aan dat ik het njet wilde, omdat die zwangerschap zo spannend was! Ik was bang dat ze iets zouden organiseren en ik dan net in het ziekenhuis zou liggen ofzo. Mijn zus heeft me toen alsnog verrast maar dan met een nachtje weg samen, heerlijk relax, dat was geweldig! ?
  Doortje onlangs geplaatst…Plog; Sneeuw, Mac Donalds en Patito’s!My Profile

 8. Wat lief van ze zeg! Dikke verwennerij 🙂 Ik denk niet dat ik een babyshower krijg. De weinige vriendinnen die ik heb weten dat ik niet graag in de belangstelling sta en ik heb geen moeder meer die het voor me kan organiseren 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Shoppen in DuitslandMy Profile

 9. Superleuk dat ze dit nog eens voor je deden! Ik wil ook een babyshower als ik ooit zwanger ben haha! Altijd leuk om zo verrast te worden 🙂 En zo’n uitbeeldspelletjes vind ik ook altijd heel leuk, haha!

 10. Wat lief van je vriendinnen! Je ziet er gelukkig uit. Ik heb nog nooit een babyshower gehad omdat ik natuurlijk nog niet zwanger ben geweest maar heb wel een keer een high tea babyshower georganiseerd wat ook erg leuk was!
  Drie onlangs geplaatst…In de rust…My Profile

 11. Wat een lieve verrassing van je man en vriendinnen! Mijn moeder heeft voor mij ook twee keer een babyshower georganiseerd, wat heb ik toen veel leuke spulletjes gekregen!
  Nu een babyshower voor een vriendin gepland, heel benieuwd wat ze ervan vindt!
  Alicia onlangs geplaatst…The surprise of our baby’s sexMy Profile

 12. Ah wat lief van je vriendinnen en moeder!

  Voor mijn babyshower had ik blijkbaar m’n eigen ‘smoes’ verzonnen ?
  Ik wilde naar de Ikea, dus zou m’n zusje ophalen. Kom bij d’r binnen, huiskamer vol. Het eerste wat ik zei ‘hoe kunnen we nou naar de Ikea dan?’ ? haha

 13. Leuk kelly dat ze de tijd hebben genomen om je zo te verrassen en te verwennen! Dat verdienen jij en de kleine shaniquatequilanarondais wel! 😀
  Eline onlangs geplaatst…Wat ik at #1My Profile

 14. Oh zo leuk! Ik had al wat kiekjes voorbij zien komen, gezellig hoor!
  Ik had ook een babyshower en had niks door, zo ontzettend lief was dat!

  Hopelijk heb je nog rustige laatste weekjes en dan lekker knuffelen!
  xx
  Bregje onlangs geplaatst…Speelplezier!My Profile

 15. Ziet er superleuk uit! Ik zou het heel leuk vinden om het te organiseren, gewoon even de zwangere in het zonnetje zetten!

 16. Ziet er gezellig uit, leuke verrassing!
  Ik heb de babyshower van mijn tweelingzus mogen organiseren, vond ik ook super leuk om te doen. leuke hapjes verzinnen en gekke spelletjes.

 17. Wat super leuk zeg van je vriendinnen.

  Ik heb geen babyshower gehad, want dat was toen nog niet… en nu zit ik er eigenlijk niet op te wachten. Van mij hoeft dat niet allemaal.
  Liess onlangs geplaatst…De April Mama’s, IrmaMy Profile

 18. Wat ontzettend lief! Ik hoop ook op een baby shower. Van welk merk is het shirtje met de olifant? Die wil ik ook graag!!! ,

 19. Wat leuk zeg! Ook speciaal dat dit al het derde iets is wat je vriendinnen organiseren voor je. Hartstikke lief!
  Ik ging nietsvermoedend met een vriendin shoppen. Maar dit was van korte duur. Ze had ‘hoofdpijn’ en of we terug naar ons huis konden gaan. Ik vond het vreemd dat er blauwe ballonnen aan de voordeur hingen. Ik dacht dat de mannen een grapje aan het uithaalde. Nog geen idee dat binnen iedereen voor de babyshower klaar zat! haha
  Linda onlangs geplaatst…7 tips om de kinderkamer in te richtenMy Profile

 20. leuk hoor dat je even in het zonnetje werd gezet
  persoonlijk heb ik daar niets mee mijn familie aan vaders kant vier dat altijd heel groots die doen daar wel aan maar moeders kant niet gelukkig
  mijn tante is wel gekomen en haar drie dochters mijn nichten
  met cadeaus ik lag toen op bed. dat was bij mijn derde zwangerschap
  ze zaten toen om mij heen rond om mijn bed
  want de laatste vijf maanden heb ik alleen gelegen kon niet meer zitten of lopen
  gewoon lekker rusten.
  maar dat vond ik wel heel prettig dat was dan wel geen baby shower want ik wist ervan
  maar toch heel leuk
  en spelletjes en dat soort dingen zit ik al helemaal niet op te wachten veel te vermoeiend
  ze kwamen ook gelijk nog even ons huis een frisse opknap beurt geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.