Verrast met een vrijgezellenfeest! De foto’s en het verhaal

Bij een bruiloft hoort een vrijgezellenfeest, een feest met je vriendinnen of vrienden waarin je nog even helemaal ‘los’ mag. Traditioneel gezien is dit feest bedoelt voor de bruid om even te ontspannen van alle trouwstress. Voor de man is dit bedoeld omdat de man zijn vrienden gaan ‘verlaten’ omdat hij deze verruilt voor de vrouw, daarom gaan de vrienden van de aanstaande bruidegom hem nog even helemaal ‘voor gek’ zetten. Zo letterlijk gaat het allemaal niet meer natuurlijk.
Ik  hoopte stiekem wel dat ik een vrijgezellenfeestje zou krijgen, je kan het alleen niet zelf organiseren dus je hoort er spontaan mee verrast te worden. Mijn vriendinnen kennende (die ook mijn babyshower organiseerde in mijn zwangerschap van Lana) kan ik wel zoiets van verwachten, het zijn echte schatten namelijk. Afgelopen zaterdag was het zo ver, ik werd gekaapt, in een pakje gehesen en ik moest mee. Vandaag laat ik jullie zien wat we gedaan hebben!


Deze video maakten mijn vriendinnen toen ze naar me toe kwamen, zo lief en leuk!

Yannick zat natuurlijk in het complot, maar hij wist niet dat hij ook verrast zou worden die dag met een vrijgezellenfeest. Ik kreeg dit prachtige Hindoestaande kleed aan, de trouwjurk van mijn Surinaamse vriendin Carla. Ik vond het fijn dat mijn vriendinnen me bespaart hadden en me niet een heel idioot pak aangaven haha.

En ze namen me mee naar Den Bosch, we parkeerden bij het transferium om vervolgens de bus te nemen.

In de bus!

Here we go!

We gingen the wedding game spelen! Een hilarisch spel met een soort GPS tocht door het binnencentrum van Den Bosch waarbij we in 1,5 uur tijd een bruiloft moesten organiseren. We moesten alle middelen verzamelen, muntjes verdienen, maar ook konden we strafpunten krijgen als we de ‘boze schoonmoeder’ of de ‘ex van je partner’ etc. tegenkwamen. Ondertussen moesten we met veel mensen op de foto middels opdrachten. Zo moest ik een man zoeken waarmee ik op de foto ging die op Yannick zou lijken, op de foto met een mannelijk vrijgezellenuitje in de stad, de openingsdans oefenen met een onbekende man en op de foto met een boze schoonmoeder etc. Echt hilarisch!

We hadden er veel zin in!

Opdracht: Met zoveel mogelijk mannen tegelijkertijd op de foto.

Opdracht: Gratis trouwbloemen regelen, deze vriendelijke man gaf me 2 groene takken 😉

En ik moest zo snel mogelijk als echte bruid op de foto, dus koos ik deze fiets die bekleed was met bloemen, welke mijn bruidsboeket moesten voorstellen haha.

Alles met een flinke korrel zout natuurlijk 😉

En mijn team had gewonnen!

We wonnen een flesje Cava!

En toen werd ik ineens geïnterviewd voor televisie over het huwelijk haha.

Daarna werd ik verrast met een luxe high tea bij Pink lemon!

mmm lekker, zoet en hartig!

Selfie met Thirza, mijn getuige <3

Groepsfoto

Daarna naar huis waar we een heerlijk soepje aten met bubbels erbij. Daarna hebben we een filmpje gekeken en heerlijk bijgekletst!

Ik was niet de enige die verrast werd door haar vriendinnen, ook Yannick werd door zijn vrienden en broer verrast met een bachelor party! Ook hij heeft ontzettend van deze mooie dag genoten.

Dankjewel lieve vriendinnen voor het organiseren van deze onvergetelijk leuke dag! Ik heb er echt heel erg van genoten. Ik kan niet wachten tot jullie gaan trouwplannen zodat ik jullie kan verrassen en in het zonnetje kan zetten.
Zijn jullie wel eens aanwezig geweest bij een vrijgezellenfeest? Bijvoorbeeld van jezelf of van een vriendin? Wat zijn jullie ervaringen daarmee? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. Laat ze me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

57 reacties

 • Joyce
  6 mei 2015

  Leuk om zo verrast te worden. Ja ik ben wel eens op een vrijgezellenfeest geweest. Heb er gelukkig zelf nooit 1 gehad (ik kreeg 2 maanden later een babyshower) maar manlief wel. Heb hem nog nooit zo dronken meegemaakt haha
  Joyce onlangs geplaatst…Angst voor de tandartsMy Profile

 • Manon
  6 mei 2015

  Ah wat ontzettend leuk dat ze dit georganiseerd hebben zeg! Tof dat je de oude jurk van je vriendin aan mocht 🙂 en dat spel lijkt me hilaaaaarisch om te spelen hahahaha. Nog eventjes en je gaat écht trouwen, woehoeeeee!
  Manon onlangs geplaatst…Handige dingen om mee op vakantie te nemen (baby/kind)My Profile

 • Saskia
  6 mei 2015

  Wat lief van je vriendinnen om dit te organiseren. Ziet er erg gezellig uit, mooie jurk heb je ook aan 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mommymail! #11My Profile

 • Marion
  6 mei 2015

  Oh Kelly, ik zit hier met een big smile op mijn gezicht (en die had ik niet, want ik heb zo therapie, dus thanks). Wat een heerlijke vriendinnen heb je die dit voor je doen. Geweldig! Leuke foto’s! Dat zijn herinneringen voor het leven. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Dinsdag 5 MeiMy Profile

 • Manon
  6 mei 2015

  Wat leuk zeg, ziet er uit als een enorm leuke en gezellige dag! Ik heb nog nooit een vrijgezellenfeest meegemaakt, maar gaat in de toekomst vast nog komen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Mexicaanse wrapsMy Profile

 • Desiree
  6 mei 2015

  Wat een geweldige foto’s. Lijkt me een fantastisch vrijgezellenfeest. Zelf kreeg ik er ook een toen we gingen trouwen. Was een erg geslaagde dag.
  Desiree onlangs geplaatst…Bijna op vakantieMy Profile

 • Sara
  6 mei 2015

  Ziet er gezellig uit! Het is altijd zo lief als andere je ergens mee verrassen. Ik denk niet dat ik een vrijgezellenfeestje zou krijgen, maar ben er ook niet persee het type voor. Een high tea zou ik wel leuk vinden!

 • Nesrin
  6 mei 2015

  Wat een gezelligheid. Heel mooi dat je een leuke vrijgezellenfeest hebt gehad, lief van jouw vriendinnen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Siri wat is Sexy?My Profile

 • Wilma
  6 mei 2015

  Haha dat was een leuke dag zo te zien! Op mijn vrijgezellefeest gingen we een workshop taarten maken doen en uit eten en ‘s avonds gingen we uit en moest ik een groot wit shirt aan en zoveel mogelijk mannen er iets op laten schrijven.. was ook een erg gave dag..

 • Lauriëtte
  6 mei 2015

  Wat fijn om zulke lieve vriendinnen te hebben! Die jurk staat je overigens prachtig 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Diabetes Type 1; In jip en janneke taalMy Profile

 • Henny
  6 mei 2015

  Ziet er gezellig uit! Fijn dat je zo ‘n leuke dag hebt gehad. Ik heb zelf meerdere vrijgezellenfeesten meegemaakt. Een paar zelfs meegeholpen te organiseren. En natuurlijk mijn eigen die ook erg leuk was. Ik heb een kookworkshop gehad. Het was erg gezellig en leuk. Daarna naar de stad waar we naar de kroeg gingen en daar was mijn man ook met zijn gezelschap.
  Henny onlangs geplaatst…Doelen voor 2015, hoe staat het ermee!My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  6 mei 2015

  Oh wat een leuke dag! Wat lief dat je verrast werd. Je zag er inderdaad mooi uit in de trouwjurk van je vriendin, gelukkig niet een vreselijk gewaad wat je aan moest ;). En wat grappig dat je geïnterviewd werd over het huwelijk, was dat geregeld of kwamen ze je toevallig tegen? Je kunt hier met veel plezier op terug kijken!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Tem je haar met de Hairwonder Botanical Styling de-frizz & shineMy Profile

 • Malou
  6 mei 2015

  Echt heel leuk om te zien!
  Malou onlangs geplaatst…INSPIRATIE: MOEDERDAGCADEAUTJESMy Profile

 • Sandra - Beautybysandra
  6 mei 2015

  Wat gaaf! Het ziet er erg leuk uit. Super leuk zo’n spel! Het lijkt me echt hillarisch. Echt origineel 🙂
  Sandra – Beautybysandra onlangs geplaatst…PLOG: Parijs Dag 1My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  6 mei 2015

  Ziet er superleuk uit! Wat lief dat je vriendinnen dit georganiseerd hebben! 🙂 Dat spel zag er ook heel leuk uit! Als ik ga trouwen zou ik ook graag zo’n vrijgezellenfeest hebben maar ik ben bang dat mijn vriendinnen het zouden vergeten haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Taboes doorbreken: 7 mythes over eetstoornissenMy Profile

 • Sophie
  6 mei 2015

  Het ziet eruit als een zeer geslaagde dag!
  Sophie onlangs geplaatst…Erop uit met lekker weer – OOTDMy Profile

 • Lifesabout
  6 mei 2015

  Geweldig zo te zien heb je een top dag gehad! Je straalt nu al van oor tot oor (en de dag moet nog komen ;))
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hair issues to the maxMy Profile

 • Nicole
  6 mei 2015

  Oooh dit brings back memories! Mijn vrijgezellenfeest was ook zoooo geweldig!
  Ziet er top uit meis!
  Nicole onlangs geplaatst…Dreumes van 14 maandenMy Profile

 • Dagmar
  6 mei 2015

  Waaaauw wat superleuk! Een dag om nooit meer te vergeten, geweldig <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Mijn favorieten van april die de maand nog mooier maaktenMy Profile

 • Thea van Galen
  6 mei 2015

  Ziet er uit als een geslaagd feestje!
  Nu ben je echt klaar om te trouwen 😉
  Thea van Galen onlangs geplaatst…Moederdag; Drie-eenheid dag! – By JootjeMy Profile

 • Marscha
  6 mei 2015

  Zo te zien heb je een heerlijke dag gehad! Afgelopen zaterdag ben ik door mijn vriendinnen verrast met een vrijgezellenfeestje. We hebben de hele dag in Breda gespendeerd, ontzettend leuke dag. Leuk ook hè, dat iedereen de moeite neemt om dit te regelen en evt vrij van t werk te nemen etc. Voelde me gezegend met zulke toffe vriendinnen, en zo te Sien heb jij die ook!
  Wil je alvast een geweldige dag toewensen 15 mei, ikzelf ga de 23e mei trouwen, dus dat gaat ook al opschieten. Hoop dat het stralend weer zal worden voor je 15 mei en geniet ervan!

 • Miranda
  6 mei 2015

  Leuke foto’s! Dat was vast een gezellige dag:)
  Onze getuigen/ceremoniemeesters hadden samen 1 groot vrijgezellenfeest georganiseerd met de mannen en vrouwen samen. Dat wilden wij graag zo en was helemaal geslaagd. We hebben heerlijk gegeten in een mooi restaurant met aansluitend een spel, zoiets als de jongens tegen de meisjes. Daarna zijn we met een aantal vrienden nog even de stad in geweest. Helemaal zoals wij wilden, zonder gekke verkleedpartijen of beschamende opdrachten;) haha!
  Miranda onlangs geplaatst…April in foto’sMy Profile

 • Paola
  6 mei 2015

  Super leuk! Mijn vrijgezellenfeest is iets meer dan een jaar geleden geweest en ik vond het super! Eerst een hightea gehad, en daarna een make-up workshop. Toen hebben we op het water in zo’n bal en zijn we uit eten geweest. Tot slot zijn we in de stad drankjes gaan doen met de mannen erbij!
  Paola onlangs geplaatst…A walk through the meadowMy Profile

 • Celine
  6 mei 2015

  Wat lief dat ze een geweldige dag voor je hebben georganiseerd! Op de foto’s zie je dat je echt genoten hebt!

  Liefs,
  Celine
  Celine onlangs geplaatst…CELEB: Hair&Beauty tijdens het MET galaMy Profile

 • M.
  6 mei 2015

  Doordat mijn schoonzus, vriendinnen van allemaal verschillende gelegenheden heeft (school, collega, sport, vakantie, familie), heeft ze aan mij gevraagd of ik haar feest wil organiseren en mij heeft ze een lijstje gegeven met de namen van iedereen. Daar ben ik nu dus druk mee bezig en binnenkort gaat het gebeuren. We gaan eerst taartenworkshop doen en daarna uiteten en daarna volgt een pubquiz.

 • Kim
  6 mei 2015

  Wat ontzettend lief en bijzonder dat je vriendinnen dit voor je hebben georganiseerd. Je zag er echt prachtig uit! <3
  Kim onlangs geplaatst…Boho Chic de Lente in met Sevenbien.My Profile

 • Dita
  6 mei 2015

  Wat ontzettend leuk dat ze dit voor je hebben gedaan! 🙂 het ziet er erg leuk uit.
  Dita onlangs geplaatst…Eetdagboek week 18 – april/mei 2015My Profile

 • Adinda
  6 mei 2015

  Ziet er uit als een superleuke dag!! Ik heb anderhalve week geleden een vrijgezellenfeest georganiseerd voor een vriendin. De bruid en twee anderen zijn zwanger dus we hebben rustig aan gedaan. We hebben een lipdub opgenomen en daarna lekker wat gegeten!
  Adinda onlangs geplaatst…Converse, made by youMy Profile

 • Vanessa
  6 mei 2015

  Leuk om zo verrast te worden. Die dag vergeet je nooit meer. En haha, je kreeg nog een interview ook!
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog Kruidvat mei 2015My Profile

 • Saar
  6 mei 2015

  Ik zit dit met een glimlach te lezen, want het neemt me even terug mee in de tijd toen ik mijn eigen vrijgezellenfeestje had! Heerlijk hè, als je vriendinnen je zo verrassen. Ik had wel aan mijn getuigen (tegelijk mijn zusjes) dat zij een vrijgezellenfeestje voor me moesten organiseren. De rest heb ik los gelaten. En ze hebben dat heel goed gedaan!
  Saar onlangs geplaatst…The power of the heart door Baptiste de PapeMy Profile

 • Josan
  6 mei 2015

  Oeh leuk! Ziet er gezellig uit. Echt quality time met je vriendinnen. Beter dan die feestjes waarop je bewust in de zeik wordt gezet. Dat wit staat je goed trouwens. Benieuwd hoe je jurk eruit ziet.
  Josan onlangs geplaatst…Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs en the Honeycomb SecretMy Profile

 • Tamara
  6 mei 2015

  Wat superleuk zeg dat je vriendinnen dir georganiseerd hebben! En het spel lijkt me ook heel leuk!
  Tamara onlangs geplaatst…A tale of two boobs!My Profile

 • beautifulday4makeup
  6 mei 2015

  Ik vind je hidoestaanse kleed echt superprachtig
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Ga je mee? Antwerpse Persdagen – Deel 1My Profile

 • Eline
  6 mei 2015

  Wat een enorm leuke dag! Het zag er echt uit als een top dagje 🙂
  Lijkt me ook fantastisch als ooit zoiets voor mij georganiseerd wordt 😀
  Eline onlangs geplaatst…something borrowed something blue someting old something newMy Profile

 • Janneke
  6 mei 2015

  Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad!
  Liefs,
  Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Foto’s- Sporten,shoppen & chocoladetaartjesMy Profile

 • Japke
  6 mei 2015

  Hahaha wat leuk! Lijkt me super om te doen, zo’n game. Maar ik houd niet van verassingen, dus dat wordt nog wat..
  Japke onlangs geplaatst…Running FilesMy Profile

 • milou | Shimmer-pie
  6 mei 2015

  Wauw! Super leuk! Ik kan me heel goed voorstellen dat je een leuke dag hebt gehad!

  Gelukkig hebben je vriendinnen het netjes gehouden! Bij Yannick ook?
  milou | Shimmer-pie onlangs geplaatst…Cactus printablesMy Profile

 • Jess
  6 mei 2015

  Ziet er heel gezellig uit. Je ziet er zelfs prachtig uit in deze jurk. Je vriendinnen hebben je zeker gespaard.
  Jess onlangs geplaatst…Zaken die me mateloos irriteren…My Profile

 • Dionne
  6 mei 2015

  Aaah! Wat super tof! Dit lijkt mij echt heel leuk om mee te maken!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Kingsday, Quality-time met vriendlief & Blueberry cakeMy Profile

 • Marjon
  6 mei 2015

  Aaah wat ontzettend leuk! Lief dat je vriendinnen dit hebben georganiseerd. Dit is wel een hele leuke manier! Soms worden mensen echt compleet voor gek gezet, maar dit is wel heel erg leuk 🙂
  Marjon onlangs geplaatst…Monthly diary: AprilMy Profile

 • Anita | mindjoy
  6 mei 2015

  Wat ontzettend leuk! En pink lemon is altijd gezellig.
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Libelle bookazine: Verloren – Harlan CobenMy Profile

 • anouk
  6 mei 2015

  Wat hebben je vriendinnen een top dag geregeld!! Het klinkt als een dag om nooit te vergeten
  anouk onlangs geplaatst…Persbericht: The Sylvie collectionMy Profile

 • Lieke van Veen
  6 mei 2015

  Ziet er super gezellig uit!
  Ik heb nog nooit een vrijgezelle party meegemaakt maar ik ben natuurlijk ook nog jong hihi!

 • Anneleen
  6 mei 2015

  Wat een fijne verrassing! Leuk dat ze dit voor je georganiseerd hebben! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Annemijn
  6 mei 2015

  Wat super zeg! Ben zo benieuwd naar jullie huwelijk!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #21 KoningsdagMy Profile

 • Mamablogger
  6 mei 2015

  Ziet eruit als een superdag! Ik zelf was de ceremoniemeester op de bruiloft van vrienden en organiseerde beide vrijgezellenfeesten, op dezelfde dag. Van tevoren een hoop geregel en bloed, zweet en tranen haha, maar wat een leuke dag was het!
  Mamablogger onlangs geplaatst…Uniseks kleding voor kinderen met tip voor €5!My Profile

 • janske
  6 mei 2015

  Wat ontzettend leuk is dat toch altijd zo’n vrijgezellenfeest! Vooral als het echt een verassing is! Leuke foto’s ook!
  janske onlangs geplaatst…400ste post & help me aan een nieuwe blognaam!My Profile

 • Annelous
  6 mei 2015

  En HOE..mijn eigen vrijgezellenfeest was ontzettend tof. Eerst de “overval” met passende kleding. Daarna een workshop met Afrikaanse trommels en dans. Lekker tapa’s gegeten met leuke cadeautjes en lieve woorden. Daarna naar een karaokebar in de Jordaan, waar uren later ook de mannen naartoe kwamen. We hebben tot in de kleine uurtjes met elkaar gefeest en gedronken. Een oude schoolbus bracht het hele zootje weer naar huis. We hebben gezongen en gelachen in de bus en nog dagen lang laat gehad van een kater ha ha.
  Mijn vriendinnen zijn top! Onze vriendschap is onvoorwaardelijk..

 • elize
  7 mei 2015

  superleuk,Kelly!Echt tof:) Pink Lemon is ook zo ontzettend leuk! en dat spel ziet er ook tof uit! je vriendinnen hebben er iets leuks van gemaakt:)
  elize onlangs geplaatst…Video: DIY koffie scrub | #girlwiththeDIYMy Profile

 • Xaviera
  7 mei 2015

  Heel erg leuk om te zien, wat een lieve vriendinnen heb je! Het ziet er uit als een geweldige dag. 😀
  Xaviera onlangs geplaatst…Listen to your heartMy Profile

 • Manouk
  7 mei 2015

  Wat leuk en lief zeg om zo verrast te worden door je vriendinnen! En ontzettend leuk zo’n bruiloftspel. Spannend zeg dat jullie grote dag steeds dichterbij gaat komen.

 • Mira
  7 mei 2015

  Wat lijkt je aanstaande op zijn broer zeg! Ik heb zelf nooit een vrijgezellenfeestje mee gemaakt en hoop van harte dat het bij mijn bruiloft niet gedaan word. Ik weet zeker dat ik niet gespaard ga worden dus sla het liever even over haha
  Mira onlangs geplaatst…Hair | Lush Marilyn Haarmasker voor (neppe) blondinesMy Profile

 • Cindy
  7 mei 2015

  Oh wat leuk! Super zeg! Ik zie dat je genoten hebt van deze dag.
  Cindy onlangs geplaatst…Persoonlijk: Na regen komt zonneschijnMy Profile

 • Renske
  8 mei 2015

  Je straalt! 🙂 Wat een super toffe dag zeg! En wat had jouw vriendin een prachtige trouwjurk. Hij staat jou ook erg mooi! Zelf heb ik ook een aantal vrijgezellenfeestjes achter de rug. Ontzettend leuk waren ze! Ik kan niet wachten totdat mijn vriend op de knieën gaat, haha. Ook al houd ik niet van verrassingen, zo’n vrijgezellenfeest lijkt me hartstikke leuk!
  Renske onlangs geplaatst…My life tagMy Profile

 • Marilla
  9 mei 2015

  Ik lees eigenlijk niet zo veel op jouw blog, maar 2 keer per week ofzo. Dus vandaar dat ik soms wat later reageer op je blogpost, maar ik hoop dat je ze toch wel leest 😉

  Ik heb mijn eigen vrijgezellenfeest gehad en vroeger riep ik tegen mijn vriendinnen ‘Het kan me niet gek genoeg. Hijs me in een raar pakje, huur een stripper en ik vind het allemaal prima’. Nou, dat heb ik geweten ook, haha. Ik werd in een roze pailletten jurk gehesen, met een tijgerprint legging, witte boa en roze bloem in mijn haar, flink voor schut dus haha! Vervolgens gingen we een cursus lapdance volgen (moest eigenlijk paaldansen zijn, maar de paal was stuk) en kwam er nog een stripper. Daarna uit eten en een drankje doen in een kroegje. Een hilarische dag gehad zo dus! Je moet er van houden, dat weet ik. Maar ik vond het erg leuk om het (eenmalig) mee te maken. Het heeft voor flink de slappe lach gezorgd in ieder geval 😉

 • Lisanne
  5 april 2016

  Wat een mooie naam heeft je getuige! ? (Mijn dochter draagt ook deze prachtige naam!)

 • Joris de Witten
  7 september 2017

  Klinkt als een geslaagd feest, grappig dat je ook nog geïnterviewd werd voor tv.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.