Vandaag deel ik weer gezellig een plog met jullie en dit keer van een plog van een dagje quality time met mijn oudste meisje Lana. Ik probeer heel bewust ook 1-op-1 activiteiten te plannen met mijn dochters, dus even wat leuks met een van de drie meisjes. De dag ervoor ging ik met Aimy een halve dag naar de Efteling, nu was Lana aan de beurt. We gingen samen op pad en ontdekte een hele leuke kids hotspot. Ook vertel ik wat over hoe ik de boel in balans houd 😉 Kijk je gezellig mee naar de foto’s van deze dag?

Goedemorgen! Yannick heeft die dag 24H dienst, ik ben al vroeg uit de veren met de meisjes. Zaterdag is vaste prik dansles voor Lana dus om 9.00 spring ik de auto in met de meisjes om Lana te brengen. Lana heeft er weer zin in!

Ik breng Lana weg en ga dan met Feline en Aimy richting mijn ouders. Ik drink daar gezellig een kopje koffie mee en dan race ik weer terug om Lana van dansles te halen. De laatste 5 minuten mogen we altijd mee kijken en dat vind ik altijd heel leuk om te doen natuurlijk. Na de les rijden we weer terug naar mijn ouders voor wat drinken, een tussendoortje voor we vertrekken. Aimy en Feline blijven vervolgens gezellig bij mijn ouders.

En Lana en ik rijden richting Molenschot waar we afgesproken hebben met Geertje van Lifesabout en Sarah. We hebben al jaren online contact dus het werd tijd om elkaar ook offline gezellig te zien. Zodra ik vertrokken ben, stuur ik deze foto naar Geertje. Het is truckersdag dus ik ben wat later. Een prachtig initiatief overigens waarbij bedrijven met vrachtwagens en bussen, een tour maken door het dorp met mensen met een beperking die zo een geweldige dag hebben. We zwaaien vanuit de auto enthousiast naar de voorbijkomende vrachtwagens.

Lana en ik zijn er klaar voor! Het is zo’n 35 minuten rijden en onderweg draaien we continue de muziek van K3 uiteraard 😉 een en al gezelligheid samen.

We arriveren op de afgesproken plek: KidsWonderLand. Een soort combi van een indoorspeeltuin en indoor pretpark. Echt enorm leuk ziet het eruit en er is heel veel te beleven voor de kinderen. Een voorheen niet ontdekte hotspot waar we zeker vaker eens naartoe zullen gaan. Hotspot tip voor kinderen dus!

De meiden hebben de grootste lol en jep, dan gaan je haren door de war. Er is nog weinig te bekennen van de mooie vlecht die Lana die ochtend nog in had. Maar de speelpret is groots en dat is wat telt. Hier bekijkt Lana zichzelf in zo’n lachspiegel.

En hier spelen Lana en Sarah in een soort ballen-machine waarbij ze de ballen kunnen lanceren en opvangen. Ze vinden het geweldig!

Even een selfie met Geertje! Echt een lieverd is ze!

De lunch is zoals die hoort in zo’n indoor pretpaleis: Vette hap! Voor Lana en Sarah een smulbox en pannenkoek die ze delen en ik heb een broodje kroket. Lekker!

In de smulbox zit een soort vel met raamstickers gemaakt van jelly materiaal, Lana is er helemaal blij mee en later die dag decoreren we haar het raam in haar slaapkamer ermee.

De meisjes op de kabelbaan (‘wrecking ball ;)’). Dit park biedt enorm veel leuks aan voor jong en oud. Zo is er alles aan speeltoestellen aanwezig die je ook kunt vinden in een krijspaleis, maar er is ook een Lunapark, lasergame ruimte, een soort monorail treintje, en nog meer kleine attracties. Nogmaals, echt een aanrader (no spon).

Rond 15.00 gaan we weer richting huis en heb ik een enorme inkakker qua energielevel dus ga ik even lekker slapen, Lana is niet moe (bijzonder na zo’n dag haha!) maar die vermaakt zich op de iPad. Ik ben zelf niet helemaal fit, een beetje blaasontsteking-ish die niet doorzet, en de slaap die ik even pak doet me goed.

Na een fijn slaapje gaan we richting mijn ouders waar Aimy en Feline ook een geweldige dag gehad hebben. We mogen lekker mee eten en eten: Chili con carne, daar zijn we allemaal enorm dol op.

Er wordt natuurlijk ook even gekroeld met Roy, de hond van mijn ouders. Wat een knapperd is het he!

Rond 19.00 ben ik weer thuis met de meiden en ga ik Lana en Aimy als eerst op bed leggen. Dan ga ik rustig op ons bed zitten met Feline om haar de laatste voeding te geven waarnaar ze ook lekker kan gaan slapen.

Dan ga ik even douchen, make-up eraf halen, mijn huid verzorgen en een kop thee zetten en dan klap ik mijn laptop open om deze plog te gaan maken op bed. Lekker met een kop thee en chocolade erbij, heerlijk!

Patrick grijpt zijn kans nu Yannick niet thuis is en komt lekker bij me zitten, het is heel bijzonder, als Yannick niet thuis is dan komt Patrick altijd naar me toe, alsof hij als enige man in huis me wil beschermen ofzo, heel lief. Het is dan echt een knuffelbeest, maar wanneer Yannick erbij is, zoekt hij meer zijn eigen ruimte op. Misschien is dat ook wel kater-eigen? Geen idee. Ik geniet gewoon extra van die momentjes dat hij wel bij me komt kroelen.

En dan maak ik deze plog af en besluit ik lekker op tijd te gaan slapen in de hoop dat ik me de dag erna wat beter voel. Het is momenteel een drukke periode met de organisatie van mijn Kellycaresse event, de lancering van mijn eigen collectie voor Zenner en de enorme drukte qua hele toffe mooie opdrachten. Ik geniet er enorm van, maar plan daarom ook bewust die quality time momenten (met mijn kids, mijn man of juist gewoon even alleen) en die momenten van rust. Een dutje op een vrije dag tussendoor, lekker op tijd naar bed of een fijne yoga sessie. Op die manier voel ik me relaxed en niet overdonderd en bewaar ik de balans tussen werk, privé, selfcare en sociale leven. Het is heel belangrijk om voor jezelf zo’n balans te vinden. Ik ben benieuwd of jullie dit herkennen en hoe jullie dit toepassen 🙂 Laat je reactie hieronder achter of op social media 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “KC PLOG: Toffe kids hotspot en Quality dag met Lana”

  1. Wat een gezellige dag! Ik vind het soms wel lastig om die balans te kunnen vinden. Ik ga al gauw schoonmaken of een ander huishoudelijk klusje als de kinderen slapen. Maar gisteren toen de oudste 2 weg waren en de jongste sliep ben ik heerlijk een film gaan afkijken.

  2. leuk de afspraak met Geertje en Sarah. Ik ben een grote fan van haar recepten zonder pakjes en zakjes.

  3. Wat een heerlijke dag. Leuk dat je zo je quality time momentjes met de meiden inplant. Voor hen is 1-op-1 aandacht ook super natuurlijk. Slim ook dat je dit ook voor jezelf doet, je hebt het immers druk genoeg en je kan alleen alles helemaal fijn doen als je jezelf goed voelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.