Hoe bevalt de Apple Watch 3 – Review en ervaringen

Hoe bevalt de Apple Watch 3? Welke horloge heb je altijd om Kelly? Is de Apple Watch fijn en ook echt een meerwaarde? Ik krijg veel van dit soort vragen en ik heb mijn Apple Watch al heel wat maandjes om mijn pols zitten dus het leek me leuk om mijn ervaringen en mini review met jullie te delen. Ik ben echt aan Apple freak en nee het is helemaal niet nodig om zo’n duur horloge aan te schaffen. Ik kocht hem als cadeautje voor mezelf en ben er tot de dag van vandaag nog steeds mega blij mee. Waarom en hoe ik hem gebruik deel ik vandaag.

Hoe bevalt de Apple Watch 3 – Mijn review en ervaringen

Wat is een Apple Watch eigenlijk?
Een Apple Watch is een horloge, een smart horloge dat je koppelt aan je iPhone, hij is ook niet zonder iPhone te gebruiken. Hij staat via Bluetooth verbonden met je iPhone en communiceert met je telefoon. Je hebt zelf de vrijheid welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen via je Apple Watch, wat ik heel prettig vind. De Apple Watch is een stappenteller, hartslagmeter, workout buddy en horloge in een. Maar je Apple Watch is ook je (optie tot sprekende) agenda, een apparaat dat tijdens het navigeren in de auto je helpt met aanwijzingen geven, een manier om berichtjes snel te kunnen lezen of versturen en je kunt ermee bellen. Daarnaast kun je er ademhalingsoefeningen mee doen (even een rustig meditatie momentje) en de Apple Watch helpt je bij het plannen en afstrepen van belangrijke taken. Dit is kort gezegd wat je er allemaal mee kunt.

Wat doe ik allemaal met mijn Apple Watch 3 ?
Naast dat de Apple Watch mijn horloge is, gebruik ik vooral de stappenteller functie, de workout functie waarbij hij je workout bijhoudt, hartslag registreert en aangeeft hoe je resultaten waren. Ook gebruik ik mijn Apple Watch veel om mee te bellen of gebeld te worden. Zo heb ik vaak als ik met de kids bezig ben mijn iPhone boven liggen zodat ik me fijn kan focussen op de kids. Als ik gebeld wordt of ik zou in nood willen bellen kan dit met mijn Apple Watch. Dit vind ik een enorm fijne feature om zo echt in het moment te kunnen leven en toch bereikbaar te zijn. Ook gebruik ik de ‘ontspan’ app waarmee je af en toe even een momentje van rust neemt en op je ademhaling focust, een soort mini meditatie tijdens je dag. Dit geeft een heel relaxed gevoel weer.

Ook vind ik het fijn om berichtjes erop te lezen en wanneer ze van belang zijn antwoord ik ze via mijn telefoon. Ik heb bewust geen mailbox app op de Apple watch actief gekoppeld, want dat werkt voor mij als afleiding.

Mijn eindoordeel van de Apple Watch 3
Ik ben enorm blij met dit product! Er zijn natuurlijk ook nadelen. Zo moet hij elke nacht op de oplader omdat de batterij niet 2 dagen meegaat, ik heb de 3e variant die waterproof is, maar ik ga er niet mee zwemmen of douchen, toch te bang dat er wat mee gebeurt en de hoge investering die hij kost is een nadeel. Ik blijf bang om mijn Apple Watch ineens te verliezen of kwijt te raken. Ondanks die minpunten vind ik de Apple Watch een enorm leuke gadget om elke dag te dragen en geeft hij me structuur in mijn dag en afspraken en motiveert hij me om voldoende beweging te krijgen door de dag heen.

Ik ben benieuwd of jij ook een Apple Watch hebt? Wat zijn jouw ervaringen ermee? Of heb je juist wel of helemaal geen plannen om er eentje aan te schaffen? Laat het me weten bij de reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Fem
  9 oktober 2018

  Jaa, daar is de review! Ik wil er super graag één, maar inmiddels is de Apple Watch 4 uit waar ik voor wil gaan. Momenteel is ie helaas uitverkocht. Ik hoop ’em met het KC Event om te kunnen hebben 😉

  Heb jij er nog een screenprotector bij gekocht tegen krassen? En andere bandjes? Zijn het handig om die producten ‘echt’ te halen of te bestellen bij Ali?

  Fijne dag ❤

 • Maaike
  9 oktober 2018

  Ik heb een eerste generatie, dus heb m alweer even. Ik had nooit een horloge om, tot m’n Apple watch, die had ik alleen in m’n kraamperiode niet om. Ik heb weinig notificaties aan: whatsappjes van bepaalde personen en gebeld worden. Tijdens m’n werk weet ik het dus als een van de ‘belangrijke’ personen appt of als ik gebeld word, geeft mij veel rust en daardoor check ik m’n telefoon ook nauwelijks als ik op kantoor ben!

 • E
  9 oktober 2018

  HI,
  Een tip; bestel horlogebandjes via Ali express. Scheelt heel veel geld!! Je kan ook een tussenstukje kopen via Ali en Ann kan je normale horlogebandjes kopen van 20mm dan ben je echt voor Een euro zeker klaar! Scheelt heel veel tov bandjes kopen bij een gewone winkel.

 • Melanie
  9 oktober 2018

  Ik ben ook fan van Apple Watch. Ik draag de dexcom G5 en zie mijn waarde erop. Tijdens mijn werk voor de klas zit mijn telefoon vaak in mijn tas, dus geeft mijn horloge signaal bij hoge of lage bloedsuikerwaarden. Handig tijdens eigenlijk alles, omdat ik mijn telefoon altijd in mijn tas heb en niet hard op geluid wil hebben. Verschillende bandjes via Ali gekocht, ook top 👍🏻

 • rachel
  9 oktober 2018

  jaaaa ik kan ook niet meer zonder!!! en ga einde van de maand gewoon de serie 4 halen!! en de 3 houd ik dan wel als back up haha.
  en elke dag opladen kel? ik doe er 3 dagen mee!! en ja hij word intensief gebruikt 😉

 • Marcha Boere
  9 oktober 2018

  Hier ook een Apple fan. Heb speciaal de Apple Watch gekocht om mijn prestaties tijdens het zwemmen bij te houden. Dit werkt enorm motiverend omdat een uurtje al snel 650 calorieen verbrand, en daarbij je dagelijkse beweging nog erbij komt!
  ook de stappenteller is fijn, echter het aantal trappen gelopen klopt dan weer niet altijd.
  omdat ik er zo blij mee ben heeft mijn vriend er ook een gekocht en hij draagt hem ook altijd nu!
  het grappig is dat als hij nu een gewone horloge om heeft naar bijvoorbeeld een feestje dan zit hij elke keer op het scherm te drukken haha.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.