Kom jij naar het eerste Kellycaresse event?

Wat vind ik dit mega mega spannend! Ik ben al maanden bezig met brainstormen, contacten leggen, nadenken en het opzetten van iets wat ik al heel lang wil doen, mijn eigen Kellycaresse event, een event om een aantal van jullie te ontmoeten. Met jullie te kletsen, samen een hapje en drankje doen en vooral een hele gezellige middag hebben samen. En het is me gelukt! Op de toplocatie ‘Het Amsterdamse Proeflokaal’ in Amsterdam zal op 28 oktober mijn eerste event plaatsvinden en jij kunt erbij zijn! 

In dit artikel vertel ik je alles over het event, de mogelijkheden en link ik je door naar de ticketverkoop.

Het Kellycaresse Event

Een Feel Good Event voor de lezeressen en volgers van Kellycaresse. Op zondag 28 oktober vier ik mijn eerste Kellycaresse event, een Feel Good middag voor lezeressen en volgers van Kellycaresse. Een middag vol gezelligheid, lekker eten, hapjes van Sjenkieskitchen, Beauty en mind!

Het event vind plaats in Het Amsterdamse Proeflokaal. Een mooiere locatie had ik niet kunnen vinden, het is er werkelijk prachtig. Het Amsterdams proeflokaal is ingericht door en met de meubels van Station 7 en daardoor krijg je er stiekem het ‘bij mij thuis’ gevoel van, want onze meubels thuis zijn ook daarvan. Op de locatie kun je parkeren tegen betaling, maar met het openbaar vervoer reizen is makkelijk en lekker centraal vlakbij het Olympisch Stadion.

Hoe ziet het Kellycaresse Event eruit?
Aanvang 13.00-16.00
met optie tot VIP diner. 

– Welkomstwoord en praatje van Kelly
– Haarworkshop van Zenner
– Kickstart Workshop met Marije van Mompoint: ‘Boost your balance’
– Interieuradvies Station 7
– Leuke stands
– Sjenkieskitchen Live: Proeven, vragen stellen en genieten!
– Toffe foto (van jezelf, of met je vriendin of met Kelly) gemaakt door Capribee Family
– Meet en Greet en even kletsen op de bank met Kelly Caresse
– Hele toffe goodiebag!
– Hapjes en drankjes.

Na aankoop van je ticket kun je lid worden van de exclusieve Facebook pagina van dit evenement waar je met andere aanwezigen kunt chatten, gegevens uitwisselen om samen te reizen en voorpret kunt opdoen.

Klik hier om je ticket te bestellen (let op: Beperkte voorraad).

 VIP Optie met Diner van het Amsterdamse Proeflokaal 
Voor een meerprijs kun je als een van de VIP’s na het event om 17.00 aanschuiven voor een Luxe Diner verzorgd door het Amsterdamse Proeflokaal inclusief hapjes, drankjes en een koffie/thee met lekkers erna. Altijd al een keer een wijntje of thee willen drinken met Kelly, dit is je kans ;). Dit diner is tot 19.00.

Klik hier om je ticket te bestellen (let op: Beperkte voorraad).

Ik vind het heel mooi en belangrijk om een goed doel te koppelen aan mijn event. Het doel wat we gaan steunen is Join4Energy. Join4Energy zet zich in voor het genereren van geld om het onderzoek naar een medicijn te versnellen en de kwaliteit van leven van kinderen met een Energiestofwisselingsziekte te verbeteren. Ik ben met dit doel in aanraking gekomen via mijn vriendin Lisa. Haar nichtje heeft een Energiestofwisselingsziekte wat haar leven enorm beperkt en het vooruitzicht is onzeker. Het doel Join4Energy is niet zo bekend, maar verdient meer aandacht en donaties om onderzoek mogelijk te maken. Door bij je ticket als optie ‘Doneren’ te kiezen en €3,50 te doneren, doe je automatisch mee aan de loterij en maak je kans op een van de exclusieve prijzen van onder andere Station 7, Nivea, Zenner en Capribee Family. De donatie van €3,50 gaat compleet naar het doel Join4Energy en meerdere lootjes kopen kan ook :).

Het belooft een enorm gezellige en mooie dag te worden en ik kijk er enorm naar uit. Mag ik jou op 28 oktober ontmoeten? Ik hoop het! Tot dan 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Inge
  18 september 2018

  Lijkt me heel gezellig alleen spijtig dat het in Amsterdam is. Ik had gehoopt dat het net over de NL grens zou zijn aangezien je daar ook woont en dat als Belg toch veel dichter is. Anyway: veel plezier 🙂

 • Natasja
  18 september 2018

  Jaa!! Ik heb gisteren al een VIP ticket gekocht! Heb er zo veel zin in! Vind het ook spannend want ik ga gewoon alleen!

 • Fem
  18 september 2018

  Wat gaaf, je eigen event! Ik zou er graag bij zijn. Mijn schoonmoeder wordt die dag 50, dus ik ga het even in de groep gooien ? Succes met alle voorbereidingen, heel leuk en stoer! -x-

 • Rachel
  18 september 2018

  oooh wat had ik hier graag bij aanwezig willen zijn lieverds alleen zit ik dan bij de chirurg voor mij heup 🙁 dus ik niet blij 🙁

 • Nina
  19 september 2018

  Wat super leuk…helaas kan ik niet maar in iedergeval voor jou en iedereen die kan heel veel.plezier

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.