Mijn eigen collectie voor Zenner! #KellycaresseXzenner

Wow wat vind ik dit spannend. Wat heb ik een gaaf nieuwtje met jullie te delen, iets waar ik al maanden mee bezig ben achter de schermen, een enorm tof project. En as we speak is het zover, mijn eigen collectie in samenwerking met Zenner is te koop! In alle Etos winkels in Nederland hangen of staan de producten uit mijn collectie in het rek of in een groot display. Haaraccessoires voor ladies, girls en baby. Een collectie van ruim 15 items, allemaal favorieten van mij. Haaraccessoires waar je alle kanten mee op kan, praktisch maar vooral heel stijlvol. Voor jou als mama samen met je dochters, twinnen met je meisje of gewoon voor jou als vrouw. Ik laat je vandaag een aantal foto’s met haaraccessoires uit mijn collectie en de fotoshoots met mijn meisjes zien. 

Deze foto’s zijn gemaakt bij de eerste fotoshoot bij ons thuis. Mooi in de make-up gezet en onze haren prachtig gestyled met #KellycaresseXzenner items. Ik draag hier de ladies velvet haarband. Feline een schattig baby haarbandje. Aimy een handige mini ‘bananenklem’ die ideaal is om kapsels snel vast te zetten (ook handig bij weinig of fijn haar!). Lana draagt de glitter speldjes uit de girls lijn.

Inmiddels zijn de haartjes van Feline iets gegroeid, maar hoe schattig staat de baby haarband haar. Deze wordt in een set van twee verkocht.

Hier zie je Lana met de bananenklem waardoor haar staart mooi en speels valt.

Ik zal nu wat producten uit de #KellycaresseXzenner collectie laten zien. Te beginnen met deze eerste foto met de baby lijn. Deze bestaat uit fijne badstoffen elastiekjes (zonder ijzer erin), klik-klak glitter speldjes, een setje van 2 haarbanden in een verpakking en een velvet haarband die hetzelfde is als die voor girls en ladies. Voor baby’s met weinig haartjes zijn er handige speldjes met klittenband die heel makkelijk in het haar blijven hangen. Hoe schattig en leuk zien deze items eruit!

Dit is een deel van de meisjes lijn. De kroontjes haarbanden zijn Lana’s absolute favoriet en mochten zeker niet ontbreken. Het zijn zachte haarbandjes met aan de voorkant een kroon, hier worden meisjes die dol zijn op alles wat glittert en met prinsessen te maken heeft heel blij van. In deze lijn zit de mooie mini bananenklem, badstoffen elastieken en mijn trots, de Kellycaresse Anti-Klit haarborstel met mijn quote: ‘Enjoy the Little things in life’ erop. De Anti-Klit haarborstel ontklit het haar pijnloos dankzij de zachte en flexibele pennen.

En dan dit is dit Dames lijn met mooie velvet haarbanden en krinkel elastieken met luxe velvet eromheen. Een mooie haarband van luxe stof die tevens als sjaaltje gebruikt kan worden maar ook erg leuk is als mooie hanger rondom je tas. Velvet cable elastics, de bekende Stay-in-hair clips maar dan in mat afgewerkt en ook heel tof, elastieken die je als mooie armbandjes kan dragen om je pols, maar dus ook in je haar kunt doen. En natuurlijk de Kellycaresse Anti-Klit haarborstel. Een musthave op elke make-up tafel!

Hier zie je de metal-free Kellycaresse armbandjes die je als elastieken in je haar kunt dragen in details. Wie herkent het niet dat je standaard een elastiekje om je pols hebt, die ook nog eens knelt? Dit is een mooie oplossing die eruit ziet als een mooi armbandje, geen beknellend gevoel geeft en tevens een heel fijn en mooi elastiek is voor in je haar. Het zijn er 5 die mooi en luxe zijn uitgevoerd waarvan er eentje hele mooie pareltjes heeft. Armcandy noem ik het ;).

Dit zijn de velvet haarbanden. Ze zijn makkelijk in te brengen in het haar en bevatten geen ijzerdraad. Ze zitten comfortabel en geven een hele mooie look. De velvet haarbanden zijn ook verkrijgbaar voor meisjes en in het roze ook voor baby’s. Zo kun je twinnen met je meisje(s). Of kan de grote zus twinnen met haar kleine zusje :).

Deze velvet elastieken voor ladies vind ik ook zo leuk! Je kunt er hele leuke speelse kapsels mee maken en de bekende ‘mama knot’ wordt ineens een heel stuk stijlvoller ;).

Lieve Aimy vol trots met haar kroontjes haarband, ze wilde hem niet meer afdoen na de shoot, zo schattig!

Trots ben ik op deze mooie collectie en dankbaar dat ik deze mag uitbrengen. Deze collectie is exclusief voor Etos en vanaf deze week te koop bij alle Etos filialen (ook op de stations) en te koop zolang de voorraad strekt, op=op. De collectie is verkrijgbaar vanaf €2,50. Ik ben enorm benieuwd naar jullie reacties en of jullie ook zo blij worden van deze mooie accessoires. Als mama van drie meisjes die dol is op tutten in het haar met mijn meiden, vind ik het zo gaaf dit nu te kunnen met mijn eigen collectie!

In de video die vrijdag online komt over de collectie ga ik een hele toffe winactie delen, stay tuned! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Mijn eigen collectie voor Zenner! #KellycaresseXzenner”

 1. Wat leuk! Ik ga zeker vandaag meteen op zoek naar de kroontjes, want mijn dochter word morgen 3 jaar en ze zal ze geweldig vinden!

 2. Oh gosh wat gaaf! Morgen maar eens met m’n meisje kijken welke ze leuk vind. Hoe leuk is het om met m’n dochter te kunnen ‘twinnen <3.

 3. Leuk die velvet elastieken die zocht ik al. Die haarbanden ook erg leuk maar dat maakt mij zo kinderlijk haha

 4. Super trots op jou lieverd! Echt een mooie collectie geworden! ik ben ontzettend fan van de borstel, die kamt ontzettend fijn door en Leia wil haar roze kroon niet afdoen haha! <3

 5. Wauw Kelly! Echt gaaf! Ik ga straks gelijk even bij etos kijken of ze die blauwe sjaal haarband nog hebben, die is echt te gaaf!!

 6. Heel mooi! Zeker ook omdat het van die prachtige warme kleuren zijn. Toch jammer dat ik als jongste een jongen heb en mijn pre-puber hier niet meer voor te porren is ; ) Veel succes met je mooie lijn!

 7. Ik ben apetrots op je lieverd, hele leuke collectie. Vooral de armcandy elastiekjes. *Sprint naar de winkel.

 8. Tof! Die haarband wil ik wel hebben voor mij en mijn dochter en de glitterspeldjes en borstel vind ik ook erg leuk!

 9. Toen ik vanochtend op je instagram zag dat ze in de winkels lagen ben ik gelijk even langs de Etos op Rotterdam centraal gegaan! Ik heb de zwarte haarband gekocht. Hij voelt heerlijk zacht aan en zwart is wel een fijne basic kleur en daar was ik nog hard naar op zoek 🙂

 10. Ohh ik wil zo’n armband-elastiekje!! Npg nooit gezien en ik heb dus áltijd zo’n knellend elastiekje om mn pols!

 11. Yes!!!!! Vandaag naar de Etos gegaan om de roze haarbanden te halen voor mij en mijn kleine meisje! Zo lief….

 12. Super toffe lijn! Wil graag het kroontje en de haarknip voor kindjes (Die roze ronde) helaas inmiddels bij 3 etos winkels geweest en ze hebben ze allemaal niet gehad. Kan het zijn dat niet alle winkels alles hebben gehad? Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.