VLOG #44 : Een avondje los en cursus EHBO bij Kinderen en baby’s

Wat ontzettend gezellig en leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Dit is een lekkere diverse vlog. Gezellige beelden met mijn meisjes, een feest van vrienden waarbij we even flink uit ons dak gingen, tja hoort er ook bij, + the day after haha! Een shoplog van hele fijne drogisterij artikelen (en winactie!) En heel belangrijk, ik volgde een cursus EHBO bij baby’s en kinderen. Iets wat ik veel eerder had moeten doen! Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Ps. Ik heb een cursus EHBO gedaan bij Livis. Met kortingscode: ‘Kel10’ mag ik €10,00 korting geven op een EHBO cursus. 

Deze vlog bevat een samenwerking met Plein.nl waar ik een mega grote en toffe unboxing van laat zien. Houd mijn Instagram in de gaten want ik mag hetzelfde mega pakket ook verloten onder mijn volgers! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Rachel
  3 oktober 2018

  whahaha oooh wat een heerlijkheid ben je ook he mop heb me even rot gelachen 😀 xx

 • Fem
  3 oktober 2018

  Goed om kinder EHBO onder de aandacht te brengen! En wat staat je zelf ontworpen haarband leuk ?

 • Romaniaxlaura@hotmail.com
  3 oktober 2018

  ik hou van je vlogs!!!
  lijkt me super om zo een pakket te winnen. heb een baby girl van zeven maandjes dus de nummer vier pampers gebruik ik op dit ogenblik ook Kelly ? ? grtjs uit België

 • Anneleen
  4 oktober 2018

  Proficiat met het behalen van je certificaat. Ik heb binnenkort ook een EHBO cursus op de planning staan met het werk, ben benieuwd!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.