KC Photodiary: Op televisie en leuke meetings

kcphotoidia

Het is weer donderdag, vaste prik voor de wekelijkse KC photodiary dus. Afgelopen week was echt een hele leuke week, lekker druk in de weer geweest voor de blog, in huis, met Lana en in de keuken. Ik was op televisie bij EenVandaag en ik had wat leuke events op de planning staan. Laten we dus ook gelijk maar naar de foto’s van afgelopen week gaan kijken.

Donderdag ging ik gezellig een dag naar de Efteling met Paulien, haar zoontje Eli en Lana. We hebben een hele gezellige middag gehad, daar hebben jullie afgelopen zondag de vlog al van kunnen zien.

We aten als lunch bij het pannenkoekenrestaurant. Paulien en ik deelden half om half een kaas/spekpannenkoek, Lana had een pannenkoek die ze zelf mocht versieren en Eli at een appelpannenkoek. Heerlijk!

In de avond ging ik gezellig met Kimberly naar de feestelijke opening van de Wear for love Fashion boutique in Breda, de alcoholvrije cocktail smaakte goed!

Vrijdagochtend stond er een kerstster stylingsessie op de planning. Aangezien de kerstster plant giftig is voor katten en kindjes, gaf ik deze make-over cadeau aan kennissen van ons. Haar kindjes hebben een andere leeftijd als Lana waardoor het geen probleem was. Lana ging natuurlijk gezellig mee en speelde bij hun in de speelkamer, een walhalla vol met poppen, wandelwagentjes, barbies en ander leuks. Lana had ook een heerlijke ochtend.

Wat is de kerstster toch ook een prachtige plant, heel inspirerend hoe de bloemstylist hier zoveel sfeer mee aan bracht.

Vrijdagavond was ik op TV Bij Eenvandaag, ik vond het best wel heel spannend en eng haha! Je kunt het deel waar ik in voorkom over familie vloggen hier terugkijken.

Het weekend bleven we lekker  thuis, een beetje aanrommelen in huis enzo.  Hier zie je een look of the day waar ik mee aan het experimenteren was. Daar kon je dinsdag meer van zien.

Als avondeten maakte ik zelf Roti met Kip Massala en boontjes klaar. Dat betekent een paar uur in de keuken staan en daarna lekker met de handen eten, bestek lag er voor de sier bij haha.

Spelletjesavond met mijn lieve man. Lekker met een Jillz 0% erbij en natuurlijk heerlijke snacks. Kaasjes, komkommer, tomaatjes en zelfgemaakte heksenkaas als dip, lekker!

Heerlijke zondagbrunch <3

Zondag was pyjama en poetsdag in huize Caresse. Handig zo’n dochter die graag stofzuigt 😉 Heerlijk als het huis na een paar uur poetsen weer spik en span is voor de nieuwe week weer begint.

De chilltrui die ik maandag droeg.

Ik ging met Lana in het dorp wat boodschappen doen, deze Pampers aanbieding kon ik niet laten liggen, 1+1 gratis op die mega billendoekjes boxen betekent dat we weer een hele tijd voorzien zijn, lekker hamsteren haha

Ook kocht ik bij Kruidvat deze boekjes die heel leuk geprijsd waren. Voor €6,60 had ik 7 leuke voorleesboekjes voor Lana’s nieuwe kamertje, ideaal formaat als voorleesboek voor het slapen gaan.

In de middag bezocht ik de Action waar ik een heleboel leuks kocht, ook voor Lana’s kamertje en de babykamer.

Maandagavond ging ik naar zwangerschapsyoga. Toen ik thuis kwam (helemaal zen) las ik verder in mijn boek. Dit boek ben ik aan het lezen, wat een spannend boek,ik ben inmiddels heel wat verder in het boek en ik ben benieuwd hoe het afloopt, heel gruwelijk verhaal.

Dinsdag begon ik met het opnemen van een Action shoplog, de buit was groots haha.

Daarna door naar Amsterdam, als eerst ging ik gezellig met mede-zwangere Elise Joanne lunchen bij een leuke brasserie op de Dam. Dat broodje kroket (met mosterd, mmm!) mocht niet ontbreken, te lekker gewoon.

Daarna hadden we een heel leuk event van MooiPr. De persevents van Mooi Pr zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. We kregen een Christmas gift tour langs allerlei winkels die hun nieuwe kerstcollecties aan ons toonden. Als eerst naar Swarovski, ik hou van mooie sieraden en bling en bij binnenkomst kreeg ik een glaasje alcoholvrije bubbels in mijn handen, heerlijk genieten!

Elise en ik schelen maar 1 weekje qua zwangerschap, super leuk om samen ervaringen uit te wisselen.

Liefde voor deze mooie Swarovski armbandjes uit de Stardust collectie. Ik tipte Yannick al dat ik dit wel een mooie pushpresent zou vinden ( 😉 knipoog.) Wat een prachtige collectie is dit zeg.

Daarna door naar de mooie winkel van L’Occitane. We kregen een drankje, lekkere hapjes (macarons, mmm!) en informatie over de nieuwe kerstcollectie die er prachtig uit ziet en heerlijk ruikt, deze collectie is in samenwerking met Pierre Herme gemaakt, een bekende patissier die onder andere met L’Aduree heeft samengewerkt. De macaron was dan ook een uitgangspunt voor deze collectie.

Nadien hadden we nog een hele leuke borrel en presentatie van Christian Faye. En vervolgens gingen Elise en ik lekker uit eten. Ik nam een goed vullende erwtensoep met wat brood en spek en we deelden frietjes en een salade. Dit zal een van mijn laatste events zijn voorlopig, het eventseizoen is bijna aan z’n einde en in januari zal ik niet meer die kant op gaan ivm. de zwangerschap. Ik genoot dus extra van deze fijne dag.

Rond 21.15 die avond kwam ik thuis na een hele fijne dag. Ik ging de goodiebag bekijken en voelde me helemaal gelukkig. Wat een verwennerij, ik voelde me echt jarig. Van Swarovski kregen we de prachtige Stardust armband in roségoud (zo onwijs blij mee!), van Christian Faye wat fijne make-up producten en van L’Occitane de adventkalender en een heerlijke handcrème. Ik kan niet wachten om dagelijks in december een vakje uit de adventkalender open te mogen maken. Ook kocht ik bij L’Occitane een CC cream waar Elise me zo enthousiast over maakte, ik ben benieuwd of ik dan eindelijk een favo BB/CC cream gevonden heb.

Gisterenmiddag in de auto naar een Beautydream workshop. Ik heb dit bedrijf op een wat lager pitje staan, mede door mijn zwangerschap en gezondheid waardoor ik workshops niet ver vooruit kan plannen. Toch geniet ik nog van iedere workshop die ik hiervoor geef. Wist je dat Beautydream al 7 jaar bestaat? Trots op mijn eerste bedrijf 🙂

11 meiden mocht ik gisterenmiddag voorzien van een gezellige middag, beauty en make-up tips en tricks en dat was echt heel erg leuk.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken in afgelopen week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

53 reacties

 • Channa
  26 november 2015

  Ziet er weer fijn uit! En je deed het hartstikke leuk op televisie hoor 🙂 oh en de Jilz 0,0,0 wat een uitvinding hè!!
  Channa onlangs geplaatst…Waarom heet Fenna eigenlijk Fenna?My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  26 november 2015

  Leuke week heb je weer gehad! Mooie armband heb je gekregen en je shoplog over de action vond ik ook erg leuk.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#prematuurtjes deel 3 : De ontwikkeling van onze prematuurtjesMy Profile

 • Femke
  26 november 2015

  Wat een fijne week en wat ziet het event van Mooi Pr er inderdaad mooi verzorgd uit, doet haar naam eer aan ;-)! Die armbandjes zijn leuk he. Mijn vriend wilde voor mijn verjaardag (volgende week 🙂 ) die armbandjes kopen, hij versprak zich ;-)! Ik krijg alleen nu iets anders wat ik graag wilde hebben! Je stukje op tv heb ik nog niet gezien, ga ik vanavond eens even terug kijken!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. YouTube kanalen en filmpjes #4My Profile

 • Wilmaaa
  26 november 2015

  Heerlijk weekje met veel lekker eten 🙂 & die kerststerren zijn echt heel mooi! Supergaaf dat je op tv kwam!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Hot mama challenge | een nieuwe outfitMy Profile

 • Lisanne
  26 november 2015

  Ik heb zo een respect voor jou dat je die drukke weken kan hendelen met je zwangerschap en je peuter en een drukke baan, huishouden enzovoort. Knap hoor. Zo gaaf dat je die armband heb gehad ik ben ook swarovski fan en heb ook al een aantal items ik tag mijn vriend af en toe op Facebook als ik iets moois zie hihi benieuwd straks onder de boom. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Zelf erwtensoep makenMy Profile

 • Josan
  26 november 2015

  Die Adventskalender van L’ Ocitane wil ik ook. Ik had hem al gezien. Enne eten wat je met je handen mag eten is meestal het lekkerst
  Josan onlangs geplaatst…Miss C, mijn baby is 6 maandenMy Profile

 • Charlotte
  26 november 2015

  Wat een druk maar gezellig weekje weer. En wauw die Swarovski armband is mooi! Wat lief dat jullie er allemaal een kregen! Fijne week weer!
  Charlotte onlangs geplaatst…5 x spelen als je geen speelgoed bij de hand hebtMy Profile

 • Kim_xazoe
  26 november 2015

  Leuke foto’s weer om te zien! Vooral van perspresentaties, toch altijd weer anders om te zien. Bij Kruidvat heb ik inderdaad ook leuke boekjes gehaald! Wel gewone prentenboekjes die waren 3 euro, zeker de moeite waard!
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Be Younique #3 – CHILLING SUNDAYMy Profile

 • Marlotte
  26 november 2015

  Poeh, ziet eruit als een drukke maar leuke week! Wauw, wat ziet het event er mooi uit van Mooi PR. Aah, die armbandjes. Die zou ik ook wel willen hebben haha! 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…Hoe voorkom je eetbuien?My Profile

 • Kelly
  26 november 2015

  Wat een heerlijk weekje! En wat een mooie producten heb je gekregen zeg! Ben benieuwd naar je actionshoplog
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| #56My Profile

 • Dita
  26 november 2015

  Leuke foto’s en een heel leuk stuk op 1 vandaag!
  Dita onlangs geplaatst…Recept: MilkyWay en Snicker cookiesMy Profile

 • Lifesabout
  26 november 2015

  Heerlijk die spelletjesavonden. Die goodiebag was goed gevuld! Ik vind het altijd een cadeautje om te krijgen. En het Kruidvat kent mij inmiddels wel….de moeder die al het speelgoed opkoopt. Kost niks daar!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn ‘mislukkingen’ in het moederschap tot nu toe.My Profile

 • Tamara
  26 november 2015

  Heeerlijk overzichtje weer met al dar eten haha! Die armbanden zijn echt heel mooi! Kan ik 6 maanden na de bevalling nog een pushpresent claimen?
  Tamara onlangs geplaatst…Wat echt niet leuk is om te horen als je overtijd loopt.My Profile

 • Kelly Caresse
  26 november 2015

  Hahah absoluut!! 😉

 • Evera
  26 november 2015

  Wat een leuke foto’s weer, zo te zien heb je een gezellige week achter de rug! 🙂
  Evera onlangs geplaatst…MOMMY TO BE: When I got pregnant…My Profile

 • Dorien
  26 november 2015

  Wat een heerlijk drukke week en niets zo fijn als hamsteren bij de Kruidvat ;-)! Ben heel benieuwd naar het boek van Esther Verhoef, staat ook nog op mijn leeslijstje!
  Dorien onlangs geplaatst…SHOPPED BY NOËL: GET THE LOOK #2My Profile

 • Miranda
  26 november 2015

  Ziet er weer uit als een fijne week:)
  En ooooh die pannenkoek, ik heb er nu al zin in, ook al is het pas 8.00 uur, haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Sinterklaas cadeau tip!My Profile

 • Drie
  26 november 2015

  Wat krijg je toch iedere week weer een goed gevulde diary! Knap hoor. Ik wist helemaal niet dat kerststerren giftig zijn *schaam.* Leuk stuk op tv!
  Drie onlangs geplaatst…Voorbereiding op de bruiloftMy Profile

 • Nesrin
  26 november 2015

  Ik vind de adventkalender van L’Occitane heel gaaf.

  Je hebt een leuke week gehad en leuke foto’s in je diary geplaatst.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn mislukte selfie’s #failMy Profile

 • Nicole
  26 november 2015

  Weer een mooie week! En zag ik daar nou Ticket to Ride? Fantastisch spel!
  Nicole onlangs geplaatst…Vijf redenen waarom ik van Adele houdMy Profile

 • Elize| girlobthewhitebike
  26 november 2015

  Heerlijke week zo te zien!:) leuk.om te lezen!
  Elize| girlobthewhitebike onlangs geplaatst…DIY: adventskaarsenMy Profile

 • saskia
  26 november 2015

  Ik heb de uitzending nog niet gezien maar ga ik zeker terugkijken. Fijne week heb je weer gehad zo te zien, die chilltrui ziet er heel fijn uit 🙂
  saskia onlangs geplaatst…Zwanger en verhuizen!My Profile

 • Leonie
  26 november 2015

  Wat een mooie gezellige week! Ik vind t zo tof dat jullie spelletjesavonden hebben. Dat wil ik er hier ook wel, haha.
  En die roti moet ik nog steeds een x maken, lijkt me heeeerlijk!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Schijnzwanger?! Mindf#ck!My Profile

 • Nicole
  26 november 2015

  Leuk om zo samen met Elise Joanne zwanger te zijn en maar 1 week te schelen.
  Je hebt weer een fijne week gehad 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: winter(dorp) in een potMy Profile

 • Fenna
  26 november 2015

  Leuke week weer! Ik ben zo bijna in de kerstsfeer haha
  Fenna onlangs geplaatst…25 vragen tag!My Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  26 november 2015

  Leuke drukke week! En ticket to ride is zo’n leuk spel!
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Say cheese!My Profile

 • Vanessa
  26 november 2015

  Leuke week heb je gehad. Ik vind het zo fijn dat jij en Elise Joanne maar één week schelen, dat moet bijzonder zijn om ervaringen uit te delen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing Mobielkoopjes.nlMy Profile

 • Dionne
  26 november 2015

  Wat een leuke en drukke week weer! Dat rosé gouden armbandje is echt heel mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Blog StrugglesMy Profile

 • Suzanne
  26 november 2015

  Wat leuk dat je op tv was! Ik heb laatst ook een paar keer achter elkaar roti gemaakt, lekkerrrr.
  Suzanne onlangs geplaatst…Trouwen: trouwlocatie vinden – onze tipsMy Profile

 • Lieke
  26 november 2015

  Ik heb je gezien hoor bij eenvandaag! Leuk! Maar wat een drukke week zeg, zwanger met al een kleine meid. Denk ook om jezelf hé!
  Lieke onlangs geplaatst…Onze favoriete kinderboeken | Baby & MamaMy Profile

 • Eline
  26 november 2015

  leuk stukje bij eenvandaag Kelly!
  Eline onlangs geplaatst…Surinaamse eiersaladeMy Profile

 • Femke
  26 november 2015

  Leuk dat je te zien was op eenvandaag! Je Diary’s zijn altijd ontzettend leuk!
  Femke onlangs geplaatst…Domestic Goddess TAG – this or thatMy Profile

 • Melissa
  26 november 2015

  Wat een leuke photodiary, die swarovski armband is echt prachtig mooi!

 • Anneke
  26 november 2015

  Ik ben zo benieuwd naar dat boek van Esther Verhoef, ik ben toevallig van haar nu de kraamhulp aan het lezen, ook al zo’n gruwelijk verhaal maar zij schrijft zo sterk vind ik

 • Kelly
  26 november 2015

  Ik vond het heel erg leuk om je weer even gezien te hebben! Je buikje is echt prachtig! Wat zijn we verwend hè, echt een feestje om uit te pakken!
  Kelly onlangs geplaatst…OOTD – De temperaturen gaan omlaagMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  26 november 2015

  Wat een leuke, drukke week heb je gehad! Leuk zeg zoveel boekjes voor zo’n prijsje. Ik vind het altijd zo gezellig om een kindje voor te lezen voor het slapengaan, mooi ritueeltje 🙂 En ik ben ook super benieuwd naar je Action shoplog! Ik zag op de foto al supermooie koperen mandjes, die heb ik bij mijn Action nog niet gezien! Ik zal nog eens terug moeten haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…New in: horloge van CluseMy Profile

 • Karlien
  26 november 2015

  Wat een leuke week had je!! En nog best druk ook 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Boekrecensie: Logeren is een feest! (Vivian den Hollander en Dagmar Stam)My Profile

 • Anouk
  26 november 2015

  Wat leuk dat jij en Elise zo weinig van elkaar schelen met de zwangerschappen.
  Anouk onlangs geplaatst…The furry friend tagMy Profile

 • Tamara
  26 november 2015

  Wat leuk dat je met Paulien naar de Efteling ging!
  Tamara onlangs geplaatst…Boektober Boekreview 5: Graeme Simsion – Het rosie effectMy Profile

 • Marijke I easydailyfood
  26 november 2015

  Wat gaaf dat je op tv was! Verder een druk en leuk weekje zo te zien!
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Kids in de keuken: Makkelijk nagerechtMy Profile

 • Malou
  26 november 2015

  Het ziet eruit als een hele leuke week!
  Malou onlangs geplaatst…WEL OF NIET STRAFFEN?My Profile

 • Papa Mike
  26 november 2015

  Leuke foto’s Kelly! Die Roti ziet er lekker uit! 🙂 Mmmmm
  Papa Mike onlangs geplaatst…Top 5 foute openingszinnen voor een manMy Profile

 • Michelle
  26 november 2015

  Wat een leuke week met die events! Lijkt me eerlijk gezegd best een pittige kluif om allemaal maar vol te houden. Dat armbandje van Swarovski is écht heel mooi!
  Michelle onlangs geplaatst…IT’S A….My Profile

 • Sheela
  26 november 2015

  wat een leuke photodiary. Ik moet echt erg lachen om jouw foto van de armbandjes naar yannick. Ik doe dat ook altijd als ik wat moois tegen kom hahaha! Gewoon een klein hintje geven af en toe 😉
  Onze dochter wil ook altijd stofzuigen, het worden goede huisvrouwtjes als ze dit vol houden;)
  Sheela onlangs geplaatst…Mijn skincare routineMy Profile

 • Jodi
  26 november 2015

  Wat een verwennerij, die armband is echt prachtig. Heel vet, die gaat op mijn kerst lijstje, ik zal mijn lief eens hinten.
  Mijn lief heeft de uitleg over een push present nooit begrepen helaas haha en om nu hem te zeggen dat hij iets mort kopen om te laten zien hoe bijzonder het is dat ik zijn kind eruit gewerkt heb haha
  Jodi onlangs geplaatst…Wil je een rondleiding?….Schuif aan, neem plaats…My Profile

 • Maaike
  26 november 2015

  Hey Kelly,

  Wat een leuke week! Supernice dat je op tv was, kan me best voorstellen dat dat spannend is.

  Ik ben helemaal geïnspireerd om weer eens een ouderwetse spelletjesavond met mijn vriend te houden door die foto van dat spel (wij hebben dat spel ook maar dan die met Amerika)

  Liefs,
  Maaike
  Maaike onlangs geplaatst…Volkoren visticks: hot or not?My Profile

 • Lilian
  26 november 2015

  Het geeft een goed beeld met wat je allemaal gedaan hebt. Ziet er weer super gezellig uit . Die aanbiedingen daar geniet ik ook altijd van! Ben heel benieuwd na de action shoplog. Die boekje zijn er leuk, Jay heeft er ook een aantal en hij is ander half, zelf hij vind ze leuk.
  Lilian onlangs geplaatst…TMOTW 3# SinterklaasfeestMy Profile

 • Saskia
  27 november 2015

  Ik vind dat je nog lekker actief bent in je zwangerschap :). Ik ben wel benieuwd hoe je het straks allemaal gaat doen als de baby geboren is? Neem je dan wel lekker verlof?
  Saskia onlangs geplaatst…Trouwen: waarom eigenlijk?My Profile

 • beautifulday4makeup
  27 november 2015

  Ik moet dringend eens hartige pannenkoeken leren maken 🙂
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Tijd voor wat extra verzorging pt 1 – Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair ShampooMy Profile

 • Loes
  27 november 2015

  Wauw wat een prachtige en leuke foto’s.
  Leuk om te zien wat je allemaal mee maakt. En stoer dat je op televisie was! Je mag trots zijn.
  Loes onlangs geplaatst…Rituals Blossom Water: Cherry BlossemMy Profile

 • Rachel
  28 november 2015

  Erg leuke foto’s! en wat gaaf dat je op de tv was!

 • Melissa
  28 november 2015

  Leuke foto’s, je ziet er mooi uit! 🙂

 • Céline
  30 november 2015

  Ik vond het zo jammer dat ik dit jaar niet bij het kerstevent van Mooi PR kon zijn. Nog een paar maandjes Finland en dan ben ik weer terug, maar ik had het heel gezellig gevonden om je weer een keertje te zien.
  Céline onlangs geplaatst…Hoe December je NIET blut maaktMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.