KC Photodiary: Op televisie en leuke meetings

kcphotoidia

Het is weer donderdag, vaste prik voor de wekelijkse KC photodiary dus. Afgelopen week was echt een hele leuke week, lekker druk in de weer geweest voor de blog, in huis, met Lana en in de keuken. Ik was op televisie bij EenVandaag en ik had wat leuke events op de planning staan. Laten we dus ook gelijk maar naar de foto’s van afgelopen week gaan kijken.

Donderdag ging ik gezellig een dag naar de Efteling met Paulien, haar zoontje Eli en Lana. We hebben een hele gezellige middag gehad, daar hebben jullie afgelopen zondag de vlog al van kunnen zien.

We aten als lunch bij het pannenkoekenrestaurant. Paulien en ik deelden half om half een kaas/spekpannenkoek, Lana had een pannenkoek die ze zelf mocht versieren en Eli at een appelpannenkoek. Heerlijk!

In de avond ging ik gezellig met Kimberly naar de feestelijke opening van de Wear for love Fashion boutique in Breda, de alcoholvrije cocktail smaakte goed!

Vrijdagochtend stond er een kerstster stylingsessie op de planning. Aangezien de kerstster plant giftig is voor katten en kindjes, gaf ik deze make-over cadeau aan kennissen van ons. Haar kindjes hebben een andere leeftijd als Lana waardoor het geen probleem was. Lana ging natuurlijk gezellig mee en speelde bij hun in de speelkamer, een walhalla vol met poppen, wandelwagentjes, barbies en ander leuks. Lana had ook een heerlijke ochtend.

Wat is de kerstster toch ook een prachtige plant, heel inspirerend hoe de bloemstylist hier zoveel sfeer mee aan bracht.

Vrijdagavond was ik op TV Bij Eenvandaag, ik vond het best wel heel spannend en eng haha! Je kunt het deel waar ik in voorkom over familie vloggen hier terugkijken.

Het weekend bleven we lekker  thuis, een beetje aanrommelen in huis enzo.  Hier zie je een look of the day waar ik mee aan het experimenteren was. Daar kon je dinsdag meer van zien.

Als avondeten maakte ik zelf Roti met Kip Massala en boontjes klaar. Dat betekent een paar uur in de keuken staan en daarna lekker met de handen eten, bestek lag er voor de sier bij haha.

Spelletjesavond met mijn lieve man. Lekker met een Jillz 0% erbij en natuurlijk heerlijke snacks. Kaasjes, komkommer, tomaatjes en zelfgemaakte heksenkaas als dip, lekker!

Heerlijke zondagbrunch <3

Zondag was pyjama en poetsdag in huize Caresse. Handig zo’n dochter die graag stofzuigt 😉 Heerlijk als het huis na een paar uur poetsen weer spik en span is voor de nieuwe week weer begint.

De chilltrui die ik maandag droeg.

Ik ging met Lana in het dorp wat boodschappen doen, deze Pampers aanbieding kon ik niet laten liggen, 1+1 gratis op die mega billendoekjes boxen betekent dat we weer een hele tijd voorzien zijn, lekker hamsteren haha

Ook kocht ik bij Kruidvat deze boekjes die heel leuk geprijsd waren. Voor €6,60 had ik 7 leuke voorleesboekjes voor Lana’s nieuwe kamertje, ideaal formaat als voorleesboek voor het slapen gaan.

In de middag bezocht ik de Action waar ik een heleboel leuks kocht, ook voor Lana’s kamertje en de babykamer.

Maandagavond ging ik naar zwangerschapsyoga. Toen ik thuis kwam (helemaal zen) las ik verder in mijn boek. Dit boek ben ik aan het lezen, wat een spannend boek,ik ben inmiddels heel wat verder in het boek en ik ben benieuwd hoe het afloopt, heel gruwelijk verhaal.

Dinsdag begon ik met het opnemen van een Action shoplog, de buit was groots haha.

Daarna door naar Amsterdam, als eerst ging ik gezellig met mede-zwangere Elise Joanne lunchen bij een leuke brasserie op de Dam. Dat broodje kroket (met mosterd, mmm!) mocht niet ontbreken, te lekker gewoon.

Daarna hadden we een heel leuk event van MooiPr. De persevents van Mooi Pr zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. We kregen een Christmas gift tour langs allerlei winkels die hun nieuwe kerstcollecties aan ons toonden. Als eerst naar Swarovski, ik hou van mooie sieraden en bling en bij binnenkomst kreeg ik een glaasje alcoholvrije bubbels in mijn handen, heerlijk genieten!

Elise en ik schelen maar 1 weekje qua zwangerschap, super leuk om samen ervaringen uit te wisselen.

Liefde voor deze mooie Swarovski armbandjes uit de Stardust collectie. Ik tipte Yannick al dat ik dit wel een mooie pushpresent zou vinden ( 😉 knipoog.) Wat een prachtige collectie is dit zeg.

Daarna door naar de mooie winkel van L’Occitane. We kregen een drankje, lekkere hapjes (macarons, mmm!) en informatie over de nieuwe kerstcollectie die er prachtig uit ziet en heerlijk ruikt, deze collectie is in samenwerking met Pierre Herme gemaakt, een bekende patissier die onder andere met L’Aduree heeft samengewerkt. De macaron was dan ook een uitgangspunt voor deze collectie.

Nadien hadden we nog een hele leuke borrel en presentatie van Christian Faye. En vervolgens gingen Elise en ik lekker uit eten. Ik nam een goed vullende erwtensoep met wat brood en spek en we deelden frietjes en een salade. Dit zal een van mijn laatste events zijn voorlopig, het eventseizoen is bijna aan z’n einde en in januari zal ik niet meer die kant op gaan ivm. de zwangerschap. Ik genoot dus extra van deze fijne dag.

Rond 21.15 die avond kwam ik thuis na een hele fijne dag. Ik ging de goodiebag bekijken en voelde me helemaal gelukkig. Wat een verwennerij, ik voelde me echt jarig. Van Swarovski kregen we de prachtige Stardust armband in roségoud (zo onwijs blij mee!), van Christian Faye wat fijne make-up producten en van L’Occitane de adventkalender en een heerlijke handcrème. Ik kan niet wachten om dagelijks in december een vakje uit de adventkalender open te mogen maken. Ook kocht ik bij L’Occitane een CC cream waar Elise me zo enthousiast over maakte, ik ben benieuwd of ik dan eindelijk een favo BB/CC cream gevonden heb.

Gisterenmiddag in de auto naar een Beautydream workshop. Ik heb dit bedrijf op een wat lager pitje staan, mede door mijn zwangerschap en gezondheid waardoor ik workshops niet ver vooruit kan plannen. Toch geniet ik nog van iedere workshop die ik hiervoor geef. Wist je dat Beautydream al 7 jaar bestaat? Trots op mijn eerste bedrijf 🙂

11 meiden mocht ik gisterenmiddag voorzien van een gezellige middag, beauty en make-up tips en tricks en dat was echt heel erg leuk.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken in afgelopen week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

53 gedachten over “KC Photodiary: Op televisie en leuke meetings”

 1. Wat een fijne week en wat ziet het event van Mooi Pr er inderdaad mooi verzorgd uit, doet haar naam eer aan ;-)! Die armbandjes zijn leuk he. Mijn vriend wilde voor mijn verjaardag (volgende week 🙂 ) die armbandjes kopen, hij versprak zich ;-)! Ik krijg alleen nu iets anders wat ik graag wilde hebben! Je stukje op tv heb ik nog niet gezien, ga ik vanavond eens even terug kijken!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. YouTube kanalen en filmpjes #4My Profile

 2. Ik heb zo een respect voor jou dat je die drukke weken kan hendelen met je zwangerschap en je peuter en een drukke baan, huishouden enzovoort. Knap hoor. Zo gaaf dat je die armband heb gehad ik ben ook swarovski fan en heb ook al een aantal items ik tag mijn vriend af en toe op Facebook als ik iets moois zie hihi benieuwd straks onder de boom. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Zelf erwtensoep makenMy Profile

 3. Ik ben zo benieuwd naar dat boek van Esther Verhoef, ik ben toevallig van haar nu de kraamhulp aan het lezen, ook al zo’n gruwelijk verhaal maar zij schrijft zo sterk vind ik

 4. Wat een leuke, drukke week heb je gehad! Leuk zeg zoveel boekjes voor zo’n prijsje. Ik vind het altijd zo gezellig om een kindje voor te lezen voor het slapengaan, mooi ritueeltje 🙂 En ik ben ook super benieuwd naar je Action shoplog! Ik zag op de foto al supermooie koperen mandjes, die heb ik bij mijn Action nog niet gezien! Ik zal nog eens terug moeten haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…New in: horloge van CluseMy Profile

 5. Wat een leuke week met die events! Lijkt me eerlijk gezegd best een pittige kluif om allemaal maar vol te houden. Dat armbandje van Swarovski is écht heel mooi!
  Michelle onlangs geplaatst…IT’S A….My Profile

 6. wat een leuke photodiary. Ik moet echt erg lachen om jouw foto van de armbandjes naar yannick. Ik doe dat ook altijd als ik wat moois tegen kom hahaha! Gewoon een klein hintje geven af en toe 😉
  Onze dochter wil ook altijd stofzuigen, het worden goede huisvrouwtjes als ze dit vol houden;)
  Sheela onlangs geplaatst…Mijn skincare routineMy Profile

 7. Wat een verwennerij, die armband is echt prachtig. Heel vet, die gaat op mijn kerst lijstje, ik zal mijn lief eens hinten.
  Mijn lief heeft de uitleg over een push present nooit begrepen helaas haha en om nu hem te zeggen dat hij iets mort kopen om te laten zien hoe bijzonder het is dat ik zijn kind eruit gewerkt heb haha
  Jodi onlangs geplaatst…Wil je een rondleiding?….Schuif aan, neem plaats…My Profile

 8. Hey Kelly,

  Wat een leuke week! Supernice dat je op tv was, kan me best voorstellen dat dat spannend is.

  Ik ben helemaal geïnspireerd om weer eens een ouderwetse spelletjesavond met mijn vriend te houden door die foto van dat spel (wij hebben dat spel ook maar dan die met Amerika)

  Liefs,
  Maaike
  Maaike onlangs geplaatst…Volkoren visticks: hot or not?My Profile

 9. Het geeft een goed beeld met wat je allemaal gedaan hebt. Ziet er weer super gezellig uit . Die aanbiedingen daar geniet ik ook altijd van! Ben heel benieuwd na de action shoplog. Die boekje zijn er leuk, Jay heeft er ook een aantal en hij is ander half, zelf hij vind ze leuk.
  Lilian onlangs geplaatst…TMOTW 3# SinterklaasfeestMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.