VLOG: Dagje Efteling met Paulien Tilstra en onze kindjes

Dia1

Konden jullie afgelopen vrijdag nog een vlog van een dagje Beekse Bergen op mijn blog en Youtubekanaal vinden, is het vandaag weer tijd voor een vlog, maar dan van een dagje Efteling. Samen met mede youtube-mama Paulien Tilstra en onze kindjes bezochten we het park en legden we dit allebei vast in een vlog voor onze youtube kanalen. Zelf woon ik dichtbij de Efteling, maar Paulien was al jaren niet meer in het park geweest en voor haar zoontje Eli was het de eerste keer. Het zoontje van Paulien is echt om te snoepen zo schattig, Lana was ook helemaal weg van hem, zo leuk!  Een super gezellige dag was het, kijken jullie mee naar de beelden?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze Efteling vlog vonden. Neem ook zeker even een kijkje op het youtubekanaal van Paulien Tilstra, zij maakt als mama ook hele leuke vlogs van haar gezin, maar ook fashion en lifestyle video’s.
Laat je reactie achter bij de comments. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “VLOG: Dagje Efteling met Paulien Tilstra en onze kindjes”

  1. Ik ben al zo lang niet in de Efteling geweest, ik kan niet wachten tot ik met ons zoontje (die nog in mijn buik zit) lekker die kant op kan gaan, lijkt me heerlijk om daar rond te wandelen, echt genieten

  2. Leuke en gezellige vlog! Wat zijn Eli en Lana schattig samen! De pannenkoeken zien er lekker uit. En de Baron is ook niets voor mij, haha. Iedere keer dat ik een Efteling vlog zie, dan heb ik zin om er zelf een keer naartoe te gaan. Helaas is het even rijden vanuit België.
    Vanessa onlangs geplaatst…In bad met Lush: Shoot For The StarsMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.