Look of the day: Colour your way Roze (+ Winactie)

bootslook3

Deze winactie is gesponsord door Boots No7.  Zoals velen van jullie wel weten, heb ik een grote voorliefde voor make-up en beautyproducten. Op Fabmama.nl verzorg ik een wekelijkse beautyblog, en op mijn eigen blog zie je het onderwerp beauty heel af en toe voorbij komen. Deze collectie van Boots No7. kan ik niet aan jullie voorbij laten gaan. Boots kennen jullie misschien wel, dit apothekersketen is overgekomen vanuit Engeland naar Nederland. Zelf bezoek ik regelmatig de apotheek voor mijn medicatie en laat in mijn dorp toevallig een Boots apotheek zitten. Ik kom er dus regelmatig en snuffel dan ook altijd even bij de make-up producten. Ik laat jullie een paar items uit hun nieuwe collectie zien en ik experimenteer met kleur in een look of the day. Aan het einde van dit artikel deel ik een winactie die je echt niet mag missen.

Met hun campagne ‘Colour your way’ daagt Boots ons uit om te experimenteren met kleur. In 6 weken tijd zal er wekelijks een andere kleur centraal staan die door een blogger vervuld wordt en die ook op de Facebookpagina van Boots centraal staat. Iedere week koppelt Boots hier een winactie aan waarbij je zelf ook een setje No7 make-up kunt winnen als je je eigen look instuurt of laat zien hoe de desbetreffende kleur jou inspireert. Dit mag zijn in een look, maar ook een outfit, of een andere accessoire.

bootsnagellak Een heel mooi roze kleurtje vind ik dit. Dit is ‘Hotting up’ van Boots No7.

Deze week ben ik aan de beurt en ik kreeg de kleur roze toegewezen. Daarvoor kreeg ik deze mooie roze nagellak opgestuurd. Wat roze voor mij betekent? Voor mij staat roze voor vrouwelijkheid, ik vind het een lieve maar ook krachtige kleur en het is jullie misschien ook al opgevallen dat ik veel roze draag. Ik draag roze graag op mijn lippen dan wel op mijn nagels of bijvoorbeeld in mijn blush. Roze is een kleur die bij mij past, en dan is het stiekem extra leuk om meisjesmama te zijn want de kleur roze komt veelvuldig terug in ons huishouden.

bootd4

De producten van No 7 make-up zien er alleen al prachtig uit in de mooie verpakkingen waarin ze zitten. Ik besloot er een look mee te maken, super leuk om met dit soort mooie producten te experimenteren.

boots7

Dit zijn de producten die ik in deze look gebruikt hebt. Ik begon met een Lift en Luminate Day serum. Dit serum verzorgt mijn huid en zorgt voor een mooie basis voor onder de make-up. Dan breng ik foundation, poeder en wenkbrauwpoeder aan. Als blush de Natural Blush tint in Honey (onderaan op de foto) en dan ga ik mijn oogschaduwlook aanbrengen met het Chocolate fondant stay perfect eyeshadow palette en ik maak de look af met wat oogpotlood, vloeibare eyeliner en dan No7 lash impact intense volume control mascara in Black.

bootslipstick

Als finishing touch draag ik deze lipstick in de kleur ‘Chic’.

bootsff

Zoals je ziet draag ik met name warme tinten die ik combineer met de koelere paarse oogschaduw. Dit matcht ook leuk bij mijn roze nagellak, al past dit gelukkig bij veel looks wel.

bootslook

bootslook3

Wil je zelf ook zo’n mooie make-up setje bestellen?  Ga dan naar de website van Boots.
Winactie!
Zelf kun je ook zo’n mooi make-up setje van Boots No7. Winnen!

Hoe doe je mee aan de winactie?

 • Ga naar de Facebookpagina van Boots en stuur een foto in waarop jij laat zien hoe de kleur roze jou inspireert. Dit mag een make-up look zijn, maar mag ook een outfit of accessoire zijn. Waar staat de kleur roze voor jou voor? Verwerk dat in de look die je maakt.
 • In die post tag je @Kellycaresse zodat de winnares van Kellycaresse een berichtje kan ontvangen als zij gewonnen heeft. Gebruik ook de hashtags : #winactie #boots #colouryourway in je post. Wie weet win jij zo’n mooi Boots No7. Make-upsetje!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn look of the day vinden. Binnenkort ga ik de uitdaging aan met een andere kleur uit deze collectie. Ook dan zal ik wederom een winactie delen. Leuk voor de aankomende feestdagen dus! Ga jij je look insturen? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

44 reacties

 • Carlijn
  24 november 2015

  Leuk zeg dat je hier een look mee maakt, ik ken Boots vooral als drugstoremerk dat ik meeneem als ik in Londen ben. Ik vind de nagellak erg mooi, de lipstick vind ik niet zo. Je look met al die roze tinten vind ik wel heel fris en mooi. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar meer van Boots, loop het gek genoeg in Nederland altijd voorbij.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: een dag uit ons leven (plog)My Profile

 • simone
  24 november 2015

  Mooi Kelly!
  simone onlangs geplaatst…Mi Moneda – Take What You NeedMy Profile

 • Channa
  24 november 2015

  Ziet er goed uit! Ik kende het merk nog helemaal niet, maar oogt lekker fris! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Paw Patrol niks is te dol of toch wel?My Profile

 • Josan
  24 november 2015

  Die nagellak vind ik mooi. Lekker knalkleurtje. En chocolat staat mij altijd goed. Dat zo ik zo zonder aarzelen proberen. Vind het ook een mooie subtiele look op jouw ogen.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday Giveaway Wat een pech mijn naam is weg!My Profile

 • Femke
  24 november 2015

  Wat een leuk pakketje. Mooie look ook, tof dat je hier een winactie van hebt mogen maken :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Me Time TagMy Profile

 • Wilmaaa
  24 november 2015

  Staat je echt heel mooi! Bij mijzelf hou ik meer van nude kleurtjes; )
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Yarah´s 6 favoriete outfitsMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  24 november 2015

  Mooie kleurtjes, ik draag zelf altijd heel nude kleuren. Bruin, wat mascara, en een eyeliner.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mijn 5 slechte gewoontes.My Profile

 • Sophie
  24 november 2015

  Wat zit je oogschaduw mooi!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #20 Op dit moment ben ik bezig met…My Profile

 • Marlotte
  24 november 2015

  Prachtige look zeg, staat je goed! Heel tof pakket!

 • Sasjia
  24 november 2015

  De nagellak vind ik heel erg mooi! Roze is mijn favoriete kleur voor zowel nagels als lipstick!
  Sasjia onlangs geplaatst…Waarom mijn man de liefste is..My Profile

 • Kelly
  24 november 2015

  Mooie look, staat je goed! Ook de nagellak is erg leuk!
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| day #54My Profile

 • Nesrin
  24 november 2015

  Mooie look Kelly.

  Het merk Boots ken ik niet en ik wist ook niet dat je elke week een beautypost op fabmama hebt staan.
  Nesrin onlangs geplaatst…Careprost Wimper Wonder groeimiddel? (update)My Profile

 • Tamara
  24 november 2015

  Mooie look heb je gemaakt! Ik kende dit merk nog helemaal niet! Haha!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat je nooit tegen een pas bevallen vrouw moet zeggen.My Profile

 • Elles
  24 november 2015

  Ik ben zelf enorme Boots fan, leuk om jou de producten de zien gebruiken, die mascara gebruik ik zelf ook, voor mij werkt hij heel goed

 • Annemiek
  24 november 2015

  Je straalt! Hele mooie look

 • Marloes
  24 november 2015

  Mooie zachte ooglook heb je gemaakt. Staat je goed!
  Marloes onlangs geplaatst…Outfit: Ontbijten in MontmartreMy Profile

 • Dorien
  24 november 2015

  Ik beb zelf niet heel erg bekend met dit merk. Mooie look heb je met de producten gemaakt. De nagellak heeft een groot hebben, hebben, hebben gehalte! 🙂
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN FAVORIETE OUTFITS MET MIJN OVER KNEE LAARZENMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  24 november 2015

  Mooie look! Ik zou eigenlijk wat meer met make up moeten doen.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Entertainment | Top2000 hitsMy Profile

 • Linda
  24 november 2015

  Wat een mooie lipstick is dat zeg, mooi nude maar net dat beetje extra. Leuke look!

 • Cheryl
  24 november 2015

  Leuke winactie, ik ga mijn look insturen, is de moeite waard om even mee te doen

 • Nicole
  24 november 2015

  Wist helemaal niet dat ze nu ook in Nederland zitten haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Had ik wel moeten stoppen met de antidepressiva?My Profile

 • Nicole
  24 november 2015

  Wat een mooie produkten! En je ziet er weer stralend uit!
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe ik een burgertrut werdMy Profile

 • Lilian
  24 november 2015

  Wat een mooi lijn is het het staat je ook ontzettend goed! Die nagellak? is echt heel gaaf, leuk om weer een beautyartikel voorbij te zien komen.

 • Drie
  24 november 2015

  Wat een leuke look! Ik ben totaal niet thuis in de wereld van make-up (op de basics na) en wil me er wat meer in verdiepen. Aangezien roze mijn favoriete kleur is en dat me altijd wel goed staat moet ik ook maar eens een poging wagen.
  Drie onlangs geplaatst…1 week bloggen… Hoe bevalt het?My Profile

 • Jennifer
  24 november 2015

  Boots is nog onbekend terrein voor mij, maar ik heb ook al make-up teveel. Dus ik sla even over dit keer, maar wilde je wel even zeggen dat ik je er prachtig uit vind zien!
  Jennifer onlangs geplaatst…Een Sinterklaascadeautje van … (+ WIN!)My Profile

 • Marjon
  24 november 2015

  Wat een prachtige look! Ziet er erg mooi uit.

  Liefs
  Marjon onlangs geplaatst…Uiteten met kinderen, go or no go?My Profile

 • Dionne
  24 november 2015

  Leuke win acte! Ik vind de look erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | 3e Sollicitatie gesprek, muizenjacht, blog sale & meer!My Profile

 • Charlotte
  24 november 2015

  Ik kende het merk ook nog niet maar het ziet er goed uit! Staat je mooi deze look!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukje in lief! lifestyleMy Profile

 • Marlie
  24 november 2015

  Zelf kocht ik altijd mijn Boots make-up in het buitenland, vooral London omdat het daar heel groot is, nu het ook in Nederland verkocht wordt ben ik helemaal blij, heerlijk merk vind ik het. Ik doe dus zeker mee met de winactie, zo even een mooi fotootje maken

 • Maaike
  24 november 2015

  Staat je best goed zo te zien op de foto! Ik ben helaas niet zo van roze make up maar Boots heeft veel meer zie ik, ga volgende keer eens wat uitproberen 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Boodschappen, bitte!My Profile

 • Lindsay
  24 november 2015

  Wat een mooie highlighter is dat zeg, ik ben dol op mooie highlighters, ik ga eens een kijkje nemen bij onze Boots vestiging

 • Elize| girlobthewhitebike
  24 november 2015

  Erg mooi zeg!!
  Elize| girlobthewhitebike onlangs geplaatst…Review: Kérastase shampoo & maskerMy Profile

 • Leonie
  24 november 2015

  Wauw. Staat je super mooi!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Schijnzwanger?! Mindf#ck!My Profile

 • Myrthe
  24 november 2015

  Lekker fris kleurtje, die nagellak!
  Myrthe onlangs geplaatst…TAG: SinterklaasMy Profile

 • Lifesabout
  24 november 2015

  Boots kende ik een heel klein beetje. Ik vind je lipkleur heel erg mooi!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Tips & trics bij samenwerkingenMy Profile

 • Frederique
  24 november 2015

  Het merk Boots kende ik nog niet. Maar wat een mooie producten en wat een gave look heb je gemaakt!
  Frederique onlangs geplaatst…Kids Thing: Uit EtenMy Profile

 • Vanessa
  24 november 2015

  Mooie look Kelly. Die roze nagellak is zo mooi!
  Vanessa onlangs geplaatst…Embryolisse Lotion MicellaireMy Profile

 • Sheela
  24 november 2015

  De look staat je erg goed! Vooral de lippenstift vindt ik echt een mooie kleur, ik zou zelf ook zo een kleur dragen. De nagellak ik voor mij te knal, ik ben meer van de donkere diepe kleuren of neutrale tinten. Maar het past echt bij jou!
  Sheela onlangs geplaatst…My ultimate favoritesMy Profile

 • Sheela
  24 november 2015

  De look staat je erg goed! Vooral de lippenstift vindt ik echt een mooie kleur, ik zou zelf ook zo een kleur dragen. De nagellak ik voor mij te knal, ik ben meer van de donkere diepe kleuren of neutrale tinten. Maar het past echt bij jou!
  Sheela onlangs geplaatst…My ultimate favoritesMy Profile

 • Eline
  24 november 2015

  Ik vind de lippenstift erg mooi!
  Eline onlangs geplaatst…Gezond zoet broodbelegMy Profile

 • karlien
  24 november 2015

  Mooie look en weer zo’n leuke winactie 🙂
  karlien onlangs geplaatst…6x ideeën voor SinterklaasMy Profile

 • Gabriëlla
  24 november 2015

  Heel mooi! Ken het hele merk niet, toch maar eens gaan kijken…

 • Suus
  24 november 2015

  Mooi Kelly, lekker fris! Zoveel respect voor mama’s die hun nagels nog gelakt krijgen trouwens, dat lukte mij zonder kind al bijna niet, laat staan met 😉 XX
  Suus onlangs geplaatst…Ben ik onbewust racistisch?My Profile

 • Maike
  28 november 2015

  Mooi, die kleuren!
  Maike onlangs geplaatst…Zand gieten tijdens de ceremonieMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.