SHOPLOG voor de Baby : 26 weken zwanger

Dia1

Op het moment dat deze zwangerschapsupdate online komt ben ik 27 weken zwanger, ik kijk iedere week terug op de week ervoor, de 26e zwangerschapsweek dus. Aangezien er niet heel veel veranderd is, vond ik het leuk om eens wat anders te laten zien op zwangerschapsgebied, dus ik heb een hele grote shoplog voor jullie! Ik ben gaan babyshoppen bij onder andere Babydump en Prenatal om zo een heleboel van het uitzetlijstje te kunnen afstrepen en ik ben daar onwijs goed geslaagd. Ondanks dat we nog heel erg veel hebben van Lana, vond ik het fijn om ook wat nieuwe producten te kopen en een aantal items op te frissen. Ook koos ik voor een andere accentkleur. In de video doe ik ook nog een unboxing van de Babydump babybox omdat ik die meekreeg in de winkel. Kleine waarschuwing vooraf, het is een lekker chaotisch drukke shoplog haha, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Het leuke boxkleed en de Maxi-cosi hoes ontving ik van de webshop Ukje.nl, andere items heb ik zelf gekocht bij de benoemde winkels. 
Deze baby shoplog duurde 17 minuten maar heb ik kunnen inkorten, anders zou het voor jullie wellicht wel heel saai worden. In mijn enthousiasme praat ik af en toe echt hyperactief haha, ik schrok er zelf van toen ik de video terugkeek. Ik ben benieuwd wat jullie van de video en de geshopte items vinden. Heerlijk om nu al zoveel spulletjes voor de baby in huis te hebben, binnenkort maar eens beginnen aan de eerste babywasjes. Ik herinner me van mijn vorige zwangerschap dat ik mezelf dit pas toeliet na de 34 weken zwangerschap (bijgeloof ofzo) echter haalde ik dat punt niet eens en had ik per toeval bij 33 weken al wat babykleding in de was gedaan. Dat is ons geluk geweest, verdere kleding hebben we op de couveuse afdeling toen gewassen, echt gekkenwerk. Deze zwangerschap begin ik dus lekker op tijd met het doen van de babywas en strijk.  Wanneer deden jullie de eerste babywas? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

68 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  25 november 2015

  Je bent bijna helemaal klaar voor de baby, leuke spulletjes. Het boxkleed is inderdaad heel erg mooi, ik hou wel van dat soort liefelijke printjes.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Wie heeft er van mijn chocolade sint gegeten?!?My Profile

 • Josan
  25 november 2015

  Die Babydump box hebben ze dan echt vernieuwd. Paar jaar geleden waar het wat folders gare goedkope sokjes en that’s it. Blij dat ze iets aan de inhoud hebben gedaan. Die lakens van Haton blijven mooi. Heb ik ook. En blijven mooi. Zo’n kinderwagen haak is wel handig dat moet ik nog hebben
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday Giveaway Wat een pech mijn naam is weg!My Profile

 • Tamara
  25 november 2015

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Heerlijk he dat babyshoppen! Ik stwlde het wassen echt heeeel lang uit. Volgens mij waste ik bij 37 weken de laatste dingen nog
  Tamara onlangs geplaatst…Wat is de impact van een scheiding op kinderen?My Profile

 • Nicole
  25 november 2015

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Niets leuker dan shoppn voor je kleine ❤️
  Nicole onlangs geplaatst…Kijktip: TV-serie NashvilleMy Profile

 • Femke
  25 november 2015

  Leuke video. Die badcapes vind ik altijd zo lekker zacht!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Kwastenset Core Collection van Real TechniquesMy Profile

 • Marlotte
  25 november 2015

  Ah, wat een leuke video! Heel leuk om te zien wat je allemaal gekocht hebt!
  Marlotte onlangs geplaatst…Gluten- en lactosevrije kruidnotenMy Profile

 • Saskia
  25 november 2015

  Wat leuk dat babyshoppen! Ik was de tweede zwangerschap ook vrij vroeg met wassen. Volgend mij rond 30 weken maar dan wel streeds kleine wasjes.
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn droom is de wereld rondreizen!My Profile

 • Carlijn
  25 november 2015

  Shoppen voor de baby is zoveel leuker dan shoppen voor jezelf. Ik gaf geld uit als water voor die twee, zonder nadenken. Ik vind dat je echt leuke items hebt gekocht. De Stroller Hook is zooo handig, zou niet weten waar ik anders met mijn boodschappen naartoe moet als ik met de wagen naar de Appie ga.
  Carlijn onlangs geplaatst…Afvallen na de zwangerschap: een updateMy Profile

 • Kim_xazoe
  25 november 2015

  Erg leuke dingetjes heb je geshopt! Ik werd er ook altijd zo hyper van hoor en kon blijven kopen.
  Mijn eerste babywasje was in mijn verlof. 36 weken. Bij de eerste is dit vroeg zat normaal gesproken natuurlijk.
  Veel plezier ermee!
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Hotspot Villa Augustus – Xazoe foto’sMy Profile

 • Nesrin
  25 november 2015

  Gezellige shoplog en wat heb je weer een hoop mooie spullen in huis gehaald.

  De eerste wasjes deed ik veel later in de zwangerschap. Ik vond het echt heel leuk om alles schoon in de kast te leggen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Hoop doet levenMy Profile

 • Momlaif
  25 november 2015

  Lieve Kelly, wat een feest der herkenning! Ik ben ook al enorm aan het inslaan en je video is dan echt heerlijk om te bekijken! En juist je enthousiasme is dan aanstekelijk! Onze dochter isa is met 34.1 geboren en ik merk dat ik echt nerveus ben dat deze kleine ook zo vroeg gaat komen. Nu dus ook al druk bezig met het kamertje en het verzamelen van spul. Fijne dag! Liefs, Inge

 • Channa
  25 november 2015

  Oooh wat leuk allemaal. Ik begon ook al vrij vroeg met alles bij elkaar shoppen was zo fijn om alles in huis te hebben. En ik vond je enthousiasme juist heel leuk 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Van bikkel naar jankbal…My Profile

 • Martina
  25 november 2015

  Heerlijk baby shoppen! Ik snap dat je ook wat dingen nieuw wilde kopen ook al had je al een heleboel. Ik vind die grote hydrofiel doeken ook fijn. Gebruik ze ook graag na het afdrogen of als lakentje in de wieg
  Martina onlangs geplaatst…21 November 2015 – Outfit met laagjesMy Profile

 • Dionne
  25 november 2015

  Wat een boel spullen! Ik vind dat groene deken mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Blog StrugglesMy Profile

 • Wilmaaa
  25 november 2015

  Zo leuk al die kleertjes. Ik ging ze al wassen met 35 weken volgens mij. Ik zou ook graag weer wat nieuwe dingen kopen als ik weer een meisje zou krijgen.
  Wilmaaa onlangs geplaatst…12 tips voor een fijne kraamtijdMy Profile

 • Lisanne
  25 november 2015

  Zo meid je bent helemaal klaar voor de baby leuk hoor. Mooie spulletjes heb je gekocht en wat ideaal zo een maxi cosi hoes ook voor mensen die een maxi cosi 2e hands kopen met zo een hoes lijkt die als nieuw. Ben ook erg benieuwd naar de babykamer fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Zelf erwtensoep makenMy Profile

 • Dita
  25 november 2015

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Bij ons is alles nu klaar dus zo nu en dan shop ik nog wat voor de kleine meid. Zit me nu al af te vragen wat ik in mijn verlof moet doen.

 • Marijke I easydailyfood
  25 november 2015

  Wat een mooie spulletjes! Heerlijk heh om alles te verzamelen!
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Kids in de keuken: Makkelijk nagerechtMy Profile

 • Elise Joanne
  25 november 2015

  Haha, ik weet al wat je had gekocht (ik was er bij verdorie) maar heb je shoplog toch helemaal gekeken! Ik ga op jou aanraden wassen bij de 32e week. Heb er nu al zin in!! Haha 🙂
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Smashbox Holiday 2015 Collection – Lipgloss Trio ReviewMy Profile

 • Bregje
  25 november 2015

  Wat heb je toffe dingen geshopt! Die grote hydrofieldoeken zijn zo fijn! Ik gebruik ze voor vanalles, als handdoek, in het bedje inderdaad, in de zomer als dekentje in de kinderwagen, als extra afscherming tegen de zon naast de Dooky en noem maar op! Heerlijk, die voorpret! 🙂
  Bregje onlangs geplaatst…Wat ik zou doen met een miljoen #2 (+ WINACTIE!!)My Profile

 • Nicole
  25 november 2015

  Om eerlijk te zijn heb ik t filmpje wel telkens doorgespoeld want wilde wel weten wat je allemaal gekocht had maar had echt geen tijd om 12 minuten te kijken haha..
  Vind dat je hele leuke dingen hebt gekocht in ieder geval!
  Nicole onlangs geplaatst…De lekkerste Sint lekkernijen + receptenMy Profile

 • lieke
  25 november 2015

  Wat een leuke shoplog en wat grappig want die box van de babydump is alweer heel anders als dat ik hem kreeg een jaar geleden.

  Geniet lekker van de kleine in je buik en de voorbereidingen!
  lieke onlangs geplaatst…Netflix “Onze series” | Huisje & InspiratieMy Profile

 • Angelique
  25 november 2015

  O wat heerlijk dat shoppen! Geeft een goed gevoel he als je weer een stapje dichter bij compleet bent. Geniet ze!

 • Patricia Schmitz-Heres
  25 november 2015

  Leuke vlog! De baby doos van de baby dump is inderdaad altijd erg leuk.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Blog | Sinterklaas tagMy Profile

 • Milou
  25 november 2015

  Weet je Kelly… je hoeft jezelf niet te verontschuldigen dat je zo hyperactief praat hoor! Of überhaupt te verontschuldigen. Je bent zo ontzettend leuk zoals je bent! En juist omdat je zo hyperactief praat in dit filmpje, is te merken hoe enthousiast je bent en dat je gewoon lekker jezelf bent. Dat maakt een persoonlijke blog als de jouwe zo leuk om te volgen.

  Dat gezegd hebbende: wat een ontzettend leuke dingen heb je gekocht! Ik raak gewoon bijna jaloers op al die lieve spulletjes… bijna dan. 😉 Bij mij is alles vooral stoer, omdat ik een jongetje krijg. Ik ga trouwens ook alles al wassen met 33 weken hoor, het idee dat ik dat nog met 37 weken moet doen… pff!
  Milou onlangs geplaatst…Back to the future: mijn bevalling op 6 maart 2016My Profile

 • Melina
  25 november 2015

  Lieve kelly,

  Ik volg met erg veel plezier je blog en video’s. Wat straal je toch. Prachtig om te zien.

  Maar verontschuldig/verantwoord jezelf niet zoveel. Doe wat JIJ denkt dat goed is en nog belangrijker, doe wat jij goed vindt voelen.
  Melina onlangs geplaatst…De voor- en nadelen van onregelmatig werkenMy Profile

 • Lifesabout
  25 november 2015

  Koeka is prachtig. Heb het zelf nooit gekocht maar mooi is het wel. Taupe kleuren heb ik veel gekocht in mijn zwangerschap. Gecombineerd met fuchsia-roze stond dat heel mooi in de kamer. Leuke spullen allemaal! Lekker van genieten.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Een jaar bloggen. Wat heeft het mij gebracht?My Profile

 • Kelly Caresse
  25 november 2015

  Ah dankjewel Melina, ik stoorde me gewoon aan mezelf toen ik mezelf terug zag 😛 Wel super leuk en lief dat jullie dat helemaal niet erg vinden en juist graag zien. Ik zit nu met een glimlach van oor tot oor de comments te lezen <3 lief van je!
  Liefs Kelly

 • Drie
  25 november 2015

  Wat een leuke spullen heb je gekocht. Ik kan me wel voorstellen dat je wat nieuws wil, ook al is het tweede kindje ook een meisje. Ik ben heel benieuwd naar de babykamer!
  Drie onlangs geplaatst…Mijn kinderwensMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  25 november 2015

  Leuke spulletjes heb je gekocht!
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Woensdag gehaktdag: restjessoepMy Profile

 • Elke
  25 november 2015

  Zo leuk om te zien hoe enthousiast je bent. Kan het me heel goed voorstellen hoor! Lekker van genieten 🙂

 • Liset - Beautydagboek
  25 november 2015

  De Koeka badcape en het dekentje zijn zo mooi! Ik heb hier ook wat dekentjes van en ze zijn prachtig, heel schattig :). Je bent goed geslaagd hoor. En wat was het leuk om je gisteren weer even gezien te hebben!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Outfit | That 90’s vibeMy Profile

 • IJlien
  25 november 2015

  Haha ik vind het wel een gezellige video hoor! Heerlijk voorbereiden op je kleine meisje straks 🙂 Hm, en wassen deed ik pas heel laat, maar ik hield er wat dat betreft ook niet echt rekening mee dat Mason eerder zou komen (en dat deed hij gelukkig ook niet :)) Ik hoop dat deze kleine meid iets langer blijft zitten bij je dan haar grote zus!
  IJlien onlangs geplaatst…Update * spiraal verwijderenMy Profile

 • Marjolein
  25 november 2015

  Wat een super leuke shoplog! Ik heb vroeger zelf een bijbaantje bij de Prental gehad en herken alle leuke en goede spulletjes die je hebt gekocht!!
  Geniet van al het stoppen en het klaarmaken van het kamertje!

  xx
  Marjolein onlangs geplaatst…Recensie: Lieve Sinterklaas – Kathleen AmantMy Profile

 • Marjolein
  25 november 2015

  Shoppen bedoelde ik natuurlijk 🙂
  Marjolein onlangs geplaatst…Recensie: Lieve Sinterklaas – Kathleen AmantMy Profile

 • Sonja
  25 november 2015

  Jeetje alweer eind twintig, wat gaat het hard nu! Ik begon rond de dertig weken met wassen, en dat kwam goed uit, want twee weken later werd ik opgenomen in het ziekenhuis en kwam er niet meer van. Mocht ik ooit nog zwanger worden, zet ik het vluchtkoffertje wel eerder klaar ?
  Sonja onlangs geplaatst…And the RocknRebelkids winner is…My Profile

 • Leonie
  25 november 2015

  Ohh, wat doe je me aan. Zoveel leuks! Je hebt echt fantastische dingetjes gekocht. Ik kan niet wachten totdat het bij mij zover is om te kunnen shoppen… Hopelijk is ‘t ons gegund 🙂
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Schijnzwanger?! Mindf#ck!My Profile

 • Karlien
  25 november 2015

  De eerste was deed ik rond dertig weken, om het daarna nog drie keer over te doen 😉
  Karlien onlangs geplaatst…Top 10 hoogtepunten ‘verborgen’ CuraçaoMy Profile

 • Malou
  25 november 2015

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Ik heb ook zo’n haak voor aan de kinderwagen en ik kan echt niet zonder. Ik hang er mijn eigen tas altijd aan 🙂
  Malou onlangs geplaatst…TAG: TOEN IK 18 WASMy Profile

 • Vanessa
  25 november 2015

  Leuk, zo’n uitgebreide shoplog. Het lijkt me heel leuk om te shoppen voor je baby!
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

 • Ilona
  25 november 2015

  Leuke spullen,
  Ik gebruik de hydrofieldoeken ook om in te bakeren. Echt superhandig!!

 • Sheela
  25 november 2015

  wat een heerlijk filmpje. Ik was ook zo dol op baby shoppen!
  Wij vinden dat mint icm roze en neutraal ook zo schattig, je hebt echt mooie spulletjes gekocht! Vooral die dekens zijn echt erg mooi.
  Sheela onlangs geplaatst…My ultimate favoritesMy Profile

 • Kelly Caresse
  25 november 2015

  Wat een handige tip! En gebruik je dan de grote variant of de standaard maat?

 • Evera
  25 november 2015

  Wat een superleuke dingetjes heb je geshopt zeg! Krijg gelijk weer zin om ook aan het shoppen te gaan! ?
  Evera onlangs geplaatst…MOMMY TO BE: When I got pregnant…My Profile

 • Frederique
  25 november 2015

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Ik zou ook nieuwe dingen kopen voor ons tweede kindje, ook al werd het weer een meisje. Baby shoppen is ook veels te leuk! 🙂
  Frederique onlangs geplaatst…Kids Thing: DiefjeMy Profile

 • Danielle@www.mamaonderneemt.nl
  25 november 2015

  Ik begijp jou wel dat je nu “al” begint met wassen en het klaarmaken van je babykamer. Zeker omdat je dochtertje te vroeg geboren is. Ook mijn dochter was te vroeg geboren. Ik had nog geen babykleertjes gewassen en zelfs het kamertje was nog niet klaar. Dus toen zij in de couveuse lag, moesten wij nog kleertjes wassen, de meubels in elkaar schroeven en accessoires kopen. Toen ik zwanger was van mijn zoontje, begon ik dan ook extra vroeg met alle voorbereidingen. Hij kwam iets later dan zijn zus, precies in de nacht dat ik 37 weken zwanger was en ik klaar was met alles. Het voordeel dat je het nu allemaal al doet, is dat je het lekker op je gemak kunt doen. Geniet van alle voorbereidingen en je zwangerschap natuurlijk! En hopelijk blijft de baby nog even lekker in je buik zitten!
  Danielle@www.mamaonderneemt.nl onlangs geplaatst…Het leven van een mamaMy Profile

 • Dina
  25 november 2015

  Wat leuk om te zien wat je allemaal al hebt gekocht! Wij beginnen nu langzamerhand ook met spulletjes kopen. Het is zo leuk om je op deze manier voor te bereiden op de kleine.
  Dina onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Week 18My Profile

 • Froukje
  25 november 2015

  Dat ik ooit zonder maxi hydrofiel doeken geweest ben. Jongste is 2 en ik gebruik ze nog steeds. Afdrogen, inbakeren, als zonnescherm voor de kinderwagenbak, omslagdoek tijdens het voeden…..ik vind die van anais het fijnst, zo zacht.

 • Melina
  25 november 2015

  Geen dank Kelly! Haha, je enthousiasme werkt aanstekelijk. En geeft echt aan hoe jij bent. Ga zo door! Liefs Melina

 • Ilona
  25 november 2015

  De grote, die vouw je in een punt en daar wikkel je je baby in. Niet te los want dan kunnen ze eruit;-)

 • Ilona
  25 november 2015

  Ja ik ook. Ik heb er 10 ?

 • Jodi
  25 november 2015

  Wij gebruiken de grote hydrofiele doeken om af te drogen. Eerst in zo’n handdoekwikkeldoek en daarna de natte handdoek weg en ligt de grote doek op het verschoningskussen en kun je haar helemaal afdrogen en de punten over haar leggen tegen de kou.
  Ook hebben wij een swaddler van lodger. Daar heb ik alles mee gedaan, inwikkelen als omslagdoek, extra dekentje tegen de zon in de wGen. Het is fantastisch spul, nog fijner dan gewone doeken. Niet de goedkoopste maar wij hebben die echt een ingekocht en ze zijn nog mooi ook.
  OW en die haak: pas op dat je er niet teveel aan hangt. Hier kieperde de wagen een keer bijna om. Oeps
  Jodi onlangs geplaatst…Spruit in ontwikkeling….het tweede trimesterMy Profile

 • Kelly Caresse
  25 november 2015

  Thanks! Ik ga deze tip zeker onthouden als inbakeren een nodige optie is 🙂

 • Kelly Caresse
  25 november 2015

  Dankjewel voor de tips! Ik ga op zoek naar die van Anais, ik had dus echt nooit van dit formaat gehoord haha

 • Kelly Caresse
  25 november 2015

  Dankje voor de tip, dat met die haak en omvallen kinderwagen zou mij zo overkomen inderdaad haha

 • Dorien
  25 november 2015

  Ohw wat heerlijk! Ik ga weer helemaal terug naar het moment dat ik zelf ging shoppen voor de kleine spruit! En hydrofielen? You can never have to many! Ik gebruik ze nog steeds na het douchen en na het zwemmen, vooral de grote variant! Heerlijk die wolk waar je op zit en wat gaat het snel!
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN (DI) EETDAGBOEK EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN DEEL4My Profile

 • Michelle
  25 november 2015

  Heerlijke shoplog! Die haak voor de kinderwagen vind ik echt een hele goede tip!
  Michelle onlangs geplaatst…IT’S A….My Profile

 • Sifra Douma
  25 november 2015

  Wat is je shoplog leuk geworden zeg! Heel tof om te zien! Ik gebruik de hydrofieldoeken zelfs als theedoek in de keuken (wel een leuke nieuwe set voor gekocht ; ) Ze drogen meteen goed af, ze nemen weinig ruimte in in de wasmachine én ze zijn zo weer droog én je kunt ze lekker heet wassen. Allemaal voordelen. Veel plezier met de voorbereidingen!

 • Marielle
  25 november 2015

  Ik ben gaan wassen bij 36 weken.. Het liefst had ik het al een eerder gedaan zodat ik t van m’n lijstje kon strepen maar ik dacht ik moet m’n verlof toch ook nog ergens mee vullen.. Maar toen ook maar meteen de eerste week gaan wassen want ineens sloeg de stress toe: wat als ze eerder zou komen? Nu bijna 39 weken zwanger dus ik was op tijd 🙂 Leuke spullen heb je gekocht.. Ik heb onwijs veel gekocht voor ons meisje en kan me zo voorstellen dat ik me bij een tweede weer niet echt in kan houden:p vind het knap dat er nog geen kleertjes bij zitten! Succes verder

 • Susanne
  25 november 2015

  Wat een leuk filmpje! Heerlijk is het hè shoppen voor je baby! Vooral de spulletjes met het mint groene kleurtje vind ik erg leuk! En het boxkleed is erg gaaf!
  Susanne onlangs geplaatst…Het werk van een verpleegundigeMy Profile

 • Eline
  25 november 2015

  Dat wafelpatroontje op die koeka spullen is mooi! Daar zou ik wel een kleed voor op bed van willen!
  Eline onlangs geplaatst…Surinaamse eiersaladeMy Profile

 • Tessa
  26 november 2015

  Het viel mij ook op dat je lekker enthousiast was. Je was ook echt aan het gooien met de spullen in de babydump-box. Ik kon er wel om lachen; had ik zelf kunnen zijn 😉

 • Rafaëlla
  26 november 2015

  Wat een leuke shoplog! Ik snap dat je toch nieuwe spulletjes wilt kopen. Is een goed “excuus” om te shoppen 😉
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Trouwclip van onze bruiloftMy Profile

 • Marjon
  26 november 2015

  Wat een leuke shopblog!
  Je hebt erg leuke dingen gekocht.

  Liefs xx
  Marjon onlangs geplaatst…November’s favorite: Milky way, met en zonder alcohol!My Profile

 • Marjon
  26 november 2015

  Wat een leuke shopblog!
  Je hebt erg leuke dingen gekocht.

  Liefs xx
  Marjon onlangs geplaatst…November’s favorite: Milky way, met en zonder alcohol!My Profile

 • Kelly
  26 november 2015

  Wat een geweldige video! Echt leuk hoe lekker rommelig je bezig bent dan kun je echt meegenieten 🙂 oh enne die babyhanddoeken met dat kapje zijn ook mega handig voor lang haar. Wij hebben nog oude liggen en die gebruik ik om mijn haar in te wikkelen zodat het droogt
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| #56My Profile

 • Stefanie verdienen
  26 november 2015

  Shoppen voor mezelf is heel leuk maar dit vind ik nog leuker! Je video is tof
  Stefanie verdienen onlangs geplaatst…Hoe ook u een heleboel geld over kunt houden !My Profile

 • Anneleen
  29 november 2015

  Zoveel leuke, schattige spulletjes! Leuk om te zien, Kelly! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Buikgriep en Jim bijna jarig #10My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.