SHOPLOG voor de Baby : 26 weken zwanger

Dia1

Op het moment dat deze zwangerschapsupdate online komt ben ik 27 weken zwanger, ik kijk iedere week terug op de week ervoor, de 26e zwangerschapsweek dus. Aangezien er niet heel veel veranderd is, vond ik het leuk om eens wat anders te laten zien op zwangerschapsgebied, dus ik heb een hele grote shoplog voor jullie! Ik ben gaan babyshoppen bij onder andere Babydump en Prenatal om zo een heleboel van het uitzetlijstje te kunnen afstrepen en ik ben daar onwijs goed geslaagd. Ondanks dat we nog heel erg veel hebben van Lana, vond ik het fijn om ook wat nieuwe producten te kopen en een aantal items op te frissen. Ook koos ik voor een andere accentkleur. In de video doe ik ook nog een unboxing van de Babydump babybox omdat ik die meekreeg in de winkel. Kleine waarschuwing vooraf, het is een lekker chaotisch drukke shoplog haha, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Het leuke boxkleed en de Maxi-cosi hoes ontving ik van de webshop Ukje.nl, andere items heb ik zelf gekocht bij de benoemde winkels. 
Deze baby shoplog duurde 17 minuten maar heb ik kunnen inkorten, anders zou het voor jullie wellicht wel heel saai worden. In mijn enthousiasme praat ik af en toe echt hyperactief haha, ik schrok er zelf van toen ik de video terugkeek. Ik ben benieuwd wat jullie van de video en de geshopte items vinden. Heerlijk om nu al zoveel spulletjes voor de baby in huis te hebben, binnenkort maar eens beginnen aan de eerste babywasjes. Ik herinner me van mijn vorige zwangerschap dat ik mezelf dit pas toeliet na de 34 weken zwangerschap (bijgeloof ofzo) echter haalde ik dat punt niet eens en had ik per toeval bij 33 weken al wat babykleding in de was gedaan. Dat is ons geluk geweest, verdere kleding hebben we op de couveuse afdeling toen gewassen, echt gekkenwerk. Deze zwangerschap begin ik dus lekker op tijd met het doen van de babywas en strijk.  Wanneer deden jullie de eerste babywas? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

68 gedachten over “SHOPLOG voor de Baby : 26 weken zwanger”

 1. Shoppen voor de baby is zoveel leuker dan shoppen voor jezelf. Ik gaf geld uit als water voor die twee, zonder nadenken. Ik vind dat je echt leuke items hebt gekocht. De Stroller Hook is zooo handig, zou niet weten waar ik anders met mijn boodschappen naartoe moet als ik met de wagen naar de Appie ga.
  Carlijn onlangs geplaatst…Afvallen na de zwangerschap: een updateMy Profile

 2. Gezellige shoplog en wat heb je weer een hoop mooie spullen in huis gehaald.

  De eerste wasjes deed ik veel later in de zwangerschap. Ik vond het echt heel leuk om alles schoon in de kast te leggen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Hoop doet levenMy Profile

 3. Lieve Kelly, wat een feest der herkenning! Ik ben ook al enorm aan het inslaan en je video is dan echt heerlijk om te bekijken! En juist je enthousiasme is dan aanstekelijk! Onze dochter isa is met 34.1 geboren en ik merk dat ik echt nerveus ben dat deze kleine ook zo vroeg gaat komen. Nu dus ook al druk bezig met het kamertje en het verzamelen van spul. Fijne dag! Liefs, Inge

 4. Zo meid je bent helemaal klaar voor de baby leuk hoor. Mooie spulletjes heb je gekocht en wat ideaal zo een maxi cosi hoes ook voor mensen die een maxi cosi 2e hands kopen met zo een hoes lijkt die als nieuw. Ben ook erg benieuwd naar de babykamer fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Zelf erwtensoep makenMy Profile

 5. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Bij ons is alles nu klaar dus zo nu en dan shop ik nog wat voor de kleine meid. Zit me nu al af te vragen wat ik in mijn verlof moet doen.

 6. Weet je Kelly… je hoeft jezelf niet te verontschuldigen dat je zo hyperactief praat hoor! Of überhaupt te verontschuldigen. Je bent zo ontzettend leuk zoals je bent! En juist omdat je zo hyperactief praat in dit filmpje, is te merken hoe enthousiast je bent en dat je gewoon lekker jezelf bent. Dat maakt een persoonlijke blog als de jouwe zo leuk om te volgen.

  Dat gezegd hebbende: wat een ontzettend leuke dingen heb je gekocht! Ik raak gewoon bijna jaloers op al die lieve spulletjes… bijna dan. 😉 Bij mij is alles vooral stoer, omdat ik een jongetje krijg. Ik ga trouwens ook alles al wassen met 33 weken hoor, het idee dat ik dat nog met 37 weken moet doen… pff!
  Milou onlangs geplaatst…Back to the future: mijn bevalling op 6 maart 2016My Profile

 7. Ah dankjewel Melina, ik stoorde me gewoon aan mezelf toen ik mezelf terug zag 😛 Wel super leuk en lief dat jullie dat helemaal niet erg vinden en juist graag zien. Ik zit nu met een glimlach van oor tot oor de comments te lezen <3 lief van je!
  Liefs Kelly

 8. Wat een leuke spullen heb je gekocht. Ik kan me wel voorstellen dat je wat nieuws wil, ook al is het tweede kindje ook een meisje. Ik ben heel benieuwd naar de babykamer!
  Drie onlangs geplaatst…Mijn kinderwensMy Profile

 9. Zo leuk om te zien hoe enthousiast je bent. Kan het me heel goed voorstellen hoor! Lekker van genieten 🙂

 10. Haha ik vind het wel een gezellige video hoor! Heerlijk voorbereiden op je kleine meisje straks 🙂 Hm, en wassen deed ik pas heel laat, maar ik hield er wat dat betreft ook niet echt rekening mee dat Mason eerder zou komen (en dat deed hij gelukkig ook niet :)) Ik hoop dat deze kleine meid iets langer blijft zitten bij je dan haar grote zus!
  IJlien onlangs geplaatst…Update * spiraal verwijderenMy Profile

 11. Jeetje alweer eind twintig, wat gaat het hard nu! Ik begon rond de dertig weken met wassen, en dat kwam goed uit, want twee weken later werd ik opgenomen in het ziekenhuis en kwam er niet meer van. Mocht ik ooit nog zwanger worden, zet ik het vluchtkoffertje wel eerder klaar ?
  Sonja onlangs geplaatst…And the RocknRebelkids winner is…My Profile

 12. wat een heerlijk filmpje. Ik was ook zo dol op baby shoppen!
  Wij vinden dat mint icm roze en neutraal ook zo schattig, je hebt echt mooie spulletjes gekocht! Vooral die dekens zijn echt erg mooi.
  Sheela onlangs geplaatst…My ultimate favoritesMy Profile

 13. Ik begijp jou wel dat je nu “al” begint met wassen en het klaarmaken van je babykamer. Zeker omdat je dochtertje te vroeg geboren is. Ook mijn dochter was te vroeg geboren. Ik had nog geen babykleertjes gewassen en zelfs het kamertje was nog niet klaar. Dus toen zij in de couveuse lag, moesten wij nog kleertjes wassen, de meubels in elkaar schroeven en accessoires kopen. Toen ik zwanger was van mijn zoontje, begon ik dan ook extra vroeg met alle voorbereidingen. Hij kwam iets later dan zijn zus, precies in de nacht dat ik 37 weken zwanger was en ik klaar was met alles. Het voordeel dat je het nu allemaal al doet, is dat je het lekker op je gemak kunt doen. Geniet van alle voorbereidingen en je zwangerschap natuurlijk! En hopelijk blijft de baby nog even lekker in je buik zitten!
  Danielle@www.mamaonderneemt.nl onlangs geplaatst…Het leven van een mamaMy Profile

 14. Dat ik ooit zonder maxi hydrofiel doeken geweest ben. Jongste is 2 en ik gebruik ze nog steeds. Afdrogen, inbakeren, als zonnescherm voor de kinderwagenbak, omslagdoek tijdens het voeden…..ik vind die van anais het fijnst, zo zacht.

 15. Geen dank Kelly! Haha, je enthousiasme werkt aanstekelijk. En geeft echt aan hoe jij bent. Ga zo door! Liefs Melina

 16. De grote, die vouw je in een punt en daar wikkel je je baby in. Niet te los want dan kunnen ze eruit;-)

 17. Wij gebruiken de grote hydrofiele doeken om af te drogen. Eerst in zo’n handdoekwikkeldoek en daarna de natte handdoek weg en ligt de grote doek op het verschoningskussen en kun je haar helemaal afdrogen en de punten over haar leggen tegen de kou.
  Ook hebben wij een swaddler van lodger. Daar heb ik alles mee gedaan, inwikkelen als omslagdoek, extra dekentje tegen de zon in de wGen. Het is fantastisch spul, nog fijner dan gewone doeken. Niet de goedkoopste maar wij hebben die echt een ingekocht en ze zijn nog mooi ook.
  OW en die haak: pas op dat je er niet teveel aan hangt. Hier kieperde de wagen een keer bijna om. Oeps
  Jodi onlangs geplaatst…Spruit in ontwikkeling….het tweede trimesterMy Profile

 18. Dankjewel voor de tips! Ik ga op zoek naar die van Anais, ik had dus echt nooit van dit formaat gehoord haha

 19. Dankje voor de tip, dat met die haak en omvallen kinderwagen zou mij zo overkomen inderdaad haha

 20. Wat is je shoplog leuk geworden zeg! Heel tof om te zien! Ik gebruik de hydrofieldoeken zelfs als theedoek in de keuken (wel een leuke nieuwe set voor gekocht ; ) Ze drogen meteen goed af, ze nemen weinig ruimte in in de wasmachine én ze zijn zo weer droog én je kunt ze lekker heet wassen. Allemaal voordelen. Veel plezier met de voorbereidingen!

 21. Ik ben gaan wassen bij 36 weken.. Het liefst had ik het al een eerder gedaan zodat ik t van m’n lijstje kon strepen maar ik dacht ik moet m’n verlof toch ook nog ergens mee vullen.. Maar toen ook maar meteen de eerste week gaan wassen want ineens sloeg de stress toe: wat als ze eerder zou komen? Nu bijna 39 weken zwanger dus ik was op tijd 🙂 Leuke spullen heb je gekocht.. Ik heb onwijs veel gekocht voor ons meisje en kan me zo voorstellen dat ik me bij een tweede weer niet echt in kan houden:p vind het knap dat er nog geen kleertjes bij zitten! Succes verder

 22. Het viel mij ook op dat je lekker enthousiast was. Je was ook echt aan het gooien met de spullen in de babydump-box. Ik kon er wel om lachen; had ik zelf kunnen zijn 😉

 23. Wat een geweldige video! Echt leuk hoe lekker rommelig je bezig bent dan kun je echt meegenieten 🙂 oh enne die babyhanddoeken met dat kapje zijn ook mega handig voor lang haar. Wij hebben nog oude liggen en die gebruik ik om mijn haar in te wikkelen zodat het droogt
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| #56My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.