Vorige week had ik geen KC Photodiary klaar staan en daar voelde ik me best schuldig over. Ik weet dat dit niet hoeft en dat jullie alle begrip hebben voor mijn situatie en dat ik rustiger aan moet doen, maar toch voelt het voor mij het fijnst om gewoon wel die diary te hebben klaarstaan. Omdat dit een post is die ik niet vooruit kan schrijven, vind ik het soms best pittig om deze ‘waar te maken’ en zeker ten aanzien van mijn aankomende zwangerschapsverlof, dat ik heb besloten de KC Photodiary naar om de week te gaan plaatsen. De ene week op donderdag een KC Photodiary, de andere week geen post. Wel worden de fotodagboeken dan veel uitgebreider, met veel meer foto’s (want dan heb ik meer om te laten zien) maar dat zou voor mij wel wat rust geven en minder het bekende schuldgevoel. Ik vind het nog steeds veel te leuk om ook de fotodagboeken te blijven delen, dus ik denk dat dit de beste oplossing is. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Vandaag heb ik zo’n uitgebreid fotodagboek, met heel veel foto’s. Er is weer lekker veel gebeurd en ik neem jullie mee. Kijk je gezellig mee?

Momenteel is Yannick vaker de kok in huis dan ik. Hij werkt heel onregelmatig (gemiddeld 2-3 diensten van 24 uur per week) en is dus ook veel dagen vrij. Laat ik geluk hebben met een man die ook heel lekker kan koken. Hierboven zie je iets wat voor hem een ‘ik flans wat in elkaar’ maaltijd is, maar ik noem het gewoon een heerlijke maaltijd. Zijn fried rice met daarnaast gemarineerde zalm uit de oven. Te lekker!

Oom Yannick in actie. Zijn zus uit Frankrijk was over en op de laatste dag knuffelden we nog even uitgebreid met ze. Hier zit Yannick met ons neefje en Aimy in de armen, hoe lief!

We genoten van een heerlijke familie brunch.

Het was tijd voor een zeer uitgebreide opruimsessie in onze slaapkamer en mijn kledingkast vooral. Kleding die niet meer past is allemaal naar zolder gegaan, waardoor enkel zwangerschapskleding en alles wat nu nog past in mijn kast is blijven hangen. Zodra ik bevallen ben en klaar ben met de positiekleding, gaan we die kleding wel weer tevoorschijn toveren. Na het opruimen begonnen we aan de babykamer, hier hebben jullie in de vorige weekvlog al veel over kunnen zien. Over een aantal weekjes zal ik de babykamer roomtour delen (als alles af is) en de commode tour video.

Hier word je instant blij van, kleine sokjes en zo’n lief roze bordje voor bij de babymeubeltjes.

Van de webshop Duifhuizen mochten wij schooltassen bestellen voor de meisjes. We gingen voor deze schattige modelletjes. Een roze mini Fjalraven rugzak voor Aimy en een Kipling kinderrugzak met oogjes en het bekende Kipling aapje  voor Lana. Wie was er niet vroeger al dol op die Kipling aapjes? 😛

De meisjes wilden hun nieuwe schooltassen niet meer af doen, hoe schattig staat dit haha. Aimy gaat pas over een 7-8 maandjes naar de peuterspeelzaal (pfoe, zelfs dat klinkt al heel snel haha) dus die van haar zullen we eerst gewoon nog gebruiken voor dagjes weg en dergelijke.

Ik word blij van Hollandse pot. Het bekende ‘prakkie’ met aardappelen met jus, gehaktballetjes en witte bonen in tomatensaus. Dit aten wij bij mijn ouders toen Yannick was werken. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat men witte bonen in tomatensaus bij het ontbijt zou lusten, iemand van jullie dit dat weleens eet als (Engels) ontbijt?

Vorige week hadden we de groeiecho en weer allerlei afspraken in het ziekenhuis. Ons meisje ligt er heel goed bij, mijn bloedsuikers gaan heel goed en qua baby en zwangerschap gaat alles meer dan voorspoedig. Wel is ons meisje al flink aan de maat, ze wordt al op 2100 gram geschat, maar dit is niet zorgwekkend. Blij om weer goed door de ‘keuring’ te zijn. De echo was overigens prachtig, geweldig om haar weer te mogen zien. En het leuke is, ze hebben al haartjes op haar hoofdje gespot. Net als bij Lana en Aimy ook al tijdens de groeiecho toen. Dat belooft dus weer een meisje te worden met een flinke bos haar (we zijn benieuwd!).

Wel moest ik nog even extra bloed laten prikken omdat ik me nog steeds zo vermoeid en duizelig voel. Uit de uitslag bleek dat ik een ijzertekort heb en daar kon ik medicijnen voor ophalen. Hopelijk gaat dat me beter laten voelen.

Lunchen met een tosti is altijd en goed idee, nu ik zwanger ben vind ik dit nog veel lekkerder. Herkennen andere zwangeren dit?

Vorige week was ik jarig en werd ik verrast met een heerlijk uitgebreid ontbijtje klaargemaakt door Yannick, zo lief!

En het huis was versierd! En Yannick hield me een beetje voor de gek, als cadeau had hij een ballon laten bezorgen met mijn foto erop en een doosje bonbons, als zijnde mijn verjaardagscadeaus. Daar was ik super blij mee natuurlijk, ik had helemaal geen wensen voor mijn verjaardag. Maar hij had stiekem een andere verrassing voor mij in petto (die lees je zo).

Wat ga je doen met je verjaardag? Kelly wil dan shoppen bij de Action haha. Ik was zo kriebelig qua nesteldrang dat ik alles voor de commode in huis wilde halen en mijn kraampakket wilde afvinken. Ik hoefde daar enkel nog alcohol (om de thermometer mee te ontsmetten), wattenbolletjes en desinfectie lotion voor te halen, dus dat deden we dan ook. En ik kocht bij Action allemaal handige mandjes om de commode goed mee in te delen. Ik word daar blij van haha

Die avond gingen we samen gezellig uit eten voor mijn verjaardag. Een fijne datenight samen dus.

We aten een vrij luxe viergangen diner dat we mochten uitproberen via Het Laatste Tafeltje. Een soort kortingssite waarmee je last minute leuke aanbiedingen scoort voor lekkere etentjes. Hoe lekker zien deze twee van de vier gangen er al uit! Ik dronk er Crodino bij, dit is in mijn ogen nog het beste alcoholvrije alternatief. Over een aantal weken kan ik er gewoon weer wijn bij drinken, hoe heerlijk is dat haha.

Naast lekker eten, ben ik natuurlijk ook gewoon aan het werk voor de site en Youtube. Ik film veel vooruit voor de periode van mijn zwangerschapsverlof. De selfie van hierboven maakte ik onder het filmen door. Op mijn kantoor op zolder is het soms zo warm, dat ik helemaal wegdrijf tijdens het filmen, maar de ventilator moet dan even uit ivm. het geluid haha. Gelukkig valt het op de video’s niet zo op dat ik het zo warm heb :P.

Afgelopen weekend zou een heel normaal weekendje worden, ik zou vrijdagavond mijn verjaardag vieren voor vrienden. Tot Yannick me verraste. Koffer inpakken en meekomen was de boodschap haha! Totaal verrast en overrompeld pakte ik mijn koffertje in en brachten we vervolgens de kinderen naar mijn ouders. En toen nam hij me mee naar Eindhoven, hij had voor ons een nachtje bij het Pullman hotel geboekt, hetzelfde hotel waar we ons honeymoon weekend hadden doorgebracht. Wauw zo’n grote verrassing, zo lief, zo gaaf! Ik was helemaal verrast.

Die avond dineerden we aan de Markt in Eindhoven bij een heel leuk restaurantje. Ik ontdekte iets nieuws: Crodino gemixt met jus d’orange. Het was net een soort cocktail. Heel lekker. En dit was ons voorgerecht, een Hollandse garnalencocktail.

Wat sliepen we heerlijk die nacht en ik sliep zelfs een beetje uit (tot 7.30 is voor mij uitslapen haha). Zo fijn! En daarna natuurlijk genieten van een hotelontbijtje. Mijn favoriet! We gingen nog even de stad in daarna, maar omdat ik niet zo lang kan lopen of staan, gingen we in de middag na de lunch weer naar huis. Wat een heerlijke tijd hebben we gehad samen. Echt een top verrassing.

De rest van het weekend was vrij rustig, lekker bijkomen en samen zijn. Mijn beste vriendin kwam nog gezellig langs en zondagavond kookte Yannick zijn nieuwe recept: Haricot verts met aardappeltjes gekruid met o.a rozemarijn uit de oven, met bacon, ui, knoflook en tomaatjes. Zo lekker!

Maandag was mijn werkdag, ik nam o.a een video op en typte weer een paar blogs vooruit.

Aimy droeg dit te schattige outfitje. Een rokje van Noppies met een H&M blouse die van Lana is geweest, zo schattig.

Die avond schoof ik aan bij mijn ouders voor het eten, zij pasten maandag ook op de kinderen. Zo fijn dat ze ons hier zo mee ondersteunen.

Dinsdag werkte ik weer in de ochtend en maakte ik het begin van deze zeer uitgebreide photodiary hihi.

Daarna kwam de lactatiekundige van Medela bij mij langs, ik wil me graag goed voorbereiden op het geven van borstvoeding en had allerlei vragen daarvoor. Ik kolf al drie jaar met de Medela kolf en ben erg fan van hun producten (zie hier mijn grote borstkolven review). Ik mag dan ook met trots mededelen dat ik ambassadrice ben van Medela de komende periode, waarbij ze mij gaan begeleiden in mijn borstvoedingsperiode en waarin ik mijn ervaringen met merk mag gaan delen. Deze gekke foto maakte we met de Symphony kolf (de kolf die je aangeboden krijgt in het ziekenhuis als je borstvoeding wenst te geven).

In de avond aten we de lekkere pasta van Yannick, of spaghetti, een wekelijkse terugkomer haha.

Ps. Doe jij al mee aan de winactie? Ik mag namelijk weer een Stokke Tripp Trapp in kleur naar keuze weggeven op de Facebookpagina van Kellycaresse, meedoen is super simpel!

Woensdagochtend ben ik boodschappen gaan doen met Lana en namen wij lekkere broodjes mee. Die aten we bij de lunch, ik belegde er een met roomkaas en komkommer, mmm.

Om dit plaatje moesten we allebei een beetje lachen (ik en Yannick). Ik heb enorm veel geluk met Yannick, hij masseert heel vaak mijn voeten, zeker nu ik zwanger ben en daar kom ik helemaal van tot rust. Ik hoor hem daar nooit over klagen 😉 maar voor de grap deelde hij deze afbeelding in zijn Insta Stories (volg hem via @sjenkie86).

Gisterenmiddag had ik ook al zoveel geluk. Hannie van Ikke-tijd kwam bij mij thuis om een zwangerschapsmassage te geven. Ze heeft een eigen praktijk speciaal gericht op de zwangere vrouw (ook schoonheidssalon) en biedt hele fijne zwangerschapsmassages aan. Op een speciale massage tafel met een ‘gat’ voor je buik, zodat je lekker op je buik kunt liggen, zo fijn!

Ik maak deze diary af in de namiddag op woensdag en vanavond komt ons oppasmeisje oppassen en gaan Yannick samen gezellig naar de bioscoop toe. Ook heel erg fijn, toch lichamelijk rustig aan maar wel lekker even samen eruit.

Wow, hij is lekker lang geworden, hopelijk vonden jullie dat leuk en begrijpen jullie de keuze van om de week een photodiary. Wie weet wissel ik dit nog om, maar voor nu ben ik het op deze manier van plan. Ik kijk uit naar jullie reacties op deze photodiary. Tot over twee weekjes met een nieuwe photodiary! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “KC Photodiary: Mededeling en twee weken foto’s (+ verrassing!)”

 1. Begrijpenlijk er gaat niet boven je eigen lichaam dat soms rust nodig heeft zeker met een minimens in de buik. Ik vond de pd heel leuk en wat ben je verwend door je man. Dat hoort ook wel een beetje als je zwanger bent ??.

 2. Lekker lang, maar heel leuk. Goed dat je aan jezelf denk en de diary om de week gaat delen :-). Gefeliciteerd met je samenwerking met Medela :-). Wat lief van Yannick dat hij je zo lekker heeft verwend voor je verjaardag. Een man die heerlijk kookt is heel fijn, ik weet daar alles van! Heerlijk, die massage. Veel plezier met je avondje weg met je man.

 3. Hoi Kelly, Ik begrijp het helemaal. Rustig aan doen hé, voor zover dat mogelijk is. Ik moet die fried Rice echt een keer proberen. Je hebt een prachtig gezin en idd een hele lieve man. Groetjes uit Heusden

 4. Heerlijk zo een lange diary. En wat kan Yannick goed koken! Fijn nu het voor jou wat zwaarder allemaal wordt. Laat je maar lekker verzorgen door je omgeving?

 5. Ik heb weer genoten van je photo diary! En heel begrijpelijk dat het niet lukt om er elke week een te plaatsen! Het klinkt als een leuke week. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En shoppen bij Action op je verjaardag is altijd een goed idee 🙂 Wat lief, dat nachtje weg! En heerlijk dat jullie zo hebben genoten van een date night!

 6. Super leuk weer om je diary te lezen!
  en wat bof je met zulke lieve man!
  Gaaf dat je ook van medela ambassadrice wordt!
  Je moet naar je lichaam luisteren en doen wat goed voelt! Je hebt gelijk door het op deze manier te doen! Fijne dag liefs Tamara

 7. Superfijne week! Heel begrijpelijk dat deze update in elkaar zetten veel moeite kost. Het licht op je zolder is zo mooi (je maakt altijd zult mooie selfies daar, of gebruik je een filter ben erg benieuwd?) Wat een heerlijke verassing dat je man je op surprise heeft meegenomen op een heerlijke babymoon!

 8. Leuke dairy! Shoppen bij de Action is altijd leuk! Die stokke stoelen zijn tegenwoordig leuk opgepimpt. Enne opgeruimd staat netjes. Heerlijk dat je je kleding kast uitgezocht hebt

 9. Wauw, wat ‘n heerlijke verrassing zeg! En hotelontbijtjes zijn de BOM! Super vet dat je wordt begeleid en Medela mag gebruiken. Ik kolf nu n dik jaar met Medela maxi en ben erg tevreden.

 10. Weer een leuke diary! Wat heerlijk zo’n massage. Dat had ik goed kunnen gebruiken tijdens mijn zwangerschappen (en nu hihi)
  Wij gaan veel op vakantie naar Engeland, dus hebben vaak een full english breakfast gegeten. Op de camping zetten we iedere ochtend een klein blikje baked beans (witte bonen in tomatensaus) op het vuur. Zolekker, maar in Nederland doen we het nooit. Veel lekkerder bij de frietjes.

 11. Wow, ik wilde dat ik zoveel hulp had gehad in mijn derde zwangerschap, luxe hoor. Bekijk dat je er ook echt van kunt genieten.
  En… Ik ben meer een Avent type maar ach. Ik heb ook liever samsung dan apple dus er is vast iets mis met me 😉

 12. Leuke photodiary! Groot gelijk dat je deze nu om de week online zet. Het is toch altijd best veel werk om het in elkaar te zetten. Heerlijk zo’n massage! Even tijd voor jezelf! Heel fijn dat Yannick en je ouders je zo helpen. Hopelijk hebben jullie gisteravond een leuke avond gehad bij de bios. Ging het goed met het oppasmeisje?

 13. Heerlijk zo’n lange diary met zoveel foto’s ! In Engeland heb ik wel Engels ontbijt gehad, maar als we het namaken thuis doen we het als avond eten. Ik heb niet zo’n moeite met die bonen ‘s ochtends haha.

 14. Die massage is zo laaaaang geleden voor mij…als ik dat zo zie, wil ik er ook weer een! Hier in Frankfurt heb je veel Thaise massage salons en dat is niet voor niks ??!

 15. Ik vind het een heel logische keuze, zo los je het toch prima op? Al helemaal voor tijdens je verlof straks 🙂
  Gefeliciteerd met je samenwerking met Medela, ben fan van hun producten, echt heel leuk!
  Oh, en zo’n bed met zo’n gat, ik zou willen dat ik zo’n bed thuis had… Wat zou ik dan lekker kunnen slapen!

 16. Wij zijn ook super blij met jou als Medela ambassadrice, met al jou ervaring, real life verhalen en borstvoedingspassie. Leuk en we gaan samen zorgen voor weer een mooie borstvoeding periode en nog vele handige tips en adviezen voor al je volgers.

  Groet,
  Medela

 17. Wat een leuke foto’s en wat heb je toch een lieve man! Fried Rice ziet er erg lekker uit ook

 18. Wat enorm lief van Yannick! Dat is echt een super leuke verrassing!
  En ik krijg gewoon zin in witte bonen in tomatensaus met gehaktbal hahaha. Ik zou het ‘s ochtends best bij het ontbijt lusten, maar niet elke dag. Een keer een Engels ontbijt op zijn tijd is best lekker.
  Ik ga binnenkort ook een zwangerschapsmassage doen. Lijkt me heerlijk! Ik heb thuis een bon liggen met korting (yay!), maar vergeet de hele tijd een afspraak te maken.

 19. Ahhh, dat je je zo schuldig hebt gevoeld, haha, zo lief! Gewoon lekker zo doen hoor 🙂 En waaauuuw, die verassing van je mannetje! Wat een top vent ook he!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.