VLOG: 31 weken zwanger, spannende groeiecho en jarig!

Afgelopen week was ik 31 weken zwanger en stond de spannende groeiecho op de planning. Dit vonden wij best spannend, door mijn Diabetes type 1 is deze echo heel belangrijk en wordt hij ook nog vaker herhaald ivm. de kans op grotere groei van het kindje. In deze vlog deel ik wat ik geshopt heb bij Action voor de baby en babykamer. Ook zie je mijn verjaardag en onze datenight die avond. En ik heb nog een mededeling want ik deed een ontdekking vorige week.


Klik hier als je de video niet kunt zien
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwste weekvlog vonden, laat je reactie achter bij de comments.
Wie van jullie kampten er ook met een te laag ijzergehalte in de zwangerschap en wat deden jullie hieraan? Vonden jullie de groeiecho ook zo spannend in je zwangerschap? Ik ben natuurlijk benieuwd naar jullie ervaringen.

Ps. Vandaag deel ik op de Facebookpagina van Kellycaresse een winactie in samenwerking met Stokke waarmee je een Stokke Tripp Trapp in stoel naar keuze kan winnen, doe dus zeker mee als je die zou willen winnen voor je kindje!

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “VLOG: 31 weken zwanger, spannende groeiecho en jarig!”

 1. Goedemorgen Kelly

  Ik heb ook tijdens en zeker na mijn bevalling een hele lage HB gehad… 3.9. Wat helpt vind ik is floradiks dat kun je kopen bij de apotheek of drogist. Helpt echt om binnen een past weken weer een betere hb te hebben en je daardoor voel je je minder moe!
  Hoop dat het voor jou ook helpt.
  Liefs Tessa

 2. Ohhh wat groeit je kleine meid flink door zeg. Lekker dat je zo vooruit werkt voor je werk. Wat zijn die slofjes en armbandjes van Team Moeder&Co super schattig zeg.

 3. Wat een super goede echo. Mooi zeg. Mijn tweede knul lag er nooit zo mooi voor. Ook zo’n bewegelijk beestje. Af en toe zelfs vermoeiend hoeveel hij bewoog.
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag.

 4. nog gefeliciteerd 😀 maar wel slordig van het so called deskundig personeel om iets als ijzertekort niet nodig te vinden om te checken! je eigen gevoel spreekt toch uit duizenden!

 5. Nog van harte gefeliciteerd! Het verhaal van het ijzertekort is echt typisch, het gebeurt zo vaak dat je het zelf al weet, maar zij het anders zien. Maar gelukkig komen ze er nu wel achter, mama slikt die tabletten ook en bij haar werkt het echt goed. Hopelijk voel je je gauw ook beter!

 6. Ahww! Die Aimy die wil knuffelen met haar neefje, echt superschattig!
  Ik heb zwangerschapsdiabetes en moet ook steeds op controle voor groeiecho’s. Die vind ik ook megaspannend! Morgen mag ik weer, maar ik ben al wel een paar weekjes verder dan jij. De vorige was goed, baby was groot, maar niet té groot. Dus ik mag (omdat ik mijn diabetes met een dieet tot nu toe onder controle kan houden) gewoon natuurlijk en thuis bevallen 🙂 Mits baby zich koest houdt natuurlijk 😉 Dus ik hoop echt héél erg dat hij/zij niet te hard is gegroeid!
  Mijn dochtertje was 1,5 jaar geleden wel groot (4190 gr bij geboorte), dus ik vrees dat deze ook vrij flink zal zijn. Maar we zullen zien 🙂

 7. Ik heb bij beide zwangerschappen een laag hb gehad. De ijzertabletten die ik kreeg bij de apotheek werkten erg goed.
  Na de bevalling van mijn 2e kindje (ze is morgen 11 weken) had ik veel bloedverlies en uiteindelijk een hb van 3.1. Ik kreeg donorbloed en later heb ik nog een ijzerinfuus gehad. Verder at ik veel ijzerhoudende voedingsmiddelen zoals spinazie, linzen, roggebrood, appelstroop, gedroogde abrikozen.
  Succes met de laatste loodjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.